جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hasan12
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1162

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    بیت کوین براحتی زیر ۱۰ هزارم میره ولی نه الان. وقتی واکسیناسون کامل بشه و اقتصاد جهانی وارد فاز ریکاوری بشه. اونجا میزنن دهن مهن داوجونز و اونس و بیتکوین و املاک رو سرویس میکنن. فعلا زوده. فعلا این نوسانات مقطعیه اون ریزش نهایی جدی تر از این صحبتاست.
    بیت کوین 59400 دلار
    بهترین قاضی برای روشن شدن حقیقت گذشت زمان است

نظر

• بورس باز قهار
      عضو فعال
      • May 2020
      • 1979

اما در مورد بازار احتمالا با توجه به قیمت های جهانی و ورود ریس جدید احتمالا تو نمادهادی بزرگ و شاخص ساز به خصوص پتروپالایشی ها یه مثبتی بزنه اما در کل به دلیل خروج پول شدید از بازار و نبود نقدینگی و همچنین رشد ۱۰۰ برابری اینگونه سهام در کوتاه مدت فعلا بازار حالت نوسانی و کم حجم خواهد بود
      باید دید گزارش ۶ ماهه چگونه میتواند شرایط بازار رو تعیییر دهد ایا ورود نقدینگی خواهیم داشت یا نه

به نظرم نظاره گر بودن فعلا بهترین کار ممکن است البته من خودم ۳۰ ددصد نقد هستم و در ضرر که یه جورایی داره سودهای ۵ ماه اخیر ازم میگیره

نظر

• saadat68
        عضو عادی
        • Oct 2020
        • 62

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
        درود،
        فساح ۲ تومنی را من زمانی خریدم که خود سهم زیر ۱۰۰ تومن بود. در نگاه اول خرید حق با قیمت ۱۰۲ تومن در صورتی که خود سهم ۸۵ تومن هست یعنی دیوانگی محض ولی در اینجا من ریسک کردم برای شرکت در حراج، قبلا سهم های صد تومنی زیاد بود و من عاشق حق تقدم های چند تومنی بودم برای شرکت در حراج. در این مواقع باید قید پول را زد چون خیلی محتمل هست که حق تقدم یک ریال حراج بشه ولی از طرفی اگر سهم رشد کنه سود فوق العاده میده. الان ۴ سال بسته بودن حق به نفع من شده شدید چون در همین قیمت فعلی سهم، اگه حق ۲۰ تومن حراج بشه سود من میشه هزار درصد و اگر به قول شما سهم بشه ۲۰۰ تومن و حراج انجام بشه سود احتمالا میره بالای ۳ هزار درصد. پس میبینید من همچین ریسکی بزرگ صفر شدن سرمایه را در مقابل همچین ریواردی انجام دادم.
        لذت پرواز بدون پذیرش ریسک سقوط امکان پذیر نیست.
        در مورد قجامح من خود سهم را بالای ۱۵۰۰ تومن فروختم و به جاش حق تقدم ۶۰۰ تومنی خریدم و ۱۰۰ هم واریز کردم یعنی در بازار خراب و ریزشی یک سال گذشته تعداد سهامم را دو برابر کردم. حالا به فرض که ۱۰۰ را واریز نکرده بودم و حق تقدمم میرفت برای حراج چجوری ریسک را مدیریت میکردم. در این حالت پیگیر حراج میشدم و قبلش نقدینگی کافی تهیه میکردم اگر مثل شرایط فعلی یه سری از خدا بی خبر میخواستن از منفی بازار سو استفاده کنن و حق ها را مفت حراج کنن خودم حداقل حق های خودم را از حراج بر میداشتم و بعد از حراج پولشو از شرکت میگرفتم. یه نگاه کردم قجامح یک ماه فرصت حراج داشته ولی اینها در یک منفی ترین روز بازار یک دفعه حراج کردن که کاری کاملا غیراصولی هست و ناظر هم در خواب و در حال رسیدگی به معاملات الگوریتمی و ماینری خودشون.
        این بازی حق تقدم برای وقتی بود که حق های زیر ده بیست تومن زیاد بود. الان که همه بالای چهارصد پونصد تومن هستند. نظر شما چیه؟ در این شرایط باید چی کار کرد؟

نظر

• اسد-ص
          ستاره دار(5)
          • Feb 2011
          • 673

وبصادر ........... خودرو ...........وتجارت

نظر

• بورس باز قهار
            عضو فعال
            • May 2020
            • 1979

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
            اما در مورد بازار احتمالا با توجه به قیمت های جهانی و ورود ریس جدید احتمالا تو نمادهادی بزرگ و شاخص ساز به خصوص پتروپالایشی ها یه مثبتی بزنه اما در کل به دلیل خروج پول شدید از بازار و نبود نقدینگی و همچنین رشد ۱۰۰ برابری اینگونه سهام در کوتاه مدت فعلا بازار حالت نوسانی و کم حجم خواهد بود
            باید دید گزارش ۶ ماهه چگونه میتواند شرایط بازار رو تعیییر دهد ایا ورود نقدینگی خواهیم داشت یا نه

به نظرم نظاره گر بودن فعلا بهترین کار ممکن است البته من خودم ۳۰ ددصد نقد هستم و در ضرر که یه جورایی داره سودهای ۵ ماه اخیر ازم میگیره
            البته اصلاح کنم ۷۰ درصد نقد
            ۳۰ درصد سهام و صندوق طلا

نکته ای که یادم رفت بگم پول فقط پتروشمیی ها در جریان است و اصلاح چندانی نداشتند ولی به خاطر پول ارزش بازار آنها ۳ تا ۵ برابر شده که مقداری ریسک رو بالا میبره

نظر

• EHSANI
              ستاره‌دار(3)
              • Sep 2020
              • 2118

خیلی سعی میکنم خلاصه نویسی کنم ولی نمیشه ،
              باید برم کلاس خلاصه نویسی ولی ظاهراً استعدادشو ندارم !
              طرف وقت میزاره 4 صفحه مطلب تایپ میکنی
              بعد خیلی ها که فقط یک نگاه میکنند با نیشخند رد میشند
              با خودش میکه این اسکول اینحا رو با عریضه نویسی اشتباه گرفته!
              تو این زمونه کسی حال نداره بیشتر از یک پاراگراف بخونه /:.yead.:/
              یکی هم که بخونه باز سوءتفاهم میشه ،
              یعنی توضیحات اضافه سبب رفع ابهام و رساندن منظور نشده !
              یا برعکس ، درازی مطلب خودش باعث خستگی و گمراهی خواننده میشه
              بیشتر از این هم نمیشه کش بدیم قضیه رو :D
              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                خیلی سعی میکنم خلاصه نویسی کنم ولی نمیشه ،
                باید برم کلاس خلاصه نویسی ولی ظاهراً استعدادشو ندارم !
                طرف وقت میزاره 4 صفحه مطلب تایپ میکنی
                بعد خیلی ها که فقط یک نگاه میکنند با نیشخند رد میشند
                با خودش میکه این اسکول اینحا رو با عریضه نویسی اشتباه گرفته!
                تو این زمونه کسی حال نداره بیشتر از یک پاراگراف بخونه /:.yead.:/
                یکی هم که بخونه باز سوءتفاهم میشه ،
                یعنی توضیحات اضافه سبب رفع ابهام و رساندن منظور نشده !
                یا برعکس ، درازی مطلب خودش باعث خستگی و گمراهی خواننده میشه
                بیشتر از این هم نمیشه کش بدیم قضیه رو :D
                نگفته مشخصه که من با اینگفته شما چقدر موافقم:D

پیچیدگیه داستان زمانی زیاد میشه که توجه کنیم ، بالاخره با پدیده ای مثل بورس اونم در ایران طرفیم که فضای اون به شدت تغییر جهت میده یا سرعت در یک جهت تغییر میکنه. بدیهی هست که نظر ما هم نسبت به بازار تغییر میکنه و این باعث مشکل میشه که چطور باید به مخاطب این رو توضیح بدی:D
                ----------------------------------
                مهم این هست که آنچه در حال وقوع هست در بازار را همانگونه که واقعا هست! ارزیابی نسبتا درستی داشته باشیم

همانطور که قبلا عرض کردم این روزها بازار بیش از اون که از توافق و ... ترسیده باشه، از دستکاری دولت در قیمتگذاری ترسیده. ریسک بزرگی هم هست خدایی!!

من اگر میدونستم ریسک بزرگ بازار توافق هست اصلا ککم هم نمیگزید برای سهامداری:D ولی ریسک فوق داره پررنگ تر میشه! دولت به پول نیاز داره! و وضع بودجه فاجعه است!

با این توصیفات واقعیت اینه که به طور مشخص بازار در فاز نزول قرار گرفته و حتی احتمال رویت 1300شاخص هم وجود داره و این واقعیتی هست که داریم میبینیم دیگه.

فردا یک ارزیابی خوبی میشه انجام داد که عوامل بنیادی موثر بر بازار کدام یک اهمیت بیشتری دارد. امروز طبق انتظار دلار از محدوده حمایتی بسیار مهمش 27هزار تومن برگشت صعودی داشته که این داستان موثر از کاهش امیدها به برجام هست.

لذا اگر فردا همچنان همان روند نزولی ادامه دار باشه نشان خواهد داد که عامل توافق بیش از بقیه عوامل کم اهمیت شده برای بازار! و بدیهی است که ریسک بازار افزایش قابل توجه خواهد داشت!

از این لحاظ واقعا بازار هفته آتی مهم است.

ببینیم چه میشود
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2118

به غیر از استانبول ، بقیه بورسهای جهانی همگی مثبت هستند

اونها هم کمودیتی محور هستند آیا ؟!

میگم نکنه کرونا در جهان ریشه کن شده و ما هنوز خبردار نشدیم ؟! :D
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                    به غیر از استانبول ، بقیه بورسهای جهانی همگی مثبت هستند

اونها هم کمودیتی محور هستند آیا ؟!

میگم نکنه کرونا در جهان ریشه کن شده و ما هنوز خبردار نشدیم ؟! :D
                    کرونا ریشه کن بشو نیست، فقط طی سالهای آتی انقد جنگ و کشتار میشه که امار فوتی های کرونا در دل کشته شدگان جنگی گم میشه و دیگه کسی بهش توجه نمیکنه.

این رشد مداوم قیمت ها هم نشانه فروپاشی قریب الوقوع اقتصاد جهانی و شروع جنگ های گسترده ست نه چیز دیگه.

نظر

• EHSANI
                      ستاره‌دار(3)
                      • Sep 2020
                      • 2118

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                      سلام
                      این فرمایش شما صحیح هست اما من فکر میکنم قضیه این لایکها خیلی فراتر از این حرفهاست برخی رو حساب دوست و رفاقت لایک میکنند!! برخی رو حساب کم بینی و حسودی پستهای مفید و بهترین تحلیلها هم لایک نمیکنند!!

باید کمی در این قضیه همه ما انصاف را رعایت کنیم و زمان لایک این مسائل را کنار بگذاریم و کاری به اسم و ایدی شخص و حساب و کتاب قبلی نداشته باشیم و هر پست مفیدی را لایک کنیم تا تحلیلگران سایت و افرادی که خبر خاصی دارند تشویق به نوشتن شوند گاهی بهترین خبرهای را میاورم در سایت و بهترین تحلیلها ارائه میدهیم لایک نمیشود و در مقابل پستهای حشو و غیر موضوعی مرتبط ده تا لایک میاد زیرش!!!

مگه کسی مجبوره به نوشتن؟؟ دستمزد نویسندگان تالار همین لایکها هست که باید پرداخت شود توسط خواننده وگرنه نوشتن بعدی ان کاملا احمقانه خواهد بود!!!

کاربر داریم که فقط مصرف کننده هست هیچ دست خیری نداره برای اوردن خبر یا ارائه تحلیل...فقط استفاده میکند حتی حاضر هم نیست لایک نیز کند!!!

باید همه در بروز اوری تاپیکها و درج خبر و ارائه نظر و تحلیل مشارکت کنند و لازم هم نیست هر پستش لایک شود اما انصاف باید رعایت شود و پستهای مفید لایک شود

اگر کاربرهای غیر فعال یا کمتر فعال کمتر مشارکت کنند و یا با لایکها همراهی نویسندگان تالار نکنند تالار میافتد دست یه عده که بیشتر مینویسند و باهم رفاقت دارند

بعد همه ضربه میخورند

خلاصه فروم نویسی یک کار جمعی هست که همه باید برای پویایی ان به سهم خود با رعایت انصاف و وجدان مشارکت کنند وگرنه کسی مجبور به مفت نویسی هم نیست که اخرش نیز بدهکار شود!!
                      گاهی لازم هست تا از یکی دفاع شود گاهی لازم است که با لایک تشویق کنیم گاهی لازم هست خودمان مشارکت کنیم و معادل اخبار و تحلیلهایی که استفاده میکنیم خبر و تحلیل و نظر بدهیم .....اینا با رعایت انصاف و وجدان امکان پذیر هست

برخی ایدیها فقط تخریب چی هستند بعد از ماهها هم که یک پست میگذارند حمله میکنند به کاربران فعال یه تحلیلگران سایت...همیشه در سایت هستند و استفاده میکنند قدمی برنمیدارند برای جبران ان..........این رویه ها باید متوقف شود

این کاربران مهمان هم که حضور دائمی دارند باید بیایند ثبت نام کنند و به سهم خودشان فعال باشند و مشارکت کنند در مباحث

وگرنه از خون سگ حرامترشان هست استفاده از مطالب!!!

تخم مرغ دزد شتر مرغ دزد میشود .....
                      اون تشکر که کلیدش پایین پست هست به معنی لایک و پسندیدن مطلب هست ،
                      فرضاً من نوعی یه چیزی گفتم همه پسندیدند ، باز هم به معنی تایید علمای اقتصاد نیست! :D
                      هیچ یک از ما هم چنین ادعایی نداریم!!!

اما چیزی که باعث حساسیت دوستان شده اینه که
                      اون تشکر پای مطلب برای کاربر فروم یک امتیاز محسوب میشه
                      همینکه زیر اسم و آواتار فرد نوشته میشه : « تشکر شده ؟؟؟؟ بار در ؟؟؟؟ ارسال »
                      این به مرور زمان باعث افزایش رتبه و طبقه کاربر فروم میشه
                      بعد ستاره میگیره و بعد رنگ آی دی تغییر میکنه و...

خب ما که بچه نیستیم دلخوش به ستاره های مجازی باشیم!
                      این بیشتر به کاربران جدید الورود کمک میکنه که بهتر بتونند به نظرات پیش کسوت ها اعتماد کنند
                      یا اینکه اگه یک رخداد خاصی پیش اومد ، دوستان ببینند علمای فروم بر چه مصلحتی اجماع دارند !
                      یا اینکه من نوعی اگه سر دوراهی بودم و سوالی داشتم بدونم بهتره سوال خودمو از کی بپرسم.

خب پس می بینید اینجاست که تشکرهای رفاقتی کار رو خراب میکنه و باعث میشه از هدف دور بشیم

مثل اینها که رفاقتی درجه دکترا و سپهبدی و آیت اللهی میگیرند
                      مخاطب نمی داند به کی مراجعه کنه
                      اینطوری اونهایی که برای رسیدن به این جایگاه دود چراغ خورده اند هم ، بی اعتبار میشند
                      عرضم اینه که مهم نیست اساتید واقعی در بین سایرین گم بشوند
                      مهم اینه که مخاطب نتونه مشاوره خوبی بگیره و این دقیقاً نقض غرض فروم است

وقتی پزشک متخصص و عمومی قابل تفکیک نباشه، این بیمار است که ضرر میکنه نه پزشک متخصص!

.
                      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                        ستاره‌دار(3)
                        • Sep 2020
                        • 2118

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                        درود بر شما

با این بخش از فرمایش شما اصلا موافق نیستم . و البته نظر شخصی هست و نظر شما هم قابل احترام.

اتفاقا به ظور دقیق این" تشکر " ( که شاید اینجا اسم تشکر گمراه کننده هست و مشابه فرض کردن با "تشکر" از تعارف سیگار کوبایی هم که دوست عزیزمون گفتند هم

به نظر درست نمیاد) به منزله تایید یا دست کم تایید ضمنی و نسبی مطلب می بایست تلقی بشه.

یادم هست جناب b4city هم به ظور مبسوط در این مورد قبل تر ها نوشته بودند و تقریبا همین نظر رو داشتند.

شخصا در تشکر زدن ها گزیده و بادقت عمل می کنم و گلایه اون فرد خاص هم کاملا به جاست چون با آگاهی کامل تشکر به مطلب جناب پرواز زده شد! و علت هم مشخصه.
                        درود بر شما
                        .
                        قبل از ورد به شنبه ، به عنوان آخرین پست در باب تشکر؛

اولاً چون به فرمایش شما نقد دارم، بنابراین طبق گفته شما میترسم پست شما رو لایک کنم :D
                        لاکن دلیل نمیشه در متن پست ، بابت توجه شما به عرایض بنده ، یک جمله قدردانی نکنم
                        درست مثل کسی که به شما سیگار تاپی تعارف کنه و شما تشکر کنید ولی مجبور نیستید قبول کنید.
                        من در اون پست مورد مناقشه ! :D در متن پست از دوستم بابت معرفی فرصتهای تاپ قدردانی کرده بودم
                        بعدش هم گفتم من اهلش نیستم ، به گروه خون من نمیخوره ، آقا ممنون ولی من اصلاً سیگاری نیستم :D
                        حالا این یکی دوستمون میگه چرا قجامح رو فرصت تاپ خوندی ؟! قجامح لایق این رتبه نبود /:.yead.:/
                        اصلاً چرا با سیگار بهمن 57 طوری برخورد کردی که انگار سیگار برگ کوبایی بود؟!!! /:.yead.:/
                        خب عقل من میگه اونکه سیگار برگ کوبایی به من تعارف میکنه به تصور خودش داره به من لطف میکنه
                        من هم بابت این لطفش ازش تشکر میکنم
                        الان بیش از 24 ساعت میشه که تاپیک درگیر همین مسئله هست :.thumbsupsmileyanim

نمیدونم والا ... شاید هم اشتباه از من بوده ،
                        باید در استفاده از کلمات بیشتر دقت کنم لذا از همه کاربران عذرخواهی میکنم

دوم : در پست قبلی عرض کردم تشکر پایین مطلب باعث افزایش اعتبار فرومی کاربر میشه
                        که نشون میده فلان کاربر معمولاً مطالب مفیدی مینویسه ولی من نوعی فقط بلدم صفحه رو سیاه کنم.
                        شما هم نظرتون اینه که تشکر زیر مطلب ، نشان دهنده درستی و اعتبار محتوای مطلب هست !!!
                        حالا سوال اینجاست که من نوعی چطوری باید عیار مطلب رو بسنجم و بهش امتیاز بدم ؟!
                        من که استاد اقتصاددان نیستم که بتونم عیار نظریات کاربران رو تشخیص بدم
                        اگر بخواهیم فرمایش شما را عملی کنیم ؛
                        یا باید فرض کنیم همه کاربران عالمان اقتصادی هستیم که اگه بودیم ضرورتی نداره اینجا مطلب بزنیم !!!
                        یا اینکه فقط کاربران خاصی حق تشکر کردن داشته باشند
                        درست شبیه امضای استاد راهنما و استاد داور در زیر پایان نامه دانشگاهی !!!
                        در منطق معروفه که اولاً از فرض غلط نمیشه به نتیجه درست رسید
                        و ثانیاً تایید اکثریت الزاماً به معنی درستی مطلب نیست (سفسطه نظر اکثریت)

«خرد جمعی» با «نظر عمومی و رای اکثریت» خیلی فرق دارد.

پینوشت :
                        تاکید میکنم در این فرومها افرادی بسیار خردمند و قابل و صاحب نظر وجود دارند که از هر استادی خبره تر هستند ولی متاسفانه در پشت یک آی دی ناشناس مخفی شده اند و قابل شناسایی نیستند یا خودشان دوست دارند ناشناس مطلب بزنند.
                        آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2021/10/16, 00:08.
                        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2118

پوتین: صعود نفت به ۱۰۰ دلار کاملا ممکن است
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Amir.tala
                            ستاره دار (2)
                            • Dec 2015
                            • 3143

کسانی که از پستی تشکر می کنند،یعنی آن پست را مفید می دانند!!

به جمله سایت دقت کنید!
                            "کاربر زیر به خاطر ارسال مفید ........... از ایشان تشکر کرده است: "

پس حداقل در این سایت معنی تشکر مشخصه حالا کسایی که معانی دیگر برای تشکر در این سایت درست کرده اند،خب حتما توجیهی دارند!!
                            آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2021/10/16, 00:53.

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4718

خوب دلیل سقوط بازار را میشه به همین پیش بینی ها ربط داد !!! وقتی براورد سازمان برنامه و بودجه از دلار در شرایط توافق و رفع تحریم 17 تا 18 هزار تومان است مشخصه که عده زیادی باور دارند که توافق قطعی است و لذا دولت هم با آزاد سازی منابعش و امکان فروش نفت ، احتمالا آنقدر ارزپاشی خواهد کرد تا دلار به همان نرخهای براوردی نزدیک شود . و مشخصه اگر دلار به اون نرخها نزدیک شود مثل دومینو شاهد سقوط در سایر بازارها خواهیم بود . البته همه اینها با اماها و اگرهای متعدد همراه است .
                              آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2021/10/16, 01:45.

نظر

• منیب
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 2440

دلار18000تومان شودکسانیکه پولشان دربانک خوش به حالشان میشوداساسی ولی بعیدمیدانم هم سودبانکی بگیرندهم ارزش پولشان بالارود

ممکن نیست
                                بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

در حال کار...
                                X