سوال تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arya89
    عضو عادی
    • May 2011
    • 67

درود
    یک سوال ازدوستان تکنیکالی !
    میخواستم بدونم چه طور میشه افزایش سرمایه که در آمی بروکر اعمال میکنیم رو ذخیره کنیم من بااین مشکل مواجهم که هر روز که میخوام دیتای جدید رو اعمال کنم متاسفانه تمام افزایش سرمایه هایی رو که اعمال کردم بودم ندارم هرکدوم از دوستان راهنمائی کنند بربنده منت گذاشته اند.

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط arya89 پست شده است View Post
      درود
      میخواستم بدونم چه طور میشه افزایش سرمایه که در آمی بروکر اعمال میکنیم رو ذخیره کنیم من بااین مشکل مواجهم که هر روز که میخوام دیتای جدید رو اعمال کنم متاسفانه تمام افزایش سرمایه هایی رو که اعمال کردم بودم ندارم هرکدوم از دوستان راهنمائی کنند بربنده منت گذاشته اند.
      سلام

تنها علاج کارتون اینه که تعدیل رو رو دیتای اصلی و خارج از آمی اعمال فرمایید و اونجا save کنید تا دوباره وقتی میخواین آپدیت کنید به مشکل برنخورید که این کارم بنده بلد نیستم والا کمکتون میکردم

نظر

• mohseni1353
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1010

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
        سلام

تنها علاج کارتون اینه که تعدیل رو رو دیتای اصلی و خارج از آمی اعمال فرمایید و اونجا save کنید تا دوباره وقتی میخواین آپدیت کنید به مشکل برنخورید که این کارم بنده بلد نیستم والا کمکتون میکردم
        بابك جان سلام اگه دوستان بتونند نرم افزار virmware رو نصب كنند در ويندوز خودشون و با استفاده از اين نرم افزار كه اين امكان را ميدهد يك ويندوز ديگه در دل ويندوز خودشون نصب كنند و آنجا آمي بروكر را نصب ديتا تعديلي را داشته باشند

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
          بابك جان سلام اگه دوستان بتونند نرم افزار virmware رو نصب كنند در ويندوز خودشون و با استفاده از اين نرم افزار كه اين امكان را ميدهد يك ويندوز ديگه در دل ويندوز خودشون نصب كنند و آنجا آمي بروكر را نصب ديتا تعديلي را داشته باشند
          FIRMWARE or VIRMWAR?

میشه در مورد کاراییه این نرم افزار یه توضیح مختصری بدین؟

ممنون

نظر

• mohseni1353
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1010

بابك جان نرم افزار virmware نرم افزاري هست كه شما ميتوانيد روي هارد سيستم نصب كنيد با اجراي اين نرم افزار مقداري از فضاي هارد شما رم و سي پي يو شما و حتي cd rom , كارت شبكه را به اين نرم افزار تخصيص مي دهيد ميزان تخصيص منابع و نوع منابع با نظر شما در خود نرم افزار تعيين ميگردد سپس با اجراي نرم افزار محيط مانند زماني كه سيستم شما بدون سيستم عامل است بالا مي آيد در محيط نرم افزار و در انجا cd ويندوز را داخل cdrom خود قرار داده و شروع به نصب ويندوز مي نماييد شايان ذكر است كل ويندوز شما در همان ميزان از هاري كه به اين نرم افزار اختصاص داده ايد به صورت يك فايل قرار دارد هر زمان آن فايل را اجرا كنيد ويندوز نصب شده در virm ware اجرا شده و شما در دل ويندوز خودتون يك ويندوز داريد اگر سوالي بود در خدمتتون هستم اما كاربرد اين نرم افزار بسيار عالي هست فقط بايد سيستم شما رم و سي پي يو خوبي داشته باشد كه در هنگام كار با ويندوز داخلي كندي در ويندوز اصلي شما پيش نيايد اميدوارم خوب توضيح داده باشم باز م من در كوچكي آماده ام بابك جان بابك جان يادم رفت با ويندوز اين نرم افزار حتي ميتوانيد به ايتنرنت هم وصل شويد حتي اگه الوده هم شد ويندوزش چون يك فايل هست قبلش backup گرفته وهمان فايل را پشتيبان را مجددا اجرا ميكنيد .

نظر

• hamed89
              Banned
              • Jul 2025
              • 617

اقای پناهی در برنامه رسا یه سری الگوها نیستش
              مثلا من aron رو لازم دارم ولی نیست!
              راهی داره؟

نظر

• بابک پناهی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 3208

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                اقای پناهی در برنامه رسا یه سری الگوها نیستش
                مثلا من aron رو لازم دارم ولی نیست!
                راهی داره؟
                در گوگول سرچ کنید.( با فرمت ex4 یا mq4 ) بعده پیدا کردن و دانلود فایل مربوطه رو در قسمت program files/rasa/expert/indicators کپی کنید و نرم افزارو ببندیدو دوباره ران کنید.

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

نظر

• بابي چارلتون
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 993

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                    بابك جان نرم افزار virmware نرم افزاري هست كه شما ميتوانيد روي هارد سيستم نصب كنيد با اجراي اين نرم افزار مقداري از فضاي هارد شما رم و سي پي يو شما و حتي cd rom , كارت شبكه را به اين نرم افزار تخصيص مي دهيد ميزان تخصيص منابع و نوع منابع با نظر شما در خود نرم افزار تعيين ميگردد سپس با اجراي نرم افزار محيط مانند زماني كه سيستم شما بدون سيستم عامل است بالا مي آيد در محيط نرم افزار و در انجا cd ويندوز را داخل cdrom خود قرار داده و شروع به نصب ويندوز مي نماييد شايان ذكر است كل ويندوز شما در همان ميزان از هاري كه به اين نرم افزار اختصاص داده ايد به صورت يك فايل قرار دارد هر زمان آن فايل را اجرا كنيد ويندوز نصب شده در virm ware اجرا شده و شما در دل ويندوز خودتون يك ويندوز داريد اگر سوالي بود در خدمتتون هستم اما كاربرد اين نرم افزار بسيار عالي هست فقط بايد سيستم شما رم و سي پي يو خوبي داشته باشد كه در هنگام كار با ويندوز داخلي كندي در ويندوز اصلي شما پيش نيايد اميدوارم خوب توضيح داده باشم باز م من در كوچكي آماده ام بابك جان بابك جان يادم رفت با ويندوز اين نرم افزار حتي ميتوانيد به ايتنرنت هم وصل شويد حتي اگه الوده هم شد ويندوزش چون يك فايل هست قبلش backup گرفته وهمان فايل را پشتيبان را مجددا اجرا ميكنيد .

VirtualBox 4.1.2 Final

د نرم افزار ساخت کامپیوتر مجازی و نصب هر سیستم عاملی در داخل آن

با استفاده از این برنامه می توانید از مشکل کار کردن با چند سیستم عامل و مدیریت بوت آنها رهایی پیدا کنید. این نرم افزار یک راه حل خوب برای تست یک سیستم عامل جدید و متفاوت مانند ویندوز ویستا و 7 و لینوکس است.

این برنامه دو نمونه مشابه با نام های Virtual PC محصول مایکروسافت و VMware دارد که اولی بسیار ضعیف و پر اشکال و دومی بسیار سنگین و حجیم است.

امکانات نرم افزار VirtualBox 4.1.2 Final :

- قابلیت نصب 15 نوع ویندوز و 24 نوع لینوکس و 17 سیستم عامل دیگر در انواع 32 بیتی و 64 بیتی

- قابلیت انتقال فایل بین سیستم عامل اصلی و نصب شده

- قابلیت برقراری شبکه بدون هیچ تنظیمات خاصی بین دو سیستم

- قابلیت کار با پورت USB در سیستم عامل نصب شده

- قابلیت نصب انواع ویندوز و لینوکس سرور

- امکان برقراری و یادگیری مباحث و تست های شبکه با استفاده از این نرم افزار

- امکان به اشتراک گذاری یک فولدر بین سیستم عامل اصلی و نصب شده

- امکان اجرای چندین سیستم عامل در یک زمان در صورت کافی بودن رم

- نصب درایورهای مناسب در سیستم عامل نصب شده

- امکان حرکت و انتقال خودکار موس و کیبورد بین سیستم عاملها

- امکان عکس گرفتن از محیط سیستم عامل نصب شده

- امکان استفاده از فایل ISO و درایو CD و DVD برای نصب سیستم عامل

- امکان تعیین اندازه رم و هارد برای هر کامپیوتر مجازی

- امکان کار با فلاپی درایو

- امکان نصب سیستم عامل داس (DOS)

- امکان کار با پورت های COM

- امکان دسترسی مستقیم به سیستم عامل نصب شده از روی سیستمی دیگر

و ....

ویندوزهای قابل نصب:
                    Windows 3.1

Windows 95

Windows NT 4.0

Windows 98

Windows 98 SE

Windows 2000

Windows Me

Windows XP

Windows XP 64 bit

Windows Server 2003

Windows Server 2003 64 bit

Windows Vista

Windows Vista 64 bit

Windows Server 2008

Windows Server 2008 64 bit

Windows 7
                    نکات:
                    - برای نصب اجرای چند سیستم عامل باید رم بالا و سیستم قوی داشته باشید.

2- برای هر کامپیوتر مجازی باید یک هارد مجازی به صورت یک فایل بر روی سیستم خود بسازید.

4- به دلیل حجم بالای فایلهای این برنامه بهتر است آن را در درایوی غیر از C نصب کنید و فایلهای کاری آن را نیز به درایو دیگری منتقل کنید.

5- در اولین نصب برای آزاد کردن موس از کلید Ctrl سمت راست استفاده کنید.

لينک دانلود نرم افزار حدود 85 مگ

من الان خودم 3 تا ويندوز که با اصليش ميشه 4 تا دارم ، معمولا شب ها برا دانلود 2 تاشون رو run مي کنم ، اگه سرور آي اس پي خلوت باشه 200 کيلو بايت پر سکند(KB/s) دانلود دارم<:-p:D:D

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

سلام به همه
                      دوستان این تاپیک مگه، برای سوال تکنیکال نیست؟!!!! جریان چیه؟ البته دستتون درد نکنه ما که داریم استفاده میکنیم، اما فکر کنم اطلاعات کامپیوتر در تاپیک خودش نوشته بشه، هم مورد اقبال بیشتری قرار میگیره، هم از پراکندگی موضوع جلوگیری میشه. برای همه آرزوی سلامتی و بهروزی دارم.
                      لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• يگانه
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 616

در اصل توسط arya89 پست شده است View Post
                        درود
                        وقتي افزايش رو اعمال كردين اطلاعات رو سيو كنين و در قسمت فايل-- سيو ديتا بيس رو بزنين مشكلتون حل ميشه

نظر

• hasan42
                          عضو جدید
                          • Apr 2011
                          • 7

بابک جان سلام علت تعدیل نمودار چیه ، با توجه به اینکه با تعدیل ، نمودار قیمت ، پیوت ها و واقیتهای نمودار دست خوش تغییر میشه . با تشکر

نظر

• mesbah1989
                            Banned
                            • Oct 2014
                            • 403

پاسخ : سوال تکنیکال

جناب بابک پناهی تو این روزها جای پست های شما خالی هست.........کجا هستید استاد

نظر

در حال کار...
                            X