مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اقلیدس
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 219

1. تایرا. 100% تعدیل مثبت داده. قیمت رو عدد رند و حمایت محکم 200 تومان قرار دارد. حجم خوبی هم امروز معامله شد.
    2. شکربن. تو یکسال گذشته قیمت زیر 810 ریال را ندیده. و 7 مرتبه حدودای 815 ریال از سهم حمایت شده است. امروزم کل گروه وپترو تو درصد مثبت معامله شدند بغیر از شکربن!

حجت جان اگه گیر تخصصی هم میدی لطفا با تک ماده سبد منو قبول کن.

3-سبد شما مورد تایید است.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/29, 23:26.
    وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
    در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• باربد
      Banned
      • Jul 2025
      • 3256

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
      به نوبه خودم به حجت عزیز و توانمند تبریک میگم اقا بالاخره اکنتور جواب داد امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق و پیروز باشی >:d< کسب دومین ستاره ات مبارک:d<:-p
      به وحید 20 عزیز هم تبریک میگم که میتونست اولین 3 ستاره سایت باشه وحید جان لیاقتش رو داری:x
      از بقیه دوستانم تشکر کینم امیدوارم هفته اتی رقابت جذابی در بازار سبز شاهد باشیم
      مهران هم به لیگ 1 سقوط کرد مهران جان تسلیت :d
      بچه ها فردا کنکور دارررررررم دعام کنید :x
      شما هنوز پای سیستمی
      بابا ایول داری
      اگر قبول بشی مطمین میشم رانتی امتحان دادی:d

نظر

• باربد
        Banned
        • Jul 2025
        • 3256

این هفته برای بازار هفته مهمیه
        اگر شاخص کل با حمایتهای دستوری بتونه خودشو بالای سقف .... قرار بده که همه سهامها میرن تو بحث صعود احساسی موقت

اگر نتونه شنبه از سد اولین مقاومت رد بشه متاسفانه.........
        در کل ریسک این هفته دست به اینتر بودنو میطلبه
        با صف خرید های امروز فکر کنم هفته جالبی را داشته باشیم
        هفته ای که سخت بشه پیش بینیش کرد

بنده این هفته سبد دوستان را نگاه میکنم البته با اجازه صاحبان سبدها

نظر

• rise2rise
          کاربر فعال
          • Apr 2011
          • 106

حجت : تبريك ويژه <:-pبا اول شدنت نشان دادي كه باز هم تكنيكال حرف اول را مي زند دير و زود دارد ولي سوخت و سوز ندارد ! ( تكنيكال )
          وحيد 20 : مبارك باشد ( فاندامنتال )
          امپراتور : نشان داده كه واقعا امپراتور است . مقام امپراتوري هم بالاتر از ژنرالي است ( رانتامنتال )

پيشنهاد مي شود اسامي افراد هم در جدول امتيازات ذكر شود تا هم ما مجبور نباشيم هي اين صفحه آن صفحه برويم كه كي چه سبدي داده و هم از ترس آبروريزي =))=))براي نفرات آخر سبدها با بررسي كافي انتخاب شود
          [COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]

نظر

• امپراتور7
            کاربر فعال
            • Mar 2011
            • 1043

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
            شما هنوز پای سیستمی
            بابا ایول داری
            اگر قبول بشی مطمین میشم رانتی امتحان دادی:d
            باربد روز اخر دیگه زدم به فاز بیخیالی الان هم دارم میرم بخوابمممممممم:D
            شروع فرایند ازمون ساعت 7.30 صبح :p
            مراقب خوبی هاتون باشین :x
            به جان خودت بیفت!
            خودت خودت را بساز!
            وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• Mousavi
              عضو عادی
              • May 2011
              • 196

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
              باربد روز اخر دیگه زدم به فاز بیخیالی الان هم دارم میرم بخوابمممممممم:D
              شروع فرایند ازمون ساعت 7.30 صبح :p
              مراقب خوبی هاتون باشین :x
              موفق باشی عزیز

نظر

• baradaran
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 545

با سلام
                من که هفته گذشته گفتم جناب حجت رو بهترین چارتیست مشهد میدونم البته باید تکمیل کنم ایشون از بهترین تکنیکالسیتهای ایران هستن که بی ادعا و خالصانه اطلاعاتش رو بیان میکنه .
                صمیمانه ستاره دوم رو به حجت عزیز تبریک میگم .
                به دوست عزیز وحید 20 هم که حضورش در اتاق به ارتقاءکیفی سطح مسابقه کمک کرده تبریک میگم .
                و به آقا رضای امپراطور هم تبریک میگم و تبریک اصلی رو به بعد از قبولی کنکور موکول میکنم . اینقدر به این بنده خدا احسان گیر دادی که معلوم نیست کجا رفته .
                دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

با توجه به نظر دوستان، و برای ایجاد نشدن اختلال در معرفی سبد، تاپیکی جهت بررسی نمادهای معرفی شده، باز شد. تا دوستان در این محل به بررسی بیشتر نمادها بپردازند،

لینک تاپیک بررسی سهام مسابقه
                  لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1562

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                    با سلام
                    من که هفته گذشته گفتم جناب حجت رو بهترین چارتیست مشهد میدونم البته باید تکمیل کنم ایشون از بهترین تکنیکالسیتهای ایران هستن که بی ادعا و خالصانه اطلاعاتش رو بیان میکنه .
                    صمیمانه ستاره دوم رو به حجت عزیز تبریک میگم .
                    به دوست عزیز وحید 20 هم که حضورش در اتاق به ارتقاءکیفی سطح مسابقه کمک کرده تبریک میگم .
                    و به آقا رضای امپراطور هم تبریک میگم و تبریک اصلی رو به بعد از قبولی کنکور موکول میکنم . اینقدر به این بنده خدا احسان گیر دادی که معلوم نیست کجا رفته .
                    ممنون از همه عزیزان،
                    ضمنا آقای برادران، این هندونه ها زیر بغل ما نمیره. ما همون شاگردیم که بودیم.

نظر

• amir2003
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1125

سلام خدمت دوستان و عرض تبریک عید مبعث و تبریک خدمت آقا حجت عزیز بابت ستاره دوم . همچنین اگر امروز حرم امام رضا رفتین بابت شیرینی امروز ما و دوستان را هم فراموش نکنیدآقا حجت .=;
                      خب سبد این هفته من
                      1-وایران:حمایت کف کانال و برگشت از روی خط حمایتی 30 در rsi

2 -کمرجان:برگشت سهم بعد از اصلاح 61.8 فیبوناچی و سیگنال در rsi:mom:so

3-سغرب:با توجه به ابلاغ افزایش قیمت سیمانیها در این هفته و احتمال تعدیل عایدی در گزارش سه ماهه و عدم فروشنده سهم در قیمت منفی و جبران عقب ماندگی از بازار

4: خصدرا:اتمام سهام حقوقی سمج آن و همچنین احتمال شکست سقف کانال نزولی با هدف 200 تومان

5-خارزم:حمایت روی 180 تومان و داشتن1,181,288,324 پاسارگاد با قیمت 627 ریال که با وجود ورود پاسارگاد به بورس میتونه روی سهم تاثیر خوبی بزاره

4-سبد شما مورد تایید است.
                      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/30, 17:03.
                      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                      "دیوید ویسکات"

نظر

• (حجت)
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1562

سبد این هفته بنده:
                        آکنتور:
                        خوب کلا آکنتور رو خودم نداشتم، این یک تست بود برای ابزاری ابداعی به نام اسپایدر وبز، که تا الان در بلند مدت و کوتاه مدت خوب جواب داده. اگر دوستان این مبحث رو از تاپیک بررسی تکنیکالی بازار و سهام دنبال کرده باشن، در اونجا پیشبینی کردیم که آکنتور میبایست یک پول بک داشته باشه. که روی 38.2 اصلاح موج سه این اقدام با حمایت حجم سنگین انجام گرفت. البته در اونجا از اسپایدر وبز بلند مدت استفاده کردیم و اکنون با مشخص شدن موج 1 و2 اون رو روی کوتاه مدت تست میزنیم. از دیدگاه کلاسیک سهم روی 38.2 حمایت شده و روند ورود نقدینگی هنوز مثبت هست، با اینکه آر اس آی به محدوده 70 وارد شده اما هنوز واگرایی صادر نشده، با توجه به اینکه در موج سه هستیم، پس کمه کم باید هدف 10800 رو برای موج 5 داشته باشیم.

2- خمهر:
                        این نماد رو نیز خودم ندارم. اما در ابزار اسپایدر وبز این روزها داره از محدوده زمانی 161.8 فیبوناچی عبور میکنه، که دست برغذا تونسته توی این محدوده روند نزولیش رو هم بشکنه، همینطور روند نزولی آر اس آی هم شکسته شده، مکدی سیگنال ورود به سهم رو صادر کرده، استوکاستیک محدوده 20 رو به بالا شکسته و سیگنال مکدی رو تایید کرده، در ام اف آی (شاخص نقدینگی) روند صعودی به خودش گرفته، ضمنا قیمت و آر اس آی در 60 روزه گذشته یک واگرایی مثبت در کف رو تجربه کرده. شاید بتوان اولین مقاومت سهم رو محدوده 200 روزه در نظر گرفت و در صورت ریزش محدوده 700 در کف قبلی سهم یکی حمایتهای مهم میتونه باشه.

5-سبد پنجم
                        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/30, 18:08.

نظر

• امیر
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 144

سبد این هفته من
                          1-خصدرا به دلیل احتمال شکستن سقف کانال نزولی و خروج سهامدار عمده واحتمال رشد تا قیمت 200 تا 220 تومان.
                          2- کگل به دلیل حمایت سهامدار عمده و رشد سریع سهم پس از افزایش سرمایه که در افزایش سرمایه های قبلی نیز صورت گرفته است.
                          3-مداران به دلیل قرار گرفتن در کانال صعودی خودو احتمال رسد تا 380 تومان .
                          4-کالسیمین به دلیل رشد قیمتهای جهانی.

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 3256

در اصل توسط امیر پست شده است View Post
                            سبد این هفته من
                            1-خصدرا به دلیل احتمال شکستن سقف کانال نزولی و خروج سهامدار عمده واحتمال رشد تا قیمت 200 تا 220 تومان.
                            2- کگل به دلیل حمایت سهامدار عمده و رشد سریع سهم پس از افزایش سرمایه که در افزایش سرمایه های قبلی نیز صورت گرفته است.
                            3-مداران به دلیل قرار گرفتن در کانال صعودی خودو احتمال رسد تا 380 تومان .
                            4-کالسیمین به دلیل رشد قیمتهای جهانی.
                            امیر جان کگل صف خریده

نظر

• امیر
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 144

نقل قول نوشته اصلی توسط امیر نمایش ارسال ها
                              سبد این هفته من
                              3-مداران به دلیل قرار گرفتن در کانال صعودی خودو احتمال رسد تا 380 تومان

نظر

• امیر
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 144

نقل قول نوشته اصلی توسط امیر نمایش ارسال ها
                                سبد این هفته من
                                2-مداران به دلیل قرار گرفتن در کانال صعودی خودو احتمال رسد تا 380 تومان
                                3-کالسیمین به دلیل رشد قیمتهای جهانی.

نظر

در حال کار...
                                X