اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts

• b4city
    replied
    در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
    در عجب هستم که دولت لبنان قصد خلع سلاح حزب الله رو داره..اما هنوز ایران در بیروت سفارت خانه داره!!!
    چرا سفیر ایران رو اخراج نمی‌کنند
    استرالیا امروز تصمیم گرفت بخاطر دو حمله یهود ستیزانه هم سفیر ایران رو اخراج کنه و هم سپاه رو در لیست سازمانهای تروریستی قرار بده!!!
    اگر مردمان لبنان خواهان صلح و آرامش و سازندگی کشورشان هستند...تنها راه حل.. قطع ارتباط همه جانبه با جمهوری اسلامی و خلع سلاح حزب الله هست...بنده فکر میکنم نهایتا به همین نتیجه هم برسند
    درود
    دولت و کشور لبنان کوچک و وابسته است . این کارو هرگز نمیکنند تا زمانی که ج.ا موجودیت داره . ضمن اینکه بجز حزب الله دولت لبنان هم چریده و بهش رسیده از قبال ج.ا
    با پا پس و با دست پیش است حتی با دولت میشل عون که در ظاهر وابستگی کمتری دارد . قطع رابطه نوعی در افتادن با حزب الله است و احیانا جنگ داخلی که اصلا در قاموس لبنان نیست

لبنان درگیر بحران هائی است که اگر قطع رابطه کند و یه سوسه ای چیزی این وسط ایجاد شود و درگیر جنگ داخلی شود ویران خواهد شد

ارسال نظر:

• b4city
    replied
    در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    کی؟
    دقیقا الان کیا هستند که قابل ائتلاف باشن و بشه باهاشون تعامل داشت
    میتونید کسی رو نام ببرید؟
    اکثریت کسانی که مطرح هستند خواهان ادامه همین رژیم هستند در صورتهای متفاوت صورتی رنگ و سبز و زرد.
    مثلا ج.ا باشه با حجاب آزاد مشروب و کلاب و ژیلا هم حتما هستش ولی ج.ا هم باشه
    واسه غزه هم غش کنیم که مسلمون هستند
    باج به اروپا و روسیه و امریکا هم باید بدیم تا اقتصاد مملکت جون بگیره
    ما هم که همه کاره مملکت هستیم به همراه خائنینی به نام ...

بازم میگم هر کسی غیر از پهلوی بازگشت به ج.ا هست.
    اسم نمیبرم ولی هستند . کاملا مشخصه . داخل و خارج هم که فراوان
    اینقدر عجله نکن و تند نرو . با این تندی و شدت که راه به جائی نیست . حتی موسوی هم دیگه خواهان ادامه نیست چه برسد به رادیکال ترها ، حالا لزوما باید اسم برد ؟ با اسم که نیست . ساختار و قانون اساسی و مجلس موسسان مشخص میکنه نه 4 تا اسم

جمهوری یا مشروطه ، سکولار خواهد بود . دیگه اسلامی چیه شما اینقدر روش تاکید داری که میگی ادامه ج .ا ؟ چه ادامه ای ؟
    دیگه فقط افغانستان حکومت اسلامی داره و همین خراب شده

عرض کردم من هیچ تاکیدی روی نوع ساختار ندارم خیالت راحت ولی بدون همگرائی کار سختی در پیش است
    بدون پهلوی یا با او یا به تنهائی فقط او را صندوق ازاد رای مشخص میکنه نه گفته من و شما . این که دیگه اینقدر بحث نداره

هر چند نه به بار و نه به دار است و اینها رویاست فعلا و باید گذر زمان را شاهد بود

ارسال نظر:

• علیرضا۱۲۳
    replied
    کفتار پیر پنجاه هفتی( بهزاد نبوی) :
    من از یک فرد موثق شنیدیم زمانی که رضا پهلوی به اسرائیل رفته بود، نتانیاهو به او گفته بود تو شاه بخش مرکزی ایران می شوی! فکر نکن همه ایران! ایران باید تجزیه شود!

اتفاقا اسرائیل هیچ انگیزه ای برای تجزیه ایران نداره...دلیلش این هست که نیاز به یک متحد منطقه ای داره...یا حداقل کشوری که دلیلی برای تهاجم نداشته باشه...اسرائیل کاملا به شرایط داخلی ایران واقف هست و می‌دونه ایرانیان باطنا هیچ میل دشمنی با اسرائیل ندارند...نه حس ناسیونالیستی عربی دارند...نه نسل جدیدی که انگیزه مذهبی برای یک دشمنی کور با اسرائیل داشته باشند

و اما شما جناب نبوی!!!...بعد از ۵۰ سال هنوز تکلیف اون چک سنگین که ساواک در کشوی میز کارت پیدا کرد رو روشن نکردی...که گفته بودی بابت کار در یک شرکت آمریکایی گرفته بودی!!! فاند بگیر اونطرف بودی برای دسیسه و فریب مردم!!!؟

ارسال نظر:

• علیرضا۱۲۳
    replied
    در عجب هستم که دولت لبنان قصد خلع سلاح حزب الله رو داره..اما هنوز ایران در بیروت سفارت خانه داره!!!
    چرا سفیر ایران رو اخراج نمی‌کنند
    استرالیا امروز تصمیم گرفت بخاطر دو حمله یهود ستیزانه هم سفیر ایران رو اخراج کنه و هم سپاه رو در لیست سازمانهای تروریستی قرار بده!!!
    اگر مردمان لبنان خواهان صلح و آرامش و سازندگی کشورشان هستند...تنها راه حل.. قطع ارتباط همه جانبه با جمهوری اسلامی و خلع سلاح حزب الله هست...بنده فکر میکنم نهایتا به همین نتیجه هم برسند

ارسال نظر:

• Davar
    replied
    در اصل توسط b4city پست شده است View Post

این موضوع قابل بحث است ولی واردش نمیشم و لزومی هم ندارد . مشکلی با پهلوی هم ندارم . تعصبی به شخص دیگری هم ندارم به عنوان یک
    شهروندی عادی

لیستی که نام بردم مشت نمونه خروار از دانه درشت ها بود از نیم قرن تا حدود یک قرن پیش وگرنه از سید جلال ال احمد تا سید جعفر پیشه وری خائن بالفطره و تجزیه طلب و و ... شامل میشه . سیدهای کومونیست و بی وطن زیر بلیط شوروی سابق . میرزا یونس جنگلی تجزیه طلب و ...
    اینها دیگه استخونهاشون هم پوسید

ما داریم از الان صحبت میکنیم . از دوره زمانه فعلی که شامل ائتلاف دولت هاست و تعامل و همگرائی اندیشه ها
    کی؟
    دقیقا الان کیا هستند که قابل ائتلاف باشن و بشه باهاشون تعامل داشت
    میتونید کسی رو نام ببرید؟
    اکثریت کسانی که مطرح هستند خواهان ادامه همین رژیم هستند در صورتهای متفاوت صورتی رنگ و سبز و زرد.
    مثلا ج.ا باشه با حجاب آزاد مشروب و کلاب و ژیلا هم حتما هستش ولی ج.ا هم باشه
    واسه غزه هم غش کنیم که مسلمون هستند
    باج به اروپا و روسیه و امریکا هم باید بدیم تا اقتصاد مملکت جون بگیره
    ما هم که همه کاره مملکت هستیم به همراه خائنینی به نام ...

بازم میگم هر کسی غیر از پهلوی بازگشت به ج.ا هست.

ارسال نظر:

در حال کار...
X