صنعتی بهپاک (بهپاک)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shahin
    عضو فعال
    • May 2011
    • 2212

پاسخ : بهپاک (غبهپاک)

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    شرکت صنعتی بهپاک واقع در مازندران (شهرستان بهشهر) در نظر دارد تعدادی نیروی انسانی مرد فارغ التحصیل :

مقطع کارشناسی دانشگاه های دولتی : رشته های مهندسی مکانیک ، مهندسی شیمی ، مهندسی عمران و پرستاری
    ·مقطع کاردانی دانشگاه های دولتی : رشته های مکانیک ، برق و صنایع غذایی
    · مقطع دیپلم : شامل دیپلم های ریاضی و فیزیک ، فنی و علوم تجربی

با شرایط ذیل جذب نماید:
    ۱-    دارای کارت پایان خدمت یا معافیت دائم
    ۲-   حداکثر سن ۳۲ سال
    ۳-  مقیم شهرستان بهشهر
    ۴-   دارای عدم سوء پیشینه
    ۵-  خانواده های معظم شهدا ، جانبازان ، آزادگان ، فرزندان کارکنان و بازنشستگان بهپاک و همسایگان مشرف به کارخانه و نیز کارکنان پیمانکاری در الویت قرار خواهند گرفت.
    واجدین شرایط میتوانند حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز پس از انتشار آگهی به صفحه ارتباط با ما – درخواست کار مراجعه و ثبت نام نمایند.
    گزینش بر اساس امتیازاتی که متقاضیان در آزمون کتبی و مصاحبه گروهی کسب خواهند کرد و نیز بر اساس سوابق شغلی و تحصیلاتی انجام خواهد شد.

....
    پرستاری میخواد چیکار!
    معمولا در اینگونه موارد ، برای یکی از بستگان مدیران و ... که قرار است استخدام بشود ردیف شغلی ایجاد می شود. در این مورد هم بعید نیست

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20671

360 -42= 318 تومن قیمت سهم بعد مجمع...

بفروش خریدارم.

============

فردا باز مینوسم

350-42= 308 قیمت سهم بعد مجمع

==========

بورس خونه ننه نیست که سریع سود کنید..فلوله رو یک سال و نیم جمع کردن ...........که به اینجا رسید:D

منم 6 ماه بهپاک رو جمع میکنم........
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20671

سه دقیقه اخر معاملات اینترنتم قطع شد...

بعد بازار دیدم منفی ۵ هم فروختن....

این کار ادم های پست....و رذل و حرام خوره....

میخوای بفروشی همون اول بزار منفی ۵...!! چرا سه دقیقه اخر!!!

فردا منفی پنج باز میشینم.....

من تا تک سهمی این سهمو خواهم خرید...حد ضرر مد ضرر حالیم نیست.....

شده پرونده بورسیم با این سهم بسته بشه .و تمام سودهایی که کردم + اصل سرمایم در این سهم دود بشه....بزار بشه....

...بالاخره هر اغازی یک پایانی هم داره.....:D

یک دو هفته پیش گفتم تا ۳۳۰ هم پایین بیاد اضافه میکنم.....اخرش همینجاست....

شاید از اول باید منتظر ۳۳۰ میماندم.....نه اینکه هر روز هی اضافه کنم...

در هر حال گرفتار این سهم شدیم.....خخخ ....

شاید تقدیر ما این بوده تا یک سال اینده فقط ۲۰۰ درصد سود کنیم....
        ۶ سهم من بستست....هر کدوم باز شد به قیمت به بهپاک تبدیل میکنم...

:.thumbsupsmileyanim
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2017/02/25, 19:08.
        ///

نظر

• Mehdi1400
          ستاره دار(19)
          • Jul 2013
          • 2938

سلام

تکنیکی احتمال 270 هم وجود داره با یک روند فرسایشی دو ماهه احتمالا

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

تک خال گروه غذایی استارت زد.
            از فردا باید صف خریدش سنگین تر بشه.
            .....................
            53تومان سود که تا یک ماه اینده 42تومانش را تقسیم میکنه
            فروش زمین 50هزار متری گرگان
            فروش زمین 50هزار متری کاربری شده بهشهر
            حداقل250تومان تعدیل میندازه رو سهم
            و..........

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20671

ارزش زمین بهشهرش دستم اومده تا حدودی (-:

پارسال تو یه مزایده زمین روبروییش رو متری 500 هزار تومان فروختن!

حدود 2000 متر زمین بوده روبروی شرکت بهپاک مربوط به کمیته امداد.....

پس کف قیمت این زمین متری 500 هزار تومانه......

=========

با این تفاسیر

حدودا سهمی 150 الی 200 تومان زمین اماده فروش داره این شرکت (زمین گرگان + زمین بهشهر ...... ارزشی بین 48تا 60 میلیارد دارن! )

کمترین ارزش این زمین ها به نظرم 48 میلیارده روی هم که میشه سهمی 150 تومان

========

حالا در مجمع ببنیم میگن چقدر میارزن (-: خود مدیران شرکت!
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2017/03/03, 23:33.
              ///

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

بهپاک زیاد فشار فروش نداره،بیشتر منتظر خبر هست تا فشار فروشنده.
                محدوده 330 تا 340 تومن یه حمایت قوی داره بعد از اون 325 تومن و دیگریش هم محدوده 305 تا 310 تومن.
                توی این سه سال عمده معاملاتش در محدوده 250 تا 490 تومن بوده ،اگه روند صعودی شکل بگیره ممکنه ایندفعه سقف 490 تومن رو برای رسیدن به 600 تومن بشکنه.
                اومدن بالای 400 تومن یعنی سقف مقاومت های کوتاه مدت رو شکسته و خریداران میدان رو بدست گرفته اند.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

هنوز 2 زاری ملت نیوفتاده..قیمت سویا 3 درصد کم شده....همان موقع که قیمت سویا هر بوشل 1040 دلار بود...قیمت تنی 415..20 دلار بود...الان که 3 درصد امده پایین...احتمالا شده تنی 400 ...405..دلار......سویا را تنی 455 یورو گرفته...قیمت یورو دولتی را هم 3576....امروز3423 تومان....سال مالیش هم از برج 9 شروع شده...108 میلیارد هم در 2 ماهه فروخته......80 میلیارد قطعا واردات داشته انهم با یورو حدود 3400......دریایی از پتانسیله سهم
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20671

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                    هنوز 2 زاری ملت نیوفتاده..قیمت سویا 3 درصد کم شده....همان موقع که قیمت سویا هر بوشل 1040 دلار بود...قیمت تنی 415..20 دلار بود...الان که 3 درصد امده پایین...احتمالا شده تنی 400 ...405..دلار......سویا را تنی 455 یورو گرفته...قیمت یورو دولتی را هم 3576....امروز3423 تومان....سال مالیش هم از برج 9 شروع شده...108 میلیارد هم در 2 ماهه فروخته......80 میلیارد قطعا واردات داشته انهم با یورو حدود 3400......دریایی از پتانسیله سهم

بعد مجمع راحت 10-20 درصد میره بالا از قیمت 252 تومن فعلی به نظرم.یک ماهه :D حالا زیرش بخرید شاید بیشتر بده!

فعلا با دید مجمع و گرفتن اون 42 تومن میخریم اگه بدن :D
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2017/03/08, 10:57.
                    ///

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                      بعد مجمع راحت 10-20 درصد میره بالا به نظرم
                      داداخودمدیرعامل گفت که هر1درصدتغیرمیتونه20درصدسودسهمو متاثر کنه...یورو3420....سویاتقریبا...10درصدزیرقیمت پیشبینی96...........دارایی های که قراره به بلفعل تبدیل بشه به کنار...امسال ساله بهپاکه...دانه روغنی سویا را 16.300 دیده فروشش را بهمن 18.300 فروخته...
                      آخرین ویرایش توسط mey؛ 2017/03/08, 11:02.
                      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

از هفته پیش تا الان هر بوشل سویا از 1040 شده 1005...یعنی 3.5 درصد کاهش....قیمت سویا را دنبال کنید...هر 1 درصد کاهش بهای تمام شده...تا 20 درصد میتونه سود هر سهم را متاثر کنه...

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20671

هر وقت زمین گرگان رو بفروشه قیمت سهم تا -700- 600 راحت بالا میره...../.:biggrinsmiley.:/

فعلا سهامداری کنید......و مجمع به مجمع بهای تمام شدتون پایین بیاد...........

======

بلوک ونوین رو اگه میفروختن هزینه های مالی رو کم میکردن >> الان شرکت سالی 120-130 تومن حداقل سود میساخت :D

چه اصراری به نگهداری ونوین نمیدونم!

========

در هر حال تا 1000 تومن هستیم باهاش....یک سال دو سال سه سال ...

هر چی عقب بیوفته بیشتر سود میکنیم..چرا که بهای تمام شدمون پایین میاد
                          :D و البته به مرور اگر سودی در سهم دیگری کنیم بهپاک میخریم

هر چه زمان بگذره ........زمین های بهپاک ارزنده تر میشه.....تورم نیز تاثیرشو به مرور زمان خواهد گذاشت........مثلا 3-4 سال دیگه فروش بهپاک به 1000 میلیارد تومان برسه! با حاشیه سود 10 درصد چه سود ناخالصی خواهد ساخت؟

========

فقط سهامداری کنید و حالشو ببرید......قیمت این سهم اینجاها خیلی خنده داره.....خنده دار ترش اینه که بازم رو این قیمت ها 150 هزار تا روزانه معامله میشه:D

=======

از نظر من سهمی چون بهپاک هیچ توجیهی برای فروش در این قیمت ها نداره

چرا بفروشیم! :D بفروشیم چی بخریم! سهم بنداز در رویی (-: بخریم! یا دیدمان رو بلند تر کنیم.........

روزی رو میبنیم در سه چهار سال اینده که فروش این شرکت به 1000 میلیارد تومن برسه........برای همین سهامداری میکنیم.....
                          ========

روز خوش
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2017/03/09, 18:31.
                          ///

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

از هفته پیش تا الان هر بوشل سویا از 1040 شده 1005...یعنی 3.5 درصد کاهش....قیمت سویا را دنبال کنید...هر 1 درصد کاهش بهای تمام شده...تا 20 درصد میتونه سود هر سهم را متاثر کنه...
                            ...بوشل سویا...995..طی10روز 45 دلار یا 4.5 درصد قیمت سویا امده پایین....

نظر

• siwan
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 520

...بوشل سویا...995..طی10روز 45 دلار یا 4.5 درصد قیمت سویا امده پایین....
                              جالبه برام چه قدر خرید های mey با من هماهنگه از فلوله یکی دو سال پیش تا الان رو فباهنر و بهپاک..
                              بهپاک مهمترین مزیتش به نظر من مبلغ فروش بالای نا متناسب با سرمایشه همون چیزیکه تو فلوله اون موقع و فباهنر و پلاسک و غالبر الانم هست
                              سجاد محمدی
                              علاقه مند به دانش اقتصاد
                              تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در اصل توسط siwan پست شده است View Post
                                جالبه برام چه قدر خرید های mey با من هماهنگه از فلوله یکی دو سال پیش تا الان رو فباهنر و بهپاک..
                                بهپاک مهمترین مزیتش به نظر من مبلغ فروش بالای نا متناسب با سرمایشه همون چیزیکه تو فلوله اون موقع و فباهنر و پلاسک و غالبر الانم هست
                                دادایعنی اشتباهم درفلوله تاریخی بود...440 فروختم...
                                بنظرم...امثال بهپاک بین 80تا 110 عملیاتی میسازه

نظر

در حال کار...
                                X