در اصل توسط anahita پست شده است
View Post
پالايش نفت اصفهان ( شپنا )
Collapse
X
-
-
ظاهرا امروز دوستان جدیدی رو تو شپنا میبینیم
خیر مقدم میگم خدمت همه دوستان
با اینترنت جی پی آر اس کار میکنم وگرنه با یگ زیبا به همتون خیر مقدم میگفتمبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
لامسب داره شبندری معامله میکنه .......داره میگه منو بخر .....ولی فعلا مقاومت میکنم (-: بد فریبندست ............نمیدونم بخریم سنگین یا نه !!!///
نظر
-
نقل قول از آقای علی وبلاگ تجربیات بورسی
تحلیلی بر سود احتمالی سال آینده شپنا
شرکت در سه ماهه چهارم اکثر قیمتهای فروش محصولات را پایین تر از سه ماهه سوم در نظر گرفته است که در نهایت منجر به افت فروش شرکت و کمتر نشان دادن سود شده است. این در حالیست که قیمتهای محصولات در بورس کالا به شدت بالا رفته است و قیمت پایین محصولات نمی تواند واقعی باشد. بنابراین بصورت محتاطانه اگر قیمت محصولات را معادل قیمت آنها در سه ماهه چهارم در نظر بگیریم فروش شرکت در سه ماهه چهارم 53,643 میلیارد ریال خواهد شد که با تجمیع آن با سود واقعی نه ماهه، سود هر سهم 3259 ریال می شود.
اما نکته ای در هزینه مواد اولیه شرکت مبهم است و آن پایین بودن هزینه در کل سال نسبت به واقعی نه ماهه 91 است. در صورتی که هزینه واقعی نه ماهه مواد را برای مصرف آن در کل سال منظور کنیم هزینه مواد اولیه شرکت 3154 میلیارد ریال افزایش می یابد. در این حالت با فرض قیمتهای فروش سه ماهه سوم و هزینه مواد نه ماهه، سود شرکت 2621 ریال خواهد شد که می توان گفت برای امسال افزایش چندانی نخواهد داشت. در صورت روشن شدن هزینه مواد شرکت در مورد سود 3259 ریال یا 2621 ریالی بهتر می توان قضاوت کرد.
اما سال 92 می تواند سال متفاوتی برای صنعت پالایشگاهی باشد. برای محاسبه سود هر سهم شرکت در سال 92 مفروضات ذیل را در نظر می گیریم:
1- هزینه دستمزد 30 درصد افزایش یابد
2- هزینه سربار 100 درصد افزایش یابد
3- هزینه اداری و تشکیلاتی 50 درصد افزایش یابد
4- فروش محصولات شرکت در بورس کالا با قیمتهای حال حاضر در تمام سال 92 در نظر گرفته شود
5- قیمت فروش محصولات شرکت که در بورس کالا عرضه نمی شوند با دلار مرجع جدید در نظر گرفته شوند
6- مقدار فروش شرکت معادل سال 91 در نظر گرفته شده است
7- درآمد سرمایه گذاریهای شرکت معادل سال 91 در نظر گرفته شده است
اگر دلار را برای هزینه های مواد اولیه و محصولات شرکت (با قیمت جهانی) معدل 20000 ریال در نظر بگیریم فروش شرکت به 318,398 میلیارد ریال و بهای تمام شده آن به 293,179 میلیارد ریال خواهد رسید که در نهایت به سود 5619 ریال برای هر سهم می رسیم. واضح است این سود حداقل سودی می تواند باشد که شرکت در سال 92 به آن دست می یابد. افزایش ظرفیت تولید بنزین (که اوایل سال 92 محقق خواهد شد)، افزایش درآمدهای حاصل از سرمایه گذاری ها با توجه به افزایش موجودی نقد شرکت، افزایش قیمت محصولات در بورس کالا می توانند به عنوان پتانسیلهای افزایش سودآوری شرکت باشند. شایان ذکر است در صورت در نظر گرفتن دلار مرجع 18000 ریالی برای مواد اولیه و محصولات شرکت، باز هم به نتایج فوق برای سال 92 می رسیم.
سوالی که معمولا برای این شرکتها مطرح می شود اینست که اگر هزینه مواد اولیه معادل فوب خلیج فارس در نظر گرفته شود (تخفیف 5 درصدی حذف شود) چه اتفاقی می افتد؟ هرچند که این موضوع با توجه به اجبار این شرکتها از طرف دولت در تولید برخی محصولاتی که مزیت نسبی ندارند (مانند بنزین) معقولانه نخواهد بود (چراکه شرکتها با تولید بنزین به دولت کمک می کنند) اما باز هم در صورت محقق شدن حذف تخفیف 5 درصدی، شرکت با بدبینانه ترین حالت می تواند سود 2530 ریال را برای سال آینده اعلام کند.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
با هر ترفندی سعی داشتند با عرضه های دستوری
و
رنج های منفی مسخره شپنا را سرکوب کنند
اما موفق نشدند و زیباتر اینکه اصلاً نتوانستند خللی در بقیه گروه ایجاد کنند
به هرحال بنظر من برد با خریداران امروز بودسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postلامسب داره شبندری معامله میکنه .......داره میگه منو بخر .....ولی فعلا مقاومت میکنم (-: بد فریبندست ............نمیدونم بخریم سنگین یا نه !!!
آفرین.دقیقاً شبندری معامله می کرد. امیدوارم خریده باشی.شپنا محکوم به صعوده.میتونی تصور بکنی فردا همه گروه صف خرید باشند و این
صف خرید یا در درصدهای مثبت بالا معامله نشه!؟سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postلامسب داره شبندری معامله میکنه .......داره میگه منو بخر .....ولی فعلا مقاومت میکنم (-: بد فریبندست ............نمیدونم بخریم سنگین یا نه !!!
یعنی ناخنک رو هم نزدی :)
دیگه با این روند من که یه پله رو خریدم..دیدیم داره میره سمت ضرر میدیم میره..اما فکر کنم فردا اول صبح رو 0 معامله شه..به ظهر نرسیده باز بره سمت صف شدن !!A man should get to bleed in peace
نظر
-
نظر
-
نمیدونم دوستان متوجه شدن یا نه اما حوالی 11:30 سهم داشت صف میشد که یهو 3-4 دقیقه ای بسته شد و پیغام نماد غیر مجاز میداد. اما بعد از اون من هم تونستم واردش بشم.
نمیدونم این 3-4 دقیقه حکمتش چی بود اما هرچی که بود جلوی صف شدنش رو گرفت.
نظر
-
به نظرتون شپنای 1960 تومنی مثل شبندر 196 تومنی میشه:-/
راستی امروز رکورد عجیبی زد که تا حالا شبندر و ذوب نزده بودند ارزش معاملات امروزش به 49 میلیارد تومن رسید:O:O:Oبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
-
با دلار 2450توماني اتاق بازرگاني که هم اکنون کالاهاي شراز و پالايشگاهها دارند با ان در بورس کالا معامله مي شوند.
حداقل حداقل سود سال 1392
شراز 550تومان
شپنا 800تومان
شبريز .........
شبندر.........
شاوان........
شتران........
تا 1200تومان شراز متعادل نخواهد شد.منتظر نباشيم.بريم شپنا بخريم.
صنعت پالايشگاهي با دلار 3800تومان ارزش جايگزيني بالايي مي خواهد.
اين صنعت جاي خود را به صنعت سيمان دو دهه گذشته خواهد داد.تصور کنيد سيمان فارس و خوزستان 120توماني 1500تومان معامله گردد.
امروز شپناي 1962توماني را 24ميليون خريدند.
اين تازه اول راه هست.
خدا را شکر امروز خيليها شپنا خريدند.
از فردا خيليها به خيليها خواهند گفت فقط شپنا بخريد.
شپنا تارگت 4000توماني دارد.
نظر
-
نظر