کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چند نكته :
-تنها شركت سرمايه گذاري در بورس كه بانكي ، پتروشيمي و ساختماني است وپترو است .
-وپترو مالكيت 268 ميليون وساخت رو داره و وساخت ونوين رو داره
-وپترو مستقيم 11/600/000 سهم بيمه نوين رو داره
-وپترو مالكيت يك شركت لاسيتكي رو مستقيم و غير مستقيم داره پسهند
-يك پروژه ساختماني با پيشرفت 80 درصدي داره و فروش سرمايه گذاري ها رو در سال آتي صفر گرفته يعني اگر يك ريال فروش كند اعم از سهام و يا دارايي در سال مالي جاري تعديل مثبت بايد بدهد
-پتروشيمي هاي كه دارد سود هاي آنها را پايين تر از تقسيمي ديده مثل شخارك و شفن
-3 ميليارد از ذخاير رو ميتونه آزاد كند
-پلوله تاثير زيادي رو سهم داره اگر به سود برسه و مشكلاتش كم بشه
-سود تلفيق وپترو در سال گذشته از (-5) به 317 ريال رسيده
اين سهم به شدت مستعد رشد است و بايد در w ليست باشد
تو وپترو خبر زیاد هست .50 درصد افزایش سرمایه از انباشته /یه بدهکاری داره که میخاد جاش یه زیر مجموعه بدش رو بده .یه طلب از هامون کیش داره .خبر زیاد توش هست به دید بلند مدت بخرید شک نکنید و شک نکنید
تو وپترو خبر زیاد هست .50 درصد افزایش سرمایه از انباشته /یه بدهکاری داره که میخاد جاش یه زیر مجموعه بدش رو بده .یه طلب از هامون کیش داره .خبر زیاد توش هست به دید بلند مدت بخرید شک نکنید و شک نکنید
تکنیکالی زیز نظر بگیرید اگه دیدید از پولبک برگشت یعنی بایک کندل تثبیت شد برگشت روند شروع به خرید کنید
انشالله تا 295 بره البته با زیکزاک و جو بازار حتما ازش نوسان میگیرن شما هم بگیرید بعد دوباره وارد شید
احتمال افت تا محدوده 220-225 دور از ذهن نیست خرید در این محدوده کم ریسک خواهد بود.
دوست عزیز میشه نمودارتون رو تحلیل کنید و بگید چرا تا 220 افت داره.
چون تمام اساتید یک الگوی سرو گردن در نمودار پیش بینی کردند و همه میدونند که این الگو به اندازه راس مثلث صعود میکنه ( یعنی 3100 ریال ) ضمن اینکه تمام اندیکاتورها هم سیگنال خرید رو صادر کردند.البته ممکن هم هست تا 220 که شما میگید افت کنه ولی بهتره با تحلیل نمودار دوستان رو قانع کنید. ممنون
اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
دوست عزیز میشه نمودارتون رو تحلیل کنید و بگید چرا تا 220 افت داره.
چون تمام اساتید یک الگوی سرو گردن در نمودار پیش بینی کردند و همه میدونند که این الگو به اندازه راس مثلث صعود میکنه ( یعنی 3100 ریال ) ضمن اینکه تمام اندیکاتورها هم سیگنال خرید رو صادر کردند.البته ممکن هم هست تا 220 که شما میگید افت کنه ولی بهتره با تحلیل نمودار دوستان رو قانع کنید. ممنون
آفتاب آمد دلیل آفتاب من سر و شانه نمیبینم
سر و شانه باید بالانس باشه وگرنه سر و شانه نیست تصور کنید خود را با چنین شانه هایی آیا راه رفتن میسر هست چه رسد به مقصد یا هدف رسیدن(290)
یه مورد سرو شانه دیدم آن هم با دایره قرمز مشخص کردم
در مورد اندیکاتورها هم یه مورد را گذاشتم سیگنال ورود مشاهده نمیشه.
برداشت من نیاز به توضیح نداره سهم در موج 2 از 5 قرار داره فارغ از اینکه در طرف چپ نمودار چه اتفاقی افتاده.
لازم به توضیح هست که نیازی نیست همدیگر را قانع کنیم این پاسخ هم صرفاً جهت اطلاع بود.
آفتاب آمد دلیل آفتاب من سر و شانه نمیبینم
سر و شانه باید بالانس باشه وگرنه سر و شانه نیست تصور کنید خود را با چنین شانه هایی آیا راه رفتن میسر هست چه رسد به مقصد یا هدف رسیدن(290)
یه مورد سرو شانه دیدم آن هم با دایره قرمز مشخص کردم
در مورد اندیکاتورها هم یه مورد را گذاشتم سیگنال ورود مشاهده نمیشه.
برداشت من نیاز به توضیح نداره سهم در موج 2 از 5 قرار داره فارغ از اینکه در طرف چپ نمودار چه اتفاقی افتاده.
لازم به توضیح هست که نیازی نیست همدیگر را قانع کنیم این پاسخ هم صرفاً جهت اطلاع بود.
ممنون از توضیحاتتون.
اگر قرارباشه توضیحی ارائه نشود و دلایل بدون تحلیل بیان گردد قابل استناد نیست و فرض بر کپی کردن مطالب دیگران میشود. حال صرفا جهت اطلاع تون عرص کنم که :
1- کدوم قانون گفته شانه ها بایستی بالانس باشه !!!! مراجعه کنید به کتاب مرجع. ما چنین قانونی که گفتید نداریم. اگر اصراردارید مرجع آنرا اعلام کنید.
2- بنده موج 1 بعد از تکمیل و اتمام یه 5 موجی رو که اصلاحات abc رو هم انجام داده میبینم نه موج اصلاحی 2. قبلا موج شماری آن رو در سایت های دیگه گذاشتم میتونید مراجعه کنید.
3- به پست شماره 869 خودتون در تاریخ 93/02/17 مراجعه کنید. خودتون تارگت 290 رو دادید. حالا میگید دستیابی به 290 با این سروشانه امکانپذیر نیست.
4- دوستان تحلیل دکتر محمدی که مدرس برجسته تکنیکال و موج شماری هست رو گذاشتند که وی نیز به الگوی سروشانه اشاره کردند بعد شما چنین الگوئی رو نمیبینید!!!!!
سلام. مباحث رو دیدم. در اینکه دایورجنس وجود دارد شکی نیست که این نیرو می تونه بازار را تا خط گردن به پایین بکشه. در کتاب مرجع کامل تحلیل تکنیکال نوشته شده که الگوی سر و شانه کف می تونه دارای خط گردن با شیب صعودی، نزولی و افقی باشه که بدترین حالت شیب صعودیه که این هم خودش حاکی از ضعیف بودن بازار و تمایلش به سمت بالا داره لذا مطلب در خصوص بالانس بودن از نظر علمی صحیح نیست. نکته آخر اینکه همانطوری که در توضیحات تحلیل اومده برای تایید بیشتر می تونید بالای فراکتال تشکیل شده معامله کنید. به گفته خود دکتر معامله گر حرفه ای همواره با تایید و بر اساس فراکتال معامله می کنه نه مرحله هشدار. الان در مرحله هشدار قرار داریم. این نکات ارزشمندیه که از ایشون یاد گرفتم.
نظر