کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کدام صنعتها و نمادها اکنون روند افزایشی دارند؟ (آمار)
===============================
دارم بازار را نگاه میکنم...
از بین شاخص صنعتهایی که در روند افزایشی هستند تنها یکی هست که روند افزایشی داشته باشد: فرآوردههای نفتی.
(البته کانهفلزی و چند رشتهای صنعتی و شیمیایی هم میل به افزایشی بودن دارند. ولی تثبیت نشدهاند.)
و در بین نمادهای این گروه (فرآوردههای نفتی) هم این سه تا نماد روند افزایشی تثبیت شده دارند:
شپنا و شبریز و شبندر.
=================
در کل بازار:
این ۳۰ نماد روند افزایشی تثبیت شده دارند: (جان سالم به در بردهاند از این بازار گند)
که این چند نماد در آنها تازه روند خودشان را آغاز کردهاند در این روند کاهشی شدید:
وجود چند تا «ن» در بالا مشکوک است...
نمرینو + نطرین + نتوس
(من چون منسوجات را آدم حساب نمیکنم در فهرست شاخصها نمیآورم و به آن نگاه نکرده بودم.)
حجم نطرین هم کم نیست.
لازم شد این گروه را بررسی کنیم.
جالب است که شاخص منسوجات در حال انجام یک شکست است. شکست قلهی یکی دو ماه پیش که یک بار دیگر هم آن را آزمایش کرده و به واسطهی عدم موفقیت الگوی فنجان ایجاد کرده.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
تخمین من اینگونه میگوید که عمده زور بازیگر در ۱۶ شهریور و ۲۶ مرداد سال جاری بوده. و قیمت تمام شدهاش باید ۳۳۰۰ واحد باشد. یعنی تا اینجا ۳۰ درصد در سود است.
یک زوری هم اخیرا زده (۲۰ مهر) که زیاد قوی نیست. در حقیقت با اندک زوری بازار برگشته.
پس بازیگر گویا میل دارد که صنعت را رشد دهد.
(بازیگران درست است... که ما برای آسوده بودن میگوییم بازیگر.)
در کل حقوقی مخالفت مختصری کرده با روند کنونی.
=================
کلا اینهایی که گفتم و میگویم گویا مربوط میشود به نماد نطرین.
چون حجم داد و ستدهای انجام شده روی این نماد به مراتب بیشتر از نمادهای دیگر است و نیز اینکه چند نماد از این گروه بسته هستند و یکی (نتوس) هم بازار پایه است.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نمرینو وضع حقیقیحقوقیاش خوب است. همین.
البته زمانی که حقوقی در بالا میخرد معنی دارد. یا بوی اطلاعیهی کدال در آینده را میدهد یا بوی سفتهبازی حقوقی. که البته هر دو مطلوب است.
روز آخر یک مقدار حجمش رفته بالا که طبیعی است.
یک سهامدار عمدهی بد دارد: بنیاد مستضعفان! (دو سه بار مرا این بنیاد مستضعف کرده! یکیاش کچینی بود که کلا مالم را بردند و دیگر خبری ازش نشده!)
به جایش یک حقوقی تازه وارد دارد.
چهل درصد شناوری دارد و بیشتر سهامدارانش هم حقیقی هستند.
پس در کل نمرینو چشمانداز بدی ندارد.
مشکل بزرگش این است که کلا منسوجاتیها ارزش داد و ستد خوبی ندارند. کوچولو هستند. مثلا همین نمرینو بهترین حجمهای سال ۹۲اش ۲ میلیارد ریال بوده! و بعدا زمانی که وضع بد شده حجمش تا ۹ میلیون ریال هم کاهش پیدا کرده! متوسط ۱۰۰ میلیون ریال شده حجمش. یعنی واویلا!
در حال حاضر میانگین حجمش ۷ میلیارد ریال است. اگر این بخواهد یک بیستم شود میشود روزی ۳۵۰ م.ر. و تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!
«محمد حسین» هستم.
نظر