جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1637

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط مسعود. پست شده است View Post
    یکی از مسایل مهم که تحت الشعاع جریان اکراین قرار گرفت و بهش کمتر پرداخته شد جریان نفوذ یک زن یهودی بنام کاترین شکدم تا نقاط حساس نظام بود جریانش را حتما پیگیری کنید تا از فساد و بلاهت و بند تنبان شل مسوولان بیشتر بفهمید من هم کمی بهش اشاره میکنم
    \

کاترینشکدم خبرنگار و جاسوس انگلیسی-اسراییلی توی مصاحبه جدیدش با آهارونوت گفته با بیش از ۱۰۰نفر از مسئولین حکومت جمهوری اسلامی همخوابگی داشته
    هرچی طرف ظرفیت داشته...مسئولین محترم از این ظرفیت استفاده کردن....اون رکورد گینس که نزدیک هزارتا بود الکیه....100تا ژن خوب با هزارتا بی سروپا که قابل مقایسه نیست....بنده خدا عجب حافظه ای هم داشته....احتمالا اسامی یه جا سیو شده...

نظر

• مسعود.
      عضو عادی
      • Jan 2022
      • 170

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
      هرچی طرف ظرفیت داشته...مسئولین محترم از این ظرفیت استفاده کردن....اون رکورد گینس که نزدیک هزارتا بود الکیه....100تا ژن خوب با هزارتا بی سروپا که قابل مقایسه نیست....بنده خدا عجب حافظه ای هم داشته....احتمالا اسامی یه جا سیو شده...
      رسوایی عجیبیه فعلا گوشه ایش بیرون زده

نظر

• مگنوس کارلسن
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1637

در اصل توسط shahin پست شده است View Post

احتراما
        این شرکتهای بزک شده با دلار 30 تومنی و مواد اولیه و انرژی ارزان قیمت طی 5 سال گذشته ؛ با سودهای غیر واقعی که اغلب حتی 10 الی 20 درصدش را هم در سالهای آینده توزیع نخواهند کرد ؛
        عامل بر هم زدن نظم و تعادل بازار و ریزش شدید اغلب شرکتهای با ارزش کوچک و متوسط بازار بودند.
        خصوصا مدیران نادانی که سال گذشته برا آتش زدن بازارهای سرمایه به این سازمان آورده شدند و در اجرای دستور تنها زورشون به شرکتهای کوچک و متوسط فاقد رانت و لابی رسید ؛ آنبالانسی بزرگی در بازار بوجود آوردند ( لطفا در صورت امکان این مدیران را تحت پیگرد قانونی قرار دهید ؛ شاید عبرتی بشوند برای سایر بی شرفها و بی وجدانهای این مرز پر گهر )

50 شرکت از بازار سرمایه جانوری ساخته اند که بالای 95 درصد وزنش در سر و شانه متمرکز شده و می رفتند که کمر بازار را بشکنند.

زمانی که مارکت کپ یک سوم شرکتهای بورس زیر 30 الی 600 میلیارد تومن رسیده ؛ سرمایه گذاری در شرکتهای 50,000 هزار الی 320,000 هزار میلیاردتومنی ؛ مزین به سودهای موهوم که در آینده توان تکرار و یا توزیعش ندارند ؛ هیچ توجیه اقتصادی ندارد.

این روزها بازار نسبت به این نکته هم هوشیار شده و این شرکتهای کوچک هستند که موجب اندکی شادابی در بازار سرمایه شده اند.

موضوع مهم قبل از خرید اشرکتهای کوچک و یا متوسط ؛ محاسبه و تحقیق کافی و خصوصا آینده نگری است. برخی ممکن است مشکلات ساختاری داشته و ارزش خرید نداشته باشند.

ضمنا توجه شود ؛ برخی از شرکتهایی که متولیان بازار بورس برچسپ ورشکسته روی آنها زده و به دخمه های تاریک و کثیف معاملاتی سازمان بورس برده اند ؛ تا چند برابر ارزش فعلیشان توان مالی در خود دارند. ( به علاوه دارائیها و پتانسیل های فوق العاده در زمان حال و یا آینده )

توصیه می شود قبل از خرید ؛ یک مقدار تحقیق و تفحص ( ضمن توجه به جوسازی های مثبت یا منفی که معمولا امور سهام شرکتها به دروغ می دهند ) انجام و ارزش بازار مناسب به عنوان شرط لازم قبل از خرید در نظر گرفته بشود.
        اینجور که از کدال برمیاد مثلا شرکت وپسا فقط یه سوله خالیه که قصد دارن تغییر کاربری بهش بدن.نمیدونم چرا باور نمیکنم..ونمیدونم چرا شفاف سازی نمیشه....

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2211

یکی از مسایل مهم که تحت الشعاع جریان اکراین قرار گرفت و بهش کمتر پرداخته شد جریان نفوذ یک زن یهودی بنام کاترین شکدم تا نقاط حساس نظام بود جریانش را حتما پیگیری کنید تا از فساد و بلاهت و بند تنبان شل مسوولان بیشتر بفهمید من هم کمی بهش اشاره میکنم
          \

کاترینشکدم خبرنگار و جاسوس انگلیسی-اسراییلی توی مصاحبه جدیدش با آهارونوت گفته با بیش از ۱۰۰نفر از مسئولین حکومت جمهوری اسلامی همخوابگی داشته
          یارو رکورد لورنس عربستان آن هم در ایران اسلامی شکسته . جالب نیست ؟

نظر

• مگنوس کارلسن
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1637

نمونه دیگه کزغال...نصف سال اورهال...نصف دیگش تعطیل به دلیل تحریم گمرک!نمونه دیگه برکت که هیچیش معلوم نیست...تمام سرمایه تبدیل به پول نقد شده اما تولید صفر....اگه اینا پولشویی نیست پس چیه؟

نظر

• مسعود.
              عضو عادی
              • Jan 2022
              • 170

\

کاترین شکدم خبرنگار و جاسوس انگلیسی-اسراییلی توی مصاحبه جدیدش با آهارونوت گفته با بیش از ۱۰۰نفر از مسئولین حکومت جمهوری اسلامی همخوابگی داشته
              راهپیمایی عاشورا رفته سربندیاحسین زده تا بیت و سپاه و رییسی هم نفوذ کرده

نظر

• مگنوس کارلسن
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1637

چقدرهم زشته بنده خدا....مسئولین به چی این طرف دل ودین داده اند...البته از بالاخانه که عاجزند...ازدریچه ای دیگر به ماجرا نگریسته اند....

نظر

• مسعود.
                  عضو عادی
                  • Jan 2022
                  • 170

\

کاترین شکدم خبرنگار و جاسوس انگلیسی-اسراییلی توی مصاحبه جدیدش با آهارونوت گفته با بیش از ۱۰۰نفر از مسئولین حکومت جمهوری اسلامی همخوابگی داشته
                  نفوذ جاسوس اسراییلی تا نزدیکی رییسیدر حالی که برخی در حال ماله‌کشی ارتباط و نفوذ این جاسوس به نهادهای حساس و مهم جمهوری اسلامی شدند؛ اسناد نشان میدهد کاترین پرز شکدم، جاسوس اسرائیلی با ابراهیم رئیسی نیز گفتگو داشته است!امیدوارم رییسی به او نیز نگفته باشد در خدمت شما هستم!

اگر اینکه #جاسوس #اسرائیلی #کاترین_شکدم گفته با خیلی از #مسئولین #رابطه #جنسی داشتم راست در بیاد رو سیاهی و افتضاح بزرگی برای این #ارزشی ها و #اصولگرا به بار اومده اما از پررویی اینم ماله خواند کشید و بسیاری از #مردم بیگناه بازم به بهانه #جاسوسی #شکنجه خواهند شد

خوشمزه قصه اینجاست امثال ما ها رو بدون مدرک و به دروغ بهمون میگن جاسوس، اما جاسوس های خودشون بدون هیچ دغدغه ای خودشون در مقابل چشم همه تو رسانه های بین المللی اعتراف میکنن جاسوس بودن؛ طرف گفته با خیلی از مسئولین رابطه جنسی داشتم ?
                  این و کجای دلم بزارم?‍♂️

#کاترین_شکدم روی مسئله ی استفاده از حجاب برای نفوذ خیلی تاکید کرده.فساد پتروشیمی و خانم #مرجان_شیخ_الاسلامی که مشخص شد،یکی از مسئولین در جواب چطور چنین سمتی به ایشون با سابقه کمی که داشتن دادید؟گفته بود،بهرحال ایشون حجاب کاملی داشتن و متدین بودن.رونوشت: به تمام عرزشیهای جهان

#کاترین_شکدم #جاسوس #إسرائيل ولی خوب به احکام #اسلام واقف بوده ها برای هر گونه نزدیکی به هر نری از #مسئولین #نظام اول #صیغه میخونده که #اسلام به خطر نیافته و #دین و #ایمان شان به باد نره

به نظرم خبر #کاترین_شکدم خیلی حیف بود که بین این همه خبر بهش کم توجهی شد.

#کاترین_شکدم که حالا دستش رو رو کرده خیلی سئوال‌ها پیش میاد. اینکه چرا اصلاً چنین خطری کرده که دستش رو رو کنه؟ داستان جالبیست که منتظر می‌مونم کتابش بیاد بیرون.

هرکی میره راه‌پیمایی اربعین آدم خوبی نیست.پول ملت را خرج راه‌پیمایی اربعین نکنید.#کاترین_شکدم

س:چگونه با افراد حکومت وارد رابطه میشدین؟ج:من به تمام آقایان و مسئولان حکومتی که برای کار ملاقات میکردم پیشنهاد عقدموقت یا صیغه اسلامی میدادم و تقریبا همه هم قبول میکردند چون از نظرشان کاملا شرعی و قانونی بودس:با چند نفر به این صورت رابطه داشتید؟ج:حدود۱۰۰نفر

پیاده روی #اربعین رو جدی بگیریدبعضیا باهاش میشن وزیربعضیا هم میشن ستون نویس وبسایت خامنه ی@edu_yousefnoori
                  #کاترین_پرز_شکدم

ماجرای #کاترین_شکدم را آن طور که شایسته است به آن توجه نشد! یک وقتی این طور نشود که زیر خبرهای روسیه و اوکراین دفن شود‌.بالاخره خوراک گاندو۳ برای گاندوسازان فراهم شده و نباید بدون توجه از آن گذشت. برای اقتدارگراها هم این همه سکوت خوب نیست، یک حرفی بزنید بدانیم حداقل زنده هستید!

#کاترین_شکدم تحلیلگر یهودی، که در سال‌های اخیر جزو ستون‌نویسان ثابت وبسایت انگلیسی پایگاه حفظ و نشر آثار آیت‌الله خامنه‌ای بود،
                  در یادداشتی مفصل در تایمز اسرائیل از نفوذی بودن خود پرده ‌برداشت و به شرح چگونگی نفوذ خود در محافل قدرت ایران پرداخت.
                  #گاندو ??

این #کاترین_شکدم رو دیدین؟هزاران مثل این بشر با تسبیح،ریش،جا مُهر پیشونی،چادر،چفیه و... تو این مملکت وجود دارند که خودشون ولایی نشون میدن، «حضرت آقا»از دهنشون نمی افته و از هیچ فسادی تو خلوتشون دریغ نمی کنند.همه این هارو به اسم دین فاکتور میکنندبیچاره دین که شده بازیچه شما:))

٣-#کاترین_شکدم شش ماه بعد در آبان ٩۶ هم به دعوت کنفرانس «افق نو» به راهپیمایی اربعین رفت. مجموعه‌ای که نادرطالب‌زاده دبیر آن است و در سال‌های اخیر ده‌ها چهره غربی را مانند شکدم به ایران آورده و یا به راهپیمایی اربعین برده است.

مملکت را جاسوس هایی چون #کاترین_شکدم برداشته و امثالش در بیت و سایت رهبر نظام جولان می دهند، بعد حضرات به دستگیری منتقدینی چون #حسین_رونقی عزیز مبادرت می ورزند. حسین رونقی ها برای #ایران نعمت اند. اما سیستم اطلاعاتی گیج نظام و جاسوس هایی چون شکدم مصیبت. کاش کسی در این سیستم بفهمد

میتونه با حجاب باشه ،سربند یا حسین داشته باشه پیاده روی اربعین بره ولی در عین حال جاسوس هم باشهحالا دیگه خود دانید#کاترین_شکدم

اگر روزی بچه‌های اطلاعات گفتن که #کاترین_شکدم آدمِ ماست و اعلامِ جاسوسیش، عملیات فریب بوده، هیچ‌ تعجب نکنید!اینا همینقدر حرفه‌ای و‌ خفن هستن!

ماجرای کاترین شکدم به اندازه ۱۰ فصل گاندو ساختن ظرفیت دارد،حرامتان باد اگر از این فرصت طلایی استفاده نکنیدو نسازید،آدرس غلط ندهید نفوذ بیخ گوشتان است و در خانه شما لنگر انداخته و کنگر خورده و برده و رفته،مانند ماجرای شورآباد که جارو کردند و بردند ونتانیاهوی الدنگ به ریش مان خندید

توجه داشته باشید که جاسوس با موهای بلوند و کراوات قرمز نمیاد. جاسوس حجاب میذاره، ریش میذاره، یقه میبنده و درباره محور مقاومت حماسه سرایی میکنه.#کاترین_شکدم

#کاترین_پرز_شکدم پیش از انتخابات ۹۶ برای شبکه روسی راشاتودی با ابراهیم رئیسی یک مصاحبه کرد.سال ۹۶ به دعوت کمپین «حسین عشق بین‌المللی» و «کنفرانس افق نو» به راهپیمایی اربعین رفت.در رسانه‌های ایران او به‌عنوان کاتولیک انگلیسی که مسلمان شده و تحلیلگر خاورمیانه بخصوص یمن معرفی شده

افشای هویت عامل نفوذی موساد در ارگان های بیت رهبری و سپاهکاترین پرز شکدم،تحلیلگر یهودی، که درسال‌های اخیر جزو ستون‌نویسان ثابت وبسایت انگلیسی پایگاه حفظ و نشر آثار آیت‌الله خامنه‌ای بود، در یادداشتی مفصل در تایمز اسرائیل از نفوذی بودن خود پرده‌برداشت و به شرح چگونگی نفوذ

فردی که سابقا نویسنده بخش انگلیسی سایت دفتر رهبری بوده امروز در تایمز اسراییل مطلب نوشته و از شیوه نفوذش گفته، مطالب از سایت دفتر حذف شده اما در آرشیو وب موجود است.#کاترین_شکدم

آدم نفوذی با کروات و ریش تراشیده و ... وارد سیستم نمیشه... خانم با ژست اسلام و انقلاب دوستی وارد و در برخی رسانه‌ها و سایتهای مرتبط با حکومت مطلب می‌نوشته و ...

کیهان، باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه رسالت و خبرگزاری تسنیم از رسانه های داخلی بودند که اخبار این فرد را پوشش می دادند.

طرف چقدر مهارت داشته خودشو شکل اینا کرده مثل اینا حرف زده کاراشو کرده ماموریتش تموم شده رفته گزارشش رو داده علنا هم گفته من نفوذی بودم اینا هنوز میگن نه نفوذ چیه جاسوس کدومه؟ چرا؟چون حرفاش مطابق معیارهای اینا بوده?? هنوز نمیدونن جاسوس خودشو شکل اینا میکنه
                  ۱/۲
                  #کاترین_شکدم

نظر

• مسعود.
                    عضو عادی
                    • Jan 2022
                    • 170

ترجمه مصاحبه جدید کاترین شکدم با سایت اسراییلی س:چطور به این سادگی توانستید به کادر رهبری ایران نفوذ کنید؟ج:به هیچ وجه ساده و آسان نبود بلکه برعکس اونها بسیار به انگلیسها بدبین هستند

س:ولی شما در سایت رهبر حکومت ایران مطلب مینوشتید و با مقامات بسیار بالایی درحکومت مصاحبه داشتیدج:بله ولی این کار به سادگی میسر نشدسالها طول کشید تا اعتماد آنها را جلب کنم؛در ایران کافی است تظاهر کنید که مسلمانی افراطی هستید فورا دربهای بسته ارکان قدرت به روی شما باز میشود

س:کمی بیشتر توضیح میدهید؟ج:برای مخاطبان شما باید بگویم ساختار قدرت در ایران بسیار پیچیده است و مانند یک سازمان مخوف مافیایی اداره میشود و همه برای اینکه به رهبر نزدیکتر بشوند با هم رقابت میکنندو جمله معروف هدف وسیله را توجیه میکند در ایران بسیار کاربرد دارد

س:اولین قدم برای رسیدن به اهدافتان چه بود؟ج:اولین قدم این بود که تظاهر کنم مسلمان شدم و البته یک مسلمان افراطی ،برای این کار بسیاری از کتابهای اسلامی را مطالعه کردم و احکام و آداب شیعه را بررسی دقیق کردم و مثلا فهمیدم مسلمانان افراطی به حجاب بسیار اهمیت میدهند

س:یعنی برای نفوذ بین افراد و مقامات ایران همین کافی بود؟ج:قطعانه!ولی مقامات با نفوذ یا اصولا هر کسی که در ایران مقام و رتبه داشته باشد با یک زن غیرمحجبه مصاحبه نمیکند برای همین اولین قدم استفاده از اهرم حجاب و ظاهری اسلامی برای ملاقات با مقامات ایرانی است

س:اولین شخصی که موفق به ملاقاتش شدین چه کسی بود؟ج:اولین شخص ودرواقع مهمترین شخصی که باعث ورود من به دنیای سیاستمداران ایرانی بود ، یداله جوانی مدیرمسئول صبح صادق بود که از طریق خبرنگارتهران تایمز به ایشان معرفی شدمبعدها فهمیدم مقام بسیار بالایی در سپاه پاسداران دارند

س:به نکته بسیار حساس و مهمی اشاره کردید آیا سردار سپاه به شما شک نکرد؟ج:همانطور که گفتم مقامات ایران بسیار به ما انگلیسیها بدبین هستند و مدتها طول کشید تا توانستم اعتماد سردار یداله جوانی را کسب بکنمس:قدری بیشتر در مورد جزئیات این رابطه بگویید

ج:برای معرفی به سردار جوانی مجبور شدم مدتی با خبرنگار ارشد تهران تایمز دوست باشم و رابطه برقرار کنمس:پس اولین برقراری رابطه با مدیر تهران تایمز بود؟ج:بله روزنامه تهران تایمز روزنامه انگلیسی زبانی است که به تندروها تعلق دارد و در تهران منتشر میشود

س:معرفی شما به سایت رهبری ایران هم از طریق سردار جوانی انجام شد؟ج:من تمام موفقیتی که در ایران به دست آوردم توسط سردار یداله جوانی بود س:از چگونگی ورود خود به سایت رهبری و مصاحبه با مقامات بلندپایه حکومت بگویید؟ج:خوشبختانه دوستی من با سردارجوانی تمام مشکلات را حل کرد

س:تقریبا تمام مقاماتی که با شما ارتباط داشتند مقامات تندرو حکومت بودند با بقیه جناحها هم رابطه داشتید؟ج:همانطور که گفتم حکومت ایران مانند گروهای مافیا اداره میشود که مثلا گروه تندروها به اصلاحطلبان اعتماد ندارند و برعکس ، برای همین نمیشود به همه گروها نفوذ کرد

س:نوشته های شما در بین اکثر خبرگزاریها و روزنامه های تندرو حکومت بازتاب داشته چطور موفق به این کار شدین؟ج:حکومت ایران مثل یک قلعه است که کافیه از دیوار رد بشوید بعد از آن گردش در کل قلعه برای شما آزاد است من به کمک سردار جوانی با اکثر مراکز قدرت در ایران مرتبط بودم

س:اسرار و اطلاعات را چگونه جمع آوری میکردید؟ج:این یک سوال سخت و پیچیده است که نمیتوانم کامل بهش پاسخ بدهمس:چرا؟ج:چون هنوز هم افرادی هستند که در حال جمع آوری اطلاعات هستند و با حرفهای من ممکن است جان آنها به خطر بیفتدس:تا جایی که امکان دارد بگوییدج:لطفا سوال بعدی

س:شما با نام بردن از سردار یداله جوانی گفتید که او معرف شما به مراکز حساس قدرت در ایران بوده ،آیا این گفته شما باعث به خطر افتادن این شخص نمیشود؟ج:نه چون خود سردار یداله جوانی متوجه شد که من جاسوس هستم و من را لو داد ولی قبل از من توانستم از ایران خارج شوم

س:سردار جوانی از کجا فهمید که جاسوس هستیدج:سردارجوانی به روابط من با مقامات حکومت شک کرد تقریبا با هرکسی که به من برای کار معرفی میکرد رابطه برقرار میکردم ولی از طرفی خودم را بسیار مومن و مقید به اسلام نشان میدادم و همین رابطه بامردان حکومت باعث شک کردن یداله جوانی شد

س:چگونه با افراد حکومت وارد رابطه میشدین؟ج:من به تمام آقایان و مسئولان حکومتی که برای کار ملاقات میکردم پیشنهاد عقدموقت یا صیغه اسلامی میدادم و تقریبا همه هم قبول میکردند چون از نظرشان کاملا شرعی و قانونی بودس:با چند نفر به این صورت رابطه داشتید؟ج:حدود۱۰۰نفر

س:واقعا رابطه بااین همه شخص برایتان سخت نبود؟ آیا نگران بیماریهای مقاربتی نبودید؟ج:البته با همه این افراد رابطه جنسی نداشتم ولی در بین مقامات حکومت ایران حتی برای یک دستمالی ساده هم ترجیح میدادند که صیغه محرمیت بخوانند یا برای بوسیدن هم همینطور

س:پس با همه ۱۰۰نفرمقامات حکومت رابطه نداشتید؟ج:در حکومت جمهوری اسلامی هر گونه تماس فیزیکی زن با مرد رابطه محسوب میشود مثلا برای اینکه کنار یکی از آخوندهای حکومتی قلیان بکشیم برای من صیغه خواند تا موقع قلیان کشیدن پاهایش را بمالمس:پس با ملایان هم رابطه داشتین؟

ج:بله البته مهمترین منابع خبری من ملایان(آخوندها)بودند چون در ایران اکثر مناصب مهم حکومتی دست آخوندها استس:با آخوندها چگونه آشنا میشدین؟ج:همانطور که گفتم در بین مقامات جمهوری اسلامی کافی است با یک معرف نفوذ کنید بقیه مثل دومینو شما را به همدیگر معرفی میکنند

س:با آخوندهای حکومتی به چه بهانه قرار ملاقات میگذاشتید؟ج:به بهانه اینکه تازه مسلمان شدم ومیخواهم احکام دین را بپرسم قرار ملاقات میگذاشتم و در همان قرار پیشنهاد عقد موقت اسلامی میدادمس:آیا به سادگی قبول میکردند؟ج:اگر قبول نمیکردند اصرار میکردم که سنت پیغمبر است

س:بعد از ملاقات اول با مقامات چگونه از آنها اطلاعات به دست می آوردید؟ج:بعد از ملاقات و پیشنهاد صیغه از طرف من دیگر بقیه کار آسان بود و چون یک اعتمادی بین ما شکل گرفته بود خود آنها در زمان ملاقاتهای حضوری کلی مطلب و اطلاعات به من میدادند بدون اینکه نیاز باشد بپرسم

س:کمی بیشتر توضیح میدهیدج:مثلا من با یک نماینده مجلس رابطه داشتم که آخوند هم بود و خودش کل مطالب جلسه غیرعلنی مجلس را که محرمانه است برای من تعریف میکرد و حتی در حین رابطه و توی تخت هم داشت اسرار مملکتی را فاش میکرد برای اینکه من هرکاری بخواهد برایش انجام بدهم

س:چگونه با افرادی مانند ابراهیم رییسی داشتید؟ج:در ایران جمله ای است که میگویند برای دیدن مدیرکل اول باید آبدارچی را ببینید من هم برای ملاقات با افراد مهم با اطرافیان آنها رابطه برقرار کردم مثلا با آقای غلامحسین اسماعیلی رابطه برقرار کردم اون هم قرار ملاقات من را با رییسی گذاشت

نظر

• مگنوس کارلسن
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1637

خوب پس صیغه بوده...مشکلی نیست...الکی به اقایون تهمت زدن....پس حله...الکی شلوغش کردن...

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

چه اسمی هم داشته تابلو بوده دیگه
                        کاترین شک دام /:.yead.:/

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

خخخخخ بقول اسدالله میرزا مومنت مومنت
                          این خانمه عین زن شیرعلی قصاب بوده است از دایی جان سرهنگ تا شمسعلی میرزا و احتمالا خود دایی جان ناپلئون هم باهاش سانفرانسیسکو رفتند. خخخخخخ
                          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

ترجمه مصاحبه جدید کاترین شکدم با سایت اسراییلی س:چطور به این سادگی توانستید به کادر رهبری ایران نفوذ کنید؟ج:به هیچ وجه ساده و آسان نبود بلکه برعکس اونها بسیار به انگلیسها بدبین هستند

س:ولی شما در سایت رهبر حکومت ایران مطلب مینوشتید و با مقامات بسیار بالایی درحکومت مصاحبه داشتیدج:بله ولی این کار به سادگی میسر نشدسالها طول کشید تا اعتماد آنها را جلب کنم؛در ایران کافی است تظاهر کنید که مسلمانی افراطی هستید فورا دربهای بسته ارکان قدرت به روی شما باز میشود

س:کمی بیشتر توضیح میدهید؟ج:برای مخاطبان شما باید بگویم ساختار قدرت در ایران بسیار پیچیده است و مانند یک سازمان مخوف مافیایی اداره میشود و همه برای اینکه به رهبر نزدیکتر بشوند با هم رقابت میکنندو جمله معروف هدف وسیله را توجیه میکند در ایران بسیار کاربرد دارد

س:اولین قدم برای رسیدن به اهدافتان چه بود؟ج:اولین قدم این بود که تظاهر کنم مسلمان شدم و البته یک مسلمان افراطی ،برای این کار بسیاری از کتابهای اسلامی را مطالعه کردم و احکام و آداب شیعه را بررسی دقیق کردم و مثلا فهمیدم مسلمانان افراطی به حجاب بسیار اهمیت میدهند

س:یعنی برای نفوذ بین افراد و مقامات ایران همین کافی بود؟ج:قطعانه!ولی مقامات با نفوذ یا اصولا هر کسی که در ایران مقام و رتبه داشته باشد با یک زن غیرمحجبه مصاحبه نمیکند برای همین اولین قدم استفاده از اهرم حجاب و ظاهری اسلامی برای ملاقات با مقامات ایرانی است

س:اولین شخصی که موفق به ملاقاتش شدین چه کسی بود؟ج:اولین شخص ودرواقع مهمترین شخصی که باعث ورود من به دنیای سیاستمداران ایرانی بود ، یداله جوانی مدیرمسئول صبح صادق بود که از طریق خبرنگارتهران تایمز به ایشان معرفی شدمبعدها فهمیدم مقام بسیار بالایی در سپاه پاسداران دارند

س:به نکته بسیار حساس و مهمی اشاره کردید آیا سردار سپاه به شما شک نکرد؟ج:همانطور که گفتم مقامات ایران بسیار به ما انگلیسیها بدبین هستند و مدتها طول کشید تا توانستم اعتماد سردار یداله جوانی را کسب بکنمس:قدری بیشتر در مورد جزئیات این رابطه بگویید

ج:برای معرفی به سردار جوانی مجبور شدم مدتی با خبرنگار ارشد تهران تایمز دوست باشم و رابطه برقرار کنمس:پس اولین برقراری رابطه با مدیر تهران تایمز بود؟ج:بله روزنامه تهران تایمز روزنامه انگلیسی زبانی است که به تندروها تعلق دارد و در تهران منتشر میشود

س:معرفی شما به سایت رهبری ایران هم از طریق سردار جوانی انجام شد؟ج:من تمام موفقیتی که در ایران به دست آوردم توسط سردار یداله جوانی بود س:از چگونگی ورود خود به سایت رهبری و مصاحبه با مقامات بلندپایه حکومت بگویید؟ج:خوشبختانه دوستی من با سردارجوانی تمام مشکلات را حل کرد

س:تقریبا تمام مقاماتی که با شما ارتباط داشتند مقامات تندرو حکومت بودند با بقیه جناحها هم رابطه داشتید؟ج:همانطور که گفتم حکومت ایران مانند گروهای مافیا اداره میشود که مثلا گروه تندروها به اصلاحطلبان اعتماد ندارند و برعکس ، برای همین نمیشود به همه گروها نفوذ کرد

س:نوشته های شما در بین اکثر خبرگزاریها و روزنامه های تندرو حکومت بازتاب داشته چطور موفق به این کار شدین؟ج:حکومت ایران مثل یک قلعه است که کافیه از دیوار رد بشوید بعد از آن گردش در کل قلعه برای شما آزاد است من به کمک سردار جوانی با اکثر مراکز قدرت در ایران مرتبط بودم

س:اسرار و اطلاعات را چگونه جمع آوری میکردید؟ج:این یک سوال سخت و پیچیده است که نمیتوانم کامل بهش پاسخ بدهمس:چرا؟ج:چون هنوز هم افرادی هستند که در حال جمع آوری اطلاعات هستند و با حرفهای من ممکن است جان آنها به خطر بیفتدس:تا جایی که امکان دارد بگوییدج:لطفا سوال بعدی

س:شما با نام بردن از سردار یداله جوانی گفتید که او معرف شما به مراکز حساس قدرت در ایران بوده ،آیا این گفته شما باعث به خطر افتادن این شخص نمیشود؟ج:نه چون خود سردار یداله جوانی متوجه شد که من جاسوس هستم و من را لو داد ولی قبل از من توانستم از ایران خارج شوم

س:سردار جوانی از کجا فهمید که جاسوس هستیدج:سردارجوانی به روابط من با مقامات حکومت شک کرد تقریبا با هرکسی که به من برای کار معرفی میکرد رابطه برقرار میکردم ولی از طرفی خودم را بسیار مومن و مقید به اسلام نشان میدادم و همین رابطه بامردان حکومت باعث شک کردن یداله جوانی شد

س:واقعا رابطه بااین همه شخص برایتان سخت نبود؟ آیا نگران بیماریهای مقاربتی نبودید؟ج:البته با همه این افراد رابطه جنسی نداشتم ولی در بین مقامات حکومت ایران حتی برای یک دستمالی ساده هم ترجیح میدادند که صیغه محرمیت بخوانند یا برای بوسیدن هم همینطور

س:پس با همه ۱۰۰نفرمقامات حکومت رابطه نداشتید؟ج:در حکومت جمهوری اسلامی هر گونه تماس فیزیکی زن با مرد رابطه محسوب میشود مثلا برای اینکه کنار یکی از آخوندهای حکومتی قلیان بکشیم برای من صیغه خواند تا موقع قلیان کشیدن پاهایش را بمالمس:پس با ملایان هم رابطه داشتین؟

ج:بله البته مهمترین منابع خبری من ملایان(آخوندها)بودند چون در ایران اکثر مناصب مهم حکومتی دست آخوندها استس:با آخوندها چگونه آشنا میشدین؟ج:همانطور که گفتم در بین مقامات جمهوری اسلامی کافی است با یک معرف نفوذ کنید بقیه مثل دومینو شما را به همدیگر معرفی میکنند

س:با آخوندهای حکومتی به چه بهانه قرار ملاقات میگذاشتید؟ج:به بهانه اینکه تازه مسلمان شدم ومیخواهم احکام دین را بپرسم قرار ملاقات میگذاشتم و در همان قرار پیشنهاد عقد موقت اسلامی میدادمس:آیا به سادگی قبول میکردند؟ج:اگر قبول نمیکردند اصرار میکردم که سنت پیغمبر است

س:بعد از ملاقات اول با مقامات چگونه از آنها اطلاعات به دست می آوردید؟ج:بعد از ملاقات و پیشنهاد صیغه از طرف من دیگر بقیه کار آسان بود و چون یک اعتمادی بین ما شکل گرفته بود خود آنها در زمان ملاقاتهای حضوری کلی مطلب و اطلاعات به من میدادند بدون اینکه نیاز باشد بپرسم

س:کمی بیشتر توضیح میدهیدج:مثلا من با یک نماینده مجلس رابطه داشتم که آخوند هم بود و خودش کل مطالب جلسه غیرعلنی مجلس را که محرمانه است برای من تعریف میکرد و حتی در حین رابطه و توی تخت هم داشت اسرار مملکتی را فاش میکرد برای اینکه من هرکاری بخواهد برایش انجام بدهم

س:چگونه با افرادی مانند ابراهیم رییسی داشتید؟ج:در ایران جمله ای است که میگویند برای دیدن مدیرکل اول باید آبدارچی را ببینید من هم برای ملاقات با افراد مهم با اطرافیان آنها رابطه برقرار کردم مثلا با آقای غلامحسین اسماعیلی رابطه برقرار کردم اون هم قرار ملاقات من را با رییسی گذاشت

وای وای وای

خخخخخ

توجه کنید توجه کنید
                            پاراگراف آخر
                            با غلامحسین خان اسماعیلی هم بعله. خخخخ
                            رییس سابق سازمان زندانها. سخنگوی قوه قضاییه و رییس دفتر فعلی رییسی.... به به به به. یعنی خود رییسی هم آررره!؟ چه کتاب پرفروشی بشه کتاب خاطراتش خخخخ
                            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                              ستاره دار(3)
                              • May 2020
                              • 1280

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                              چقدرهم زشته بنده خدا....مسئولین به چی این طرف دل ودین داده اند...البته از بالاخانه که عاجزند...ازدریچه ای دیگر به ماجرا نگریسته اند....
                              بالا را نبین که زشته پایینو ببین بهشته...خخخخخ

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                                قیمت گندم در بازار جهانی امروز با افزایش حدود 6 درصدی، با دلار 25 هزار تومانی به حدود کیلویی 8500 تومان رسیده است. ------ مجلس در ایران نرخ خرید تضمینی گندم در سال آینده را کیلویی 9500 تومان در نظر گرفته است.
                                ۸۵۰۰!؟ گندم جهانی الان تنی بالای ۹۰۰ دلاره یعنی کیلویی ۲۴۰۰۰ تومن
                                روسیه و اوکراین از بزرگترین صادرکنندگان گندم دنیا هستند و ممکنه یک فاجعه و قحطی جهانی خصوصا در ایران داشته باشیم

نظر

در حال کار...
                                X