جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    دادگاه برای داد ستاندن است و هر کسی ان جا رفت خلاف کار نیست
    بنده هم یک بار رفتم طلبکار بودم از کسی در شهرستان ، چک از شهرستان بود ولی بدهکار از انجا رفته بود و ادرس چک مربوط به همان جا بود ، ما بدهکار را در مرکز استان پیدا کردیم حتی ادرس خانه اش را
    ولی قاضی گفت ما فقط به ادرس چک سه بار مکاتبه می کنیم و کاری به ادرس جدید نداریم
    این یعنی 5 ماه اتلاف وقت ، گفتیم نیابت قضایی بده گفت بعد 3 بار مکاتبه ، و گذشت 6 ماه بعد ان موقع شاید بررسی کنیم تازه این داستان مربوط به 15 سال قبل است . مبلغ چک حدود دو میلیون تومان بود چک را پاره کردم و خیال خودم را راحت کردم
    همین بدهکار را در مسجد فرودگاه در تهران دیدم داشت نماز می خواند بهش گفتم خیالت راحت چک را پاره کردم داشتی به من بده ، اما هنوز که یک ریال نداده وضعش هم خوبه
    ایرج خان همین طوری برو یک سر به قوه قضا بنداز ، از پله های دادگاه فقط برو بالا و بیا پایین ، فقط یک بار می فهمی مدیریت یعنی جه !!!

لازم نیست بروم اگر دوست داری و وقت اضافه داری خودت برو !!!
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7515

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

لازم نیست بروم اگر دوست داری و وقت اضافه داری خودت برو !!!
      حالا چرا دعوا داری ، خوب نرو عزیز ، دعوا که نداریم
      عذر می خوام از این پیشنهاد !!!
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• rasam
        ستاره دار(1)
        • May 2012
        • 481

عابد جون اگه هستی در مورد لکما راهنمایی می کنی ؟ممنون

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
          عابد جون اگه هستی در مورد لکما راهنمایی می کنی ؟ممنون
          rasam عزیز بنده آباد هستم آیا منظورتان من هستم ؟؟

البته عبادت خداوند متعال وظیفه ماست ولی خود را عابد نمی دانم
          درود بر شما
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35711

فشار فروش روی سمگا و حمایت حقوقی !

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

سایپا بلوک زده

شنبه میخواهند با صف خرید باز بشه !!!

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

شاخص کل برای آخرین روز 4 ساله روحانی در 80/344 واحد قرار گرفته و پرونده بسته شده حالا امید واریم هر کسی ریس جمهور میشه از بازار بورس حمایت واقعی انجام بدهد نه فقط حمایت از شاخص کل و برای همیشه خلاص بشویم از این شاخص سازی در 4 سال دوم

نظر

• Francis
                  عضو فعال
                  • Jan 2016
                  • 328

چرا باید کاری خلاف انجام بدهم که پایم به قوه قضایه ای کشیده بشه با مردم خوب رفتار میکنم نان حلال میخورم و به هیچ کسی کار هم ندارم تشنه پول و قورت هم نیستم !!

منظور من رای به ریئسی نبود برای خودم بنده فقط برای کشورم در انتخابات حضور دارم و رای من سفید خواهد بود که اگر خدا نکرده مشکلی پیش امد شرمنده مردم نباشم چون از روحانی به ما رسیده از گروه دیگه هم همین طور کارنامه شفافه

رأی سفید کمکی برای مردم نیست که با انجامش میخواید شرمنده مردم نباشید.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام
                    جریان این سفارش های مسخره در خودرویی ها چیست؟
                    معمولا از این بازی ها زمانی در می آوردند که شرایط (مانند اکنون) حساس و نامعلوم باشد.
                    ولی این کار را در سقف و کف قیمتی روز بعد انجام می دادند! نه در قیمت میانی...
                    :-/
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سلام
                      معمولا از این بازی ها زمانی در می آوردند که شرایط (مانند اکنون) حساس و نامعلوم باشد.
                      البته امکانش هست که سامانه ی داد و ستدی بورس از همین الان به حالت حراج پیش گشایش روز کاری بعد (شنبه) رفته و چون سفارش های خرید بالاتر از سفارش های فروش بوده یک میانگین گیری کرده بین خرید و فروش.

ولی قبلا این گونه نبود. مگر اینکه جدیدا این طور شده باشد.
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mehdi 1000
                        ستاره دار(2)
                        • Mar 2011
                        • 313

چرا باید کاری خلاف انجام بدهم که پایم به قوه قضایه ای کشیده بشه با مردم خوب رفتار میکنم نان حلال میخورم و به هیچ کسی کار هم ندارم تشنه پول و قورت هم نیستم !!

منظور من رای به ریئسی نبود برای خودم بنده فقط برای کشورم در انتخابات حضور دارم و رای من سفید خواهد بود که اگر خدا نکرده مشکلی پیش امد شرمنده مردم نباشم چون از روحانی به ما رسیده از گروه دیگه هم همین طور کارنامه شفافه
                        اگر رای سفید میخوای بدی پس دنبال اون مهر رو شناسنامه ات هستی که بعدا برات بد نشه!
                        در ضمن رای سفید بندازی و اگر احیانا یکی پیدا شد بنام رئیسی نوشت، اون وقت از چند طرف شرمنده خواهی بود که مهم ترین شرمندگی برای خودت و این نوع تفکرت هست! شرمنده مردم بودنت بجای خود!!! خدایی با کیا شدیم 80م؟؟؟ جالب اینجاست همه هم مدعی اخلاق و حق الناس و این حرف ها هستند اما رفتار و گفتارشون کاملا تضاد داره!
                        حالا بگو میخوام رای سفید بدم دیگه چرا الکی میگی شرمنده نشم وقتی حتما شرمنده میشی؟؟؟ چه لزومی داره این لفظ رو بیای؟ بگو میخوام رای سفید بدم تمام!

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post
                          اگر رای سفید میخوای بدی پس دنبال اون مهر رو شناسنامه ات هستی که بعدا برات بد نشه!
                          در ضمن رای سفید بندازی و اگر احیانا یکی پیدا شد بنام رئیسی نوشت، اون وقت از چند طرف شرمنده خواهی بود که مهم ترین شرمندگی برای خودت و این نوع تفکرت هست! شرمنده مردم بودنت بجای خود!!! خدایی با کیا شدیم 80م؟؟؟ جالب اینجاست همه هم مدعی اخلاق و حق الناس و این حرف ها هستند اما رفتار و گفتارشون کاملا تضاد داره!
                          حالا بگو میخوام رای سفید بدم دیگه چرا الکی میگی شرمنده نشم وقتی حتما شرمنده میشی؟؟؟ چه لزومی داره این لفظ رو بیای؟ بگو میخوام رای سفید بدم تمام!

منظور از رای سفید اینکه حتما کاملا برگه خط میخورد تا کسی نتواند از آن سو استفاده برای کسی نام نویسی کند این را میدانم که رای سفید بدتر از انتخاب بد میباشد اگر میخواستم این کار را کنم دیگه اصلا شرکت نمیکردم چون رای سفید بسیار خطر ناک تر از انتخاب بد میباشد شما هم تا وقتی اطمنیان از طرف مقابل پیدا نکردید زود قضاوت نکن

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            سلام
                            فقط برای انتخابات میباشد اگر روحانی رای اورد صف خرید ادامه داره و اگر رای نیاورد صف خرید تبدیل به صف فروش میشوند از مافیا هر چیزی بر میاید !!!

نظر

• rasam
                              ستاره دار(1)
                              • May 2012
                              • 481

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                              rasam عزیز بنده آباد هستم آیا منظورتان من هستم ؟؟

البته عبادت خداوند متعال وظیفه ماست ولی خود را عابد نمی دانم
                              درود بر شما
                              سلام مجدد بله البته فرقی بین عبادت و آبادانی نیس ولی باتشکر از آباد گرامی
                              اگه میشه کمی در مورد لکما توضیح می خوام ممنون

نظر

• mehdi 1000
                                ستاره دار(2)
                                • Mar 2011
                                • 313

منظور از رای سفید اینکه حتما کاملا برگه خط میخورد تا کسی نتواند از آن سو استفاده برای کسی نام نویسی کند این را میدانم که رای سفید بدتر از انتخاب بد میباشد اگر میخواستم این کار را کنم دیگه اصلا شرکت نمیکردم چون رای سفید بسیار خطر ناک تر از انتخاب بد میباشد شما هم تا وقتی اطمنیان از طرف مقابل پیدا نکردید زود قضاوت نکن
                                الان متوجه منظور شما شدم. حق با شماست، بنده بابت این قضاوت عجولانه از شما عذرخواهی میکنم.@};-

نظر

در حال کار...
                                X