کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام؛
احتمال اینکه اینبار هم مثل اسفند گذشته بخوان بازی پالایشی ها رو در گروه خودرو تکرار کنن هست با این تفاوت که گروه پالایشی ماه ها بسته بودند و سهامشان افت نکرده بود اما گروه خودرو در طی ماهای گذشته باز بودن و گزارشات 6 ماهه را پیشخور کردن. بنابراین گروه خودرو افت وحشتناک نخواهد داشت.
بنابراین پیش بینی بنده عدم تغییر شاخص کل در پایان هفته است.
سلام 63666
به خاطر: تمایل دولت به (نمایش) رشد آهسته و پیوسته وضعیت واقعی اقتصاد!
هفته گذشته اشتباها به جای پیش بینی شاخص وضعیت واقعی بازار را روی شاخص پیش بینی و بررسی کردم. ان شاء الله این هفته پیش بینی ام نزدیک تر شود.
پیشبینی 1 _ 63666
با سلام
الحمد لله پیش بینی هفته قبلمان بهتر از دفعه ی قبلش بود.
به نظر من به وضوح دیدیم که عظم دولت، نشان دادن "کف اوضاع بد اقتصادی" در ارتباط با تحریم ها و شروع "رشد آهسته ی وضعیت واقعی اقتصاد" پس از برجام بود.
(البته متاسفانه من حواسم به گزارش ها نبود و قبل از اینکه آن گزارش های افتضاح بیاید پیش بینی کردم.)
طبق همین فرضیات پیش بینی می کنم این هفته نیز (فارق از اینکه حال سهام ما سهامداران چگونه باشد) وضعیت واقعی اقتصاد 400 تا 900 واحد مثبت بخورد.
پس پیش بینی این هفته ما دوباره می شود: 63666
نظر