سرمايه گذاري كوثربهمن (وكبهمن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5636

پاسخ : سرمايه گذاري كوثربهمن (وكبهمن)

وکبهمن با احتساب قیمت امروز کاوه،به ازای هر سهم 911تومن کاوه داره. این در حالیه که قیمت خود سهم 1207تومنه:D

نظر

• موج سوار
      ستاره دار (1)
      • May 2011
      • 328

امروز چند هزار ناقابل زدیم بر سبد. بازم معتقدم باید بیاد روی ۱۰۰۰ تا ۱۱۰۰تومان. اونجا جذاب میشه واسه خرید بیشتر فعلا زوده. این سهم هنوز پایین داره.هفته بعد آخرین هفته سال و قرن حاضر هست و بهترین فرصت هست برای سبد تکانی و شکار فرصتهای ناب.زودتر از همه سال و قرن نو را به همه عزیزان تبریک عرض میکنم@};-
      در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
      در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
      در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
      خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• موج سوار
        ستاره دار (1)
        • May 2011
        • 328

دیگه معتقدم پایین سهم همین ۱۱۵۰تومان هست. یه مدت بین ۱۱۵۰تا۱۲۰۰سرکوب قیمتی داریم بعد ۱۵۰۰و۱۷۰۰و۲۰۰۰اهداف بعدی خواهد بود. شخصا فردا ۱۱۶۰تومان خرید خواهم زد بعد بورس و سهم را به امان خدا رها میکنم تا بعد تعطیلات نوروز.
        خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• موج سوار
          ستاره دار (1)
          • May 2011
          • 328

خیلی به سختی از ۱۲۰۰کنده شد. فردا آخرین روز معاملاتی هفته؛ماه؛سال؛قرن حاضر خواهد بود. حق این سهم نبود اینگونه خوار و ذلیل بشه که شد. تصمیم گرفتم سهامدار درصدی بشم در این سهم فعلا دارم نزدیک میشم به یک صدم درصد.در قرن آینده ببینیم چه پیش خواهد آمد. فردا دامنه نوسان برای وکبهمن برداشته شده و من در وکبهمن رو ۱۰ریال قیمت صاحب سیت مدیریتی شدم(دروغ چهارشنبه سوری و شایدم واقعیت سیزده به در۱۴۰۱:.thumbsupsmileyanim)

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

امروز با امور سهامش تماس گرفتم ،گفت برای سال99 حدود 300 میلیارد تومان سود ساخته (هر سهم 120 تومان).
            سود سال 99 زیر مجموعه هاش رو هم که مجامعشون در 1400 برگزار میشه ، به عنوان سود سال 1400 شناسایی و در محاسبات مالی لحاظ می کنند.به نظرم روند نزولیش احتمالا ادامه دار باشه مگر این که جو کلی بازار عوض بشه:D

نظر

• MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5636

در اصل توسط موج سوار پست شده است View Post
              این سهم بیاد روی 1000تومان جذاب میشه. فعلا که پنج درصد زیر قیمت عرضه اولیه رفت.
              وکبهمن 1040 تومان شده،قیمت عرضه اولیه 1448 تومان

نظر

• موج سوار
                ستاره دار (1)
                • May 2011
                • 328

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                وکبهمن 1040 تومان شده،قیمت عرضه اولیه 1448 تومان
                بیش بینی من قیمت ۱۰۰۰بود که رسیدیم امروز خرید زدم در کف قیمت. شنبه هم منفی بازی داریم اما زیر هزار برای سهامدار عمده ناموسی میشه قضیه. هرچند امروز زنگ زدم به کارشناس ناظر فرابورس جهت درج تخلف ناشر و بازار گردان و حتی بی توجهی خود ناظر که شفاف سازی نخواسته. شمام میتونید تماس بگیرید امروز یا شنبه.۰۲۱۴۲۱۵۰۰۰۰ داخلی ۹

نظر

• ققنوس14
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1545

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت مدیریت سرمایه گذاری کوثر بهمن از برنامه افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی از محل سود انباشته خبر داد.

براین اساس، "وکبهمن" در نظر دارد سرمایه فعلی را از ۵۰۰ به هزار میلیارد تومان برساند. تامین مالی این شرکت فرابورسی در صورت موافقت سازمان بورس از محل سود انباشته اعمال خواهد شد تا قادر به حفظ رقابت پذیری ، اجرای خط مشی شرکت و جلوگیری از خروج وجه نقد شود.
                  آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 1656

اول تایم بازار وارد شدیم تا520 راحت میتونه بره
                    بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

در حال کار...
                    X