کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام جناب سراج...شب شما بخیر....ممنون میشم یک نمودار از فولای رسم کنید و پیش بینی خودتون از قیمت سهم با رشد موقت شاخص بیان کنید...یعنی اگر شاخص یک بالای موقت بزنه فولای تا چه قیمتی میتونه صعود کنه....سپاس از زحمات جنابعالی
با عذرخواهی از آقای جمشیدی و سایر فعالین این نماد
گاهی اوقات تکنیکال با بنیادی منافات دارد ( بنیادی کار نیستم اما نماد ظاهرا از نظر بنیادی وضعیت مطلوبی دارد )
من فقط نقاشی تکنیکال را صادر میکنم که عاری از خطا هم نیست .
خوشبختانه بنیاد فسبزوار بر تکنیکالش غالب شد و اصلاح سنگین نزد.
هر چند اگر تا حمایت ۳۵۰۰ پایین می اومد، بدون شک تک سهم می شدم...
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
خوشبختانه بنیاد فسبزوار بر تکنیکالش غالب شد و اصلاح سنگین نزد.
هر چند اگر تا حمایت ۳۵۰۰ پایین می اومد، بدون شک تک سهم می شدم...
سلام و ارادت به دوستان
البته که من از این نماد به شدت بنیادی غافل شدم...فسبزوار تونسته با دو تا کندل قوی از سقف تاریخیش عبور کنه و من هدف حدود 5800 براش متصورم و امیدوارم تو پول بکش (حدود 4200 بتونم به سبدم اضافش کنم)...
سلام و ارادت به دوستان
البته که من از این نماد به شدت بنیادی غافل شدم...فسبزوار تونسته با دو تا کندل قوی از سقف تاریخیش عبور کنه و من هدف حدود 5800 براش متصورم و امیدوارم تو پول بکش (حدود 4200 بتونم به سبدم اضافش کنم)...
شاید تا ۴۰۰۰ هم برگشت بزنه، اما با توجه به شرایط خوبی که داره، زیر ۴۰۰۰ دیگه بعیده فرصت خرید بده، مگر این که وضعیت کلی بازار خراب بشه.
البته طی دو سه روز اخیر، حقوقی حسابی فروخته و به نظر میاد در حال کنترل قیمت سهم هستند جهت جلوگیری از هیجانات کاذب و اجازه ی ورود ندادن به نوسان گیران که برای سهامداران بلند مدتی خوبه.
اگر به ۴۰۰۰ برگشتی بزنه، باز هم اضافه می کنم...
به نظرم فجر هم شرایط مشابهی داره و با اومدن گزارش فصلی ، این هم یک پله بالاتر میره...
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
نظر