جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
    انس طلا در آستانه 1800$

بارها گفتم پاشنه آشیل سیستم رباخواری و سرکوب تولید، قیمت طلای جهانی است،

مردم ما بازار طلا را خیلی خوب می شناسند..... تعداد فعالین این بازار بسیار بیشتر از بورس است.

مطمئن تر هم هست از سیستم بانکی و بورس...

----

بالاخره دیر یا زود کنترل بازار طلا از دست بانک های مرکزی در میره و طلا اعدادی رو تجربه میکنه که باعث شگفتی همگان میشه

نظر

• سهامدار 67
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 3441

سلام دوست عزیز

گاهی وقتها پیش میاد بسیاری از ما توی این بازار تصمیماتی رو اتخاذ میکنیم! که این تصمیمات تعریف میکنند ما چه کسی هستیم و به چه چیزهایی توی این بازار مکاره باور داریم! اغلب اوقات هم گزینه های انتخاب ما که در مقابل ما وجود دارن! ممکنه ناچیز به نظر برسه! اما این به این معنی نیستش که برای ما مهم نیستن! حتی کوچکترین تحلیل و ارسال پستی توی این تالار میتونه بر عزت نفس و اخلاق مداری و در نهایت اعتبار ما تاثیر بزاره! در این مملکتی که افرادی با تصمیمات غلطشون در راس امور قرار دارن! به نظر میرسه افرادی که تصمیمات درست میگیرن! نادر هستن! خصوصآ توی همین بازار ی که همگی توش فعال هستیم! علی ایحال در کل عرض میکنم با ترید کردن در بازار و حتی با گفتگو کردن در اینجا هم با اخلاق مداری حس خوبی به ما دست میده تا اینکه با توهین و نسبتهای ناروا به طرف مقابلمون طرف را از خودمون برنجونیم! و زمانی که یک آیدی فرضی X با این ویژگی بسیار ارزشمند شناخته بشه! در حرفه معامله گری و حتی تو زندگیش هم پیشرفت میکنه و به اوج میرسه! پس چقدر خوبه همه ما کمی هم اخلاق مدار باشیم! لازم به ذکر هستش که قصدم جسارت به شما نبوده و نیست! و شامل خود بنده و سایر دوستان هم میشه! و من فقط نظر شخصی خودم رو با دوستان در اینجا به اشتراک گذاشتم همین و بس! و تا اختلاف نظری بین عقایت و دیدگاهها و حتی افکار و تصمیمات تک تک ما توی این تالار وزین نباشه! که رشدی نمیکنم! ... نظر شخصی

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
      قجام ۶۵۰ تومنی معرفی کردم و الان شده ۶۲۰، در حالی که در این مدت بیشتر بازار چندین برابر ریزش کرده
      حالا طرف اومده من را گمراه کننده و روسیاه خطاب میکنه!
      شده سهم با سیگنال دوستانی اینجا خریدم نصف هم شده کمتر هم شده، طلبکار طرف که نیستم. هر کسی مطلبی مینویسه.
      با پررویی تمام میگه بابت سهم ۶۵۰ که شده ۶۲۰ بیام عذرخواهی کنم!!!
      صفر هم بشه عذرخواهی نمیکنم. هرگز برای اینکه نظر یا تحلیلی نوشتم عذرخواهی نخواهم کرد.
      از هرکس هر نظری بدون قصد و غرض بنویسه تشکر میکنم حتی اگر با نظرش ضرر کنم به خودم اجازه نمیدم به طرف بگم عذرخواهی کن.

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

▪️بحران انرژی همچنان ادامه دارد، گزارش آژانس بین‌المللی انرژی نشان میدهد این بحران میتواند باعث افزایش 500 هزار بشکه‌ای تقاضا نفت شود. بازار کار خود را با خوشبینی آغاز کرده است و دارایی های پر ریسک مورد توجه معامله‌گران است. رویداد با اهمیت پیش رو در تقویم اقتصادی شاخص بهای تولید کننده (PPI)آمریکا است.

▫️نرخ بازده اوراق قرضه ده ساله آمریکا پس از یک روند صعودی چند روزه و رسیدن به بالای سطح %1.6 اکنون پس از دو روز نزولی در سطح %1.53 معامله می شود. همین کاهش موجب فشار بر دلار و البته افزایش ارزش طلا شده است.

▪️در روز گذشته شاهد افزایش اندک تورم آمریکا بودیم به طوریکه شاخص بهای مصرف کننده آمریکا از %5.3 ماه سپتامبر به %5.4 افزایش یافت. صبح امروز نرخ بیکاری استرالیا با افزایش 0.1 درصدی نسبت به ماه گذشته %4.6 اعلام شد. که البته بهتر از انتظارات 4.8 درصدی بود.

▫️طلا از کاهش نرخ اوراق سود می برد و افزایش می‌یابد. طلا پیش از کاهش نوسانات در روز پنجشنبه به بالاترین سطح یک ماهه خود یعنی 1796 دلار رسید.
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
          ستاره‌دار(1)
          • Sep 2020
          • 2057

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
          بالاخره دیر یا زود کنترل بازار طلا از دست بانک های مرکزی در میره و طلا اعدادی رو تجربه میکنه که باعث شگفتی همگان میشه
          درود
          جناب حسنی تو که تو بازار هستی و خبر داری آیا طلا را دارن بار می زنن
          فکر میکنی 2000 دلار رو پس می گیره این دفعه
          چی فکر می کنی تو
          ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• imanf64
            عضو عادی
            • Jan 2018
            • 37

آلومینیوم ۳۱۴۷
            روی ۳۵۳۳
            مس ۹۹۸۰
            صف فروش شنبه رو محکمتر بچین هموطن :))

نظر

• عطارد
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 414

در اصل توسط imanf64 پست شده است View Post
              آلومینیوم ۳۱۴۷
              روی ۳۵۳۳
              مس ۹۹۸۰
              صف فروش شنبه رو محکمتر بچین هموطن :))
              واقعا.روی 3632 هم تاچ کرد.

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2117

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                99/12/27

قجام ...
                بازار پایه نارنجی صف فروش ... روزی منفی -4-% میاد پایین
                حجم مبنا 600 هزار و الان 26 میلیون صف فروش در قیمت 15883 ریال

ولی حق تقدمش قجامح روی 6059 ريال حدود 2.5 میلیون صف خرید داره
                روز آخر سال و روز روز آخر حق تقدم

تقریباً یک سوم قیمت سهم

با این شرایط ، خرید حق تقدم چقدر ریسک دره ؟
                در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                همتون کار درستید امیدوارم اونقدر شرافت داشته باشید و بابت همچین فضاحتی کمی وجدان درد بگیرید
                فکر میکنم اشتباه شده
                متوجه نشدم ... من رو چرا نقل قول میکنی ؟!
                شرافت منو چرا به چالش میکشی ؟!
                من برا چی باید وجدان درد بگیرم ؟!
                به من چه ربطی داره ؟!
                من فقط گفتم ریسکش زیاده و من اهل ریسک نیستم
                الان هم چندتا سهام پیرمردی دارم

گفتم آدم تا آدم فرق میکنه ،
                یعنی سطح ریسک پذیری افراد ، متفاوته
                خیلیها تو بورس ریسکهای خفن میکنند
                و بعضاً سودهای خوبی هم میگیرند،
                طبیعتاً گاهی هم به فنا میرند.
                اگه قرار باشه همیشه سود باشه که اسمش ریسک نیست!!!

احتمالاً اشتباه شده یا من اشتباه برداشت میکنم

ولی اگه شرافت منو به چالش میکشی

شما رو به دوئل دعوت میکنم :(fight)

تامام
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• ali salehi
                  عضو عادی
                  • Feb 2014
                  • 222

فکر میکنم اشتباه شده
                  به من چه ربطی داره ؟!

تامام
                  به گمونم در مورد پست شما اشتباه کردم
                  من فقط تشکرتون از جناب پرواز رو دیدم همونی که گفته بودید بابت معرفی فرصت های تاپ ازشون تشکر کرده بودید ، تصورم این بود بعد از پست من در مورد قجامح نوشتید یجورایی قصد طعنه به من داشتید اما الان که با دقت مرور کردم و پست قبلتر رو دیدم متوجه اشتباهم شدم از این بابت از شما عذرخواهی میکنم

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
                    درود
                    جناب حسنی تو که تو بازار هستی و خبر داری آیا طلا را دارن بار می زنن
                    فکر میکنی 2000 دلار رو پس می گیره این دفعه
                    چی فکر می کنی تو
                    پیش بینی ش خیلی سخته، طلا به شدت تحت کنترل بانک های مرکزی دنیا هست و گویا یه توافق نانوشته هم بین همشون ایجاد شده که جلوی رشد طلا رو بگیرن، اگه موفق بشن کنترل کننن که احتمالش هم کم نیست بنظرم طلا نهایت بتونه تا همون حود ۲ هزار دلار سقف قبلی رشد کنه ولی اگه از دستسون در بره ۴ تا ۵ هزار دلار اعداد عجیبی هم نیست برای طلا.

اما به نظرم فعلا تا حدود ۶ ماه آینده کالاهای پر دوام مثل خودرو بیشترین بازدهی رو داشته باشن چون بزودی تورم جهانی روی کالاهای مصرفی میشینه.

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

فکر میکنم اشتباه شده
                      به من چه ربطی داره ؟!
                      تامام
                      از همه حواشی که بگذریم من یک گلایه بزرگی از این دوستمون دارم و اینکه از حراج اطلاع داشته و خبر نداده!
                      یکی از زیباترین حراج ها انجام شده و بعدش اومده اینجا اعلام میکنه، آخه حراجی که تمام شده دیگه چه فایده مطرح کردنش، قبلش اعلام کنید از این مفت فروشی ما هم چهار ریال برداریم.
                      چند تا مثال بزنم، روی حق تقدم شلرد کار کردم ۶۰۰ درصد طی کمتر از یکسال بردم، در حق تقدم هایی هم پولم نصف و یک سوم شده که فدای سرم. صفر هم بشه میگم فدای سرم. حق تقدم فسا خریدم دونه ای ۲ تومن ولی الان ۴ ساله بسته هست ممکنه پولم صفر بشه که الان صفر شده محسوب میکنم ولی یه دفعه ممکنه هزار درصد و حتی بیشتر بهم بده.
                      به هر حال بازی حق تقدم بسیار بسیار پر ریسک هست.
                      در ضمن الان دارم روی وحافظح کار میکنم، ممکنه این کار چند ماه تا چند سال طول بکشه و سود یا ضرر سنگین حاصل بشه
                      آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/10/14, 18:16.

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

سهم کشور از اقتصاد جهانی نسبت به ۴۰ سال قبل نصف شده است/سیاست داخل و خارج در خدمت اقتصاد نیست

رئیس اتاق ایران:
                        ?در کشور دیدگاه‌های واقع‌گرایانه‌ای در مورد خودکفایی و حمایت از تولید داخل وجود ندارد. همین موضوع باعث شده سهم کشور ما از اقتصاد جهانی نسبت به ۴۰ سال قبل نصف شود و جایگاه ایران در انتهای زنجیره ارزش آسیا باشد.

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

رسیدن نسبت P/S ttm بازار به پایین ترین سطح در 19 ماه گذشته

میانگین ماهانه نسبت P/S ttm بازار در مهر 1400، به 3.6 مرتبه رسیده است.

لازم به توضیح است که نسبت P/S ttm بازار در روز 20 مهر 1400 در سطح 3.5 مرتبه قرار دارد.

میانگین نسبت P/S ttm بازار در یک سال گذشته 4.41 مرتبه بوده است.
                          ( پارسیس)

نظر

• سعید محتشم
                            عضو عادی
                            • Jul 2015
                            • 239

??هشدارهای اقتصاددان

دوستان هفته‌نامه تجارت ‌فردا که هر شش ماه یک بار جمع‌بندی جامعی از اوضاع و احوال اقتصاد کشور تهیه و منتشر می‌کند برای تحلیل عملکرد شش ماه گذشته و ترسیم چشم‌انداز اقتصاد کشور از من خواستند در قامت یک فعال بخش خصوصی با دکتر مسعود نیلی در قامت یک اقتصاددان گفت وگو کنم. چند روز پیش این گفت وگو انجام شد و بیش از90 دقیقه درباره چالش‌ها و ابرچالش‌های اقتصاد ایران صحبت کردیم.
                            این سومین یا شاید چهارمین گفت‌وگوی مفصل من با دکتر مسعود نیلی است. نخستین بار زمانی گفت وگو کردیم که تورم مساله اصلی اقتصاد ایران نبود اما امروز به اصلی‌ترین مساله اقتصاد ما تبدیل شده است. هرچند من در این گفت وگو تورم را یکی از چند بحران نگران‌کننده امروز اقتصاد کشور دانستم اما دکتر نیلی تاکید کرد که مهم‌ترین و عاجل‌ترین مساله کشور، تورم است.

شرح کامل این گفت وگو در شماره آتی تجارت فردا که روز شنبه 24 مهر همراه با روزنامه دنیای‌اقتصاد منتشر می‌شود،آمده است و توصیه می‌کنم حتما مطالعه کنید.

اما نکات مهمی از نظرات دکتر نیلی را در حین گفت وگو یادداشت کردم که به این شرح است:

? باید همه روی موضوع تورم تمرکز کنیم چون از این ناحیه خطرات زیادی جامعه ما را تهدید می‌کند.
                            از سال ۱۳۳۸ تا قبل از ورود به دهه 1390 یعنی در طول 52 سال، فقط دو سال تورم بالای ۳۰ درصد داشته‌ایم که سال‌های ۷۳ و سال ۷۴ بوده است. در سال ۷۳ تورم ۳۵ درصد داشتیم و در سال ۷۴ تورم به نزدیک ۵۰ درصد رسید.

? اما در طول دهه 1390 به تنهایی چهار سال تورم بالای 30 درصد داشته‌ایم. در سال ۹۲ با تورم نزدیک به 35 درصد مواجه شدیم و پس از آن، از سال 97 به بعد، مستمراً تورم‌های بسیار بالا را تجربه کرده‌ایم و با تورمی سنگین‌تر دهه جدید را آغاز کرده‌ایم.

? این وضعیت که تورم چند سال پشت سرهم بالای 30 درصد باشد و هر سال مقدار قابل‌توجهی هم افزایش پیدا کند هیچ‌وقت در اقتصاد ما تجربه نشده است.

? تورم در فروردین 1400، حدود 7/2 درصد بود که در اردیبهشت به صورت طبیعی کاهش یافت، اما در خرداد به 5/2 درصد، در تیر به 5/3 درصد و در شهریور هم به 9/3 درصد رسید. این یک علامت است که نشان می‌دهد تحولات سیاسی کشور روی انتظارات تورمی به هر دلیلی اثر گذاشته است.

? تورم روستایی از تورم شهری بیشتر است و تورم نقاط محروم کشور از تورم نقاط کمتر محروم بسیار بیشتر است.

? بخش زیادی از محرومیت در کشور ما، حداقل در شرایط حاضر، برآمده از نارسایی‌های اقتصاد کلان است.

? اگر بتوانیم سیاست درستی اتخاذ کنیم که تورم استان‌های محروم کاهش پیدا کند از سفر مستقیم مقامات به این استان‌ها دستاورد بیشتری دارد

? سرنوشت ۸۵ میلیون نفر در گرو نحوه مدیریت پولی و مالی کشور توسط دولت است.

? باید راهی پیدا کرد که مانع از وقوع سیل شد. سیلی که می‌تواند همه ما را از بین ببرد

? هیج زمانی را به اندازه امروز خطرناک نمی‌بینم. هرچند هنوز بازهم فرصت برای جلوگیری از بروز تورم بالا وجود دارد و می‌توان مانع از آن شد که کنترل امور از دست برود

? متوقف کردن روند نگران‌کننده موجود تورم، امکان‌پذیر، اما در گرو اتخاذ تصمیمات سخت در مقایسه با تصمیمات بد است که برای یک دولت جدید، کاملاً محبوبیت‌زداست.

? در انقباضی‌ترین سال از نظر منابع بودجه، انبساطی‌ترین بودجه از نظر مخارج تصویب شده است. این خودش سوالی ایجاد می‌کند؛ مگر کسی نمی‌دانسته که ما در چه شرایطی قرار داریم؟

? ما از نظر تورمی در یک شرایط خاص هستیم و خدای ناکرده اگر این روند در مسیری بیفتد که انتظارات تورمی و واقعیت‌های اقتصاد هر دو به تشدید تورم منجر شوند با این حجم بالای نقدینگی که در اقتصاد ایران انباشت شده ممکن است در مسیر بسیار خطرناکی قرار گیریم که من عمداً نمی‌خواهم به ادبیات رایج آن اشاره کنم.

✍محسن جلال پور/رییس اسبق اتاق بازرگانی ایران
                            T.me/bestdiplomacy

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35711

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                              دوستان مشاهده میکنید بجای عذر خواهی بابت اشتباهی که مرتکب شده با توهین و پرخاشگری پاسخ میده
                              هر روزه تعداد زیادی کاربر و همچنین مهمان بدون عضویت در این سایت مطالب رو مطالعه میکنن و رفتار زشت شما در خاطرشون خواهند ماند
                              زشت تر از کار شما تایید برخی دوستان بود جز تاسف چیزی نمیتونم بگم بقول اون دوست پر مدعا مانا باشید.

Dexterous, manmehdiam, negarminavi, trojan, فرهنگ سازان, سرجوخه
                              از قدیم گفتن تفرقه بینداز و حکومت کن !

کاری که آقایون هم در حکومت ! هم در سیاست ! هم در اقتصاد ! هم در فرهنگ ! ... و هم در بازار ما میکنن ! همینه !

اشکال کار جای دیگه ای هست ! اما مردم رو به جون هم میندازن !

حکایت اختلاف نظر شما با برخی کاربران هم همینه !

قبلا هم نوشتم اصلا به تشکر زیر پستها توجه نکنید ! خود من خیلی از نظرات رو شاید قبول نداشته باشم ! یا بخشی از نوشته رو قبول داشته باشم ! ولی تشکر زدم زیرش !

تشکر زیر یک پست نه به معنای درست بودن اون هست ! نه به معنای تایید اون هست !

یه مطلب اشتباه حتی 1000 تشکر هم زیرش باشه اشتباهه ! و در این شکی نیست !

برگردید به پستهای چندسال قبل من در همین سایت ! که اون زمان هیچ تشکری زیرش نبوده ! و نیست ! و خیلی هم مخالف داشت ! و اغلبشون هم به واقعیت پیوست !

در تاپیک جو بازار معمولا اغلب پستها رو تشکر میزنم ! ولی بعضی وقتها هم هرچی تشکر میزنم زیر برخی پستها اعمال نمیشه ! نمیدونم دلیلش چی هست !

در مورد پست شما هم چون در جریان پیشنهاد قجامح توسط دوستان در این سایت و پیگیری شما بودم هم پست شما و هم جواب متقابل رو تشکر زدم ! و یادم هست که چندبار زدم و نهایتا اعمال هم نمیشد !

اینکه همه در نظر دادن و درج پستها دقیقتر باشیم نکته خوبی هست ! اما اینکه از ترس اشتباه بودن ! یا به اشتباه افتادن دیگران چیزی ننویسیم ! هم به نظرم درست نیست !

اگر بابت اشتباهات بنا به عذرخواهی باشه بنده باید هم کمتر پست بزنم ! هم بیشتر از همه عذر خواهی کنم !

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4718

یکی از اقتصاددانان (کوزنتسوف) می گوید اگر در اقتصاد n-1 بازار در تعادل باشند n امین بازار هم به تعادل می رسد !!! شاید جور دیگه ای هم بشه این قضیه را گفت اگر یک بازار از تعادل خارج شود بقیه بازارها هم باید آنقدر بالا و پایین شوند تا همه به تعادل جدیدی برسند!!! خوب داستان اقتصاد ایران الان شرایط گزینه دومی را داراست . الان بورس ایران از تعادل خارج شده است دو راه هم بیشتر نیست :
                                الف ) بازار بورس با نرخ فعلی ارز و قیمتهای سربه فلک کشیده سایر بازارها چاره ای جز بالا رفتن ندارد ! باید با سایر بازارها همساز شود.
                                ب ) با وضعیت جدید بورس ، بازارهای دیگر چاره ای جر سقوط ندارند ! بازار ارز - بازار طلا - بازار مسکن - خودرو و ....

موضوع اینه که هر دو گزینه کم و بیش محتمل هست !!! اگر برجام به نتیجه برسد گزینه ب احتمال دارد روی دهد هر چند کوتاه مدت .
                                و اگر برجام به نتیجه نرسد گزینه الف قطعا روی خواهد داد .

نظر

در حال کار...
                                X