*** گــروه انــبـــــــــــــوه ســازی***

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیمیاگر
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 298

پاسخ : *** گــروه انــبـــــــــــــوه ســازی***

دست شما درد نکنه ... :(
    ثفارس که بنیادی خوبی داره

نظر

• Dexterous
      ستاره‌دار(35)
      • May 2012
      • 694

چراغ اول

نسبت ثاخت به شاخص کل:

سری پیش که با خط روند صعودی 3 ساله برخورد کرد حدود 57 درصد از شاخص کل جلو افتاد

به نظر چراغ اول گروه رو اینبار ثاخت روشن میکنه

Dexter is to kill killers
      DEXTEROUS too
      من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• rezasatari
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 550

پاسخ : چراغ اول

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

نسبت ثاخت به شاخص کل:

با عرض سلام و تشکر از تحلیل گروه ساختمانی

میخاسم بدونم این نرم افزار تحلیل تکنیکال فکر کنم ارشن باشه امکان داره بفرمایید چطور و از چه قسمتی نسبتهای دو یا چند نمودار رو بهم میسنجید

تو ارشن یه قسمت داره بنام مقایسه که در اونجا دو نماد رو نسبت به هم مقایسه میکنه اما نتونستم مثل نمودار شما رو ازش بدست بیارم ممنون میشم یه توضیحی بفرمایید

نظر

• Dexterous
          ستاره‌دار(35)
          • May 2012
          • 694

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
          با عرض سلام و تشکر از تحلیل گروه ساختمانی

میخاسم بدونم این نرم افزار تحلیل تکنیکال فکر کنم ارشن باشه امکان داره بفرمایید چطور و از چه قسمتی نسبتهای دو یا چند نمودار رو بهم میسنجید

تو ارشن یه قسمت داره بنام مقایسه که در اونجا دو نماد رو نسبت به هم مقایسه میکنه اما نتونستم مثل نمودار شما رو ازش بدست بیارم ممنون میشم یه توضیحی بفرمایید
          درود بر شما
          خیر از آرشن استفاده نمیکنم
          وب سایتی هست به آدرس myquant.ir (همان که گوشه سمت چپ پایین عکسها هم درج شده)
          در نرم افزارها و سایتهای دیگر معمولا function یی علاوه بر آنچه فرمودید که برای مقایسه به کار میرود (compare) فانکشنی به نام ratio وجود دارد که برایتان نسبت میسازد
          نمودارهای مورد استفاده بنده نیز نسبت هستند
          منتها سایت مورد اشاره یک مزیت فوق العاده دارد
          در دیگر جاها خروجی فانکشن ratio چیزی مثل یک اندیکاتور است که به شما یک خط زیگزاگی میدهد که نشانگر افت و خیز نسبت مورد نطرتان است
          اما در سایت myquant نسبت سهم ها خودش یک نمودار مستقل است
          تفاوت در چیست؟
          روی اندیکاتور نمیتوانید اندیکاتور و فانکشن دیگری بیاندازید
          مثلا نمیتوانید در آرشن یا رهاورد یا ... روی نسبت میانگین متحرک بیاندازید یا rsi اش را بررسی کنید
          اما سایت «کوانت من» این امکان را به شما میدهد
          علاوه بر این نمودارهای نسبتی در اینجا کندل استیک دارند و بسیار ظریف تر و دقیقتر هستند
          به عبارتی خلاصه سایت کوانت من مقوله «نسبت» را خیلی جدی تر گرفته است و سایت تخصصی بررسی نسبتهاست
          برای استفاده ازین سایت البته باید اشتراک تهیه کنید
          اما سه روز اشتراک رایگان به شما میدهد که میتوانید امتحانش کنید
          داشت یادم میرفت: تاریخچه نمودارهای کوانت من، از تمام سایتهای مشابه کاملتر است
          کمتر سایتی بیش از ۱۰-۱۵ سال دیتا و نمودار در اختیار شما میگذارد
          اما درینجا دیتای معاملات سال ۷۰ بازار و دیتای سال ۵۶ دلار هم موجود است
          DEXTEROUS too

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
            ستاره‌دار(1)
            • Sep 2020
            • 2057

درود بر شما
            خیر از آرشن استفاده نمیکنم
            وب سایتی هست به آدرس myquant.ir (همان که گوشه سمت چپ پایین عکسها هم درج شده)
            در نرم افزارها و سایتهای دیگر معمولا function یی علاوه بر آنچه فرمودید که برای مقایسه به کار میرود (compare) فانکشنی به نام ratio وجود دارد که برایتان نسبت میسازد
            نمودارهای مورد استفاده بنده نیز نسبت هستند
            منتها سایت مورد اشاره یک مزیت فوق العاده دارد
            در دیگر جاها خروجی فانکشن ratio چیزی مثل یک اندیکاتور است که به شما یک خط زیگزاگی میدهد که نشانگر افت و خیز نسبت مورد نطرتان است
            اما در سایت myquant نسبت سهم ها خودش یک نمودار مستقل است
            تفاوت در چیست؟
            روی اندیکاتور نمیتوانید اندیکاتور و فانکشن دیگری بیاندازید
            مثلا نمیتوانید در آرشن یا رهاورد یا ... روی نسبت میانگین متحرک بیاندازید یا rsi اش را بررسی کنید
            اما سایت «کوانت من» این امکان را به شما میدهد
            علاوه بر این نمودارهای نسبتی در اینجا کندل استیک دارند و بسیار ظریف تر و دقیقتر هستند
            به عبارتی خلاصه سایت کوانت من مقوله «نسبت» را خیلی جدی تر گرفته است و سایت تخصصی بررسی نسبتهاست
            برای استفاده ازین سایت البته باید اشتراک تهیه کنید
            اما سه روز اشتراک رایگان به شما میدهد که میتوانید امتحانش کنید
            داشت یادم میرفت: تاریخچه نمودارهای کوانت من، از تمام سایتهای مشابه کاملتر است
            کمتر سایتی بیش از ۱۰-۱۵ سال دیتا و نمودار در اختیار شما میگذارد
            اما درینجا دیتای معاملات سال ۷۰ بازار و دیتای سال ۵۶ دلار هم موجود است
            داریوش اقا
            زحمتی این نمادر برای ثپردیس وثباغ بکش
            70 درصد تو ضرریم اصلا رشد نداشته
            شاخص شده 3 میلیوئن
            اینا بدتر شدن رفتن پایینتر
            چطوریه
            ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• rezasatari
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 550

از توضیحات مبسوط و زیبایتان سپاسگذارم

نظر

• Dexterous
                ستاره‌دار(35)
                • May 2012
                • 694

پاسخ : چراغ اول پلاس چراغ دوم

گروه ثاختمونی رو دریابید

از همین جاها باید مجدد شاهد تقویت این گروه نسبت به کلیت بازار باشیم

ازین گروه ثباغ، ثپردیس، ثغرب به نظر کوتاه مدت شارپتری داشته باشند

و ثمسکن و ثاخت ارزنده ترینهای گروهن

بنجل گروه هم‌‌ که مشخصا ثفارسه

نسبت ثاخت به شاخص کل:

تا اینجای کار ارزنده ترینهای گروه برخلاف سابق چابکتر از ریزه میزه ها ظاهر شدن و حسابشون رو از بازار جدا کردن (ثاخت و ثمسکن)

ببینیم ریزه های بالا /:.rolleyessmileyani تا کجا به اینکه وانمود کنن مُرده اند ادامه میدن/:.happysmiley:./

نسبت شاخص انبوه سازی به شاخص کل رو مشاهده میکنید

DEXTEROUS too

نظر

• rezasatari
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 550

سلام جناب دکستروس

من توسایت کوانت ثبت نام کردم اما مثل شما نتونستم نسبت ها رو بصورت کندلی بدست بیارم یعنی از قسمت compare نسبت ثاخت و شاخص انبوه رو که زدم ثاخت کندلی و شاخص بصورت خطی روی ان قرار گرفت
                  از قسمت ratio هم مانند دفعه قبل نمودار قبل شد ممکنه بفرمایید روش نسبت دو نمودار بهم چطوری هستش ممنون از شما

نظر

• Dexterous
                    ستاره‌دار(35)
                    • May 2012
                    • 694

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                    سلام جناب دکستروس

من توسایت کوانت ثبت نام کردم اما مثل شما نتونستم نسبت ها رو بصورت کندلی بدست بیارم یعنی از قسمت compare نسبت ثاخت و شاخص انبوه رو که زدم ثاخت کندلی و شاخص بصورت خطی روی ان قرار گرفت
                    از قسمت ratio هم مانند دفعه قبل نمودار قبل شد ممکنه بفرمایید روش نسبت دو نمودار بهم چطوری هستش ممنون از شما
                    درود
                    در همان جایی که نام نماد را وارد میکنید به جای ثاخت خالی بنویسید مثلا «ثاخت به ثمسکن»
                    به همین ترتیب نسبت هر دو سهم یا شاخصی که میخواهید ببینید را با افزودن «به» میان نامشان خواهید داشت
                    تنها عیب ماجرا این است که برخی نامها (مخصوصا نام شاخص ها) اندکی با نام رایج تفاوت واژگانی دارند
                    مثلا انبوه سازی که بین دو کلمه اش نیم فاصله دارد و اگر غیر این را بنویسید نمی آردش
                    یا شاخص کل در آن سایت با نام شاخص قیمت و بازده نقدی درج شده
                    نکته:توصیه اکید میکنم از شاخصهای کوانت سایت مذکور دیدن کنید (با تایپ واژه شاخص و سپس افزودن حرف اول شاخصهای مختلف مثلا الف، شاخصهای کوانتی که با الف شروع میشوند نمایش داده میشوند)
                    شاخصهای کوانت مدل بهینه تری از گروه بندی سهام بورس ایران است که هم دقت بالاتری در ارائه دیتا دارد
                    هم بر خلاف شاخصهای سازمان زنبیلی بی در و پیکر از سهام بیربط نیست (مثلا شاخص شیمیایی سازمان مجموعه درهمی از سهامیست که هیچ ربطی به هم ندارند، جز ساید شین در اول اسمشان، مثلا شپاکسا و شدوص و شپلی و شپدیس را در نظربگیرید)
                    اما در کوانت هر کدام اینها در منظومه های یکنواخت تری گرد هم آمده اند
                    فایده دوم شاخص های کوانت هم مصون بودن به مقدار زیاد از شاخص سازیهای حضرات است
                    شاخص سازی فقط در شاخص کل رخ نمیدهد
                    بلکه در گروه ها نیز
                    اما چون شاخصهای کوانت سهام فرابورسی را نیز شامل میشود و گروه بندیهایش هم معمولا متفاوت است، فیک سازی شاخص کم اثرتراست درینجا
                    آخرین ویرایش توسط Dexterous؛ 2025/04/19, 17:02.
                    DEXTEROUS too

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35706

شاید یه جورایی بشه گفت یکی از گروههایی که از این ناترازی های موجود حداقل در کوتاه مدت تاثیر منفی شدیدی نسبت به بقیه گروههای صنعت نمیگیره همین گروه ساختمان باشه !!

البته این گروه DPS محور نیست و دارایی محور هست !

اما باید دید بازار به ارزش دارایی های این گروه بها میده یا نه !

فعلا توازن سودسازی در گروههای مختلف صنعت و زنجیره تامین ها به دلیل تشدید ناترازی ها بهم خورده ! و باید دید بازار چه واکنشی به این وضعیت داره !

نظر

• Dexterous
                        ستاره‌دار(35)
                        • May 2012
                        • 694

مهندسی شاخص گروه با بالون سازی

یک واقعیت تلخ را خدمتتان عرض کنم!

سهمهای زیر در شاخص انبوه سازی موثر هستند:
                        ثاخت
                        ثمسکن
                        ثشاهد
                        وساخت
                        ثامید
                        ثبهساز
                        ثامان
                        ثفارس
                        ثشرق
                        ثنوسا
                        وتوس
                        وآذر

حالا اگر نگاه کنید در برخی نمادهای این لیست با سفته بازی و با صرف پول بسیار کم توانسته اند شاخص انبوه سازی را بالا نگه دارند در حالیکه سایر نمادهای این گروه اصلاحهای عمیق داشتند
                        برای مثال
                        ثامان ابتدای سال ۱۷۰۰ تومان بوده و با رشد ۳۱۲ درصدی به ۷۰۰۰ تومان رسید
                        یا ثشرق تنها زیر مجموعه موثر در شاخص انبوه سازی هست که از ۳۰۰۰ به ۷۰۰۰ تومان رسید!

این شاخص سازیها و این نوع کثافتکاریها متاسفانه مختص زمان خاصی نیست ولی در دوران عشقی به اوج خود رسید و هنوز هم ادامه دارد! و جالب اینکه هر بار نمادی مثل ثشرق را می بندند بعد از بازگشایی سه روز منفی میشود و‌دوباره صفهای خرید ادامه دار هست!!!!

@stocksmarketinvestors

اینکه تا بازار قفل صف فروش میشه بادکنکی به اسم ثفارس (که از بس بادش کردن موثرترین سهم روی شاخص انبوه هست) رو میبندن تا منفیای بازار رو نخوره
                        بعد که بازار یکم جون میگیره بازش میکنن (اونهم با پایانی مثبت ۳!!:.thumbsdownsmileyan) تا فشار فروش هرچه بیشتری القا کنن روو بقیهٔ گروه هم جزو هنرنماییهای حضرات هست
                        خنده دار ترش اینه که این دستکاری توی شاخص انبوه سازی رو به بهانه ظن دستکاری انجام میدن

آخرین ویرایش توسط Dexterous؛ 2025/02/17, 10:46.
                        DEXTEROUS too

نظر

• کیمیاگر
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 298

جناب دکستر عزیز، ثفارس رو تو منفی های یک هفته اخیر نبستند. درست روزی که بازار سبز بود و بسیاری از سهام صفوف خرید میلیونی داشتند، این سهم رو به ظن دستکاری بستند.

و درست موقعی بود که تازه داشت یه نفسی تازه میکرد (بخاطر خروج یکی از عمده ها) و بعد مدتها دو روز مثبت خورده بود. که طبق سبک و سیاق متداول، ناظر تنگ نظر مجددا به ظن دستکاری سهم را یک هفته تعلیق کرد.

اتفاقا به زعم من اگر باز بود برخلاف منفی های بازار ، منفی چندانی نمیخورد بخاطر افشاهایی که طی چند روز پشت سر هم زد و تقریبا eps اش رو ده برابر کرد.

ثشرق رو در جریانش نبوده ام، اما ثامان رو قبول دارم که با همراهی عوامل سازمان، و بدون یک بار بسته شدن به دلیل ظن یا هرچی، رشد زیادی داده شد.
                          اما در ثفارس، ناظر خودش یکی از بزرگترین موانع رشد سهم بوده و هر بار با کمترین مومنتومی که سهم برداشته ، سریع اون رو به ظن دستکاری یک هفته بسته است.

نظر

• Dexterous
                            ستاره‌دار(35)
                            • May 2012
                            • 694

images?id=68036ff3caa86acdccf53e2c.png

به نظر میرسه شاخص گروه از زیر سایه سنگین بالون گروه خارج شده و زین پس دستکاری کمتری رو ازین محل شاهد باشیم

یک واقعیت تلخ را خدمتتان عرض کنم!

سهمهای زیر در شاخص انبوه سازی موثر هستند:
                            ثاخت
                            ثمسکن
                            ثشاهد
                            وساخت
                            ثامید
                            ثبهساز
                            ثامان
                            ثفارس
                            ثشرق
                            ثنوسا
                            وتوس
                            وآذر

حالا اگر نگاه کنید در برخی نمادهای این لیست با سفته بازی و با صرف پول بسیار کم توانسته اند شاخص انبوه سازی را بالا نگه دارند در حالیکه سایر نمادهای این گروه اصلاحهای عمیق داشتند
                            برای مثال
                            ثامان ابتدای سال ۱۷۰۰ تومان بوده و با رشد ۳۱۲ درصدی به ۷۰۰۰ تومان رسید
                            یا ثشرق تنها زیر مجموعه موثر در شاخص انبوه سازی هست که از ۳۰۰۰ به ۷۰۰۰ تومان رسید!

این شاخص سازیها و این نوع کثافتکاریها متاسفانه مختص زمان خاصی نیست ولی در دوران عشقی به اوج خود رسید و هنوز هم ادامه دارد! و جالب اینکه هر بار نمادی مثل ثشرق را می بندند بعد از بازگشایی سه روز منفی میشود و‌دوباره صفهای خرید ادامه دار هست!!!!

@stocksmarketinvestors

مهندسی شاخص گروه با بالون سازی

اینکه تا بازار قفل صف فروش میشه بادکنکی به اسم ثفارس (که از بس بادش کردن موثرترین سهم روی شاخص انبوه هست) رو میبندن تا منفیای بازار رو نخوره
                            بعد که بازار یکم جون میگیره بازش میکنن (اونهم با پایانی مثبت ۳!!:.thumbsdownsmileyan) تا فشار فروش هرچه بیشتری القا کنن روو بقیهٔ گروه هم جزو هنرنماییهای حضرات هست
                            خنده دار ترش اینه که این دستکاری توی شاخص انبوه سازی رو به بهانه ظن دستکاری انجام میدن

DEXTEROUS too

نظر

• Dexterous
                              ستاره‌دار(35)
                              • May 2012
                              • 694

سهام تاثیر گذار روی شاخص انبوه سازی و میزان اثرگذاری آنها روی این شاخص!!! (بر اساس مارکت کپ)

۱- ثفارس (۹.۴۶)
                              ۲- ثامید (۷.۱۶)
                              ۳- ثشرق (۶.۶۹)
                              ۴- ثشاهد (۶.۶۲)
                              ۵ - ثبهساز (۵.۱۶)
                              ۶- ثاخت (۴.۵۸)
                              ۷- وساخت (۴.۵۰)
                              ۸- ثامان (۴.۰۱)
                              ۹- ثمسکن (۳.۴۰)
                              ۱۰- وتوس (۲.۳۸)
                              ۱۱- ثنوسا (۱.۶۸)
                              ۱۲- وآذر (۰.۹۳)

@stockmarketinvestors

به عبارتی دو سوپر بالون ثشرق و ثفارس ۳۰ درصد وزن شاخص گروه رو دارن
                              و با دستکاریشون سهام دیگر گروه رو دستکاری کردن (نابود کردن ارزش بازار فرابورسیای ساختمونی که با جو منفی غالب سهام گروه ریزونده
                              😁 شدن که جای خود)
                              اخیرا شاخص گروه روند صعودی نسبت به ثفارس آغاز کرده
                              لذا میشه امید داشت که این حرکت فعلی شاخص گروه انعکاس حرکت واقعی سهام گروه باشه (و نه چون یک سال گذشته حاصل انگولک اون دو سوپر بالون)

DEXTEROUS too

نظر

• Dexterous
                                ستاره‌دار(35)
                                • May 2012
                                • 694

ببین حجم شامورتی توو انگولک کردن قیمت سهام گروه و بجاش بازی با شاخص گروه چقدرررره که وقتی نمودار نسبتیها رو بررسی میکنی میبینی که تقریبا همه سهام گروه توو نمودار نسبت به شاخص گروه توی کف تاریخی قرار دارن
                                کف دو سه سال اخیر نه عا

کف فاکینگ تاریخی!!!

البته همین واقعیت عجیب خودش نوید روزهای بهتر رو میده، چون تقریبا همشون همزمان رسیدن به یه حمایت بسیار قوی و بسی محتمله که رشد رو توی این نمودار نسبتیا مشاهده کنیم
                                به عبارتی صورت کسر (سهام گروه) رشد کنند و مخرج کسر (شاخص گروه) نه چندان
                                یا به عبارت دقیقتر زین پس رشد شاخص گروه بسی بیشتر بازنماینده رشد سهام گروه باشه (نه حاصل بالون سازی ثفارس و ثشرق و ثامان)

کما فی السابق هم اصرار دارم که شاخص گروه نسبت به شاخص سایر گروه ها یه رشد بزرگ بدهکاره

حالا این دو تا فکت کنار هم،چی نتیجه میده ؟

DEXTEROUS too

نظر

در حال کار...
                                X