کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
1- من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم.
2- من سزاوار بهترین ها هستم.
3- از راه شگفت خدا , پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود.
4- من خودم را دوست دارم و به خود افتخار می کنم.
5- هر چه بیشتر می بخشم بیشتر می ستانم و احساس شادمانی می کنم.
6- سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی است.
7- من ایده های بزرگی در سر دارم و آنها را به واقعیت تبدیل می کنم.
8- من انسانی توانا ، خلاق و دوست داشتنی هستم.
9- تمام بدهی های من از راه شگفت خدا بی درنگ و بطور کامل پرداخت می شود.
10- سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی است.
11- روز بروز اعتماد بنفس من بیشتر و بیشتر می شود.
12- رابطه من با خانواده روز به روز بهتر و بهتر می شود.
خوشحالم که عزیزان به مطالب این تایپیک توجه می فرمایند. قول می دهم با ادامه مطالب در مدت 1 الی 3 ماه بستگی به باور شما عزیزان دارد چنان تغییری را در خود ببینید که باعث تعجبتان بشود.
من 63 سال سن دارم و حدود 15 سال به بالا است که در رابطه با روانشناسی موفقیت و تفکر مثبت مطالعه دارم. دوست ندارم این تجربیات را با خودم ببرم.
اکنون مدتها است در رابطه با سها م و سهامداری مطالعه میکنم. اگر زنده باشم تا زمانیکه کاملا مسلط نباشم فعالیت عملی زیادی نخواهم کرد. من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا
من دست به هر کاری بزنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد موفق هستید, موفقتر باشید.
بعضی وقت ها احساس میکنیم همه درها بسته شده و هیچ راهی باقی نمونده تاحالا این احساس رو داشتید ؟
این احساس رو اگه داشتید هیچ اشکالی نداره اما بااین احساس باقی موندن خیلی اشکال داره باید برای رسیدن به یک هدف یه وقتهایی دلسرد شدو با تمام دلسردی باز هم قدم برداشت به جلو حرکت کرد خیلی سخته چندین بار به در بسته بخوری و به عشق هدفت بری سراغ در بعدی و باز هم ببینی روش نوشته ورود برای ممنوع
اما باید به مسیر ادامه داد موفقیت یعنی رفتن به جلو حتی با پای شکسته
آقا فرید عزیز انشالله با پیگیری این تایپیک و در ادامه مطالبی در مورد چگونه نوشتن اهداف و راههای رسیدن به آنرا توضیح خواهم داد . ایمان دارم با توجه به این جمله بسیار زیبایت ( باید به مسیر ادامه داد موفقیت یعنی رفتن به جلو حتی با پای شکسته) احساس بهتری پیدا خواهید کرد و موفقیتت حتمی است.
موفقتر باشی.
عزیزان همچنانچه فعالیت بورسی و یا هرنوع کاری را که دارید انجام می دهید نیاز است از نظر روحی هم تغییرات مثبتی در خود ایجاد کنید. همچنانچه شما عزیزان راهنمای من در آموزش خرید و فروش سهام هستید من هم وظیفه دارم دانسته های خود را بشما عزیزانم انتقال دهم.
از امشب بحث را شروع میکنم امیدوارم پیگیر مطالب باشید.
شما عزیزان که در این انجمن ثبت نام کرده اید اطمینان دارم با امید فراوان در پی کسب موفقیت هستید و برای اینکار حداقل چندین جلد کتاب خریده و مطالعه فرموده اید.دائم به دنبال شغلی میگردید که هر چه سریعتر شما را به هدفهایتان برساند.برادرانه و پدرانه عرض میکنم اگر بخواهید این راه را ادامه دهید درصد موفقیت بسیار ضعیف است.با توجه به تجربیات چندین ساله خود عرض میکنم من راه موفقیت را به راحتی می توانم در اختیار شما قرار دهم به شرطی که همراهی کنید.در یکی از تایپیکها نوشتم که کتابها را فعلا کنار بگذارید و پی گیر دو تایپیک تغیر نگرش و ساختن کلمات تاکیدی باشید.این اولین پله به سوی موفقیت است.
بارها مشاهده کرده اید که افراد با عشق و علاقه فراوان و سرمایه های زیادی محلی را افتتاح میکنند و پس از مدتی آنرا تعطیل میکنند و دلسرد از زندگی به سوی شغلی دیگری پناه می برند.ویا در این انجمن درخواست کمک برای پیدا کردن شغلی دارند که بتوانند موفق شوند.چنان احساس عدم اعتماد بنفس میکنند که هر شغلی را که عزیزان پیشنهاد میکنند برای مدت زمان کوتاهی می پذیرند و بعد پشیمان شده و درخواست پیشنهاد شغل دیگری دارند.عزیزانی که موافق طرح پیشنهادی من هستند با زدن دکمه سپاس (نه برای آفرین گفتن بلکه بعنوان اینکه متوجه شوم چند نفر خواهان مطالب هستند و چه موضوعاتی برایشان مهم است.در این سن نیازی به آفرین شنیدن ندارم.). این تجربیات را کسی به سادگی و رایگان در اختیار شما قرار نمی دهد وبابت آن مبالغ زیادی از شما دریافت میکنند و آموزش آنان هم در حد کتابهائی است که می خوانید و نه آموزش و باز آموزی عملی کار. تا برنامه کاری خود را پیاده کنم.به ادمین عزیز عرض کردم اگر عزیزان پیگیر این تایپیک شوند قول می دهم در مدت زمان یک ماه تا حداکثر 3 ماه همه متحول شوند.برای من شغل در مرحله آخر است.در مورد شغل فعلا هیچ پیشنهادی ندارم.
مطلب 1:تغییر نگرش .یعنی جایگزین کردن باورهای جدید بجای باورهای قبلی.
باورهای قبلی چی بود؟
- سرمایه ندارم .اگر سرمایه داشتم یکساله میلیاردر می شدم.
- حیف مریضم والا می دانستم در بازار چکار کنم.
- نمی توانم من کاری را انجام دهم که در آن موفقیت باشد.
- اعتماد بنفس من کم است.از همه خجالت می کشم.
- مگر می شود با این اقتصاد مملکت کسی بتواند سالم پولدار شود.
- خدا به افراد ثروتمند پول داده است و به ما سلامتی.خدایا شکرت.
- نابرده رنج گنج میسر نمی شود -...مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد.
- و...... تغییر نگرش:
- من بدون سرمایه هم قادر هستم که میلیاردر شوم چون پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود.
-مریضی من ربطی به امواج مغزی من ندارد و مغز من می تواند در مدت کوتاهی بهترین ایده ها را برای فعالیت اقتصادی در اختیار م قرار دهد.
- من اعتماد بنفس زیادی دارم.من قادر هستم در یک سالنی که بالای 500نفر باشند سخنرانی کنم.
- در همین شرایط هم اکثرا به بهترین وجه و کار حلال سرمایه دار می شوند.من هم می توانم.
- خداوند عادل است و سلامتی و پول را به افرادی می دهد که از او بخواهند.
- نابرده رنج گنج میسر نمی شود ...مزد آن گرفت جان برادر که فکر کرد.
مثالهائی بود برای تغییر نگرش.عزیزان شما خود نیز می توانید نگرشهای فعلی خود را بنویسید و چنانچه نیاز به تغییر باشد تغییرات آن را مرقوم فرمائید.
مهمترین مسئله:
برای تغییر نگرشهای منفی نیاز به ساختن جملات تاکیدی است.تایپیک جملات تاکیدی را مطالعه فرموده و ضمن یادداشت جملات بقیه عزیزان , خود نیز جمله ای به آن اضافه کنید. عزیزان لطفا به مدت یک هفته فقط در مورد تغییر نگرشهای منفی بسوی نگرشهای مثبت مطالعه و تمرین داشته باشید و جملات تاکیدی را بارها و بارها با ایمان و باور زیاد تکرار فرمائید.
در این یک هفته اگر هم کتاب و یا مطلبی می خوانید با سرچ در جستجوگرها در ارتباط با دو موضوع تغییر نگرش منفی و جملات تاکیدی باشد. rahnama1378
آنگاه که تلاش می کنیم همه چیز را به زور ، در چنگ خویش داشته باشیم ، دستمان ، خالی تر از هر زمان دیگری است . حکیم ارد بزرگ
ممنون
ما هیچ چیزی را با زور نخواهییم گرفت تا اجبار داشته باشیم دستمان خالی بماند.
بتدریج با پیگیری مطالب این تایپیک هر چیزی ر ا که مصلحت باشد از راه شگفت خدا به آسانی به دست خواهیم آورد.
سالها نوشتند که :
نابرده رنج گنج میسر نمی شود
مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد.
من این شعر را اینگونه تغییر داده ام و اکنون هم می توانید به درستی آن ایمان بیاورید. نابرده رنج گنج میسر نمی شود
مزد آن گرفت جان برادر که فکر کرد.
نظر