معاملات بازار پایه فرابورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • azad.
    عضو فعال
    • Jun 2019
    • 962

پاسخ : معاملات بازار پایه فرابورس

فقط یه نگاه به وضعیت بازار پایه در چند روز معاملاتی گذشته کافیست که متوجه بشیم که مشکل از سهام وحباب و ..... نیست.اگر حداقل ۵۰ درصد سهام مثبت و سبز بودن باز یه چیزی ولی الان واقعااا ۹۹ درصد سهام در صف فروش قفل شدن.
    یعنی الان جناب هامونی بازم میتونه بگه که سهام بازار پایه سبز هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شاید مشکل کوررنگی داره بنده خدا.

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط petter پست شده است View Post
      نوام جان بازار پایه از سال 95 رونق گرفت و این بخاطر قابلیت معامله شدن آنلاین بود، قبول
      من حتی یادمه خصدرا رو بعد از مدتها بسته بودن و داد و بیداد سهامداراش، در بازار توافقی پایه روی صد و خورده ای باز کردن و تا 100تومن هم رفت
      همه چیز کامل یادمه

اینکه از سال95 بازار پایه هر روز بهتر شده، اگر منظورت از نظر سودآوری برای سهامبازها هست، قبول ... اما همه میدونیم که اغلب صعود و نزولهاش بدون پشتوانه بنیادی بوده
      مثل خیلی از سهام عادی بورس و فرابورس ، فقط با چاشنی نوسانات بیشتر

اما کی پایه رو آنلاین کرد؟! ... اگر همون وضع قبل 95 رو داشت، من و خیلیهای دیگه سمتش نمیرفتیم
      ممکنه یکی بگه خوب سود کمتر میبردیم ... مهم نیست همون سودی که سهام بورس و فرابورس بهمون میداد کافی بود

وقتی جلسه میذارن و فکر میکنن و پایه رو آنلاین میکنن و بعدش میان پایه الف و ب و جیم درست میکنن دیگه نباید بیان یکدفعه این بلا رو سر سهامدارای پایه بیارن
      هر تغییر عمده ای میخواستن بدن باید همون 95 فکرش رو میکردن

الآن اگر بخوان تغییر عمده بدن، باید جوری تغییرات رو اعمال کنن که سهامدار کمترین آسیب رو ببینه

مگه مردم و سرمایشون موش آزمایشگاهی هستن که شاپور محمدی عوضی بیاد هرطور خواست باهاشون بازی کنه؟؟؟!!

غلط میکنه کسی بجای من برای سرمایه ام تصمیم بگیره و اجباری ظرف 2-3 هفته بدون اینکه حتی بتونم بفروشم زیان 30-40 درصدی بهم بزنه!
      هیچ مرجع و قانونی نمیتونه چنین اجازه ای بهشون بده
      پوستشون رو میکنم
      فکر کردن کی هستن؟
      !

به فرض بگیم قوانین جدیدی برای بازار پایه لازم بود، غلط کردن چنین قوانینی رو به بدترین شکل ممکن اجرا کردن
      این بی شرفها حتی به حرف خودشون هم عمل نکردن

ممکنه من تو بازار بورس با خرید سهمی به مرور حتی 60% ضرر کنم، اما اشکالی نداره
      چون انتخاب با خودم بوده

ممکنه بگن تو قبول کرده بودی بازار پایه ریسک داره و واردش شدی،،
      قبول اما جزء ریسکهای بازار پایه این نبود که یکدفعه 30 مرداد سهمت رو به بهانه بررسی شفافیت ناشر ببندن و یکماه بعد توی بازاری که حتی نمیتونی بفروشی و نوسان هفتگیش
      9% هست سهمم رو باز کنن
      مگه من سهم بنداز بودم که این کار رو با من کردن
      مگه من سفته باز بودم که این بلا رو سر سرمایم میارن؟!

اگر قراره سرمایه من از بین بره، بذار در راه عزل این احمقها از میز و منصبشون از بین بره ... اینجوری هم خودم احساس خوبی دارم، هم خیلیها برام دعای خیر میکنن

حرف آخر:
      این یک حرف شما رواصلا قبول ندارم که با شکایت و اعتراض به جایی نمیرسیم
      اگر فکر شده و هماهنگ و متحد باشیم حداقل ایندفعه و در این مورد جواب میگیریم
      مطمئن باش

کار نشد نداره ... اونم تو کشوری مثل ایران!
      جناب petter طرز حرف زدنتون و قاطع و کوبنده حرف زدنتون امید خیلی زیادی بهم داد. واقعا می تونید کاری کنید؟؟؟ نفوذ دارید؟؟؟ یا امیدوارید که با اعتراض نتیجه بده؟ آیا برنامه ای دارید واسه اعتراض؟؟؟ به نیابت از یه گروه صحبت می کنید یا خودتون به تنهایی بود. آخه یه دس صدا نداره. باید اعتراض جمعی باشه.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
        فقط یه نگاه به وضعیت بازار پایه در چند روز معاملاتی گذشته کافیست که متوجه بشیم که مشکل از سهام وحباب و ..... نیست.اگر حداقل ۵۰ درصد سهام مثبت و سبز بودن باز یه چیزی ولی الان واقعااا ۹۹ درصد سهام در صف فروش قفل شدن.
        یعنی الان جناب هامونی بازم میتونه بگه که سهام بازار پایه سبز هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        شاید مشکل کوررنگی داره بنده خدا.
        فک کنم یه نسبتی با مهندس شرکتی که قبلا توش کار میکردم داره. هر وقت پرینتر خراب بود می گفتم ببینید چراغش قرمزه می گفت نه سبزه که :))

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post778817
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• azad.
            عضو فعال
            • Jun 2019
            • 962

باید رفت و اعتراض کرد.باید اول این قوانین عجیب و غریب رو در گروه قرمز اجرا میکردن.مگر پول و سرمایه مردم مسخره دست یه عده آدم بیسواد و بی فکره.دوستان لطفا همکاری کنن.سکوت در برابر ظلم در سرتاسر ادوار هیچ توجیهی ندارد.
            به امید روزهای بهتر

نظر

• مباشر
              ستاره دار (1)
              • May 2019
              • 385

کفرآور داره باز میشه با این اخبار خوب چن روزه ببینیم امروز چکارس

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                نتیجه این اعتراض چی شد؟؟؟ دوستان اطلاعی دارن؟؟؟

نظر

• ebiman
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 2071

سلام

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

سازمان به گوه خوردن افتاده
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• azad.
                      عضو فعال
                      • Jun 2019
                      • 962

انگار جناب هامونی تشریف برده چشم پزشکی و کورررنگی چشمش تا حدودی درمان شده. صد البته که به یه روانشناس هم نیاز داشته که انشااله حال خودش و اطرافیانش که چند ماهه بر روی این قوانین بسیار علمی و کارشناسانه کار کردن روز به روز بهتر بشه.
                      انشااله که حال بازار پایه هم روز به روز بهتر میشه‌

یا وفا یاخبر وصل تو یا مرگ رقیب
                      بود آیا که فلک زین دو سه کاری بکند؟

نظر

• TAJ2014
                        عضو فعال
                        • Dec 2014
                        • 1027

انگار جناب هامونی تشریف برده چشم پزشکی و کورررنگی چشمش تا حدودی درمان شده. صد البته که به یه روانشناس هم نیاز داشته که انشااله حال خودش و اطرافیانش که چند ماهه بر روی این قوانین بسیار علمی و کارشناسانه کار کردن روز به روز بهتر بشه.
                        انشااله که حال بازار پایه هم روز به روز بهتر میشه‌

یا وفا یاخبر وصل تو یا مرگ رقیب
                        بود آیا که فلک زین دو سه کاری بکند؟
                        در هر بازاری که وارد بشیم تابع قوانین خودش هست این که در وسط سال مالی قوانین چرت وخلق الساعه طرح وتصویب کنند در هیچ جای دنیا سابقه نداره
                        ریسک اصلی بازار همین مدیران نالایق بی کفایت هستن که چنین قوانینی درست میکنند

الان هم خواسته سهامداران باید برکناری هامونی مفسد وشاپور محمدی کثافت مفسد باشه

اینکه خواستار لغو قوانین جدید باشیم خواسته حداقلی هست
                        تا این مدیران بی کفایت باشند این قوانین با رنگ ولعاب دیگه ای مصوب واجرایی میکنند

مگر ما این شرکتها رو در بازار پذیرش کردیم که بحث ریسک و زیان ده بودن ورشد شارپ و گوشزدهای سازمان رو همیشه داشته باشیم

اصلا همین مدیران بیان جواب بدن چرا این شرکتها پذیرش شدن و حالا یک اهرم فشاری برای مدیران باشن

اینکه یک قانون چرتی تصویب میکنن یک ماه طول وتفسیرش تمام نشده وهنوز قابل فهم هم نیست
                        و حالا هم که دامنه اعتراضات داره گسترده میشه برای سرکوب اعتراضات میگن دامنه وحراج بیشتر میکنیم
                        به محض خوابیدن صدای اعتراض باز تبصره و ماده قانونی های همین قانون چرت رو کم و زیاد میکنن

خواسته حداقلی سهامداران باید برکناری شاپور محمدی وهامونی که هر دو مفسد ترین مدیران بورس هستن باشه

نظر

• azad.
                          عضو فعال
                          • Jun 2019
                          • 962

من‌نمیدونم چرا بعضی از دوستان میگن اونایی که بازار پایه سهم خریدن اولش امضا کردن و ریسک رو قبول کردن.
                          والا به نظرم معنی ریسک با قبول کردن قوانین مضحک و مسخره داره.ریسک رو قبول کردیم و نوسان ۲۰ درصدی و ....
                          یک شبه قانون مسخره از خودشون وضع میکنن میشه ریسک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

من‌نمیدونم چرا بعضی از دوستان میگن اونایی که بازار پایه سهم خریدن اولش امضا کردن و ریسک رو قبول کردن.
                            والا به نظرم معنی ریسک با قبول کردن قوانین مضحک و مسخره داره.ریسک رو قبول کردیم و نوسان ۲۰ درصدی و ....
                            یک شبه قانون مسخره از خودشون وضع میکنن میشه ریسک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            قانونی که امضا کرده بودیم در مورد ریسک نوسان 20 درصدی بود نه تغییر قانون
                            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• arman36
                              ستاره دار(3)
                              • Jan 2014
                              • 962

تمام بازار پایه رو باد کردن تو قله خالی کردن و بعد یک شبه قانون وضع کردن و همرو گیر انداختن بابت این کارشون باید محاکمه بشن

نظر

• کریس گاردنر
                                ستاره‌دار (۱۰)
                                • Jan 2013
                                • 2905

گویا دامنه نوسان برای بازار زرد روزانه ۳ درصد
                                برای نارنجی ۲ درصد
                                برای قرمز ۱ درصد
                                از روز چهار شنبه اجرا خواهد شد
                                از هیچ چی که بهتره
                                تبریک به سهامداران پایه
                                البته تبریک ویژه برای آباد عزیز
                                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

در حال کار...
                                X