کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ما هم میتونیم سمگا بخریم......ولی قدمی در این راه نمیزاریم......چاپخونه میلیاردر سازی سمگا.....چهل درصد دیگه جا داره...طبق اطلاعات رانتی.....ولی عمرا بخرم.....هر کی دوست داره بخره....!!!! من چهار صد تومن هم پول به سمگا نمیدم....حتی اگه بدونم ۱۵۰۰ رو هم میبینه....(چهل درصد دیگه)
اگه برگردیم به عقب سمگا چهارصد تومن باشه با همین سود....بازم حاضر نیستم بخرم....
ما هم میتونیم سمگا بخریم......ولی قدمی در این راه نمیزاریم......چاپخونه میلیاردر سازی سمگا.....چهل درصد دیگه جا داره...طبق اطلاعات رانتی.....ولی عمرا بخرم.....هر کی دوست داره بخره....!!!! من چهار صد تومن هم پول به سمگا نمیدم....حتی اگه بدونم ۱۵۰۰ رو هم میبینه....(چهل درصد دیگه)
اگه برگردیم به عقب سمگا چهارصد تومن باشه با همین سود....بازم حاضر نیستم بخرم....
اجازه میخو ام یه نکته رو در مورد تاپیک قند و شکر تالار همسایه یعنی تالار بورس عرض کنم.
اینکه ناظر یک سایتی سهامدار هم باشه و همپای تحلیلگرا تحلیل کنه و مطلب بزنه و در عین حال کار نظارتش رو انجام بده یک امر طبیعیه ولی اینکه یک ناظر با دهها آیدی مختلف نقش منتقد رو تو تاپیک بازی کنه و با کاربرها درگیر بشه و نقش تخریبچی رو هم بازی کنه و به نوعی تبدیل به تفریحش بشه امر عاد ی نیست ولی متاسفانه این مسئله در جریانه .چند سالی هست که یک منتقد حضور شبانه روزی تو تاپیک قند وشکر تالار همسایه داره وبرای همه دوستان سوال بود که چطور این همه آیدی میتونن تشنج ایجاد کنن و با اینکه همه میدونن و بعضا خودش اعتراف میکنه ایدیها مال یک نفر از طرف ناظر با اغماض مواجه میشه .ولی وقتی ببینید که چطور تیغ نظارت سایت دست این شخص قرار داره و به میل و اراده ایشون رفتار میکنه و همچنین حضور شبانه روزی ایشون هم فقط در اینصورت توجیه داره که خود ناظر داره این بازیها رو میکنه و کاربران ساده دلی مثل من هم به ناظر متوسل میشیم که در مرحله اول خودمون مسدود میشیم.فقط خواستم دوستان اگر این نوشته رو میخونند بدونن یا باید قید فعالیت تو اون تاپیک رو بزنن و یا با همین شرایط کنار بیان و قبول کنن که فعالیت با اعمال شاقه است و همیشه باید ناظر سایت رو به عنوان سوهان روح اونجا قبول کنن.امیدوارم آقای صراحتی به نحوی این مطلب به گوششون برسه و متوجه مسائلی که اتفاق میفته بشن.
هر چه بگندد نمکش میزنند وای بروزی که بگندد نمک.
ببخشید این نکته رو اینجا مطرح کردم چون امکان درج این مطلب تو اون سایت فراهم نیست و اجبارا مزاحم خوانندگان این تاپیک شدم.ودر صورت صلاحدید میتونید پست رو حذف کنید.
اجازه میخو ام یه نکته رو در مورد تاپیک قند و شکر تالار همسایه یعنی تالار بورس عرض کنم.
اینکه ناظر یک سایتی سهامدار هم باشه و همپای تحلیلگرا تحلیل کنه و مطلب بزنه و در عین حال کار نظارتش رو انجام بده یک امر طبیعیه ولی اینکه یک ناظر با دهها آیدی مختلف نقش منتقد رو تو تاپیک بازی کنه و با کاربرها درگیر بشه و نقش تخریبچی رو هم بازی کنه و به نوعی تبدیل به تفریحش بشه امر عاد ی نیست ولی متاسفانه این مسئله در جریانه .چند سالی هست که یک منتقد حضور شبانه روزی تو تاپیک قند وشکر تالار همسایه داره وبرای همه دوستان سوال بود که چطور این همه آیدی میتونن تشنج ایجاد کنن و با اینکه همه میدونن و بعضا خودش اعتراف میکنه ایدیها مال یک نفر از طرف ناظر با اغماض مواجه میشه .ولی وقتی ببینید که چطور تیغ نظارت سایت دست این شخص قرار داره و به میل و اراده ایشون رفتار میکنه و همچنین حضور شبانه روزی ایشون هم فقط در اینصورت توجیه داره که خود ناظر داره این بازیها رو میکنه و کاربران ساده دلی مثل من هم به ناظر متوسل میشیم که در مرحله اول خودمون مسدود میشیم.فقط خواستم دوستان اگر این نوشته رو میخونند بدونن یا باید قید فعالیت تو اون تاپیک رو بزنن و یا با همین شرایط کنار بیان و قبول کنن که فعالیت با اعمال شاقه است و همیشه باید ناظر سایت رو به عنوان سوهان روح اونجا قبول کنن.امیدوارم آقای صراحتی به نحوی این مطلب به گوششون برسه و متوجه مسائلی که اتفاق میفته بشن.
هر چه بگندد نمکش میزنند وای بروزی که بگندد نمک.
ببخشید این نکته رو اینجا مطرح کردم چون امکان درج این مطلب تو اون سایت فراهم نیست و اجبارا مزاحم خوانندگان این تاپیک شدم.ودر صورت صلاحدید میتونید پست رو حذف کنید.
با سلام
آقای حاصلی پور ازاینکه این تالار را مامنی برای ابراز مطالبتان انتخاب نمودید جای بسی خوشحالی برای من که یک عضو کوچک این تالار هستم را دارد واین اطمینان را به شما میدهم که این تالار یکی از تالارهای بسیار شفاف و مفید و موثر برای تمامی عزیزانی که از آن استفاده مینمایند میباشد . من خودم که از تمامی مطالب اساتید و عزیزانی که زحمت میکشند و قلم میزنند استفاده مینمایم .
سمگا اوایلی که وارد فرابورس شد...شایعاتی بود که این سهم وابسته به مشایی هست.....لااقل تو تالاری که ما بودیم بودیم همه گردشگری رو با نام مشایی میشناختن!!!البته درست یا غلط بودنش رو پیگیر نشدم اون موقع....ولی الان اگه بورس شفاف سازی نخواد..بیشتر پیگیر میشم...........قطعا پیگیری بشه این سهم گندش در میاد که وابسته به چ کسانی هست!!!
سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مال آقایان مشایی رحیمی تمدن و بقیه دوستانشون است. این سازمان با سرمایه 20 میلیارد شروع به کار نمود و در عرض 8 ماه تونست بانک گردشگری رو به مبلغ 400 میلیارد نومن تاسیس کنن. از قبل رانت زمینها ی زیادی از فرودگاه امام خمینی و جاهای دیگه زو به صورت رایگان یا تقریبا رایگان گرفتن. و ........ (رجوع شود به آرشیو سایت الف)احتمالا الان هم همون اقایون پشت سهم هستند
میثم حدس میزنم سودی در حد 150 تومان اعلام خواهد کرد تا کار خودشون رو موجه کنند
این تیم تیم گردن کلفتیه...کلا سهم دست کسی نیست:D
میثم حدس میزنم سودی در حد 150 تومان اعلام خواهد کرد تا کار خودشون رو موجه کنند
این تیم تیم گردن کلفتیه...کلا سهم دست کسی نیست:D
سال بعد چه حوری میخواد سود بسازه...دو سال دیگه چه جوری میخوان سود بسازن...البته الان اینقدر سهامشون رشد کرده که همه سوپر میلیاردر شدن...از جیب هم میتونن برا شرکت سود بزارن کنار....
من دیگه مهم نیست برام سمگا....وظیفه من بود که از فساد و رانت بگم....دیگه بقیشو خودشون میدونن و خدای خودشون....هزار تومن هم سود رو کنن به درد خودشون میخوره چرا؟ چون: .....سهمی که بازار نتونه تحلیل کنه و خودشون سود بکشن بیرون به درد عمشون میخوره.....اصلا این سهمو باید از بازار اخراج کنن....تا برن بیرون بازار ده هزار تومن هم معامله کنن و هر غلطی دوس دارن کنن....سمگا ۹۰۰ میلیاردی چی داره اخه!!! در امد هتل داری جقدره!!!!
سهمی که ماهی دو تا اصلاح هم نداشته عادیه!!! جمع کنید بابا توجیهات این سهمو...سهم خواص بوده این سهم درپیت....سهمی که خشک باشه و عرضه نشه بیش از یه حد .....بالابردنش کاری داره؟
145 اعلام کرده...تو گزارش گفته در صورت فروش املاک تا 350 تومان به سود اضافه میشه
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر