شركت مواد ويژه ليا (شليا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فرهنگ سازان
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2014
    • 692

پاسخ : شركت مواد ويژه ليا (شليا)

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
    جالب و البته تاسف بار است که برخی با اینکه تقریبا هرچه میگویند برعکس آن رخ میدهد ولی باز دست بردار نیستند!
    در خیلی از نمادها و حتی تحلیل! های بازار این فرد این موضوع است و از بس مورد زیاد است با گفتن تمام نمیشود!! هرچند در تاپیک فراکاب گفتم با اعتراضاتی که در طی این مدت و چند ساله شده این کارش کمتر شده و از ان خریدن و بمباران مطلب در مورد آن کمتر شاهد هستیم.
    نمونه اش در نماد این تاپیک، اینکه در ۱آذر که پرحجم عرضه شد واضح بود که بیشتر سهم فروختنی است در آن روز تا خریدنی یا دست کم کارش برای روز بعد دشوار و پر چالش است، اما بر روال سابقش حرف از پرنشدن حجم مبنا روز بعد و ... میشود!
    اگر کسی شانسی هم تحلیل کند درصد موفقیت صحبتهاش بیشتر میشود تا اینکه تقریبا هرانچه گفته شود عکسش شود و ان برخی درست هم براساس امار و احتمال هم که شده به هرحال درست درمیامد!امیدوارم فقط اشتباه در تحلیل باشد!
    پ.ن: قصد کوبیدن این نماد نیست و اصلا کاری با ارزنده بودن یا نبودنش ندارم هرچند ممکن است خودم با توجه به اوضاع معاملاتی بخرمش
    درود

دوست گرامی بحثی که مطرح کردین مختص این فرد و اون فرد نیست . بازار به شدت نامراد و نامرد است ، حتی به نسبت همه سالهای بسیار بد قبل تر ...

تقریبا خیلی از افراد ولو باتجربه زیاد، که الان در بازار مانده اند تحلیل ها و حساب کتابهاشون دست کم در کوتاه مدت اشتباه در میاد...بحث بلند مدت البته جداست.

فقط اونی که نقد کرده و کلا رها کرده و بر وسوسه غلبه کرده تحلیلش درسته و نمره دیکته های ننوشته اش هم بیست هست .

نظر

• talar
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 59

جالب و البته تاسف بار است که برخی با اینکه تقریبا هرچه میگویند برعکس آن رخ میدهد ولی باز دست بردار نیستند!
      در خیلی از نمادها و حتی تحلیل! های بازار این فرد این موضوع است و از بس مورد زیاد است با گفتن تمام نمیشود!! هرچند در تاپیک فراکاب گفتم با اعتراضاتی که در طی این مدت و چند ساله شده این کارش کمتر شده و از ان خریدن و بمباران مطلب در مورد آن کمتر شاهد هستیم.
      نمونه اش در نماد این تاپیک، اینکه در ۱آذر که پرحجم عرضه شد واضح بود که بیشتر سهم فروختنی است در آن روز تا خریدنی یا دست کم کارش برای روز بعد دشوار و پر چالش است، اما بر روال سابقش حرف از پرنشدن حجم مبنا روز بعد و ... میشود!
      اگر کسی شانسی هم تحلیل کند درصد موفقیت صحبتهاش بیشتر میشود تا اینکه تقریبا هرانچه گفته شود عکسش شود و ان برخی درست هم براساس امار و احتمال هم که شده به هرحال درست درمیامد!امیدوارم فقط اشتباه در تحلیل باشد!
      پ.ن: قصد کوبیدن این نماد نیست و اصلا کاری با ارزنده بودن یا نبودنش ندارم هرچند ممکن است خودم با توجه به اوضاع معاملاتی بخرمش
      جانا سخن از زبان ما می گویی ، این افراد شناخته شده اند وسابقه بدی دارند ولی متاسفانه مبتدیها معمولا" گول اینها را می خورند.

نظر

• منیب
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 2440

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        ظاهرا تمام سهامدارن خسته میخوان امروز خارج بشن
        امروز این طبع فروش فروکش کنه از فردا این از اون سهم هاست که برای پرکردن حجم مبنا هم میتونه به مشکل بخوره
        با سلام
        حداقل حجم مبنا رو بخرید یا تلاشی بکنید صف فروش جمع بشه و تو صف فروش قفل نشه خیلی ها با پیشنهاد شما ممکنه خریده باشند بخوان با ضرر خارج بشند
        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14630

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
          با سلام
          حداقل حجم مبنا رو بخرید یا تلاشی بکنید صف فروش جمع بشه و تو صف فروش قفل نشه خیلی ها با پیشنهاد شما ممکنه خریده باشند بخوان با ضرر خارج بشند
          سلام
          شما یه سند بیار که من به کسی پیشنهاد کرده باشم بخره
          من سهامش با قیمت روز بازگشایی ازش میخرم تا شرمنده کسی نباشم
          البته برای جبران پیشنهادی که من بهش دادم 10درصد بالاتر از قیمت خریدش میخرم.
          من خودم روز بازگشایی خریدم و سهامداران عمده نمی‌خوان سهم بالا بره و بنده هم فعلا در زیان هستم ولی به کسی پیشنهاد خرید ندادم

.....
          متاسفانه بعضی ها اینقدر فارغ از عقل و شعور هستند که بیرون گود میشینن و دیگران را متهم میکنن
          و هیچ وقت تحلیل‌های درست را نمیبینن بازار این ماهها اینقدر خراب هست که خوب بد نمیشناسه تو بازار هیجانی تا90 درصد تحلیل ها فیل میشه
          ولی اونی که عقل و شعور نداره، خوب نداره و نمیفهمه
          وسدید در همین بازار خراب 30 درصد سود داد ولی ملت بی‌شعور اون نمیبینن
          همون لکما که الان شده 100 تومان در 130 خریدیم بالای 200 تومان فروختیم و سود خوبی داده حالا یه بی پدر مادری آمده میگه چرا لکما شده 100 تومان
          خوب ظاهرا نمیدونه اینجا بورس است و در بورس هیچ چیز برای همیشه نیست
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14630

......
            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/12/02, 18:44.
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• naderi1
              ستاره‌دار(26)
              • Sep 2020
              • 792

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
              درود

دوست گرامی بحثی که مطرح کردین مختص این فرد و اون فرد نیست . بازار به شدت نامراد و نامرد است ، حتی به نسبت همه سالهای بسیار بد قبل تر ...

تقریبا خیلی از افراد ولو باتجربه زیاد، که الان در بازار مانده اند تحلیل ها و حساب کتابهاشون دست کم در کوتاه مدت اشتباه در میاد...بحث بلند مدت البته جداست.

فقط اونی که نقد کرده و کلا رها کرده و بر وسوسه غلبه کرده تحلیلش درسته و نمره دیکته های ننوشته اش هم بیست هست .
              سلام
              اینکه وضعیت بازار وخیم است و تحلیل سخت و خیلی مواقع جواب نمیدهد درست و منکر آن نیستم.
              منتها مطلب من فقط مربوط به وضع الان نیست و اگر کسی مطالب برخی کاربران از جمله این فرد را دنبال کند میبیند که حتی در زمان مثبت بازار هم کم مطلب هیجانی و تهییج کننده و اغوا کننده ازش نمیدیدیم! حرف زدن از سهم ها با این نوع مطلب زدن متفاوت است.
              اینکه مسولیت خرید و فروش هرفردی با خودش است هم درست اما این دلیل نمیشود اینگونه عمل کنیم و بگوییم مسولیت نداریم! قطعا مسولیم و اون تازه کار از همه جا بیخبر در ضررش شریکیم.
              اخرش هم بگوییم بکسی نگفتم بخرید!! نوع مطلب فریبنده و اغوا کننده...

حالا اگر یکی از حرفها درست هم در بیاید حتی شده بعد مدتها از گفتنش و افت اولیه میایند و پست بالا میاورند که فلان وقت معرفیش کردیم! اینجا میشود معرفی کننده سهم اما موقع افت خیر!! تازه خیلی مواقع خودش هم فروخته ولی چون بالا رفته و یکی از پستها درست درامده هی میگویند!

گفتم امیدوارم فقط اشتباه و ضعف در تحلیل باشد نه چیز دیگر!

حالا گاهی چهارتا فحش به دلال و ... هم میدهند تا خودشان را تطهیر کنن درحالی که انها اقلا تکلیفشان با خود و مردم معلومه.
              من وقت زیاد نوشتن ندارم و اگر هم مطلبی مینویسم فقط جهت اگاه سازی و پاک کردن فروم و صیانت از تازه کاران است و هیچ نفع شخصی ندارم و هیچ خصومتی هم با کسی ندارم.
              بحث یک سهم یا نماد بخصوصی هم نیست و اگر از فردا همین نماد قفل در صف خرید شود هم باز صحبت من سرجای خود است و منافاتی ندارد چون حرف صرف افت نیست.
              همین اعتراضات و مطالب باعث شده که تاحدود زیادی رویه اش در یکی دوسال اخیر تعدیل شود و در واقع تلاشمان نتیجه بخش بوده!

به قول امام قلی خان مرگ بر زالوصفت
              اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• سهامدار خرد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 2323

دیروز و پریروز که زیرهزار عدد معامله انجام شد امروزهم که حجم معاملات صفر هست
                یعنی واقعا چه خبره تو این سهم
                من که سابقه معاملاتیش رو توی سایت تی اس ای هم ندیدم

نظر

• naderi1
                  ستاره‌دار(26)
                  • Sep 2020
                  • 792

سلام
                  اینکه وضعیت بازار وخیم است و تحلیل سخت و خیلی مواقع جواب نمیدهد درست و منکر آن نیستم.
                  منتها مطلب من فقط مربوط به وضع الان نیست و اگر کسی مطالب برخی کاربران از جمله این فرد را دنبال کند میبیند که حتی در زمان مثبت بازار هم کم مطلب هیجانی و تهییج کننده و اغوا کننده ازش نمیدیدیم! حرف زدن از سهم ها با این نوع مطلب زدن متفاوت است.
                  اینکه مسولیت خرید و فروش هرفردی با خودش است هم درست اما این دلیل نمیشود اینگونه عمل کنیم و بگوییم مسولیت نداریم! قطعا مسولیم و اون تازه کار از همه جا بیخبر در ضررش شریکیم.
                  اخرش هم بگوییم بکسی نگفتم بخرید!! نوع مطلب فریبنده و اغوا کننده...

حالا اگر یکی از حرفها درست هم در بیاید حتی شده بعد مدتها از گفتنش و افت اولیه میایند و پست بالا میاورند که فلان وقت معرفیش کردیم! اینجا میشود معرفی کننده سهم اما موقع افت خیر!! تازه خیلی مواقع خودش هم فروخته ولی چون بالا رفته و یکی از پستها درست درامده هی میگویند!

گفتم امیدوارم فقط اشتباه و ضعف در تحلیل باشد نه چیز دیگر!

حالا گاهی چهارتا فحش به دلال و ... هم میدهند تا خودشان را تطهیر کنن درحالی که انها اقلا تکلیفشان با خود و مردم معلومه.
                  من وقت زیاد نوشتن ندارم و اگر هم مطلبی مینویسم فقط جهت اگاه سازی و پاک کردن فروم و صیانت از تازه کاران است و هیچ نفع شخصی ندارم و هیچ خصومتی هم با کسی ندارم.
                  بحث یک سهم یا نماد بخصوصی هم نیست و اگر از فردا همین نماد قفل در صف خرید شود هم باز صحبت من سرجای خود است و منافاتی ندارد چون حرف صرف افت نیست.
                  همین اعتراضات و مطالب باعث شده که تاحدود زیادی رویه اش در یکی دوسال اخیر تعدیل شود و در واقع تلاشمان نتیجه بخش بوده!

به قول امام قلی خان مرگ بر زالوصفت
                  انگار ملت کم در این یک سال و اندی ضرر کردن که بعد از نصف شدن پول خود بیایند و سهمی را بعد از چند سال توقف و بازگشایی جهت انداختن سهم با تبلیغ یک عده دقیقا در اوج بخرن و مجدد سرمایشون در 2ماه نصف شود!! هرچه سهم مسئله دار است و انهم دقیقا در اوج و وقتی فقط باید فروخت حرف از قفل صف خرید و پرنشدن حجم میشود و یک عده از همه جا بیخبر را بدبخت میکنن. البته اگر رشد هم میکرد باز انتقاد به نحوه عملکرد و حرفها سرجای خود بود. بازهم تکرار میکنم این مطالب من و برخی دیگر موثر بوده و بعضی ها کمی رفتارشان تغییر کرده و بنوعی یا دستشان رو شده و یا متنبه شدن و توبه کردن از اینکارها. به هرحال اثار مثبت داشته و از این بابت خوشحالم.
                  اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

مدارک و مستندات درخواست افزایش سرمایه شرکت مواد ویژه لیا

? سرمایه فعلی: 80,820 میلیون ریال

? تعداد سهام قابل انتشار: 419,180,000 سهم

? درصد افزایش سرمایه: 519%

? مبلغ افزایش سرمایه: 419,180 میلیون ریال

? موضوع افزایش سرمایه: اصلاح ساختار مالي و جلوگيري از خروج وجه نقد

? محل تأمین افزایش سرمایه:
                    - سود انباشته - 419,180 میلیون ریال (100%)
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• شاهان
                      ستاره دار (1)
                      • Aug 2022
                      • 1759

یادی کنیم از این سهم ک بنظرم بهش لقب سفته باز ترین سهم بورس ایران رو بهش بدیدم بد نگفتیم

سهمی ک چندین سال پیش در دوران ریزش فقط رشد میکرد و فقط تو کل بورس اسم شلیا میومد .
                      سهمی ک 3 سال سر دعوای مدیریتی بسته شد و آخرش هیچی ب هیچی
                      سهمی ک در طول سال کلا اگر 20 روز معاملات تعادلی داشته باشه و همش قفله
                      سهم 4 ماهه قفله در صف فروش !!!!
                      جنگ قدرت بین دو نفر یعنی م و ص هنوز ادامه دارد . چ بسا این جنگ ی جور نقش برای چپاول دارایی و سود شرکت بود

نظر

در حال کار...
                      X