پارس خودرو ( خپارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خسته
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 202

پاسخ : پارس خودرو ( خپارس )

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
    خوب منم دارم بحث می کنم دعوا که ندارم شاید هم من اشتباه می کنم ولی سوالی که ذهن منو مشغول کرده از شما می پرسم ، خریدار در چه قیمتی خرید کرده و قیمت تمام شده براش چند ریال هست که از دیروز
    قصد خروج کرده اونم تو منفی؟ آیا سودی نصیبش شده ؟ اگر شده چند درصد؟
    این سوال من به بحث کشیدن محسوب میشه ؟ آیا نمیشه بگیم داریم حساب کتاب می کنیم؟
    اینکه خریدار چند خریدرو سخت میشه متوجه شد
    از 200 تا 213 صف بود بعد از 213 تا 250 تا جایی که یادمه
    سهمه آنچنانی جابه جا نشد که از 250 دوباره حجم خریدا بالا رفت....
    بازم نگاه کردم تو tse تقریبا از همون 245 حجم های میلیونی شروع شده
    منم خودم تعجب کردم ولی این اتفاقیه که داره میفته
    حالا دلیلش چیه منم نمیدونم
    یا از ما بهترونن و میدونن سهم بالایی نداره یا گول زدن سهامدار و خرید با چند کد
    به تازگی که با دوستم صحبت کردم گفت اصل کسایی که سهم خودرویی رو بالا بردن شیفت کردن رو رنا و وساپا
    حالا درست و غلطش پای خودش...

نظر

• mnm
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 155

در اصل توسط خسته پست شده است View Post
      یا از ما بهترونن و میدونن سهم بالایی نداره یا گول زدن سهامدار و خرید با چفت ند کد
      به تازگی که با دوستم صحبت کردم گفت اصل کسایی که سهم خودرویی رو بالا بردن شیفت کردن رو رنا و وساپا
      جناب خسته چون اطلاعاتتون خوب بود (در مورد دوستان)از این به بعد اطلاع رسانی کنید که ما هم سریع شیفت کنیم بلکه سود بیشتری کنیم و عقب نمونیم!با سپاس از شما;)

نظر

• نیکا
        ستاره‌دار (۲)
        • Nov 2011
        • 2119

سلام تعویق مجمع بخاطر شب تعطیلی بوده وخریدهای دیروز وامروز برای جمع اوری وبالابردن قیمت تا مجمع است درافزایش تولید شرکت و بازگشایی خوب ان شک نکنید !!!!
        برای واگذاری بخشی ازسهام افزایش بایستی انجام شود ضمنا وقتی قطعه سازها تعدیل هایی از نشان تولیدبالا میدهند این سهم هم ازتولید تعدیل خواهدداشت

نظر

• صداقت2
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 704

در اصل توسط خسته پست شده است View Post
          یا از ما بهترونن و میدونن سهم بالایی نداره یا گول زدن سهامدار و خرید با چند کد

بنده هم تعدادی از خساپا و خپارس را قبلا به وساپا شیفت کردم.... ولی اگر خپارس فردا منفی 4 فرصت بده... فروش قبلی را سر جایش می گذارم.

خپارس.... نگین گروه سایپاست...مخصوصا با اعمال افزایش سرمایه 240 در صدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و سودآوری عملیاتی مناسب 93

خپارس اگر بعد از مجمع زیر 100 تومان قیمت بخورد....با توجه به سود اعلامی سریع قیمتهای بالای 100 تومان را تاچ می کند.

باور کنید تنها تولید کننده اتومبیل لوکس در ایران..... به قیمت واقعی اش می رسد..... کمی صبر ....

صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• خسته
            عضو فعال
            • Mar 2014
            • 202

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
            [/COLOR][/B]

بنده هم تعدادی از خساپا و خپارس را قبلا به وساپا شیفت کردم.... ولی اگر خپارس فردا منفی 4 فرصت بده... فروش قبلی را سر جایش می گذارم.

خپارس.... نگین گروه سایپاست...مخصوصا با اعمال افزایش سرمایه 240 در صدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و سودآوری عملیاتی مناسب 93

خپارس اگر بعد از مجمع زیر 100 تومان قیمت بخورد....با توجه به سود اعلامی سریع قیمتهای بالای 100 تومان را تاچ می کند.

باور کنید تنها تولید کننده اتومبیل لوکس در ایران..... به قیمت واقعی اش می رسد..... کمی صبر ....

منم چیزی که میدونستم رو گفتم....

نظر

• محمد حقانی
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 447

سلام کیانوش عزیز
              امیدوارم سلامت باشید.
              تعدادی سهم پارس خودرو دارم و ظاهرا روز شنبه برای مجمع متوقف خواهد شد. به نظر شما این تعداد را نگهداری کنم یا بفروش رسانم و سهمی که پیشنهاد می کنید جایگزین کنم و یا اینکه به تعداد سهامم اضافه کنم ؟
              با سپاس از حوصله ای که بخرج دادید.

نظر

• rasoul
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 7

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
                سلام کیانوش عزیز
                امیدوارم سلامت باشید.
                تعدادی سهم پارس خودرو دارم و ظاهرا روز شنبه برای مجمع متوقف خواهد شد. به نظر شما این تعداد را نگهداری کنم یا بفروش رسانم و سهمی که پیشنهاد می کنید جایگزین کنم و یا اینکه به تعداد سهامم اضافه کنم ؟
                با سلام خدمت آقاي كيانوش
                سوال من هم مانند سوال آقاي حقاني است آيا به نظر شما در روز شنبه سهم خپار س رو با سهم وساپا عوض كنم يا با سهم خپارس تا مجمع صبر كنم .با تشكر از زحمات شما

نظر

• تنها
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1109

سلام کیانوش عزیز
                  امیدوارم سلامت باشید.
                  من اگه بودم میفروختم بعد مجمع میخریدم به چند دلیل
                  اگه هرکی بره مجمع 70 درصد پولش بلوکه میشه تا افزایش سرمایه ثبت بشه
                  در صورتی هم که افزایش سرمایه ثبت بشه فشار فروش زیاد میشه
                  در ضمن تو این بازار بورس ایران مشخص نیست سهمی بننده کی باز میشه من همیشه از مجمع رفتم دوری میکنم ادم هیچ وقت نقد ول نمیکنه نسیه رو بچسبه

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

سلام کیانوش عزیز
                    امیدوارم سلامت باشید.
                    سلام
                    خپارس شنبه متوقف نميشه بلکه دوشنبه متوقف ميشه چون مجمع عقب افتاد و به روز 10خرداد تغيير کرد.
                    ..................................................
                    بازار نسبت به خريد خپارس بي علاقه شده.چون.
                    1-بازار به روند مثبت مذاکرات کاملا خوش بين نيست لذا خريداران از شرکت در مجمع افزايش سرمايه خپارس و درگير شدن سرمايه هاشون تو اين سهم نگرانند لذا ترجيح ميدهند برند تو سهامهاي ديگه .مثل ورنا و وساپا.
                    2- متاسفانه بخاطر بازار خراب -شرکتهايي که افزايش سرمايه مي دهند در جا مي زنند و بازار از اين داستان هم ميترسه.ولي اگر بازار مثبت باشه اينطور نخواهد بود.بعدا اين موضوع به همه ثابت ميشه که خاور و خپارس بيشترين بازدهي را خواهند داد.
                    3-بازار تصور ميکنه خوب بعد از افزايش سرمايه خپارس را ارزان مي خريم لذا الان تقاضا روش کم شد.
                    4-خودرو و سايپا منفي هستند لذا خپارس هم شله.
                    5-الان ديگه معما حل شده ولي تا چند روز معاملاتي قبل فکر مي کرديم خپارس حداقل تا 320بالا ميره و بعد ميبنده.
                    .....................................
                    نگهداري سهم و سهامداري کردن و رفتن به مجمع بازدهي خوبي خواهد داد.ولي اگر نگرانيد شايد بد نباشه 20درصدش را نگهداريد و بقيه را با وساپا و ورنا تعويض کنيم.

نظر

• صداقت2
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 704

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                      سلام
                      خپارس شنبه متوقف نميشه بلکه دوشنبه متوقف ميشه چون مجمع عقب افتاد و به روز 10خرداد تغيير کرد.
                      ..................................................
                      بازار نسبت به خريد خپارس بي علاقه شده.چون.
                      1-بازار به روند مثبت مذاکرات کاملا خوش بين نيست لذا خريداران از شرکت در مجمع افزايش سرمايه خپارس و درگير شدن سرمايه هاشون تو اين سهم نگرانند لذا ترجيح ميدهند برند تو سهامهاي ديگه .مثل ورنا و وساپا.
                      2- متاسفانه بخاطر بازار خراب -شرکتهايي که افزايش سرمايه مي دهند در جا مي زنند و بازار از اين داستان هم ميترسه.ولي اگر بازار مثبت باشه اينطور نخواهد بود.بعدا اين موضوع به همه ثابت ميشه که خاور و خپارس بيشترين بازدهي را خواهند داد.
                      3-بازار تصور ميکنه خوب بعد از افزايش سرمايه خپارس را ارزان مي خريم لذا الان تقاضا روش کم شد.
                      4-خودرو و سايپا منفي هستند لذا خپارس هم شله.
                      5-الان ديگه معما حل شده ولي تا چند روز معاملاتي قبل فکر مي کرديم خپارس حداقل تا 320بالا ميره و بعد ميبنده.
                      .....................................
                      نگهداري سهم و سهامداري کردن و رفتن به مجمع بازدهي خوبي خواهد داد.ولي اگر نگرانيد شايد بد نباشه 20درصدش را نگهداريد و بقيه را با وساپا و ورنا تعويض کنيم.

با تایید فرمایشات شما

به شخصه حاضرم ریسک رفتن به مجمع خپارس را بپذیرم..... خپارس با توافق هسته ایو قیمت تئوریک 70 تا 75 تومانی بعد از مجمع به سرعت تا 100 تومان را پر میکند..... حتی با مثبت شدن جو خودروییها از امروز می تواند به سمت 300 تومان قبل از مجمع و 120 تومان بعد از مجمع میل کند....

صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• جعفرزاده
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 5833

براساس جدیدترین رده‌بندی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، پنج سواری مگان، پارس تندر، تندر 90 پارس خودرو، پژو 206 و پژو 206 SD در سطح کیفی خیلی خوب (A+) قرار دارند. میزان نمره منفی این خودروها بین 19 تا 23 است. ( ایسنا )

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

ایرنا: مقام‌های شرکت خودروسازی رنو فرانسه اعلام کردند که به‌منظور افزایش صادرات محصولاتشان به ایران، میزان تولیدات خود را به‌ویژه در مجتمع کارخانه‌هاي موتورسازی رنو در اسپانیا بالا می‌برند.( دنیای اقتصاد )

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

خکاوه با 43تومان زيان داره 96تومان با 25ميليون صف خريد معامله ميشه.
                            خاور با 33تومان زيان داره 86تومان با صف خريد معامله ميشه.
                            ايا خپارس با چند ريال سود 100تومان بعد از مجمع معامله نخواهد شد؟
                            90تومان چطور؟يعني 306تومان

نظر

• خسته
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 202

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                              خکاوه با 43تومان زيان داره 96تومان با 25ميليون صف خريد معامله ميشه.
                              خاور با 33تومان زيان داره 86تومان با صف خريد معامله ميشه.
                              ايا خپارس با چند ريال سود 100تومان بعد از مجمع معامله نخواهد شد؟
                              90تومان چطور؟يعني 306تومان
                              درسته اما شما ببین مهمه چقدر طول میکشه؟؟؟
                              خوابیدن پولت بعد از باز شدن
                              الان 1 ماهه خاور باز شده سهام جایزش آزاد شده؟؟؟؟

نظر

• هامد
                                ستاره دار(7)
                                • Aug 2012
                                • 2611

آدم واقعا خندش میگیره ازین فروشنده ها!!;)) همه فقط فکره نوسان! ینی حاضر نیستن دو تا سه ماه با خپارس 72 تومنیه الان بمونن!! =))
                                عیبی نداره صبر میکنیم ببینیــــــــم تو سه ماه آینده چه سهمی بیشتر از خپارس 72 تومنی بازدهی میده!!;;)
                                امیدوارم فقط تو این روزای قبله مجمع 240 که قبلا بحثشو کردم به پایین شکسته نشه که بعید بدونم بشه، بعده مجمع مطمئنن تو این رنج و این قسمت از نمودارش نخواهد بود ...
                                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

در حال کار...
                                X