تولی پرس ( شتولي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : تولی پرس ( شتولي )

سلام.
    از ۹۰۰ ریال یک بنده خدایی در این نماد فروشنده شده و یک میلیون گذاشته برای فروش... که تا اینجای کار قیمت را به ۷۰۰ ریال کشانده و توانسته حدودا ۲۰۰ هزارتا بفروشد...
    با این قیمت ۷۰۰ ریالی حدود ۲۱۶۰ ریال زیان به عنوان EPS اعلام شده! (با این گندی که زده آیا هنوز هم تولی‌پرس نشانه‌ی پاکیزگی است؟)

برخی می‌گویند قیمت مواد شوینده قرار است افزایش پیدا کند.

تولی‌پرس در گزارش حسابرسی خودش هم «عدم اظهار نظر» دارد! /:.weirdsmiley.:/
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

گزارش حسابرس:

4. همانگونه که در يادداشتهاي 4، 6 و 11 الي 14 صورتهاي مالي منعکس گرديده است. مانده طلب و بدهي هاي شرکت داراي روند صعودي مي باشد و بدهيها بر داراييها فزوني يافته و حقوق صاحبان سهام شرکت منفي شده است/:.negaran.:/.
      از طرفي امکان اخذ تسهيلات از سيستم بانکي با کارمزد پايين مقدور نشده و هزينه هاي مالي قابل ملاحظه از بابت تسهيلات مالي سنوات قبل به شرکت تحميل گرديده
      همچنين در سنوات قبل و سال مالي مورد گزارش فعاليت¬هاي شرکت از توليد محصول به ارائه خدمات کارمزدي تغيير يافته است که باتوجه و با توجه به اوضاع شرايط اقتصادي درآمد حاصل از ارائه خدمات کارمزدي تکافوي هزينه هاي شرکت را ننموده است .
      شايان ذکر است پيگيري هاي لازم جهت وصول مطالبات و تسويه بدهيهاي شرکت تا تاريخ اين گزارش به نتيجه نهايي منجرنگرديده است. :-/ /:.ph34r-smiley.:/
      اين‌ وضعيت‌ نشان‌دهنده‌ وجود ابهامي‌ است‌ که‌ مي‌تواند نسبت‌ به‌ توانايي‌ شرکت‌ به‌ ادامه‌ فعاليت‌ ترديدي‌ اساسي ايجاد کند و بنابراين‌، ممکن‌ است‌ شرکت‌ قادر به‌ بازيافت‌ داراييها و تسويه‌ بدهيها و تسهيلات در روال‌ عادي‌ فعاليت‌ تجاري‌ خود نباشد.
      5. مانده طلب از شرکت سرمايه گذاري البرز ( موضوع يادداشت 2-1-4) به مبلغ 507 ميليارد ريال بوده که عمدتا شامل مطالبات از شرکت¬هاي سرمايه گذاري البرز به مبلغ 207 ميليارد ريال (172 ميليارد ريال در زمان واگذاري سهام و 35 ميليارد ريال در زمان سهامداران جديد) و مبلغ 300 ميليارد ريال الباقي نيز مربوط به مانده ¬هاي سنواتي منعکس در سرفصل¬هاي حساب¬ها و اسناد دريافتني، پيش پرداخت¬ها، سرمايه گذاري¬ها و موجودي مواد و کالا بوده که در زمان مديريت شرکت سرمايه ¬گذاري البرز ايجاد گرديده و به دليل عدم قابليت بازيافت آن¬ها و عدم ايجاد ذخيره لازم در زمان انتقال سهام توسط شرکت فوق الذکر در سنوات قبل به حساب شرکت سرمايه گذاري البرز انتقال يافته است، از طرفي به استناد راي صادره از سوي شعبه 4 دادگاه حقوقي تهران براساس دعوي مطروحه توسط واحد مورد گزارش شرکت هاي پخش البرز و سرمايه گذاري البرز متضامنا محکوم به پرداخت مبلغ 358 ميليارد ريال اصل طلب و 7 ميليارد ريال هزينه دادرسي و پرداخت خسارت تاخير تاديه از تاريخ تقديم دادخواست ( يک خرداد ماه 1392 )، تا زمان اجراي حکم گرديده و هماکنون پرونده در مرجع تجديد نظر تاييد گرديده ولي با اعمال ماده 18 (اعاده دادرسي) هنوز به مرحله اجرا نرسيده است. با عنايت به مطالب فوق، تعيين آثار مالي احتمالي ناشي از حل و فصل نهايي مطالب مزبور بر صورتهاي مالي مورد رسيدگي در شرايط فعلي، مقدور نبوده و موکول به صدور راي نهايي از سوي مراجع قضائي مي¬باشد.
      6. سرفصل پيش پرداختها به شرح يادداشت شماره 6 همراه صورتهاي مالي مربوط به وجوه پرداختني به شرکتهاي کارگزاري، شرکتهاي پتروشيمي و ساير شرکتها به ترتيب به مبالغ 75.980 ، 34.948 و 81.140 ميليون ريال در رابطه با خريد مواد اوليه و ساير پيش پرداختها به مبلغ 18.530 ميليون ريال درسنوات قبل مي¬باشد که در قبال وجوه پرداختني مستنداتي دال بر تحويل کالاي مربوطه يا نحوه ي تسويه مبالغ پرداختي در اختيار اين موسسه قرار نگرفته است. همچنين موجودي مواد و کالا به شرح يادداشت شماره 5 همراه صورتهاي مالي نيز شامل مبلغ 417.237 ميليون ريال کالاي اماني شرکت نزد ديگران تحويلي در سنوات قبل مي¬باشد که تاکنون نسبت به تعيين وضعيت و استراداد آنها اقدامي به عمل نيامده است. از طرفي تاييديه هاي درخواستي از اشخاص طرف معامله با شرکت تا تاريخ اين گزارش ارسال نشده است. با عنايت به مطالب فوق، تعيين آثار مالي احتمالي ناشي از رفع موارد فوق بر صورتهاي مالي مورد رسيدگي در شرايط فعلي، براي اين موسسه مقدور نمي باشد.
      7. تاييديه هاي درخواستي شرکت جهت سرفصل موجودي نقد و بانک به دليل مسدود بودن حسابهاي بانکي و تغييرات مديران و عدم ثبت صورتجلسات مجامع به دليل بدهيهاي مالياتي و همچنين تائيديه وکيل حقوقي و تائيديه درخواستي جهت سرفصلهاي حسابهاي دريافتني تجاري و غير تجاري و حسابهاي پرداختني تجاري و غير تجاري و پيش پرداخت ها به ترتيب به مبالغ 972.159 ، 398.213 و 76.930 ميليون ريال به دليل سنواتي بودن و تغيير آدرس تا تاريخ اين گزارش ارسال نگرديده است. از اين رو حصول اطمينان از صحت مطالبات و بدهي هاي شرکت در سال مالي مورد گزارش و آثار تعديلات احتمالي ناشي از دريافت تائيديه هاي فوق برصورتهاي مالي سال مالي مورد گزارش، براي اين موسسه امکان پذير نمي باشد.

خلاصه‌اش اینکه گویا والبر شرکت را انداخته به این سهامداران جدید و الفرار... پول هم ندارد که مبالغی را که از این شرکت برده را پس بدهد! ولی دادگاه گفته باید ۳۵۸ میلیارد ریال بدهی (نفهمیدم اختلاف این ۳۵۸ میلیارد ریال با آ» ۵۰۷ میلیارد ریال چه شد؟).

زیان انباشته شرکت هم ۳۵۳۰ میلیارد ریال است! فاجعه! سهمی ۱۴۱۲۰ ریال زیان انباشته!

این طلب ۳۵۸ میلیارد ریالی را هم بگیرند باز... هیچ... به هیچ دردی نمی‌خورد...

دارایی‌های شرکت هم که حسابرس می‌گوید از بدهی‌ها کمتر است... یعنی دیگر جنازه‌اش هم به درد نمی‌خورد...

می‌خواستم برای یک سود ۵ درصدی - ۱۰ درصدی بخرم ازش... ولی با این وجود آدم از این مرداب فاصله بگیرد انگار بهتر است.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mehdi620
        عضو عادی
        • Apr 2014
        • 28

پایان اعتراض سه روزه کارگران تولی پرس و بسته‌بندی البرز/کارگران به‌ کار بازگشتند

اعتراض سه روزه کارگران شرکت تولی‌پرس و بسته‌بندی البرز با وعده کارفرما به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار ایلنا، منابع خبری کارگری در واحد تولیدکننده محصولات شوینده و بهداشتی واقع در شهرک صنعتی البرز در استان قزوین گزارش کردند: معترضان از روز شنبه (۳۱ شهریور ماه) تا عصر دیروز دوشنبه در واکنش به معوقات مزدی و مشکلاتی که در نتیجه تعطیلی‌های مکرر محل کار خود به آن دچار شده‌اند، تجمع کرده بودند.

این کارگران که شمار آنها تا ۴۰۰نفر برآورد می‌شود، گفتند: روز گذشته بعد ازگذشت سه روز مدیریت کارخانه در جمع معترضان حاضر شد و با گوش دادن به سخنان و مشکلات آنان، وعده پیگیری مطالبات آنها را تا چند روز آینده داده است.

کارگران تصریح کردند: خواسته ما پرداخت معوقات مزدی سه تا چهار ماهه و ازسرگیری تولید است چراکه اعتقاد داریم این واحد تولیدی هیچ مشکلی در زمینه تولید و فروش وتامین مواد اولیه محصولات خود ندارد.

کارگران این واحد تولیدی همچنین می‌گویند: در حال حاضر همه آنها در بخش‌های مختلف تولید دو کارخانه تولی‌پرس و بسته‌بندی البرز حاضر بوده و آماده تولید هستند.

کارگران تولی پرس وبسته بندی البرز

نظر

• deh-ab
          عضو عادی
          • Jul 2025
          • 213

بیاد بالا شاید کسی تحلیلی ازش داشته باشه

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• shahin
              عضو فعال
              • May 2011
              • 2210

احتراما
              این شرکت زوایای پنهان زیادی دارد.
              خصوصا ابهام در ده دوازده سال تولید به صورت کارمزدی ؛ بعد از مسدود شدن حسابهای شرکت
              ( طی این مدت تولید از طریق اجاره خطوط تولید در رقمهای مفت و پر ابهام به شرکت واسط انجام شده )

اگر از دزدی و غارت چیزی باقیمانده باشد ؛ افشاهای بیشتری در این شرکت وجود دارد.

نظر

• shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2210

خلاصه داستان تولی پرس از زبان یکی از سهامداران مالباخته :

گویا ملخک رو ایندفعه میخان دیگه بگیرن کف دستشون . مشکل اصلی شکف حرامزادگی سهمامدار عمدشه که یه زمانی هزاران نفر سهامدار و کارگر قبل از خرید عمدهء شرکت توسط این فرد زنازاده (که نمیخام اسم کثیفشو ببرم چون بدنم کهیر میزنه) از قبال سودسازیهای عالی تولی پرس و کف نون میخوردن . بعد از اینکه سهام منتقل شد همه خوشحال بودیم که شرکت میافته دست بخش خصوصی و اینکه خود نامردش قول داد کاری خواهد کرد کارستان ونتیجه این شد که سال ۹۴ (نمیدونم ایا کسی ازاون موقع اینجا هست؟ ) صدنفر از سهامداران جمع شدیم وکیل گرفتیم تا پیگیر حقوق سهامداران جزء باشه چون تمام داراییهای شرکت رو جارو کرده و از دستگاههای باقی مانده هم بصورت مدیریت پیمان به نفع زیر مجموعه های شرکتهای کاغذی خودش بیگاری میکشید که دیگه حتی تف هم کف دست سهامدار نمینداخت .
                سرتونو درد نیارم وکیله به جاهای خوبی رسیده بود که یدفعه گفت من دیگه نمیتونم پیگیر این پرونده باشم و پولهای پرداختی تونو کامل بهتون برمیگردونم بابت تمام کارهایی هم که کردم هیچی نمیخام دلیلشم هیچموقع نگفت تااینکه یه وکیل دیگه گرفتیم ولی قبلیه باهاش همکاری نکرد ودومی هم بعد یک ماه همون حرفای قبلیه رو زد البته اینم گفت که به هیچ وجه با اینا در نیافتید که ماهم کلا بوسیدیم گذاشتیم کنار.
                جدیدا شنیده بودم سهامدار عمده دچار بیماری شده و چند سال دیگه به درک واصل خواهد شد بخاطر همین ریز ریز شکف میخریدم که بعدها فهمیدم دروغ بوده و کلا خارج شدم .
                خداکنه حداقل رئیسی که خودش یه زمانی رئیس قوه قضاییه بوده با این فیلمی که سر داروگر دراوردن شخصا به پرونده رسیدگی کنه و میدونم کافیه فقط یک کلمه با اسماعیلی صحبت کنه میفهمه با چه خوک نجسی طرفه، همه چی حل میشه.

نظر

• کاوه آهنگر
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 413

در اصل توسط shahin پست شده است View Post

گویا ملخک رو ایندفعه میخان دیگه بگیرن کف دستشون . مشکل اصلی شکف حرامزادگی سهمامدار عمدشه که یه زمانی هزاران نفر سهامدار و کارگر قبل از خرید عمدهء شرکت توسط این فرد زنازاده (که نمیخام اسم کثیفشو ببرم چون بدنم کهیر میزنه) از قبال سودسازیهای عالی تولی پرس و کف نون میخوردن . بعد از اینکه سهام منتقل شد همه خوشحال بودیم که شرکت میافته دست بخش خصوصی و اینکه خود نامردش قول داد کاری خواهد کرد کارستان ونتیجه این شد که سال ۹۴ (نمیدونم ایا کسی ازاون موقع اینجا هست؟ ) صدنفر از سهامداران جمع شدیم وکیل گرفتیم تا پیگیر حقوق سهامداران جزء باشه چون تمام داراییهای شرکت رو جارو کرده و از دستگاههای باقی مانده هم بصورت مدیریت پیمان به نفع زیر مجموعه های شرکتهای کاغذی خودش بیگاری میکشید که دیگه حتی تف هم کف دست سهامدار نمینداخت .
                  سرتونو درد نیارم وکیله به جاهای خوبی رسیده بود که یدفعه گفت من دیگه نمیتونم پیگیر این پرونده باشم و پولهای پرداختی تونو کامل بهتون برمیگردونم بابت تمام کارهایی هم که کردم هیچی نمیخام دلیلشم هیچموقع نگفت تااینکه یه وکیل دیگه گرفتیم ولی قبلیه باهاش همکاری نکرد ودومی هم بعد یک ماه همون حرفای قبلیه رو زد البته اینم گفت که به هیچ وجه با اینا در نیافتید که ماهم کلا بوسیدیم گذاشتیم کنار.
                  جدیدا شنیده بودم سهامدار عمده دچار بیماری شده و چند سال دیگه به درک واصل خواهد شد بخاطر همین ریز ریز شکف میخریدم که بعدها فهمیدم دروغ بوده و کلا خارج شدم .
                  خداکنه حداقل رئیسی که خودش یه زمانی رئیس قوه قضاییه بوده با این فیلمی که سر داروگر دراوردن شخصا به پرونده رسیدگی کنه و میدونم کافیه فقط یک کلمه با اسماعیلی صحبت کنه میفهمه با چه خوک نجسی طرفه، همه چی حل میشه.
                  در تایید حرف های شما بگم که منم تا 89 در داروگر بودم .با اومدن همین بیژن اسماعیلی با توجه به سوابقی که ازش در بورس و تولی پرس داشتم سریع فلنگ بستم.یادمه تا اومد اسحاقی فدراسیون گلف کرد قایم مقام خودش چون توی بنیاد نفوذ داشت و درواقع با خرید سهام بنیاد به قیمت نازل مالک 80% اون شد.فقط بگم از کل پول خرید سهام بنیاد 20% داد وبقیش از سود خود شرکت و وام هایی که بعدا گرفت و اخیرا بابت یک فقره بانک سپه ساختمان مرکزی روبرو پارک ملت مصادره کرد به بنیاد داد. توی همه برنامه هاش هم ابوترابی که اون زمان نایب رییس مجلس بود حضور داشت!! حالا ببینید باندشون کیا بودن!!!
                  این بیژن اسماعیلی یه زمانی برای داروگر کارمزدی وایتکس تولید میکرد!!
                  ولی این بیژن در واقع نوک کوه یخیه!! هدف هم زمینای داروگره که توی تهران و خرمشهر و جاهای دیگه هست
                  فقط اینو بگم داروگر مالک یاس خرمشهره که از نظر وسعت زمینای اون دو برابر زمینای کارخونه داروگر تو تهران. توی تهران هم پشت کارخونه و واحد فروش هزاران متر زمین بی استفاده هست که مال داروگره!
                  یکبارم قبل ازیکه ازونجا بریم مدارک کثافت کاریش با ایمیل ناشناس برای دفتر رهبری فرستادیم که هیچ اتفاقی نیافتاد!!!!
                  الان که تهران و کرج بهم چسبیدن فقط همون زمینا ببینید چقدر می ارزن!!! هزاران میلیارد!!!
                  اینا یک باند از بنیاد شهید هستن که برنامه گسترده دارن !!!

نظر

• deh-ab
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 213

در اصل توسط shahin پست شده است View Post

سلام
                    متاسفانه 50 درصد حرف های این بنده خدا را تایید میکنم.
                    سهامدار عمده به شدت حرم...... هست و نطفه و لقمه....... داره.

چه شرکت هایی به خاک سیاهه نشوند
                    چه کارگرهایی بیکار شدن و زندگیشون خراب شد
                    چه سهامدارانی که زندگیشون از هم پاشید و نابود شد
                    و........
                    خلاصه این یه......... هست

نظر

• M.DALAHOO
                      ستاره‌دار (2)
                      • Apr 2022
                      • 597

متآسفانه من از سال 64 بیزن اسماعیلی را بمناسبت ارتباط کاری می شناختم و شریک من مهندس زاکاریان در شرکت پاک کن در آنزمان بمن گفت مواظب زبان بازیهای ایشون باش که از ارتباط خوب شما با صنایع استان تهران و اداره نظارت وزارت بهداشت، سو استفاده نکند و برای من تعریف کرد که ایشون راننده و توزیع کننده تولیدات من بود، و بعد از مدتی بمن گفت که اگر بخواهم یک کارخانه درست بکنم !!!!!؟؟؟؟؟ بمن کمک میکنی و این کار را کرده بود و مایع ظرفشوییهآیی بنام ققنوس با اکتیو 4% ( که میبایستی 16% باشه) تولید میکرد و میبرد شمال آبش میکرد ولی چون تولیداتش دو فاز میشد مرتب اداره نظارت وزارت بهداشت آنجا را پلمب میکرد و التماسهای ایشون که من قول میدهم و.....و منهم بخاظراینکه از خانوده ضعیفی بود و کارخانه اش را شبانه و خلاف ساخته بود بعلت تاریکی شب انگشت شصت دست راست خود را بریده بود، دلم میسوخت و میرفتم تعهد میدادم و دوباره همان تولیدات، ولی مجبورش کردم مقررات اداره نظارت وزارت بهداشت را رعایت بکند و این کار را کرد و بعد بمن گفت اینجوری من نمیتوانم رقابت بکنم و بفروشم و گفت مدیرعامل پاکسان دوست شما است بهش بگو تحت نظارت خودشون براشون تولید بکنم، متاسفانه منهم این کار کردم و اوضاعش روبراه شد و بعد سفید کننده اضافه کردو.........وبعد با این در آمدهای کارمزدی پاکسان وارد ساخت وساز شد و سالها گذشت و من دیگه در انجمن مسیولیتی نداشتم و در سایت بورس دیدم که نوشته 37% سهام داروگر بنیاد شهیدبه آقای اسماعیلی منتقل شد، من اصلآ فکرنمیکردم این همان بیژن اسماعیلی باشه و بعد بهش تلفن زدم و گفتم اسماعیلی این خودتی ؟ گفت آره و الان تو بورس هستم !!!!!؟؟؟؟؟ بعد من گفتم تو آدم مشایی هستی یا اژه ایی؟ که گفت این حرفها را تو تلفن نزن میام حضوری بهت میگم، ولی هیچ وقت نیامد واز آن زمان تا الان نه بمن تلفن زد و نه پیش من آمد، چون میدانست که دیگه به صلاهش نیست. این نظام غرق در فساد است که یک همچون آدمهایی را بر میکشد، والا در آن مقظع مدیر عامل داروگر مهندس نقیب بود که فارق التحصیل شریف است و از طرف خود بنیاد شهید آنجا بود که اصلآ هیچی باو نگفنه بودند.

آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/02, 22:28.

نظر

• Madeiniran
                        Banned
                        • Dec 2022
                        • 390

آمریکا 2 شرکت را از تحریم ها علیه ایران معاف کرد

?️آمریکا حضور شرکت‌های پپسی و کوکاکولا را از تحریم ها علیه ایران معاف کرده است.

➕با این معافیتی که دادند نشون دادند چقدر به فکر سلامتی مردم ایران هستند /.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                        X