پتروشیمی داراب (داراب)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : پتروشیمی داراب (داراب)

عجب بازی‌ای شده! :.thumbsupsmileyanim تخمه فراموش نشود! ۶۰ میلیون تا اینجا و صف خریدی که هی خالی و پر می‌شود...

ویرایش: دیگر خالی نشد. فقط پر شد. صفش را تا اکنون کرده‌اند ۲۶ میلیون سهم. احتمال اینکه همین اکنون یک باره بانک صادرات بیاید عین ۲۶ میلیون را بدهد هست! (شده عین بازی برزیل آرژانتین)

ویرایش: صفش شد ۳۶ میلیون سهم. و حقوقی هم ۸ میلیونش را داد! (خوب شد نفروختم! امروز می‌خواستم به صف خرید بفروشم...)

ویرایش: صفش شد ۵۵ میلیون و همین‌جور بدون داد و ستد ماند. به قول دوستان زمین خالی است! ههههه... ۴۰ میلیارد ریال داد و ستد شده و بیشتر از این میزان نیز صف برایش گذاشته‌اند! واقعا نفهمیدیم جریانش چیست...
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/12/29, 11:56.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام و وقت به خیر.

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

نمی‌دانم کجا به آن اشاره کردم، ولی تقریبا می‌شود گفت داراب فاصله‌ی خودش را با جهرم و فسا جبران کرده. اکنون حدودا هر سه روی ۷۰۰ ریال هستند. احتمال اینکه امروز تا مثبت کامل هم برود داراب و رهبر آن‌دوتای دیگر بشود هم کم نیست.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• a.mansoury
          عضو عادی
          • Sep 2020
          • 37

سلام, وقت بخیر
          دوستان و اساتید میشه لطفا ی نگاه به داراب بندازید، بعد از چند ماه صف فروش بودن، امروز حجم خیلی زیادی معامله شد. ممنون

نظر

در حال کار...
          X