در اصل توسط گنجشک پست شده است
View Post
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
X
-
-
به نظرم فشار های عصبی زیادی رو جامعه داره وارد می شه من یه سوال برای خودم کردم این همه فوشار داره می اد به دیگران رو نمی فهممدر اصل توسط Arian02 پست شده است View Postناراحتین بفروشین کسی تفنگ نذاشته رو سرتون خریدارم که هست خدا رو شکر
انگار من آمدم به دیگران پیشنهاد فروش کردم یا از اون بد تر دیتور فروش دادم..........که برید سهم هاتونو بفروشید
☕ 1نظر
-
بلند بلند فکر نکن دفعه بعددر اصل توسط Lotuus پست شده است View Post
به نظرم فشار های عصبی زیادی رو جامعه داره وارد می شه من یه سوال برای خودم کردم این همه فوشار داره می اد به دیگران رو نمی فهمم
انگار من آمدم به دیگران پیشنهاد فروش کردم یا از اون بد تر دیتور فروش دادم..........که برید سهم هاتونو بفروشید
سوال از خود تو فاروم عمومی نمیکنن !!!
اوکی سوال کردی جوابتم گرفتی
حرف بدی هم نزدیم خیلی ساده س..... اگر فکر میکنی بالا نمیره بفروش دیگه بحث فسلفی نیاز نیست
😎 1👎 1نظر
-
سلام و عرض ادب مجدد و سپاس ویژه از همه دوستانی که در سوال بنده مشارکت کردند...
از جنابان علی آقا، علیرضای عزیز، شاهین، جناب دالاهوی نازنین، لوتوس و سامان نازنین و مابقی رفقا...
همچنان جناب طیب که در خفا مشارکت داشتند (ارادت)...
سامان جان خیلی مخلصیم؛ (ارادتمند)...
جای برخی رفقای نازنین تالار قدیم (در راس همه جناب تکنیکالر عزیز) و تالار جدید (جناب داور و مابقی دوستان) خالی نباشه؛ امیدوارم هر جا هستند سلامت باشند...
🙏 6🥰 1نظر
-
پست هایی که می زنم و سوال هایی که می کنم به شما ارتباطی نداره در اصل از شما هم سوال نکرده بودم که از کنجشگ سوال کرده بودم شما اگر حال نمی کنی خب نخون اصلا یا جواب ننویسدر اصل توسط Arian02 پست شده است View Postبلند بلند فکر نکن دفعه بعد
سوال از خود تو فاروم عمومی نمیکنن !!!
اوکی سوال کردی جوابتم گرفتی
حرف بدی هم نزدیم خیلی ساده س..... اگر فکر میکنی بالا نمیره بفروش دیگه بحث فسلفی نیاز نیست
یعنی اجازش دست شما نیست به من بگی چی بنویس چی ننویس
انجمن مدیر داره ایشون اگر بگه ننوس اطاعت می کنم.......... وگرنه قرار نیست من پست هایی که می خام بنویسم رو تنظیم کنم با خوش آمدن نیامدن شما یا کسی دیگه ...........
اعصابتون خرابه چرا سر من خالی می کنید واقعا ؟
☕ 1نظر
-
عبدالکریم سروش از سپاه پاسداران تقدیر و تشکر کرده بخاطر جنگ چهل روزه!!!!!
حوادث خونبار دیماه را چه کسانی رقم زدند؟
اساسا این مملکت رو چه کسانی به جنگ کشاندند؟
عامل سالها سیاستهای مخرب منطقه ای و تحریم و به باد دادن سرمایه های ایران چه کسانی بودند؟؟؟
........
واقعا یک احمق هنوز میتونه باور داشته باشه که سروش و امثال سروش مخالف این نظام هستند!!!
👍 4نظر
-
وظیفه سروش صادرات انقلاب فرهنگی بود و هستدر اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Postعبدالکریم سروش از سپاه پاسداران تقدیر و تشکر کرده بخاطر جنگ چهل روزه!!!!!
حوادث خونبار دیماه را چه کسانی رقم زدند؟
اساسا این مملکت رو چه کسانی به جنگ کشاندند؟
عامل سالها سیاستهای مخرب منطقه ای و تحریم و به باد دادن سرمایه های ایران چه کسانی بودند؟؟؟
........
واقعا یک احمق هنوز میتونه باور داشته باشه که سروش و امثال سروش مخالف این نظام هستند!!!
اینا اول انقلاب صادر شدن تا نقطه قوت آمریکا که آزادی بیان هست تبدیل به نقطه ضعف کنن تو اون فضا با اسلحه آزادی به جنگ خود آمریکا برن و نظرات شون صادر کنن
و تو تصمیمات مقامات آمریکا تاثیر بذارن
کدیور و مشابه شون صادراتی های خاتمی هستن
👍 5نظر
-
بار الها هر چی می خواد بشه بشه اما هرکی داخلی خارجی مسول یا مدیر یا کارمند یا هر خر دیگری اگر حق من کارگر رو خورده تا وضعش بعتر و بهتر تر بشه واز رنج امثال من به گنج رسیده به هر ترتیبی که شده به درک واصل بشه هر چی که فکر می کنید از حوادث طبیعی بگیر تا هر اتفاق دیگری اصلا بگو فعال شدن آتشفشان دماوند فقط سقط بشن همین والسلامیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👍 1نظر
-
درود بر همگی دوستان
چند ماهی مسدود بودم . نفهمیدم چرا چند ماه باید به بند بروم
الان هم شانسی لاگین زدم دیدم اوکی شده . فکر میکنم داور هنوزم مسدود باشه
روزگار عجیبی است
چه خبر از خدای نادیده
چه خبر از این دنیای پوسیده
چه خبر از اخوند و پاسداری که هنوزم بر قدرت لمیده ...
دیگه چه خبر
👏 2👍 2نظر
-
ایشالا ازادی قسمت همه ...سلام رسیدن بخیردر اصل توسط b4city پست شده است View Postدرود بر همگی دوستان
چند ماهی مسدود بودم . نفهمیدم چرا چند ماه باید به بند بروم
الان هم شانسی لاگین زدم دیدم اوکی شده . فکر میکنم داور هنوزم مسدود باشه
روزگار عجیبی است
چه خبر از خدای نادیده
چه خبر از این دنیای پوسیده
چه خبر از اخوند و پاسداری که هنوزم بر قدرت لمیده ...
دیگه چه خبر
🙏 1نظر

نظر