اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts

• بیت کوین
    replied
    عراقچی در مصاحبه با فاکس نیوز =====

مجری : شما مرگ بر امریکا گفتید ؟ شما گفتید می خواهید اسرائیل را از نقشه محو کنید ؟؟؟

عراقچی : ما گوه خوردیم همچین حرفی زده باشیم
    آخرین ویرایش توسط بیت کوین؛ 2025/07/22, 10:31.

ارسال نظر:

• Davar
    replied
    در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    خواستم نقل قول کنم نمیدونم چرا انجام نمیشه . این سایت هم یه چیزیش میشه
    گوشه سمت راست بالا دکمه ای هست که نوشته شده" ارسال پست"
    اگه کنار اون عددی نوشته شده باشه شما نمی تونید پستی رو نقل قول کنید
    در واقع شما قبلا اقدام به نقل قول کردید ولی انجام ندادید و سیستم این نوشتار شما رو ذخیره کرده
    شما اول باید اون اقدام قبلی رو حذف کنید تا سیستم به شما اجازه نقل قول دیگری رو بده
    احتمالا با نوشتاری به این مضمون مواجه شدید: "بازیابی" "بیخیال"
    بیخیال رو بزنید تا ارسال پستهای شما برداشته بشه و بتونید نقل قول کنید.

ارسال نظر:

• b4city
    replied
    کامنت دوست عزیز امید ازاد
    مختصر ، نمیدونم شاید شما درست میگید . من منکر برخی مطالب و مسائل مطرح شده شما نیستم ولی شما هم دوز و غلظت را بالا میبرید
    بخش اندکی از اپوزیسیون چنین بودند که شما منتقد سفت سختش هستید . حرف اینه که تشتت که بلای خانمان سوز شده کاهش یابد
    ولی هنوزم محاکمه را متوجه نمیشم

ارسال نظر:

• b4city
    replied
    خواستم نقل قول کنم نمیدونم چرا انجام نمیشه . این سایت هم یه چیزیش میشه
    کامنت اقای داور
    سعی میکنم خلاصه عرض کنم . اعتراضاتی فعلا نیست که قصد انحرافش باشد. بازم میگم بسیار بعید میدونم پیشنهاد رفراندوم بازی حکومت باشد
    بله کشته شدن فرماندهان رده بالا مهم است ولی از این تیپ فرماندهان در استین زیاد دارند . این به تنهائی صورت مساله یا راه حل را تغئیر چندانی نمیده ، ضمن اینکه توان موشکی کاسته شده ولی نابود نشده

وضعیت اقتصادی از این به مراتب بدتر هم بشه ، هم در تورم و هم رکود و همه جوره ، من فکر نمیکنم از این قشر خاکستری بخاری بلند شود . اگر فکر میکنی منم علیرضای درون دارم 😁خب دارم و نظرم اینه و هیچ نشانه ای از استانه شورش نمیبینم . استانه تحمل این ملت بی نهایت را هدف گرفته
    من با یکی از دوستان قرار بود همان شبی که حمله صورت گرفت ساعتی بریم پارک که موکول شد به شب بعدش ، روز جمعه دوستم زنگ زد و گفت با این وضعیت جنگی امشب بریم ؟ کسی میاد پارک ؟ گفتم نمیدونم حالا میریم ببینیم چی میشه . پارک شلوغ و عادی مثل همیشه بود . اتفاقا در اولین حمله موشکی هم بود و موشک ها را بالای سرمون دیدیم . عین خیال کسی نبود . یکی قلیونش را میکشید و دیگری بساط جوج و ورزش و .. بخش بزرگی از مردم دارند زندگیشون را میکنند بی تفاوت به همه چیز . این چیزیه که دارم می بینم

شاید بحران اب و برق و بخصوص اب بتونه یه تکونی در میان مدت به این مردم غیور بده . هر چند این بحرانها هم فصل به فصل نوسان داره و با همین نوسانات اینها سال به سال عمر حکومتشون بیشتر میشه

در مورد افشاری هم حقیقتش من هنوزم نمیدونم دقیقا چی گفته و دنبالش هم نرفتم چون اصلا برام مهم نیست ولی اگر اینطور باشه که شما میگید تا حد زیادی حق میدم بهتون ولی خب بگذارید ماستش را بخوره . گذر زمان حلال است
    پهلوی ستیزی در بخشی از اپوزیس !!! مشهود است اینو منکر نیستم ولی نه به این غلظتی که میگید اینها فقط مخالف پهلوی هستند نه حکومت . دیگه نه در این حد
    اقای حاتم قادری استاد سیاسی سابق دانشگاه که یکی از درخواست کنندگان رفراندوم است اتفاقا پهلوی و طرفدارانش را هم عنوان کرد ولی نقدی داشت به همین مضمون مباحث ما که انها به دیگران بیش از حد میتازند و تخریب میکنند . ایشون ستیزی نداشت

در مورد اسرائیل و حمله که در اخر کامنت بود ، من عرض کردم قابل بحث است و منظورم تا حد زیادی همون دلایلی بود که عنوان کردید

ارسال نظر:

• امیدازاد
    replied
    ⭕#توجه | وزیر امور خارجه عباس عراقچی : حذف اسرائیل از نقشه هرگز بخشی از سیاست ایران نبوده است.
    🚨کانال رسمی #نظامی_نیوز✅
    @NEZAMI_NEWS_IR
    فردا هم میان میگن غنی سازی و موشک بازی هرگز بخشی سیاست ایران نبوده است !!!
    اینا که به حاکمیتشون ادامه میدن ..غربی ها هم که باج گرفتنشون ادامه میدن ..این وسط تنها چیزی که به باد رفت زندگی چند نسل ..از ایرانی ها بود ....

ارسال نظر:

در حال کار...
X