صنايع چوب خزر كاسپين (چخزر)

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ali
    ستاره‌دار(64)
    • Mar 2011
    • 2536

    #1

    صنايع چوب خزر كاسپين (چخزر)

    سلام

    این نماد در برنامه عرضه اولیه قرار گرفته است و در سال جاری عرضه خواهد شد.
  • Ali
    ستاره‌دار(64)
    • Mar 2011
    • 2536

    #2
    پاسخ : صنايع چوب خزر كاسپين (چخزر)

    ۱۶ شرکت در صف عرضه اولیه قرار دارند. این شرکت‌ها عبارتند از:

    پلیمر آریاساسول با نماد آریا، سرمایه گذاری تامین اجتماعی با نماد شستا، مجتمع صنایع لاستیک یزد با نماد پیزد، رایان هم افزا با نماد رافزا، شیر پاستوریزه پگاه گیلان با نماد غگیلا، لیزینگ پارسیان با نماد ولپارس، توسعه مسیر برق گیلان با نماد بگیلان، ایمن خودرو شرق با نماد خیمن، پتروشیمی بوعلی سینا با نماد بوعلی، تولید نیروی جنوب غرب صبا با نماد بصبا، ترانسفورماتور توزیع زنگان با نماد برانسفو، پتروشیمی ایلام با نماد شایلام، پتروشیمی مروارید با نماد شمروارید، پالایش نفت جی با نماد شجی، راه آهن حمل و نقل با نماد حرآهن و صنایع چوب خزر کاسپین با نماد چخزر.

    نظر

    • Ali
      ستاره‌دار(64)
      • Mar 2011
      • 2536

      #3
      پاسخ : صنايع چوب خزر كاسپين (چخزر)

      عرضه اولیه

      سه شنبه هفته جاری ثبت سفارش چخزر انجام میشود

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #4
        پاسخ : صنايع چوب خزر كاسپين (چخزر)

        در هفدهمین عرضه اولیه امسال فرابورس رقم خورد
        مشارکت ۴.۵ میلیونی خریداران در عرضه اولیه سهام چخزر

        هفدهمین عرضه اولیه امسال فرابورس ایران با کشف قیمت ۲۵ هزار ریالی هر سهم شرکت صنایع چوب خزر کاسپین در نماد «چخزر» پایان پذیرفت.


        به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) به نقل از مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، امروز دوازدهم آذرماه ۹۹ و در جریان تخصیص سهام عرضه اولیه چخزر -که ثبت سفارش آن برای عموم خریداران روز گذشته رقم خورده بود- تعداد ۴ میلیون و ۴۸۱ هزار و ۷ کد معاملاتی مشارکت کردند. از میان این تعداد مشارکت‌کننده نیز به ۴ میلیون و ۴۴۵ هزار و ۶۳۸ کد معاملاتی حداکثر ۷ سهم شرکت چوب خزر کاسپین تخصیص پیدا کرد.


        در این عرضه اولیه تعداد سهامی که به عموم خریداران عرضه شد تعداد ۳۰ میلیون سهم و سهمیه صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز ۵ میلیون سهم بود که این تعداد سهام در مجموع ۱۷.۵ درصد از کل سهام شرکت چوب خزر کاسپین را شامل می‌شد.


        روز گذشته مدیرعامل این شرکت در نشست خبری یک دیدار، یک عرضه با اشاره به اینکه این شرکت تولیدی، زیرمجموعه شرکت تامین اجتماعی (شستا) محسوب می‌شود، گفته بود: در دو مجموعه خود در شهرستان‌های آمل و بابلسر فعالیت‌های تولیدی خود را در دو حوزه صنعت چوب و ورق‌های فوم برد (PVC) انجام می‌دهیم.


        به گفته عطا تفضلی در سال ۸۳ اولین واحد تولید MDF در کشور در این مجموعه راه‌اندازی شد و شرکت طی ۵ مرحله افزایش سرمایه در حال حاضر دارای سرمایه ۲۰۰ میلیارد ریالی است.


        لازم به ذکر است از ابتدای سال ۹۹ تاکنون بازارهای اول، دوم و SME در فرابورس ایران در مجموع شاهد انجام ۱۷ عرضه اولیه سهام بوده‌اند که سه عرضه به روش گشایش نماد، یک عرضه به روش حراج در بازار شرکت‌های کوچک و متوسط و مابقی به روش ثبت سفارش رقم خورده‌اند.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

          #5
          پاسخ : صنايع چوب خزر كاسپين (چخزر)

          پیش بینی فروش چخزر برای سال 1400 مبلغ ۴,۰۷۸,۰۰۲ میلیون ریال بوده.به نظرم اگر حاشیه سود خالص مانند سال 99 حدود 20 تا 21 درصد در نظر گرفته بشه ، سود شرکت حدود 400 تا440 تومان برآورد می شود.
          کوچکی سهم (کل شرکت 200 میلیون سهمه) ، قیمت فعلی (که حدود 3520 تومانه) و p/e سهم که حدود8 هستش ،سهم رو گزینه خوبی برای خرید نشون میده:D
          سرمایه شرکت 20 میلیارد تومانه و میانگین فروش دوماهه ابتدایی سال هم 20 میلیارد تومان ماهانه بوده

          نظر

          • MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

            #6
            پاسخ : صنايع چوب خزر كاسپين (چخزر)

            ارزش بازار چخزر ،651 میلیارد تومنه و این در حالیه که فروش سال گذشته شرکت 281 میلیارد تومن بوده و امسال پیش بینی فروش 408 میلیارد تومانه!!
            فروش سه ماهه امسال شرکت :58.7 میلیارد تومانه که نسبت به فروش مدت مشابه سال قبل 68% افزایش داشته:D
            سرمایه شرکت:20میلیارد تومان

            نظر

            • ushita
              عضو فعال
              • Jul 2020
              • 876

              #7
              پاسخ : صنايع چوب خزر كاسپين (چخزر)

              جز سهامی هست که توانایی داره به سقف قیمتی خودش برسه

              از رفع تحریم ها اثر مثبت می پذیره و برنامه صادرات به تاجیکستان و افغانستان داره

              پیش بینی شرکت برای سال اینده حدود 100 میلیارد تومان سود خالص هست که برای چنین سرمایه ای عالی
              معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

              https://t.me/new_analysis

              نظر

              • shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2212

                #8
                پاسخ : صنايع چوب خزر كاسپين (چخزر)


                کد به کدهای زیادی بعد از عرضه اولیه شرکت چوب خزر کاسپین با هدف نفع شخصی بین بازارگردان و صندوق های وابسته به تامین اجتماعی زده شد.

                بعضی از روزها بیش از 10 درصد سهام شرکت را طی کمتر از دو ساعت بین تعداد زیادی کد گروهی و اجاره ای ؟!!! حقوقی و حقیقی جابجا کردند.
                ( انتقال این مقدار سهم مطابق با قوانین می بایست به صورت بلوکی انجام می شد. اما به کمک دستگاه نظارت بورس با هدف عملیات فریب و دزدی ؛ معاملات عمده رسما به صورت خرد روی تابلو انجام شد.

                یک عده دست اندر کار؛ رسما کثافت کاریهای زیادی در بالا پایین کردن سهام این شرکت کردند.
                علیرغم شکایات زیادی که علیه این دزدان انجام شد ؛ خیلی راحت هم قصر در رفتند. ( به احتمال بسیار زیاد در سازمان بورس با اداره رسیدگی به شکایات هم بسته بودند )

                به نظر ایران تنها کشوری است که دزدی و تخلف در بازار سرمایه مجازات زندان ندارد


                تصویر زیر نحوه تخلف و کد به کد غیر قانونی بین صدها کد اجاره ای و گروهی حقوقی و حقیقی با هدف فریب و دستکاری و خالی کردن و سپس 100 درصد ریزش و تحمیل زیان به خریدار را به خوبی نشان می دهد.
                به تنهایی یک نمونه کامل از تخلف در بستر مقررات است و مناسب برا تدریس
                مشابه همین شیوه تخلف در شرکتهای زیادی انجام ؛ اما حتی یک نفر هم محکوم و یا به طور جدی مجازات نشده :



                [IMG][/IMG]
                آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2022/01/29, 19:38.

                نظر

                • ushita
                  عضو فعال
                  • Jul 2020
                  • 876

                  #9
                  پاسخ : صنايع چوب خزر كاسپين (چخزر)

                  باید صنایعی که از رفع تحریم اقر مثبت میگیرن و حتی در شرایط تحریم خوب کار میکنند رو دنبال کرد.

                  محصولات شرکت در بازار داخلی خوب فروش میره و برنامه صادرات دارند

                  نگاه میکردم دیدم طرح توسعه خوبی در زمینه پارکت دارند و اگر به این ظرفیت بخوان نزدیک بشن که فروش فوق العاده ای خواهند داشت.

                  سال اینده حدود 3000 متر مکعب پارکت میخوان بفروشند که 50 درصد فروش میبره بالا با حاشیه سود بالاتر / در مجموع سهم کوچک و جذابیست

                  باید بیشتر بررسی بشه

                  معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

                  https://t.me/new_analysis

                  نظر

                  • ushita
                    عضو فعال
                    • Jul 2020
                    • 876

                    #10
                    پاسخ : صنايع چوب خزر كاسپين (چخزر)

                    جایزه زرشک هم باید بدن به این سهم /:.yead.:/چقدر میفروشند
                    معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

                    https://t.me/new_analysis

                    نظر

                    در حال کار...
                    X