کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فردا بالبر به نقطه حساس میرسه و دیگه فروش نداره
بلکه فردا خریدنی است
فردا بالبر برای مجمع هم آماده میشه احتمالا فردا آخر وقت و یا چهارشنبه برای مجمع بسته میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
جناب تمام اصلاح ونيرو تند و تيز بود به نظرت تا كجا اصلاح ميكنه ؟
امروز برمیگرده
خدا خواست و ما توانستیم
متاسفانه دارن صفهای خرید به صف فروش تبدیل میکنن
و این اصلا مورد انتظار ما نبود
مثلا البرز از صف خرید به صف فروش 6 میلیونی رساندن
دیگه نمیدونم چی بگم و ترجیح میدم فقط نظاره گر باشم
خدا خواست و ما توانستیم
فردا بالبر برای مجمع هم آماده میشه احتمالا فردا آخر وقت و یا چهارشنبه برای مجمع بسته میشه
پیغام ناظر آمد امروز بالبر بسته میشه
خدا خواست و ما توانستیم
فعلا نقد بودن بهترین کاره بازار اصلاح داره تا شاخص ۳۰۰هزار خرید ممنوع
شاخص هم وزن میتونه تا محدوده 90 هزار و شاخص کل تا محدود 230 هزار میتونن اصلاح کنن ولی ممکنه تا اینجا هم اصلاح نشده و برگردن
اما اگر به این سطوح رسیدن و این حمایتها از دست رفت شخصا دیگه در بازار نمیمونم
در حال حاضر هم روی بعضی تک سهم ها فعال هستم و معامله میکنم
حالا که قرار شاخص بریزه باید اجازه بدن با سرعت انجام بشه رنج مثبت زدن در نمادهاي فولاد و فارس اشتباه مهلک برای بازار است
بازار دو تا 16 هزار بریزه تا همه چیز درست بشه چرا میخوان اصلاح بازار رو دوش سهام کوچیک بزارن در حالی که با دوتامنفی شاخص سازها همه چیز درست میشه
خدا خواست و ما توانستیم
فردا تولید آدرنالین در بازار به اوج خودش میرسه و از شنبه کم کم فروکش میکنه
از نظر من جوابی که همه منتظر اون هستند و به نوعی که همه انتظار دارن قبل از عید انجام نمیشه
فقط این روزها را برای شکار سهام خوب هوشیار باشید
خدا خواست و ما توانستیم
جناب تمام فرمودین شاخص میتونه یا چند بریزه؟؟ ۲۳۰؟؟؟؟؟؟؟؟
یا منظورتون ۳۲۰ بود
ببخشید اشتباه شد منظورم 330 هزار بود
خدا خواست و ما توانستیم
فاهواز در این لحظه صف فروشش کامل جمع شد
تقاضای خرید فاهواز بالاست
خدا خواست و ما توانستیم
بازار به سمتی میره که باید بره به تحلیلها احترام بزاریم...
قدرت نمودار را در روز بازگشایی بالبر خواهیم دید بدور از حاشیه ها
تکنیکال نوید بازگشت قدرتمند بعد از تکمیل پولبک را میداد
در حالی که شرایط بازار خراب بود واقعا جای سوال بود که چطور نمودار ها برخلاف جهت را هدف گرفته است
حالا امشب با ختم سخنرانی ترامپ تکنیکال نشون داد که بازم پیشگوی خوبی است
بعد از بازگشایی بالبر انتظار دارم با گپ خوب باز بشه و قدرت نمودارها را به رخ بکشه
خدا خواست و ما توانستیم
فاهواز
از دیدگاه ما لقب جامانده بزرگ بازار بورس را دارد
سهم در صورت عبور موفق از 230 تومان به سمت هدف اولیه 300 تومان حرکت خواهد کرد در محدود 300-350 تومان
پس از دست به دست شدن سهم به هدف 600-700 تومان خواهد رسید
فاهواز از اینجا باید به سمت 600 تا700 تومان حرکت کنه
یه سود بی استرس و راحت میده فقط باید عجول نباشید
و صبوری کنید
خدا خواست و ما توانستیم
بازار بی پروا هیجانی است
ولی سعی کنید سهام خوب شکار کنید و بخرید چون جو امروز زیاد طولی نمیکشه و احتمالا دوشنبه تمام صفهای خرید عرضه میشه
پس سعی کنید به حقوقی ها نوسان ندید
خدا خواست و ما توانستیم
نظر