استاد اکبرنژاد در گفتگو با رسانه عبدی مدیا:
🔻سقوط جمهوری اسلامی با ادامه شیوه فعلی قطعی است.
🔹ما همان مردم سال ۵۷ هستیم؛ نباید فکر کنیم مردم آن زمان هیچ نمیفهمیدند.
🔹در جمهوری اسلامی همه میدانند که برای بالا رفتن از این نردبان باید تملق بگویند.
🔹تحت تأثیر عواطف و احساسات نباید تصمیمگیری کنیم.
zz0.ppheoic63blzz
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
یورونیوز:در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Postدرود بیفور جان
این حزب الله دیگه اون حزب الله نیست...شاید ۲۰ درصد قدرت قبل رو داشته باشه...انتقال سلاح مثل قبل نیست به سمت لبنان...رهبران اصلی خودش رو از دست داده...طرفدارانش بخاطر بحران مالی تعدادشان کمتر شده و ریزش داشتند و دچار سرخوردگی شدند
اعراب هم خواهان تسلط و نفوذ بر لبنان هستند...کشورهایی مثل عربستان و امارات در موقعیت فعلی حاظرند بیشتر هزینه کنند برای نبود حزب الله!!!کما اینکه در صحبت های بعضی از عناصر حزب الله هم مشهود هست که به سعودی بخاطر همین مسأله میتازند..فکر میکنم برای حذف حزب الله توافق هایی بین عربستان و اسرائیل و فرانسه و آمریکا صورت گرفته...با پلن و برنامه گام به گام پیش میروند
اسراییل با نفوذ اطلاعاتی که داره یک انبار سلاح رو میزنه و موقعیتش رو علامت گذاری میکنه...ارتش لبنان هم به بهانه سرکشی و بررسی دقیقا میره در همان محل و انبار سلاح رو تخلیه میکنه...این عملکرد تقریبا ۶ ماه گذشته ارتش لبنان هست که در خبرها میاد
اما نهایتا بقول خودت تا موجودیت داره ج ا ...آخرش تنش هم اونجا هست..منتها اگر واقعا تمایل به خلع سلاح دارند...الان این موقعیت از همیشه فراهم تر هست
بُعد اقتصادی خلع سلاح
باراک تأکید کرد هرگونه طرح خلع سلاح باید به جنبه اقتصادی هم بپردازد، زیرا دهها هزار نفر از نیروهای حزبالله و خانوادههایشان به حقوقی که از ایران دریافت میکنند متکی هستند.
او گفت: «وقتی از خلع سلاح حزبالله حرف میزنیم، در واقع از معیشت حدود ۴۰ هزار نفر صحبت میکنیم. نمیشود سلاحشان را گرفت و گفت بروید زیتون بکارید. باید برای آنها جایگزینی فراهم شود.»
به گفته او، کشورهای خلیج فارس از جمله قطر و عربستان سعودی آمادگی دارند برای حمایت از اقتصاد لبنان، بهویژه در جنوب که پایگاه اصلی حزبالله است، مشارکت کنند.
خانم باراک افزود: گفتوگوها برای ایجاد یک «انجمن اقتصادی» با پشتیبانی کشورهای خلیج فارس، آمریکا و مقامات لبنانی در جریان است که هدف آن ارائه راههای معیشتی پایدار است «راههایی که وابسته به خواست ایران نباشد».
👍 2ارسال نظر:
-
سلامدر اصل توسط b4city پست شده است View Post
اسم نمیبرم ولی هستند . کاملا مشخصه . داخل و خارج هم که فراوان
اینقدر عجله نکن و تند نرو . با این تندی و شدت که راه به جائی نیست . حتی موسوی هم دیگه خواهان ادامه نیست چه برسد به رادیکال ترها ، حالا لزوما باید اسم برد ؟ با اسم که نیست . ساختار و قانون اساسی و مجلس موسسان مشخص میکنه نه 4 تا اسم
جمهوری یا مشروطه ، سکولار خواهد بود . دیگه اسلامی چیه شما اینقدر روش تاکید داری که میگی ادامه ج .ا ؟ چه ادامه ای ؟
دیگه فقط افغانستان حکومت اسلامی داره و همین خراب شده
عرض کردم من هیچ تاکیدی روی نوع ساختار ندارم خیالت راحت ولی بدون همگرائی کار سختی در پیش است
بدون پهلوی یا با او یا به تنهائی فقط او را صندوق ازاد رای مشخص میکنه نه گفته من و شما . این که دیگه اینقدر بحث نداره
هر چند نه به بار و نه به دار است و اینها رویاست فعلا و باید گذر زمان را شاهد بود
زودتر به یک اجماع برسید داره دیرمیشه
حداقل به عمرما وشمابرسه
قراره کی بیاد کی بره
قراره کی بیاد کی نیاد
نکنه باامام زمون میخادبیاد؟
47سال برای به اجماع رسیدن بس نیست
ازحرف زدن ونظردادن و لایک دادن ولایک گرفتن که چیزی درنمیاد
😂 2ارسال نظر:
-
حزب الله یک میلیارد دلار بودجه برای روند بازسازی در نظر گرفته است!!!!!
ج ا. از جیب من و شما قراره طبق معمول بذل و بخشش کنه!!! واقعا مشخص نیست این دور باطل قراره تا کجا ادامه داشته باشه؟
کسی که یک روضه خوان بوده یک ریال دستمزد میگرفته...الان میلیارد دلاری از جیب ملت بخشش میکنه!!!
😞 2👍 2ارسال نظر:

ارسال نظر: