اخبار مربوط به نفت

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

    #421
    پاسخ : اخبار مربوط به نفت

    در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
    به قول دوست خوبم آقای رامین پدرام چی کار داری مردم چه فکری تو ذهنشونه؟

    مثلا اینکه ما بفهمیم عربستان و عراق و کشورهای دیگر درباره نفت چه فکر می کنند مهم نیست مهم اینه حقیقت بازار چه می شود؟

    فقط عکس العمل افکار اونها رو در نمودار ببین و تصمیم بگیر

    اگر طبق حرف وزیر نفت ایران که گفته بود نفت میشه 200 دلار تصمیم می گرفتم که بیچاره بودم
    /.:biggrinsmiley.:/

    قبلا به شدت بنیادی فکر می کردم ولی جدیدا فقط بازخورد تفکرات مردم رو در نمودار در قالب اعداد و رقم می بینم و راحت معامله می کنم بی دردسر
    اتفاقا با دلایل بنیادی باید می ریخت....چون هیچ دلیل بنیادی در چند سال اخیر برای این رشد نبود خصوصا سه سال اخیر....که حباب محض بود
    صرفا برای کسب هزینه سرمایه گذاری شده در نفت شل یک مدت ریزش را طول دادند....در این حین کشورهایی بی ظرفیت و افرادی بد تر از ان توهم زدند نفت میشود500دلار و امریکا برای گرفتن نفت عراق ایران لشگر کشیده...
    جالب است وقتی نفت130دلار بود حوالی8سال قبل دیوان عالی امریکا شرکتهای نفتی را خواست که این سودهای کلان را میخواهید چکار...انها هم گفتند ما برای قطع وابستگی امرکیا به نفت خاورمیانه برنامه داریم....
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

    نظر

    • tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

      #422
      پاسخ : اخبار مربوط به نفت

      فعلااگر سریع زیرش را نگیرند در همین حوالی رفته45دلار..در واقع کندل بعدیش باید مثبت شود و گرنه این بک حساب میشود 120سنت هم بیشتر تا کف اصلی که زیادم محکم نیست فاصله ندارد
      ال سعود چه کرد با روس و ایران....
      یک مدت قبل عده ای میگفتند چاهها نفتشان را می زنیم...و هرمز را می بندیم ....و فلان میکنیم...احتمالا اشتباه شلیک کردند اتش در چاههای نفتی خودی افتاد وقتی با یک عرضه نفت درامد کشوری نصف میشود و دلار سر به فلک میزند حالا برو تنگه هرمز مدام موشک بزن ....وقتی برگشتی خانه می بینی 30درصد رفت روی نان 40درصد روی لوازم خانگی...قبض برقت هم25درصد زیاد شد....باز برو دریایی عمان موشک بزن....
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #423
        پاسخ : اخبار مربوط به نفت

        السفیر خبر داد؛
        سفر قریب الوقوع خالد مشعل به تهران با میانجیگری سید حسن نصرالله

        سید حسن نصرالله
        شناسهٔ خبر: 2450278 شنبه ۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۲
        بین الملل > خاورمیانه و آفریقای شمالی
        منابع عربی از نقش بارزی که دبیر کل حزب الله لبنان برای نزدیک کردن حماس به تهران ایفا کرده است پرده برداشتند.
        به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه السفیر به نقل از یک منبع آگاه نوشت: سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله نقش بارزی در مسیر بازگرداندن حماس انجام می دهد. ایرانی ها همواره اعلام کرده اند که موضوع فلسطین در راس همه اولویتهای آنها قرار دارد، اما هضم این موضوع برای رهبران سوری دشوار است و فقط عامل وقت می تواند کارگشا باشد زیرا مشکلات زیاد است.

        این منبع افزود: سفر اخیر هیئتی از حماس به تهران با پیگیری ها رهبران مقاومت لبنان با هدف موفقیت آن رخ داد که خطر مشترک و دشمن مشترک مطرح شد که موفقیت آمیز بود و در جریان این سفر، مقدمات سفر قریب الوقوع خالد مشعل به تهران فراهم شد.

        به گفته این منبع، محور مقاومت به دنبال کاهش دشمنان و توسعه دایره دوستان است و اینکه دشمن مشترک، اسرائیل است.
        /:.ph34r-smiley.:/
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

          #424
          پاسخ : اخبار مربوط به نفت

          امیر موسوی در گفتگو با فرارو تحلیل کرد
          بازی با نفت آخرین برگ عربستان علیه ایران است
          کد خبر: ۲۱۸۱۹۴
          ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۹

          ١٢





          فرارو- یک کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان اینکه تداوم شکاف در روابط ایران و عربستان ناشی از شکست سیاست های منطقه ای این کشور و قدرت گرفتن ایران در منطقه است گفت که بازی با قیمت نفت آخرین برگ عربستان علیه ایران خواهد بود که به گفته او این کارت ارزش طولانی مدتی ندارد.
          امیر موسوی، رییس مرکز مطالعات استراتژیک و روابط بین الملل، با بیان این مطلب در گفتگو با فرارودرباره دلایل افزایش شکاف در روابط ایران و عربستان با وجود امیدواری های که نسبت به بهبود این روابط در ابتدای دولت روحانی ایجاد شده بود گفت: افزایش شکاف در روابط ایران و عربستان از چهار دلیل اصلی نشات گرفته است که نخستین و مهمترین دلیل آن ناشی از افزایش قدرت و نفوذ ایران در منطقه و بهبود مناسبات جمهوری اسلامی با جهان است.
          وی افزود: با روی کار آمدن دولت آقای روحانی و ابتکاراتی که این دولت و به خصوص تیم دیپلماسی آن در دستور کار قرار دادند، موقعیت جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان تغییر و روز به روز ارتقا پیدا کرد.
          موسوی ادامه داد: ایران هر روز برگ های برنده بیشتری را در منطقه رو کرد و تحولات در لبنان، سوریه، عراق، بحرین و یمن را به نفع خود تغییر داد که این تغییر تحولات کاملا بر خلاف تمام برنامه ریزی ها و سرمایه گذاری های سعودی ها بود.
          این کارشناس مسائل منطقه ای ادامه داد: موقعیت ایران به غیر منطقه در جهان هم با تدبیر دولت و تیم دیپلماسی ارتقا پیدا کرد و مناسبات ایران با غرب به خصوص اتحادیه اروپا متاثر از غرب بهبود چشم گیری پیدا کرد و کانال ارتباطی ایران و آمریکا در همین دولت از مخفی بودن خارج و کاملا علنی شد که همین امر نگرانی های سعودی ها را نسبت به احتمال افزایش جایگاه بین المللی پس از توافق هسته ای روز به روز بیشتر کرد.
          وی با تاکید بر اینکه این تغییر و تحولات منطقه ای و بین المللی ایران برای سعودی ها سنگین آمده است گفت: سعودی ها که همواره نشان داده اند که در رقابت منطقه ای از رویکردهای منطقی و دیپلماتیک بهره نمی برند در این مورد در راستای رقابت منطقه ای با جمهوری اسلامی ایران هم به اقدامات مخرب و امنیتی روی آوردند.
          رییس مرکز مطالعات استراتژیک و روابط بین الملل با بیان اینکه دومین دلیل افزایش شکاف در روابط ایران و عربستان ناشی از نزدیکی بیش از پیش این کشور به اسرائیل است گفت: روابط عربستان و اسرائیل در ماه های اخیر بیش از پیش ارتقا پیدا کرده است و حتی ترکی فیصل شاهزاده سعودی چندی پیش در مقاله ای در روزنامه هاآرتص چاپ اسرائیل به مقامات اسرائیلی و آمریکایی به شدت ابراز محبت کرد و گفت قصد دارد از «موزه هولوکاست در واشنگتن دیدار کند.»
          وی افزود: سعودی ها همچنین در راستای ارتقا روابط با رژیم صهیونیستی آمادگی خود برای فروش نفت به اسرائیل را هم اعلام کرده اند که سایه این نزدیکی روابط بر مناسبات تهران و ریاض افتاده است و روابط ایران و عربستان از روابط عربستان و اسراییل تاثیر پذیرفته است که این تاثیر را امروز با رو کردن آخرین برگ سعودی ها علیه ایران به خواست اسرائیلی ها را شاهد هستیم.
          وی با بیان اینکه سومین دلیل شکاف در روابط ایران و عربستان مربوط به مسائل داخلی این کشور می شود گفت: از سال گذشته شاهد تحولات جدی در ساختار حاکمیت عربستان سعودی بودیم که مهمترین آن کنار گذاشتن بندربن سلطان، از ریاست شورای امنیت ملی عربستان بود.
          موسوی ادامه داد: این تغییر و تحولات تا حدود زیادی به نفع روابط ایران و عربستان پیش می رفت تا اینکه با بالا گرفتن درگیری ها بر سر جانشینی ملک عبدالله پادشاه عربستان، مسیر تحولات به نفع ایران در روابط با عربستان تغییر پیدا کرد چرا که عملا سعودی ها تصمیم گیری درباره جانشین ملک عبدالله را به قدرت های بزرگ از جمله آمریکا واگذار کرده اند که در چنین شرایطی آمریکایی ها به خصوص پیش از توافق هسته ای و گرفتن امتیازات بیشتر از ایران علاقه ای به بهبود روابط عربستان و ایران ندارند.
          این کارشناس مسائل منطقه ای درباره چهارمین دلیل شکاف در روابط ایران و عربستان گفت: شکست سیاست های عربستان در سوریه برای کنار زدن بشار اسد از حاکمیت این کشور برخلاف تمام سرمایه گذاری ها و تثبیت حرف دوستان سوریه به خصوص ایران و روسیه برای تثبیت حاکمیت اسد در این کشور چهارمین دلیل بروز شکاف در روابط دو کشور است.
          وی افزود: اکنون هم شاهد هستیم که طرح و برنامه روسیه به منظور ایجاد مصالحه میان مخالفان حکومت سوریه با حکومت سوریه با میانجی گری مصر و عبدالفتاح السیسی که مورد تایید جمهوری اسلامی ایران هم هست در دستور کار قرار گرفته است که امیداری های زیادی به برقراری آشتی میان دو طرف را ایجاد کرده است در این صورت سعودی ها شکست سنگین دیگری در منطقه متحمل می شوند.
          رییس مرکز مطالعات استراتژیک و روابط بین الملل ادامه داد: بر همین اساس هم شاهد هستیم که سعودی ها با ابزار قیمت به روی ایران و روسیه شمشیر نفتی کشیده است تا آنها را وادار به عقب نشینی از سیاست های منطقه ای خود کنند.
          وی درباره اینکه بروز شکاف و تنش در روابط ایران و عربستان تا کجا می تواند ادامه پیدا کند گفت: یقین بدانید که عربستان دست و پاهای آخر خود را می زند و بازی با قیمت نفت هم آخرین برگ این کشور در قبال ایران و روسیه است که با از کار افتان و بی ارزش شدن این کارت آن هم بر پایه مقاومت جمهوری اسلامی ایران، سعودی های خلع سلاح شده، چاره ای جز ایجاد تغییرات جدی و اساسی در سیاست های منطقه ای خود ندارند.

          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

          نظر

          • negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35711

            #425
            پاسخ : اخبار مربوط به نفت

            /گزارش-اکونومیست/
            کاهش قیمت نفت چگونه توازن قدرت جهانی را تغییر می‌دهد؟

            "کاهش شدید قیمت نفت که در عرض 6 ماه گذشته تقریبا نصف شده، باعث بروز بحرانی اقتصادی و تاثیرگذاری از روسیه تا آمریکا و از اسکاتلند تا خاورمیانه شده است؛ بحرانی که به شکلی تعیین کننده توازن قدرت جهانی را تهدید می‌کند."

            به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ادوارد لوکاس، تحلیل‌گر مجله انگلیسی اکونومیست درباره تاثیرات کاهش قیمت نفت می‌نویسد:

            «همان‌طور که روسیه در آستانه یک بحران اقتصادی به دلیل کاهش قیمت نفت قرارگرفته است، آمریکا و عربستان با استفاده از بازار بحران زده نفت تلاش می‌کنند تا به دشمنان‌شان ضربه بزنند. تبعات این بحران در نزدیکی مرزهای ما حس می‌شود و صنعت نفت دریای شمال در آستانه سقوط قرارگرفته است اما خبر خوب برای ما این است که پرکردن باک بنزین خودروهایمان در پمپ بنزین‌ها ارزان‌تر تمام می‌شود اما سوال این است که این بحران کاهش قیمت نفت چه تاثیری بر امنیت ملی انگلیس می‌گذارد؟

            / روسیه در حال ذوب شدن/

            جهان عادت کرده که ولادیمیر پوتین، رییس جمهوری روسیه درباره شکوه دوران مدرن روسیه سخنرانی‌های پرطمطراق ایراد کند. کنفرانس خبری 3 ساعته او در پنج شنبه گذشته نیز از این مساله استثنا نبود.

            پوتین با انتقاد شدید علیه تحریم‌های اعمال شده از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا در پاسخ به الحاق شبه جزیره کریمه شدیدا نسبت به تلاش‌ها برای کشیدن دندان و پنجه خرس روسیه از سوی کشورهای دیگر هشدار داد. او در جریان سفر اخیر خود به ترکیه مجبور شد لحنی متفاوت در پیش گرفته و در اظهاراتی ستیزه جویانه بگوید که طرح خط لوله گاز جریان جنوبی از سوی روسیه که به اروپا ختم می‌شود ادامه پیدا نخواهد کرد. این خط لوله 25 میلیارد پوندی که از دریای سیاه و منطقه بالکان عبور می‌کند باعث می‌شد که کرملین گلوگاه تامین انرژی چند کشور اروپایی شامل ایتالیا، بلغارستان، صربستان، کرواسی، اسلوونی، مجارستان و اتریش را به دست بگیرد. این خط لوله همچنین به طرزی تحقیرآمیز نشان دهنده برتری روسیه بر اتحادیه اروپا بود که اخیرا حکم به غیرقانونی بودن طرح‌های این خط لوله داد (براساس قوانین بازار انرژی اروپا که شدیدا مورد حمایت انگلیس قرار دارد یک شرکت یکسان نمی‌تواند هم مالک خط لوله گاز و هم مالک گازی که درون آن جریان دارد باشد زیرا کنترل بیش از حدی به این شرکت در زمینه تولید و قیمت‌گذاری اعطا می‌کند.)

            اما پوتین باید فروتنی به خرج داده و کل این پروژه را لغو کند. چرا؟ سقوط قیمت نفت در سراسر جهان که از ژوئن تاکنون به نصف کاهش پیداکرده در حال خالی کردن خزانه کرملین است. روسیه به عنوان سومین تولیدکننده بزرگ نفت در جهان به شدت به قیمت بالای نفت وابسته بوده و بیش از نیمی از درآمدهای بودجه خود را با اتکا به نفت و گاز می‌بندد.

            مقامات کرملین برای حفظ بروکراسی روسیه به شدت به صادرات نفت و گاز متکی هستند. اما چند روز پیش قیمت هر بشکه نفت با رسیدن به 58.5 دلار، پایین‌ترین قیمت خود در 5 سال گذشته را تجربه کرد و اگرچه کمی قیمت افزایش یافته اما همچنان برای دولت ولادیمیر پوتین به ویژه با توجه به تحریم‌های اعمال شده از سوی غرب ناکافی به نظر می‌رسد.

            ارزش واحد پول روبل روسیه نیز به یکباره کاهش یافته و سبب فرار سرمایه از این کشور شده و حتی مقامات این کشور را واداشته تا با رساندن نرخ سود به 17 درصد جلوی خارج شدن هرچه بیش‌تر ارز از کشورشان را بگیرند. شرایط برای روسیه بد است و هیچ کس در این کشور فراموش نکرده که پایین آمدن قیمت نفت با ضربه به اقتصاد شوروی سابق سبب سقوط اتحاد شوروری در سال 1991 شد. امروز نیز این شرایط برای تلاش‌های پوتین به منظور احیای امپراطوری شوروی بسیار بد است. او طرح‌های بودجه خود برای 3 سال آینده را بر پایه قیمت نفت حدودا 100 دلار در هر بشکه بسته است. در حالی که اکنون این قیمت بسیار خوشبینانه است. با این حال اگرچه کرملین ضعیف شده است اما ما (انگلیسی‌ها) نباید خوش‌خیال باشیم زیرا هنوز این خطر وجود دارد که روسیه با انجام اقدامی نظامی توجه مردم تحت فشار خود را به یک ماجراجویی سیاست خارجی با هدف تحقیر ناتو در اروپا معطوف کند.

            برخی از مقامات ما با درنظرگرفتن این احتمال احساس می‌کنند که اکنون زمان آن رسیده که به پوتین آسان بگیریم. آن‌ها استدلال می‌کنند که پوتین از برخورد با واقعیات درس سختی گرفته و ما نباید بیش از حد او را تحت فشار قرار دهیم و به جای آن باید به او توافقی در زمینه وضعیت اوکراین به منظور بازیابی وجهه، برداشتن تحریم‌ها و جلوگیری از سقوط هرچه بیشتر اقتصاد روسیه پیشنهاد دهیم.

            من با این استدلال مخالفم. پوتین خواهان توافق با غرب نیست. او می‌خواهد قوانین امنیت اروپا را بازنویسی کند. مقامات کرملین تنها هنگامی راضی خواهند بود که ما بپذیریم کشورهایی همچون اوکراین تسلیم کنترل روسیه شوند. این امتیازی است که ما نمی‌توانیم و نباید بدهیم. اگر ما اوکراین را واگذار کنیم در آن صورت این سوال پیش می‌آید که اگر پوتین تلاش کند ترفندهایش را درباره کشوری دیگر (شاید کشورهای حوزه بالتیک که هم‌پیمان ما در ناتو هستند) به کار ببندد در آن صورت چه اتفاقی خواهد افتاد؟

            /سرخم کردن اوپک/

            به رغم نگرانی‌های ما درباره روسیه ما همچنین نباید از تغییر یک نیروی قدرتمند دیگر در عرصه سیاست جهان یعنی سازمان کشورهای صادرکننده نفت موسوم به اوپک غافل شویم. زمانی که اوپک 40 سال پیش در جهان تشکیل شد باعث ترس و وحشت غربی‌های پرمصرف و اسراف کار شد. در چند دهه گذشته ما غربی‌ها به نفت فراوان و ارزان قیمتی که اغلب از سوی تولیدکنندگان خاورمیانه که دارای نفوذ جهانی کمی بودند تولید می‌شد عادت پیدا کردیم. با این حال اوپک این وضعیت را تغییر داد. این سازمان با محدودکردن تولید نفت مدت‌ها پیش سبب شد قیمت نفت 4 برابر شده و از 3 دلار به 12 دلار برسد. اگرچه این قیمت تنها کسر کوچکی از قیمت نفت امروز است اما بحران افزایش قیمت نفت در سال 1974 سبب شد تا در انگلیس صف‌های طولانی مقابل پمپ‌بنزین‌ها تشکیل شده و جهان صنعتی‌شده غرب که آماده چنین بحرانی نبود دچار وحشت شود.

            چهار دهه بعد عربستان تبدیل به یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان با ذخیره ارزی جمعا حدود 900 میلیارد دلار شد. همچنین مصرف انرژی ما در انگلیس نیز درنتیجه افزایش بهره‌وری انرژی، کاهش چشمگیری پیدا کرده است. بسیاری از کشورهای دیگر اکنون نفت تولید می‌کنند اما نفت قابل جایگزینی با سوخت‌های دیگری نظیر گاز طبیعی است که اوپک قادر به کنترل آن نیست. همچنین اوپک دیگر آن انضباط و نفوذ گذشته خود برای تسلط بر بازار را نداشته و ما انگلیسی‌ها یکی از اصلی‌ترین برندگان این وضعیت بوده با بهره بردن از وضعیت کاهش قیمت سوخت خودروهای‌مان را پرکرده و صنایع‌مان را قدرتمند می‌کنیم. سران اوپک در نشست ماه گذشته خود در شهر وین با انتخابی سرنوشت ساز روبرو شدند. اوپک که 40 درصد از تولید نفت جهان را در اختیار دارد باید انتخاب می‌کرد که با کاهش تولید نفت برای بازگرداندن قیمت نفت به قیمت سابق و رساندن آن به بشکه‌ای حدودا 100 دلار یعنی قیمتی که از اکثر اعضای اوپک برای توازن بودجه خود نیاز دارند اقدام کند یا اجازه دهد رویه فعلی ادامه یابد. 12 کشور عضو اوپک شامل عربستان، ایران، عراق، کویت ، ونزوئلا و نیجریه تصمیم گرفتند که هیچ کاری انجام نداده و این ثابت کرد که قدرت این نهاد کاهش یافته است.

            متعاقب این نشست قیمت نفت هرچه بیشتر کاهش یافت. یکی از مشکلات اصلی اوپک این است که چند کشور عضو آن به دلایل مختلف با یکدیگر خصومت دارند.

            /آینده چه خواهد شد؟/

            خبر خوب این است که اگرچه کاهش قیمت نفت تولیدکنندگان نفت را تحت فشار قرار داده اما وضعیت برای مصرف‌کنندگان نفت متفاوت است. کاهش 40 دلاری قیمت نفت سبب می‌شود که حدود 1.3 تریلیون دلار در هر سال از جیب تولیدکنندگان به جیب مصرف‌کنندگان راه پیدا کند. مقامات انگلیس معتقد هستند قیمت بنزین در این کشور ممکن است به زیر یک پوند در هر لیتر برسد؛ قیمتی که از مه 2009 تاکنون سابقه نداشته است. این سبب می‌شود که میلیون‌ها پوند در جیب خودروسواران پس انداز شود. البته آن‌ها نباید همچنان این پول را صرف خوشگذارانی کنند. تولید نفت در جهان از طرف دیگر متکی به چند کشور بی ثبات و شکننده است. عراق روزانه 3.4 میلیون بشکه و لیبی نیز یک میلیون بشکه دیگر نفت تولید می‌کنند. این حدود نصف مجموع نفت تولید شده از سوی آمریکا است اما هر دو کشور فاصله چندانی با پرتگاه سقوط ندارند. لیبی دیگر یک کشور کارآمد نیست و دستخوش درگیری‌ خونین میان نیروهای پارلمانی و شبه نظامیان افراط گر شده است.

            عراق نیز با شبه نظامیان افراط گر داعش درگیر است. تصویر کلی نشان می‌دهد که جهان در حال تغییر است. برخی از کشورها علی الخصوص روسیه که وابسته به منابع طبیعی خود است با یک وضعیت ناگوار روبه رو هستند؛ سوال این است که آیا آن‌ها سرنوشت خود را پذیرفته و یا اینکه قدرت طلای سیاه سبب به راه افتادن آشوب‌های خشونت‌آمیزی می‌شود که ما را وارد جنگ ساخته و جهان را تکان خواهد داد. »

            نظر

            • امیر بهرامی
              Banned
              • Jul 2013
              • 2201

              #426
              پاسخ : اخبار مربوط به نفت

              اینطور که بررسی کردم این هفته امکان داره شاید شاید نفت یک برگشت قیمتی به حدود 60 الی 62 دلار داشته باشه

              هر چند مثلث ما در تایم 4 ساعته با هدف 50 دلار شکسته شده و فعالان اقتصادی حرف از نفت 45 دلار و کمتر می زنند مانند زمانی که حرف از نفت 200 دلاری می زدند اما باز باید همه مسائل رو در نظر گرفت

              نفت در یک ناحیه حمایتی نزدیک به خط روند صعودی اصلی قرار گرفته و نباید در این رشد احتمالی گرفتار SELL شد

              هفته سختی خواهد بود و این کار دشوار خواهد بود مگر برای معامله گران منطقی

              نظر

              • negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35711

                #427
                پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                گزارش مهر از تحولات بازار نفت؛
                افزایش صادرات؛ هدیه بابانوئل به ایران/ سلام بازار به نفت ۳۰ دلاری

                در آستانه سال جدید میلادی، صادرات نفت ایران در سایه سقوط آزاد قیمت طلای سیاه جهش یافته، این درحالی است که با ادامه سیاست‌های نفتی اعراب، بازار خود را برای نفت ۳۰ دلاری برای سال ۲۰۱۵ آماده می‌کند.

                به گزارش خبرنگار مهر، کشورهای عربی عضو اوپک به ویژه عربستان سعودی، امارات متحده عربی و کویت عزم خود را برای کاهش قیمت نفت به بشکه ای ۳۰ تا ۴۰ دلار جزم کره‌اند و با راه اندازی یک جنگ تمام عیار ارزان فروشی طلای سیاه، قیمت نفت این روزها رکوردهای بیشترین کاهش قیمت نفت را به نام خود در بازار ثبت می کند.

                شعله جنگ کاهش قیمت نفت خام از یکصد و شصت و ششمین نشست اوپک روشن شد؛ جایی که الکساندر نواک وزیر انرژی فدراسیون روسیه با پیشنهاد علی النعیمی وزیر نفت عربستان سعودی مبنی بر کاهش تولید و صادرات نفت خود مخالفت کرد.

                مهدی عسلی مدیرکل امور اوپک و روابط با مجامع انرژی وزارت نفت اخیرا در یک گردهمایی نفتی با تشریح برخی از پشت پرده های نشست ۱۶۶ اوپک در وین، گفته است: " پس از آن که روسیه با هرگونه کاهشی در تولید نفت خود مخالفت کرد، این خواسته بیشتر اعضای اوپک با مخالفت عربستان و سه کشور صادر کننده نفت حاشیه خلیج فارس روبرو شد و به نتیجه نرسید."

                بر این اساس در طول یک ماهه گذشته تاکنون شیب سقوط آزاد قیمت نفت در بازار جهانی تندتر شد به طوری که برای نخستین بار از سال ۲۰۰۹ میلادی تاکنون قیمت هر بشکه نفت به بشکه ای کمتر از ۶۰ دلار کاهش یافته است و رمزگشایی از اظهارنظرهای این روزهای کشورهای عربی عضو اوپک نشان می‌دهد که اوپکی ها باید برای سال ۲۰۱۵ میلادی خود را برای نفت بشکه ای ۳۰ دلار آماده کنند.

                افزایش صادرات؛ هدیه بابا نوئل به ایران

                سید محمدعلی خطیبی نماینده سابق ایران در اوپک با بیان اینکه در شرایط فعلی جنگ سهم خواهی در بازار نفت راه افتاده است، تاکید می کند: هر یک از کشورهای عضو اوپک با ارائه تخفیف و امتیازاتی به دنبال حفظ سهم خود در بازار جهانی نفت هستند.

                همسو با رونمایی از این استراتژی کلان کشورهای عضو اوپک، آمارهای رسمی منتشر شده از ثبت رکوردهای جدید صادرات نفت ایران به کشورهای آسیایی به ویژه چین، کره جنوبی، ژاپن و هند حکایت دارد.

                اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز گذشته با انتشار گزارشی، اعلام کرد: در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۱۴ میلادی حجم تولید نفت و میعانات گازی ایران به بیش از سه میلیون و ۲۳۸ هزار بشکه رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته روزانه حدود ۱۲۵ هزار بشکه افزایش یافته است.

                همزمان با افزایش تولید، حجم صادرات طلای سیاه ایران هم در سایه کاهش شدید این کالای استراتژیک جهش یافته است به طوری که در ماه نوامبر سال جاری میلادی حجم فروش نفت ایران به بیش از یک میلیون بشکه در روز رسیده است.

                هند، چین، کره جنوبی و ژاپن به عنوان چهار مشتری سنتی نفت ایران در مجموع در نوامبر سال جاری میلادی بیش از یک میلیون و ۷۰ هزار بشکه طلای سیاه از ایران وارد کرده اند که نسبت به سال گذشته رشدی ۱۱ درصدی را صادرات نفت تجربه می کند.

                در همین حال بیژن زنگنه وزیر نفت ایران با بیان اینکه سیاست وزارت نفت کاهش تولید نفت نیست، نسبت به افزایش تولید نفت برخی از اعضای اوپک پس از تحریم ایران هشدار داده و تاکید می کند: "حالا زمان آن رسیده که با کاهش تولید برخی کشورها جا برای بشکه‌های نفت ایران باز شود."

                جشن ارزان فروشی اعراب و دیپلماسی انرژی ایران

                کشورهای عربی عضو اوپک برای کاهش بیشتر قیمت نفت در بازار جهانی هم قسم شده‌اند و در این بین این روزها دیپلماسی خاموش انرژی ایران به شدت مورد نقد کارشناسان اقتصاد انرژی کشور قرار گرفته است.

                از این رو در حالی کارشناسان یکی از مهمترین ویژگی وزارت نفت دولت تدبیر و امید را دیپلماسی فعال انرژی عنوان می‌کردند اما دیپلمات‌های این وزارتخانه فعلا در برابر تاکتیک جنگ روانی کشورهای عربی عضو اوپک سکوت پیشه کرده‌اند.

                با ادامه سکوت وزارت نفت، وزیران نفت و انرژی عربستان سعودی و امارات متحده عربی در طول چند هفته گذشته بر طبل کاهش قیمت نفت بیش از ماه‌های گذشته می کوبند و حتی با استفاده از ابزارهای رسانه ای بازار را برای پذیرش نفت ارزان قیمت تر آماده می کنند.

                علی النعیمی وزیر نفت بزرگترین کشور صادرکننده طلای سیاه در گفتگو با رسانه‌های خارجی با تاکید بر حفظ سقف تولید نفت اوپک، تاکید کرده است: دولت ریاض خود را برای کاهش بیشتر قیمت نفت آماده کرده است.

                در همین حال، روزنامه سعودی الحیات به نقل از وزیر نفت عربستان نوشته است: این کشور آماده است تولید نفتش را افزایش داده و سهم بزرگتری از بازار را بدست بیاورد تا تقاضای مشتریان جدید را تامین کند.

                عادل عبدالمهدی وزیر نفت عراق هم به عنوان دومین کشور بزرگ تولید کننده نفت اوپک پس از عربستان از توافق نهایی با اقلیم کردستان عراق خبر داده و اعلام کرده است: تولید نفت عراق پس از توافق صادرات نفت با اقلیم کردستان عراق به روزانه چهار میلیون بشکه خواهد رسید.

                انبارهای نفت آمریکا پر شد

                از سوی دیگر با ادامه اختلافات در بین کشورهای بزرگ تولید و صادر کننده نفت، گزارش رسانه های بین المللی از افزایش قابل توجه ذخیره سازی طلای سیاه در ایالات متحده آمریکا حکایت دارد.

                آمارهای دولتی اعلام کردند که با بالا رفتن واردات نفت و ثابت ماندن تولید پالایشگاه ها، ذخیره‌سازی نفت خام آمریکا هفته گذشته با افزایشی پیش بینی نشده به بالاترین سطح در ماه دسامبر رسید.

                ذخیره نفت خام این کشور هفته گذشته ٧,٣ میلیون بشکه در حالی افزایش یافته که تحلیلگرانی را که کاهش ٢.٣ میلیون بشکه‌ای ذخیره نفت را پیش بینی کرده بودند، متعجب ساخته است.

                نظر

                • مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

                  #428
                  پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                  واحد چهارم پالایشگاه فاز 15 و16 پارس جنوبی پیش راه اندازی شد

                  بوشهر - ایرنا - مجری فاز ١٥ و ١٦ میدان گازی پارس جنوبی گفت: به تازگی فعالیت های پیش راه اندازی واحد چهارم پالایشگاه فازهای ١٥ و ١٦ میدان گازی پارس جنوبی، شامل سه واحد فرآورشی گاز ترش آغاز شده است.


                  به گزارش روابط عمومی شرکت نفت و گاز پارس رضا فروزش روز دوشنبه افزود: تلاش می شود تولید گاز در این واحد شیرین سازی به روزانه ١٠ میلیون متر مکعب برسد.

                  وی با بیان اینکه اکنون تولید گاز شیرین در پالایشگاه فاز ١٥ و ١٦ میدان پارس جنوبی از مرز روزانه ٢٩ میلیون متر مکعب گذشته است، گفت: بخشی از گاز ترش این پالایشگاه از فازهای ٦ تا ٨ و بخشی دیگر از سکوی فاز ١٦ پارس جنوبی تامین می شود.

                  مجری فاز ١٥ و ١٦ پارس جنوبی از آغاز تولید گاز در سکوی ١٥ این میدان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: اکنون مقدمات لازم برای دریافت گاز ترش بیشتر از دریا در دست اجراست؛ اما با توجه به کاهش دمای هوا و افزایش مصرف گاز در کشور اکنون باید افزایش ظرفیت شیرین سازی با اطمینان خاطر بیشتری انجام شود.

                  هدف از توسعه فازهای ١٥و ١٦ تولید روزانه ٥٦,٦ میلیون متر مکعب گاز طبیعی ، ٧٥ هزار بشکه میعانات گازی ،٤٠٠ تن گوگرد و تولید سالانه یک میلیارد و 50 میلیون تن گاز مایع 'LPG' (پروپان و بوتان) و یک میلیون تن اتان برای تامین خوراک واحدهای پتروشیمی است.

                  تاسیسات دریایی و ساحلی این فازها شامل، دو سکوی حفاری (هر کدام شامل ١١ حلقه چاه )، دو رشته خط لوله ٣٢ اینچ دریایی انتقال گاز به طول تقریبی ١١٥ کیلومتر، دو خط لوله ٤,٥ اینچی انتقال محلول گلایکول به طول تقریبی ١١٥ کیلومتر، واحدهای شیرین سازی گاز و سرویس های وابسته است.

                  در زمان حاضر ٧٢ درصد گاز مصرفی کشور معادل روزانه ٣٠٠ میلیون مترمکعب گاز از میدان گازی پارس جنوبی تولید می شود.

                  591/539

                  مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                  نظر

                  • امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

                    #429
                    پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                    ​فاتحه

                    نظر

                    • "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

                      #430
                      پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                      نفتو یکی بگیره

                      نظر

                      • امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

                        #431
                        پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                        در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                        نفتو یکی بگیره
                        داداش ما اردر باز کردیم چی چی بگیرن...بزار بره بچه به این خوبی

                        یک برگشت نیم دلاری داره برای وضعیت درست بولینگر و بعد نزول

                        نظر

                        • tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

                          #432
                          پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                          در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                          نفتو یکی بگیره
                          نمی شود گرفت حاجی
                          امروز مهمترین روزش بود یکم مثبت بود یک دلار میتوانستند نگهش دارند مثبت روند کلیش بر میگشت صبح هم گروهای اسلامی در لیبی به تاسیسات نفتی حمله کردند یکم مثبت بود منتها تقدیرش دیگر بود رفت برای کف اصلی ..اگر انرا بشکند باید منتظر جنگ جهانی یا فروپاشی یک قدرت جهانی باشیم....
                          حالا بگذار در عمان هرمز موشک بزنند
                          ال سعود نشسته یک اینتر می زند شیر نفت باز میشود .........
                          گفتم کسانیکه با موشک ...بروند به جنگ غرب شبیه همان فیلم لورنس عربستان هستند طرف عربه با شمشیر دنبال هواپیما ی عثمانی میکرد تکبیر میگفت....
                          خوشم می اید حسن کلید دیروز گفت ملتی که در غذا وبسته است موشک فایده ندارد
                          توهم نفتی فرو پاشید توهم موشکی بخواهد فروپاشد هزینه سنگین باید ایران بدهد...اولی مالی بود دومی جانیست....

                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

                          نظر

                          • نجاT...
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 2639

                            #433
                            پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                            نفت صعودی نخواهد بود!
                            احتمال بیشتر اینه که در 30 دلار آرام بگیره.
                            روسیه به زانو در آمده و جهان امن تر شده،ایران هم به زانو در آمده و اگر توافق بشود باز هم دنیا آرام تر امن تر میشود و این یعنی نیازی نیست نفت گران شود!!
                            حتی احتمال دارد نفت 20 دلاری هم از 2015 به بعد ببینیم و این اصلا عجیب نیست.
                            نمیگم ایران خطرناکه اما غرب و آمریکا این فکر را کردند در زمان احمدی نژاد و بی راه هم فکر نکردند چون افراطی بود...
                            اگر دقت کنید هر زمان که دنیا امن بود نفت هم ارزان بود و این چرخه برای همیشه ادامه خواهد داشت.
                            انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                            نظر

                            • tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

                              #434
                              پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                              در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                              نفت صعودی نخواهد بود!
                              احتمال بیشتر اینه که در 30 دلار آرام بگیره.
                              روسیه به زانو در آمده و جهان امن تر شده،ایران هم به زانو در آمده و اگر توافق بشود باز هم دنیا آرام تر امن تر میشود و این یعنی نیازی نیست نفت گران شود!!
                              حتی احتمال دارد نفت 20 دلاری هم از 2015 به بعد ببینیم و این اصلا عجیب نیست.
                              نمیگم ایران خطرناکه اما غرب و آمریکا این فکر را کردند در زمان احمدی نژاد و بی راه هم فکر نکردند چون افراطی بود...
                              اگر دقت کنید هر زمان که دنیا امن بود نفت هم ارزان بود و این چرخه برای همیشه ادامه خواهد داشت.
                              با نفت در قیمتهای فوق یا حتی همین قیمتها انس بایدبرود زیر 1000:D
                              من نمیدانم ملت برای چه سکه میخرند...ارزش سکه به دلارش است...
                              حوادث نشان داد کشورهایی مثل ایران از دروازه تمدن بسیار دورند و جنبه ندارند تا یک بحران اقتصادی می ایند یک محمود به قدرت رسیده و دم از نابودی جهان و ایجاد نظم نوین میگوید...و در این راه هر مهندس دکتر ولو مهندس نفتش و اقتصاد دانش حمایتش میکند...سابقه فرمها گواه این مدعاست
                              بالای 90درصد ملت در زمان مموت ارزش نفت را100می دانستند و غرب را به مفت خوری و پیشرفت از جیبشان متهم میکردند الان باید التماس کنند نفت فروش رود....
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

                              نظر

                              • امیر بهرامی
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2201

                                #435
                                پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                                چیکو اسپن هم اومد زیر قیمت...در تایم 4 ساعته

                                و از حالت درگیری با قیمت و بی تصمیمی داره در میاد...نیاز به فضای بیشتر داریم تا اطمینان به نزول داشته باشیم هر چند مثلث شکسته شده هم از قبل میگه هدف 50 رو داریم

                                نظر

                                در حال کار...
                                X