پتروشيمي آبادان ( شپترو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید سعیدی
    عضو عادی
    • Oct 2020
    • 248

پاسخ : پتروشيمي آبادان ( شپترو )

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    دلیل این نامه را حالا در خبر واگذاری بلوکی سهم باید فهمید
    قدیم ها رسم بود وقتی شرکتی را میخواستن بز خر کنن هزار بلا سرش می آوردن تا کسی برای خریدش جلو نیاد و خودشون بتونن بخرنش
    فکر میکردیم این بازی تمام شده
    ولی عملا در شپترو مجدد تکرار شده
    شرکتی که 15 همت دارایی داره و 25 همت ارزش جایگزینی دارد را میخواستن 2 همت بخرن
    ولی به نظر میاد بازار زود فهمید
    و صف خریدش کرد
    حالا ممکنه مجبور بشن 10 همت بخرنش
    ولی چون قیمت تابلو خیلی پایین بود تناسبی با معامله بلوک نداشت
    پس بازار رفت پیشواز معامله بلوکی تا از این سفره پهن شده بهره مند بشه

سلام جناب تمام
    حرفتون درسته، موارد زیادی هست که اوضاع یه شرکت رو خیلی به هم میریزن تا با قیمت کم تصاحبش کنم. اما فکر میکنم در این مورد اینطور نیست. این مجتمع واقعا مشکلات زیادی داره که بخشی هم مشکلات مدیریتی هست. الان مدتیه که فعالیت مجتمع متوقف هست و اگه اشتباه نکنم خریدش توسط هلدینگ یه جورایی تکلیفی هست. البته فکر میکنم اینطور باشه. و تا اونجائیکه شنیدم هلدینگ از طریق پتروشیمی اروند می خواد پتروشیمی ابادان رو خریداری کنه. و به این شکل، مشکل EDC، که شپترو در این مورد مشکل داره توسط اروند برطرف میشه. و میتونه بیوفته رو روال. مطلب جنابعالی هم درسته، این شرکت دارائی های زیادی داره. و واقعا نباید قیمتش رو تابلو این باشه. یه مطلب دیگه اینکه هلدینگ ظاهرا قراره سهام مدیریتی بانک رفاه در پتروشیمی امیرکبیر رو هم‌ خریداری کنه.

در حین این مطلبی که داشتم مینوشتم یاد یه خاطره ای هم افتادم، که بد نیست بنویسم اینجا. خیلی سال پیش رفته بودم پتروشیمی شیراز، با مدیر مجتمع از کنار یه واحد رد میشدیم که گفت این واحد، واحد کلر هست و داستان جالبی هم داره. گفتیم چیه داستان. گفت این واحد رو ابتدای جنگ بچه های پتروشیمی ابادان در اون وضعیت و زیر بمباران، با ماشین حمل میکنن و میارن اینجا نصب میکنن. این چیزی بود که ایشون داشت میگفت. توی اون شرایط جنگی چنین کاری واقعا شاهکار بوده. منظورم اینه که پتروشیمی ابادان دچار مشکلات زیادی بوده تا به این روز افتاده. متاسفانه واگذاری کارخانجات و مجتمع های صنعتی به جاهایی که اساسا اینکاره نیستن، خیلی از این واحدهای صنعتی رو دچار مشکل کرده. امیدوارم که الان با این تغییرات مشکلات این مجتمع برطرف شه. هر چند خود هلدینگ هم در قیاس با شرکتهایی مثل NPC (البته NPC در سالهای قبل) همچین شرکت تخصصی نیست. اما به هر حال، از وضعیتی که فعلا دارن بهتر خواهد بود.
    آخرین ویرایش توسط سعید سعیدی؛ 2025/01/19, 13:51.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14630

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
      سلام جناب تمام
      حرفتون درسته، موارد زیادی هست که اوضاع یه شرکت رو خیلی به هم میریزن تا با قیمت کم تصاحبش کنم. اما فکر میکنم در این مورد اینطور نیست. این مجتمع واقعا مشکلات زیادی داره که بخشی هم مشکلات مدیریتی هست. الان مدتیه که فعالیت مجتمع متوقف هست و اگه اشتباه نکنم خریدش توسط هلدینگ یه جورایی تکلیفی هست. البته فکر میکنم اینطور باشه. و تا اونجائیکه شنیدم هلدینگ از طریق پتروشیمی اروند می خواد پتروشیمی ابادان رو خریداری کنه. و به این شکل، مشکل EDC، که شپترو در این مورد مشکل داره توسط اروند برطرف میشه. و میتونه بیوفته رو روال. مطلب جنابعالی هم درسته، این شرکت دارائی های زیادی داره. و واقعا نباید قیمتش رو تابلو این باشه. یه مطلب دیگه اینکه هلدینگ ظاهرا قراره سهام مدیریتی بانک رفاه در پتروشیمی امیرکبیر رو هم‌ خریداری کنه.

در حین این مطلبی که داشتم مینوشتم یاد یه خاطره ای هم افتادم، که بد نیست بنویسم اینجا. خیلی سال پیش رفته بودم پتروشیمی شیراز، با مدیر مجتمع از کنار یه واحد رد میشدیم که گفت این واحد، واحد کلر هست و داستان جالبی هم داره. گفتیم چیه داستان. گفت این واحد رو ابتدای جنگ بچه های پتروشیمی ابادان در اون وضعیت و زیر بمباران، با ماشین حمل میکنن و میارن اینجا نصب میکنن. این چیزی بود که ایشون داشت میگفت. توی اون شرایط جنگی چنین کاری واقعا شاهکار بوده. منظورم اینه که پتروشیمی ابادان دچار مشکلات زیادی بوده تا به این روز افتاده. متاسفانه واگذاری کارخانجات و مجتمع های صنعتی به جاهایی که اساسا اینکاره نیستن، خیلی از این واحدهای صنعتی رو دچار مشکل کرده. امیدوارم که الان با این تغییرات مشکلات این مجتمع برطرف شه. هر چند خود هلدینگ هم در قیاس با شرکتهایی مثل NPC (البته NPC در سالهای قبل) همچین شرکت تخصصی نیست. اما به هر حال، از وضعیتی که فعلا دارن بهتر خواهد بود.
      سلام
      توجه بفرمایید که بحث واگذاری سهام مدیریتی شرکت که باعث تحول بنیادی در شرکت خواهد شد از یک طرف و
      بحث تجدید ارزیابی این شرکت هم جز نکات پراهمیت سهم است که حدودا 6 سال پیش انجام شده و اکنون مجددا توانایی تجدید ارزیابی سنگین را خواهد داشت
      قاعدتا بحث تجدید را مالک جدید با جدیت دوچندان دنبال خواهد کرد
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• kor000
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 232

سلام دوستان من از سال ۹۷با این سهمم ضرر سنگینی متحول شده ام آیا امیدی به بهبود هست؟

نظر

• کاشان2
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 1765

در اصل توسط kor000 پست شده است View Post
          سلام دوستان من از سال ۹۷با این سهمم ضرر سنگینی متحول شده ام آیا امیدی به بهبود هست؟
          اصلا امیدی نیست آشغال به تمام معنی من هم داشتم با ضرر سنگینخارج شدم

نظر

در حال کار...
          X