سلام تبریک میگم، منتظر سبد شما در مسابقه ماهانه ستاره داران. هستیم.
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
-
تبریک میگم وحید جاندر اصل توسط vahid_lok پست شده است View Postفکر نمی کردم اول بشم!گفته بودم بین 5 تا می شم!ولی جو منفی بازار باعث اول شدنم شد!
خلاصه منکه خیلی تازه کار هستم و خیلی ضعیف در امر تحلیل!این سهام ها هم توصیه بزرگان سایت بود!
راستی این ستاره کجا نشون داده میشه؟:dI N F E R N O
نظر
-
سلام و درود به همه بچه های عزیز قرمزا :(و سبزها>:D<
هفته خوبی بود و بهتر از همه روز چهارشنبه ... امروز یکی از بهترین روز های معاملاتی بازار بود هم برای خرید و هم برای فروش
وحید عزیز از اینکه پورتفوی زیرکانه ای رو معرفی کردی بهت تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق موفق باشی و همیشه سبز :x:xعمو حسین عزیز و زاگرس عزیز هم رتبه های خوبی کسب کردن بهشون تبریک میگم واقعا آفرین به همه بچه ها
مطمئنا همه اونایی که بازدهی منفی کسب کردن در دنیای واقعی این طور نبوده مثلا خودم حفاری رو در اولین روز معاملات با دیدن شرایط بازار فروختم در حالی که قوانین سبد ما رو مجبور به نگهداری سهم تا اخر هفته میکنه ... البته جذابیتش تو همینه
بازم به بچه ها تبریک میگم به خصوص وحید عزیزریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
البته من خیلی وقتم کمه، اما خیلی تمایل داشتم شرکت کنم این سبد هم یه کم سرسری انتخاب کردم چونکه هفته فبل اصلا بازار را ندیده بودم!!
املای ننوشته غلط نداره!! مینویسم تاغلط هام در بیاد!! پیشاپیش پوزش میطلبم!!
سبد پیشنهادی:
وغدیر: بدلیل قوت گرفتن احتمال عرضه پتروشیمی زاگرس در فرابورس
مدران: بدلیل نزدیک شدن افزایش سرمایه رانفور و بسته شدن نماد
تپکو: تحویل پروژه سیکل ترکیبی مپنا و خبرهای مثبت داخل شرکت[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Postالبته من خیلی وقتم کمه، اما خیلی تمایل داشتم شرکت کنم این سبد هم یه کم سرسری انتخاب کردم چونکه هفته فبل اصلا بازار را ندیده بودم!!
املای ننوشته غلط نداره!! مینویسم تاغلط هام در بیاد!! پیشاپیش پوزش میطلبم!!
سبد پیشنهادی:
تپکو: تحویل پروژه سیکل ترکیبی مپنا و خبرهای مثبت داخل شرکت
دوست گرامی تپکو صف خرید داره، مطابق شرایط مسابقه امکان انتخاب این نماد رو ندارید. سبد رو در یک پست جدید اصلاح بفرمایید در خدمتتون هستیم.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
سبد پیشنهادی(اصلاحی):
وصندوق: بدلیل داشتن پرتفوی نفتی و پتروشیمی و اقبال این گروه درسال 90آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/14, 16:28.[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
سلام خدمت همه دوستان
اینم سبد من:
خساپا: برخورد به حمایت بلند مدت(سقف کانال بلند مدت که قبلا از آن عبور کرده بود) در چهارشنبه و واکنش به آن
وامید: ان ای وی بالای 10000ريال و اصلاح قیمتی در هفته ای که گذشت و برگشت روند سهم در روز چهارشنبه.همچنین تکذیب شایعات در مورد نرخ بهره مالکانه پیرامون سنگ آهنی ها که بخش عمده سبد اون رو تشکیل میدن
5-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/14, 16:26.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سلام
اساتیدجسارت بنده رو ببخشید یه سبد برا هفته بعد میگم :">
با اجازه
1-رمپنا :به علت روند رو به رشد و افزایش سرمایه پیش رو و توان تعدیل عایدی
2-فاراک:به علت بازگشایی صدرا و تاثیر آن بر تجهیزاتی ها و تعدیل مثبت عایدی پیش رو
3-خساپا:تشکیل کف قیمتی جدید در 345 و صعود از این نقطه!
با تشکر
6-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/14, 16:14.سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
1. ودی به دلیل عدم رشد در بازار سراسر مثبت و جو ایجاد شده بر روی صنعت بیمه
2. ولساپا ارزش ذاتی بالای سهم و اصلاح مناسب
3. شبریز کف قیمتی و شناسایی سود غیر عملیاتی
4. مرقام اصلاح قیمتی مناسب
5.خساپا به دلیل اصلاح قیمتی مناسب و بازگشایی رنا و خبرهای خوب مجمع وساپا
7-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/15, 09:55.به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Postسبد پیشنهادی(اصلاحی):
وصندوق: بدلیل داشتن پرتفوی نفتی و پتروشیمی و اقبال این گروه درسال 90
-آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/14, 18:01.
نظر
نظر