از مزایای هاست وطنی...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عليرضا جمالی
    مدیر (ستاره‌دار 20)
    • Oct 2010
    • 1295

از مزایای هاست وطنی...

بیش از ۱۲ سال از آغاز به کار سایت بورسی میگذره و بعد از کار کردن با چند هاست خارجی حدود ۸ سالیه به هاست ایرانی مبین نت مهاجرت کردیم (که فکر میکردیم به دلایلی توجیه پذیره)....
    قبلا اگر مشکلی پیش میومد و مطلبی که به زعم سازمان ساماندهی فضای مجازی مشکل دار بود، باید ویرایش یا حذف می شد، به خودمون ایمیل میزدن و....
    از وقتی اومدیم مبین نت دیگه این ایمیل ها قطع شد و هر وقت اخطار و تذکری بود، با واسطه (از مبین نت) دریافت میکردیم... معمولا اول سایت داون میشد و بعد مجبور به ویرایش و.... بعد تیکت زدن برا آپ کردن سایت و.... می شدیم... (جالبه یه بار بخاطر یه مطلب قدیمی تو بخش آزاد راجع به لیونل مسی از جانب هاست _ که مثلا ساماندهی گفته این باید حذف بشه_ مجبور به حذف شدیم!!!!)

اما داون شدن امروز دیگه خیلی جالب بود!!!:
    بعد از پیگیری متوجه شدم با هزینه ای که هر سال برای اشتراک یکساله سرور پرداخت میشده، امسال برای سه ماه خدمات میزبانی رو ارایه کردند و علی الحساب باید هر سه ماه فاکتور جدید پرداخت بشه!!!
    یعنی تقریبا هزینه هاست ۴ برابر سال گذشته خواهد شد!!!
    در جواب تماسم که چرا چنین اتفاقی افتاده، میگن هزینه ما هنوز از خیلی جاها ارزونتر و قبلا با ایمیل اعلام کردیم!!!!

خلاصه که شاهد دزدی و کلاهبرداری با شیوه های نوین هستیم و انگار محکومیم به تسلیم!(مشت نمونه خرواری از اوضاع مملکت)
    (علی الحساب بصورت مشروط و برای دو روز تا پرداخت صورتحساب لطف کردند و سایت رو بالا اوردند...)

گفتم در جریان باشید...

ممنون
    از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

• فرهنگ سازان
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2014
    • 692

پاسخ : از مزایای هاست وطنی...

در اصل توسط عليرضا جمالی پست شده است View Post
    بیش از ۱۲ سال از آغاز به کار سایت بورسی میگذره و بعد از کار کردن با چند هاست خارجی حدود ۸ سالیه به هاست ایرانی مبین نت مهاجرت کردیم (که فکر میکردیم به دلایلی توجیه پذیره)....
    قبلا اگر مشکلی پیش میومد و مطلبی که به زعم سازمان ساماندهی فضای مجازی مشکل دار بود، باید ویرایش یا حذف می شد، به خودمون ایمیل میزدن و....
    از وقتی اومدیم مبین نت دیگه این ایمیل ها قطع شد و هر وقت اخطار و تذکری بود، با واسطه (از مبین نت) دریافت میکردیم... معمولا اول سایت داون میشد و بعد مجبور به ویرایش و.... بعد تیکت زدن برا آپ کردن سایت و.... می شدیم... (جالبه یه بار بخاطر یه مطلب قدیمی راجع به لیونل مسی از جانب هاست _ که مثلا ساماندهی گفته این باید حذف بشه_ مجبور به حذف شدیم!!!!)

اما داون شدن امروز دیگه خیلی جالب بود!!!:
    بعد از پیگیری متوجه شدم با هزینه ای که هر سال برای اشتراک یکساله سرور پرداخت میشده، امسال برای سه ماه خدمات میزبانی رو ارایه کردند و علی الحساب باید هر سه ماه فاکتور جدید پرداخت بشه!!!
    یعنی تقریبا هزینه هاست ۴ برابر سال گذشته خواهد شد!!!
    در جواب تماسم که چرا چنین اتفاقی افتاده، میگن هزینه ما هنوز از خیلی جاها ارزونتر و قبلا با ایمیل اعلام کردیم!!!!

خلاصه که شاهد دزدی و کلاهبرداری با شیوه های نوین هستیم و انگار محکومیم به تسلیم!(مشت نمونه خرواری از اوضاع مملکت)
    (علی الحساب بصورت مشروط و برای دو روز تا پرداخت صورتحساب لطف کردند و سایت رو بالا اوردند...)

گفتم در جریان باشید...

ممنون
    درود و تشکر

این وبسایت آخرین بازمانده از نسل اول فرومهای بورسی هست . بورکس و تالار بورس از قدیمی تر ها که به عدم پیوستند و

یکی دوتا فروم مثل بورسبازان و...هم که دوام نیاوردند .

از کیفیت نسل جدید فروم ها مثل سهامیاب و رهاورد هم که صحبتی نشه بهتره... گروه ها و کانالهای تلگرامی هم که ای وای و ای وای....

الان فقط همین یک بورسی برای علاقمندان فروم بورسی مانده و دیگر هیچ...

برای من هم سوال هست که این وبسایت که درآمدی هم نداره چطور زنده می مونه

و اصولا چرا و چظور همچنان ادامه میده ؟ بی منفعت مالی و احتمالا همراه با زیان ؟

احتمالا این هم از دسته قمارهای عاشقانه ای است شبیه به همان که خود ما در خود بورس گیرش افتادیم....

نظر

• azad.
      عضو فعال
      • Jun 2019
      • 962

جناب جمالی سلام و عرض ادب
      یه مبلغ رو به عنوان حق اشتراک مشخص کنید تا هر کسی دوست دارد پرداخت کند...پرداخت کاملا داوطلبانه هست....حیفه این سایت قطع بشه....
      ممنون

نظر

• 20reza
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 310

سلام و عرض ارادت و احترام
        چند مورد سوال و پیشنهاد و ...... راجع به این موضوع دارم :

1- هزینه یک هاست برای سایتی مثل بورسی در یک سال چقدره ؟
         خارجی چند دلار و داخلی چقدر ؟/ حدودا ؟ و این هزینه به چه پارامترهایی بستگی داره ؟
         لطفا این مورد رو در سایت اعلام کنید در صورت امکان - هزینه هاست و هزینه های متفرقه مربوط به سایت ؟؟

2- ........................
        آخرین ویرایش توسط 20reza؛ 2021/12/26, 09:56.
        این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
        لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• kamran
          عضو عادی
          • Oct 2011
          • 182

با عرض سلام و تشکر از زحمات شما آقای علیرضا جمالی عزیز که طی این سال ها برای بقای سایت وزین بورسی ، تلاش بسیار کرده اید

این که هر روزه در کشور ما هر هزینه و کارمزدی بدون دلیل و منطق ، مدام در حال افزایش و تورم کاذب است ، چیز جدید و نامنتظره ای نبوده و نیست.
          اما چاره ای جز انطباق خود با شرایط جدید نداریم و بدین جهت خواستم که پیشنهادی برای مدیریت بهتر هزینه های سایت حضورتان مطرح کنم.

از انجا که وبسایت بورسی کاربران قابل توجه و وفاداری دارد که اکثرا هر روزه به آن مراجعه می کنند ، پیشنهاد میکنم برای گرفتن تبلیغات اقدام کنید
          در این زمینه شرکت یکتانت (یکتانت | بزرگترین پلتفرم تبلیغات آنلاین ایران) بسیار معروف است که به عنوان واسطه ای بین تبلیغ کننده و وبسایت های میزبان تبلیغات عمل می کند و ابن فرآیند را ساده می کند

بدین شکل شاید بخشی از هزینه های وبسایت تامین شود و فشار کمتری جهت مدیریت هزینه ها بر شما وارد گردد.

موفق و موید باشید.

نظر

• meisam317
            ستاره دار(6)
            • Mar 2013
            • 639

بعضی هاست ها هم برای میزبانی سایت های پربازدید تخفیف بالایی میزارن

نظر

• عليرضا جمالی
              مدیر (ستاره‌دار 20)
              • Oct 2010
              • 1295

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و همراهان بورسی

با شروع سال جدید و با توجه به مشکلاتی که در نوشته اول این تاپیک بهش اشاره کردم, تصمیم گرفتیم به سرویس ابری مبین نت کوچ کنیم.
              با وجود پرداخت هزینه و انتقال فایل ها به سرویس جدید متاسفانه بدلیل وجود مشکل فنی موفق به بالا آوردن سایت در این سرویس نشدیم و با وجود پیگیری و ثبت تیکت و مکالمات تلفنی و .... هم واحد فنی میزبان موفق به رفع ایراد نشد.
              وقتی به امید رفع مشکل خواستار ارتقا سرویس شدم گفتند امکان ارتقا وجود نداره.... (البته اول میگفتند از پنل میتونید ارتقا بدید اما بعد که گفتم فلان گزینه وجود نداره و.... گفتند حق باشماست و امکان ارتقا نیست)
              خواستار عودت هزینه پرداختی شدم، اعلام کردند نمیتونیم پولتون رو عودت بدیم و پیگیر میشیم که مشکل فعلی رفع بشه... (نکته جالب هم اینه که در این مکالمات هر روز فرد جدیدی تماس میگرفت یا پاسخگو بود).

در این بین همونطور که تا امروز شاهد بودید در مدت تقریبا 40 روزه اخیر نزدیک به 5 روز (نزدیک به 12 درصد کل زمان) سایت در دسترس نبوده که مطمینا اثرات منفی بسیاری بر دلگرمی اعضای وفادار و البته خود سایت بورسی داشته و داره....

امروز هم بعد از اینکه یک بار دیگه در روز تعطیل که واحد فروش مبین نت پاسخگو نیست دسترسی به سایت رو قطع کردند و بعد از ارسال تیکت و پیگیری هایی که داشتم بخش فنی اعلام کرد سایت رو علی الحساب تا فردا که بخش فروش پاسخ بده بالا می آرند!!!

با این اوصاف و با وجود واریز هزینه ای که در قبالش خدماتی ارایه نشده و حاضر به عودتش هم نیستند!!! چاره ای جز تغییر هاست در روزهای آتی نداریم (با وجود اینکه میدونیم این تغییر هم علاوه بر هزینه مالی نیاز به صرف انرژی و زمان و .... هزینه های جانبی دیگر خواهد داشت).

این مطلب رو درج کردم که هم دوستان و اعضای خانواده بزرگ بورسی از ماوقع مطلع باشند و هم اینکه بگم که با وجود این مشکلات هم، به یمن لطف و حضور کاربران گرامی که صاحبان اصلی بورسی هستند، حتما ماندگار خواهیم بود و برای این بقا هزینه های لازم رو پرداخت خواهیم کرد.

با تشکر از همراهی همیشگی شما
              از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• عليرضا جمالی
                مدیر (ستاره‌دار 20)
                • Oct 2010
                • 1295

با توجه به مکالماتی که با برخی دوستان عضو بورسی در چند ساعت گذشته داشتم لازمه یادآوری کنم که همونطور که در مطلب قبلی این تاپیک گفتم، درصورت عدم همکاری مبین نت مجبور به تغییر هاست خواهیم بود که در اینصورت سایت مدتی (از چند ساعت تا نهایتا دو روز) در دسترس نخواهد بود.
                در صورتیکه سایت در دسترس نباشه اخبار مربوط به وضعیت سایت در اینستاگرام بورسی (instagram.com/boursydotcom) اعلام خواهد شد.

با تشکر

نظر

• FirstLine
                  عضو عادی
                  • Jun 2015
                  • 60

باسلام
                  اقای جمالی عزیز
                  ضمن تشکر از لطف و بزرگواری شما دوست عزیز بابت این سایت پرمحتوا و خوب، میخواستم بگم که در مورد هاست با شرکت ایران سرور خرید هاست، خرید سرور مجازی و سرور اختصاصی خرید و ثبت دامنه | ایران سرور هم یه تماس بگیرید ، من خودم سالهاست کار طراحی سایت میکنم و هاستینگ هم دارم اما توی چندین سال گذشته ، برای خیلی از مشتری ها با شرکتهای مختلف هاست گرفتم ولی ایران سرور تا الان از بقیه بهتر و کم دردسر تر بوده و همه مشتریهام ازش راضی هستند، البته من ذینفع نیستم و قصد تبلیغ هم ندارم ولی بنظرم شاید بد نباشه ازشون مشورت بگیرید
                  باتشکر
                  [COLOR=#ff0000][B]مرکز اُتیسم فریحا[/B] [/COLOR]/:.Heart.:/، [COLOR=#b22222]تنها [/COLOR]مرکز مجوز دار غربالگری اختلال طیف اتیسم مجوزدار شهر تهران ، غربالگری ، ارزیابی و تشخیص بصورت [COLOR=#ff0000][B]رایگان[/B][/COLOR]/.:blinksmiley.://:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                  X