منظور اینکه وقتی آدم هنوز
جغرافیای سیاسی مذهبی فرهنگی
زادگاه خودش رو نمیشناسه !
چطور در مورد ساختار جامعهشناسی
یک شهر مرزی 1500 کیلومتر دورتر اظهارنظر میکنه؟!
و میپره وسط بحث میگه این غلطه !
کجاش غلط بود ؟
منبع حرف بنده در اون پست
دفترچه یادداشت دستنویس خودم
به عنوان شاهد عینی هست
منبع حرف شما چیه ؟
اوایل دهه 90 گاهی داعش هم تحرکاتی داشت
تازه من اون موقع مسـلح هم نبودم.
این گوشیهای اسمارت هم رایج نبود
بهتر نیست آدم از چیزی که خبر نداره الکی اظهارنظر نکنه ؟!
ضرورتی نداره که حتماً به همه پستها جواب بدیم...
کلاً بحث رو منحرف کردید
شاعر میفرماید:
« تِلْکَ شِقْشِقَة هَدَرَتْ ثُمَّ قَرَّتْ »
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
اهل سنت ایران در کدام استانها سکونت دارند ؟
منبع : ویکیپدیا دانشنامه آزاد
اهل سنت ایران
مناطق با جمعیت چشمگیر :
اکثریت و اقلیت بزرگ در استانهای ؛
کردستان، سیستان و بلوچستان، گلستان، بوشهر، فارس، آذربایجان غربی، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، تهران، البرز، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، هرمزگان
همچنین اقلیت کوچک در استان های ؛
همدان، قزوین، زنجان، مازندران، اصفهان، خوزستان و آذربایجان شرقی
-------------------------
سر یک بسته صد دلاری شرط میبندم
که خبر نداشتی که در اصفهان
چند هزار نفر اهل سنت داریم
در همین فروم هم کاربران اهل سنت داریم
که چندتا که من میشناسم
افراد مهربان و باسوادی هستند
-------------------------------
تبلیغات و هزینه زیاد دولت و رهبری
کاهش تمایل شیعیان به ازدواج و فرزندآوری
و برعکس افزایش تمایل اهل سنت به فرزندآوری
باعث انتشار تحلیلهایی با این عنوان شده است :
مذهب اکثریت ایرانیان تا 20 سال دیگر ، سنی است !
سرچ کنید
👍 3ارسال نظر:
-
نماینده مشترکدر اصل توسط b4city پست شده است View Postحتی در استان اصفهان شهرستان های نجف اباد و کاشان با جمعیت زیاد ( شهرهای نجف اباد و کاشان به تنهائی بالای 200 هزار جمعیت دارند ) ولی فقط یک نماینده دارند
شهرستان نجف آباد و
شهرستان تیران و کرون
آقای ابوالفضل ابوترابی
نماینده مشترک
شهرستان کاشان و
شهرستان آران و بیدگل
آقای مصطفی معینی آرانی
OK - پس میفرمائید سوءتفاهم شده ؟در اصل توسط b4city پست شده است View Postمثلا از همون لیست از 4 شهری
0.4 - 4 - ۱ - فریدن و فریدونشهر و چادگان و بوئین میاندشت
در مجموع این 4 شهر را شهرستان فریدن میگویند . فریدون شهر و چادگان و بوئین میاندشت شهرستان نیست
130 5 ۲ قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سوادکوه شمالی و سیمرغ
به این 5 شهر شهرستان قائم شهر میگویند با مرکزیت قائم شهر و مابقی شهرها شهرستان نیست
باشه ، قبول ، احتمالاً متن من خیلی شفاف نبوده
من بابت ناراحت کردن شما عذرخواهی میکنم
-‐-------------------------------------
اون تقسیم بندی برا زمان شاه بود !
جهت به روز رسانی اطلاعات کاربران فروم ؛
نقشه شهرستانهای استان اصفهان
Isfahan_fa.svg.png
👍 3ارسال نظر:
-
امشب در صداوسیما طوری از خوبی های FATF و CFT صحبت میکنن انگار عمه من باهاش مخالف بود.
۱۰سال گفتید تصویب FATF پا گذاشتن روی خون شهداست.
ما ملت مبهوت دغلکاری شماییم.... / مجتبی
🟡 احتمالا چین دستور داده!!!! مثه داداشی شدن با آل سعود!!! / همتا
😂 4👍 3👏 1ارسال نظر:
-
در ادامه متوجه میشی اکثریت مطلق چیه خدایا چه گیری کردیم . جواب ندیم حرف و حدیث است . جواب بدیم یه بدبختی دیگه ... دیروز یه غلطی کردیم در یه جای دیگه جواب یه ادم معلوم الحال که نیک دانم کیست را با حسن نیت تمام دادیم و هزار توهین شنیدیمدر اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
معنی عبارت « اکثریت مطلق » چیه؟!
همانطور که در پست قبلی مستند اوردم
از 290 نماینده مجلس
تعداد 146 نماینده ( 50.34 % )
توسط مردم 2 شهر
یا حتی بیشتر انتخاب میشوند
میشه ( 50.34 % )
یعنی بیش از نیمی از نمایندگان !
چون جمعیت بالغ بالای 16 سال که حق رای دارد
در یکی از این شهرها برای یک نماینده کافی نیست.
لذا دو یا سه شهر ققط یک نماینده مشترک دارند
(مهمترین رکن قوانین حوزهبندی انتخابات ، جمعیت حوزه است)
جواب کسی را که در حدی شوت است که میگه صف خریدها را چی میگی ؟ جواب کسی را دادم که مثبت و صف خرید شدن دیروز را به حجم معاملات روزهای قبل ربط میده . دقیقا گ...وز و شقیقه
مثبت که 365 روز سال را میتونه یکی از روزهاش که روز کاری است این کازینو مثبت و صف شود . چه ربطی به توضیحی که من دادم داشت ؟ اینطور افراد اومدند بورس خریدند و زیان میدهند و بعد مینالند
بگذریم ...
حالا باید در ارتباط با مجلسی و نماینده هاش و تعدادش حرف بزنم که حال ادم بهم میخوره از این بحث و موضوع . من بیشتر از شما دلم نمیخواست جواب بدم
بازم بگذریم
البته مطالب بالا را کلی گفتم منظورم به شما نیست سوء تفاهم نشه
جواب هر دو کامنت شما را در اینجا میارم . بهتر بود وارد اطلاعات غلط و پشت بازو گرفتن و این چیزا نمیشدی و فقط جواب میدادی . نمیشد فقط جواب بدی و اطلاعات منو زیر سو.ال نبری که غلط و گمراه کننده است ؟ !!!!!!!!!!! از کجا به این نتیجه رسیدی ؟ از برداشت نادرست و غلط که در ذهن خود جنابعالی است ؟ منظور مرا نگرفتی
اصلا نگران نباش من اگر جائی غلط کنم یا غلط بگویم شهامت اقرار دارم . پاش بیفته شهامت عذر خواهی هم دارم . شهامت اقرار به اشتباه بودن و تغئیر در زمینه ای از تفکرات سیاسی اجتماعی هم دارم کما اینکه ثابت شده است
شما خودت گمراه نکن اصلا نگران گمراهی لایک کننده های من نباش . الان شما لایک کننده های خودت را روشن کردی ؟ ( کاری به لایک و لایک کننده ندارم . فقط ایشون اشاره داشت منم اشاره به این موضوع کردم . سوء تفاهم نشه )
خوبیش اینه که قرمز کردی دو قسمت را و کار راحت شد
به نظر میرسه در مفهوم و برداشت شهرستان هم اشتباه کردی . شهرستان چیه ؟
من خودم اصالتا بچه شهرستانم . خب معلومه چند شهر مشترک یک نماینده دارند . منم همینو میگم . از اول درست بگو منظورت را که منظورت این بوده که چند شهر در مجموع نماینده مشترک دارند . در ضمن من در اون کامنت کلی حرف زدم ، در مورد بقیه موارد حرفی نداشتید ؟
گفتی 2 یا 3 شهرستان فقط یک نماینده داشتند . خب این گمراه کننده نیست ؟ از کجا مشخص میشه که منظورت در مجموع بوده و مشترک ؟
ضمن اینکه هر شهری شهرستان نیست
و من گفتم اکثریت مطلق شهرستان های ایران یک نماینده دارند . منظورم این بود که فقط یکی و نه بیشتر که کاملا و بدون هیچ عیب و ایرادی درست است و ظاهرا شما فکر کردی من میگم هر شهری یک نماینده دارد . خیر منظورم این نبود
شهرستان به مرکز شهرستان و شهرهای اطراف و توابع و در مجموع گفته میشه . به شهرهای توابع شهرستان نمیگویند ولی گویا شما هر شهری را شهرستان میدانید چون گفتی 2 سا 3 شهرستان فقط یک نماینده . پس شما هر شهری را شهرستان میدانید که غلط است
در مجموع مرکز و شهرهای توابع یک نماینده دارند و منم همینو میگم
مثلا از همون لیست از 4 شهری
0.4 - 4 - ۱ - فریدن و فریدونشهر و چادگان و بوئین میاندشت
در مجموع این 4 شهر را شهرستان فریدن میگویند . فریدون شهر و چادگان و بوئین میاندشت شهرستان نیست
130 5 ۲ قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سوادکوه شمالی و سیمرغ
به این 5 شهر شهرستان قائم شهر میگویند با مرکزیت قائم شهر و مابقی شهرها شهرستان نیست
حالا اگر در این لیست تک نمایده ای ها را بشمری چون منظورم من این بود که تک نماینده هستند و فقط یکی دارند ، از بین 146 حوزه ، 113 حوزه فقط یک نماینده دارند که میشه اکثریت مطلق
آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2025/09/01, 18:22.
👍 1👎 1ارسال نظر:

ارسال نظر: