دوستان سلام.امیدوارم اولین پست من در این سایت برای وساپا خوش یمن باشه: به نظر بنده این سهم مانند سابق آهسته و پیوسته بالا خواهد آمد.به امید خدا و آرزوی سود قابل توجه برای همه کسانی که در این چند روز منفی شدن ایستادگی کردن و تو صف فروش نرفتند.
سرمايه گذاري سايپا (وساپا)
Collapse
X
-
در اصل توسط pargol47 پست شده است View Postدوستان سلام.امیدوارم اولین پست من در این سایت برای وساپا خوش یمن باشه: به نظر بنده این سهم مانند سابق آهسته و پیوسته بالا خواهد آمد.به امید خدا و آرزوی سود قابل توجه برای همه کسانی که در این چند روز منفی شدن ایستادگی کردن و تو صف فروش نرفتند.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
تا سایپا رشدش را شروع نکنه مطمئن باشید وساپا هم رشد نخواهد کرد
به نظره من برای خرید و فروش وساپا باید نمودار سایپا را تحلیل کنید . از نظر روانی خیلی بهم وابسته هستند(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
از انجا که قبلا گفتم
اگر شاخص به 25000 واکنش نشان دهد شنبه را می توان اخرین منفی اکثر بازار دانست
و از انجا که وساپا اصلاح زیادی داشته در اولین برگشت بازار واکنش خوبی نشان میدهد
اما اگر این محدوده نتواند شاخص را بر گرداند متاسفانه وارد اصلاح بزرکتری شده که با فشار فروش همراه است و احتمالا همین وساپا را تا 250 اصلاح خواهد کرد
در مورد سایپا 270 سطح بسیار معتبری است که به شخصه دوست دارم در محدوده 270 تا 275 برگردد
نظر
-
مثبت شدن وساپام آرزوست .... . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
نظر