جــــو بــــازار
Collapse
X
-
ماکه هنوز چیزی درباره اصلاح آبان...نه دیدیم نه شنیدیم...توآبان...قیمت سهام بزرگ سایپا وایران خودرو وفولاد وبقیه...چند بودن...چند شدن...بازار که فقط دارایکم نیست...اگه منظور منفی امروز بوده....همین امروز بازار برمیگرده....اگه چیز دیگری مدنظر بوده بگین بشنویم.....
باز نصف روز بازار منفی شد...دیدین گفتم شروع شد....حیف.... شیما نیست....وگرنه اساسی جواب میداد...😁😁
👍 3🤢 1نظر
-
اصلاح هنوز کاملآ تایید نشده است شاخص کل حداقل سه تا کندل منفی پشت سر هم باید بزند تا بشود گفت وارد اصلاح شده! امروز گروه پالایشی خوش درخشیدند و شتران صف خرید بست خیلی از سهمهای دیگر بازار صف خرید خودشان را حفظ کرده اند لیدرهای بازار نیز در حال مثبت شدن هستند اما اهرمی ها هنوز منفی معامله میشوند! از طرفی دیگر شاخص کل باید از مقاومتی که دیروز نتوانست عبور کند بگذرد تا بشه به ادامه این روند صعودی خوشبین بود! روزهای پرنوسان و بسیار حساسی را در پیش داریم باید دست به عصا بود تا تکلیف این چند روزه شاخص کل مشخص شود
نظر
-
باز نصف روز بازار مثبت شد...دیدین گفتم شروع شد....حیف.... به قول یوزارسیف همه چیز را نمیشود به عوام گفت! و الا آنخ ماهو کاهن اعظم معبد مصر میبایست یوزارسیف را شکست میداد و پادشاه مصر میشد!! ملت چقدر عجول تشریف دارند!! انتظار دارند اصلاح یکهویی و در یک زمان یکی دو روزه رخ بدهد! صبور باش جانم صبور... تا انتهای این بازی هنوز کمی مسیر باید طی شود بعد بنشین قضاوت کن حتی کی مونی کاهن محافظ معبد مصر اینقدر عجول نبود که شما هستی!! زنگ خطر اصلاح دو روز است که به صدا در آمده است و یک عده هنوز در خواب زمستانی خود فرو رفته اند!
😂 2👍 2👎 1نظر
-
دقیقا همانطوری که عرض کرده بودم مقاومت شاخص کذایی سه میلیون و دویست هزار که الان تبدیل شده به سطح حمایتی و خوب عمل میکنهدر اصل توسط طيب پست شده است View Post
موضوع خیلی مهم شکست با قدرت محدوده سه میلیون و دویست هزار واحد است که بعد از آن روند اصلی صعودی آغاز میشه و پول های هنگفتی وارد بازار میشه
با روندنجنگیم
از نظر بنده این مقاومت شکسته خواهد شد
👍 3نظر
-
خوب است اساتید سُرسُرولوژی نظر پر مغزشان را در مورد فولاد و آب شدن صفش آپدیت نمایند
عه! الان دیدم
این استاد هم گویا به مکتب پر طرفدار ملانصرالدین پیوسته اند و مرقوم فرمودند اصلاح هنوز کاملا تایید نشده
دیروز «سرسره» شروع شده بود
امروز «اصلاح»!
تازه هنوز تایید هم نشده
امان از جماعت جوگیر
امان تر!!! از جماعت دودوزه بازDexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
😂 2👍 1👎 1نظر
-
فعلا فولاد از ۲۰۲ تومن تا ۳۰۰ تومن بالا اومده، نقدادر اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
خوب است اساتید سُرسُرولوژی نظر پر مغزشان را در مورد فولاد و آب شدن صفش آپدیت نمایند
عه! الان دیدم
این استاد هم گویا به مکتب پر طرفدار ملانصرالدین پیوسته اند و مرقوم فرمودند اصلاح هنوز کاملا تایید نشده
امروز «اصلاح»!
تازه هنوز تایید هم نشده
امان از جماعت جوگیر
امان تر!!! از جماعت دودوزه باز
نظر
-
ببخشید جناب بنده که دیروز از سرسره بازی حرفی زدم میشه بفرمائید شما دقیقآ کجا تشریف داشتید!!؟ شمایی که مدعی هستین دانش تحلیلگری تان از من خیلی بیشتر است و لابد همینطور است چرا همان دیروز خطایم را به بنده متذکر نشدید! تا حداقل من هم متوجه اشتباهم شوم!!؟ اینکه بعد از عیان و آشکار شدن معاملات روز بعد خود را عقل کل و پرمغز فرض کنید و بیایید اینجا و اظهار فضل کنید! حکایت نوشدارو بعد از مرگ سهراب میشود!و این نشان میدهد که آنقدرها که فکر میکنید از خود تحلیلی ندارید! اگر امروز بازار منفی میشد اونوقت می آمدید همین افاضه ها را میکردید یا مثل دیروز صداتون در نمی آمد و یه گوشه ای کمین کرده و قایم میشدید!!؟ پس تنها هنر و دانش شما این است که اگه کسی از بالا یا پایین رفتن بازار حرفی بزند! و اگه فردای آن روز حرف طرف اشتباه از آب در آید بیایید اینجا و عقده گشایی کنید!!؟ لابد هم فکر میکنید با کوبیدن کسی خودتان را تحلیلگر و پرمغز جلوه میکنید!! کاش شما هم همان روز خلاف حرف بنده را میزدید تا ببینیم شما چه در چنته دارید و عیار تحلیلیگری تان چقدر است!!من که دیروز چیزی از شما ندیدم! لازمه تاکید کنم بنده هنوز هم که هنوزه به اصلاح در آبان ماه اعتقاد دارم و تازه اوائل این ماه هستیم حالا چند روز دیرتر یا زودتر فکر نکنم ایرادی داشته باشد! و هنوز این ماه تمام نشده است تمامآ نقد شدم و طمع بیشتر نکردم اما براستی شما چه کردید!!!؟ از کجا معلوم که شما تحلیل پرمغزی ارائه میدهید؟ بنده آنقدر شهامت و جرعت جرعت حداقلی را داشتم و نظرم را صادقانه با دوستان اینجا به اشتراک گذاشتم حالا درست و یا غلط بودنش را گذشت زمان ثابت خواهد کرد ولی ظاهرآ شما به نظر میاد همین حداقل هایی که بنده دارم را در خود نداشته نباشید!!
در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
عه! الان دیدم
امروز «اصلاح»!
تازه هنوز تایید هم نشده
امان از جماعت جوگیر
امان تر!!! از جماعت دودوزه باز
👏 1🙏 1نظر
-
دیروز وامروز...معاملات باحجم میلیاردی خساپارا نگاه کنید...قیمت پایانی دقیقا رو صفر بسته شد....به نظر شما این تصادفیه که دوروز متوالی معاملات با این حجم وباقیمتهای مختلف بخوره...ودست آخر روی صفرتابلو بایسته؟؟...آخه لامصب...یعنی حتی یک ریال نباید پس وپیش بشه؟؟؟؟.....اگه ربات والگوریتم دخالت نداره...پس چیه؟؟؟؟....
😀 1نظر
-
کاری به اصلاح آبان ماه ندارم و نمیدونم اصلا درست هست یا نه، ولی جدای از این مطلب، حرف جالبی زدید!در اصل توسط کریشنا پست شده است View Postببخشید جناب بنده که دیروز از سرسره بازی حرفی زدم میشه بفرمائید شما دقیقآ کجا تشریف داشتید!!؟ شمایی که مدعی هستین دانش تحلیلگری تان از من خیلی بیشتر است و لابد همینطور است چرا همان دیروز خطایم را به بنده متذکر نشدید! تا حداقل من هم متوجه اشتباهم شوم!!؟ اینکه بعد از عیان و آشکار شدن معاملات روز بعد خود را عقل کل و پرمغز فرض کنید و بیایید اینجا و اظهار فضل کنید! حکایت نوشدارو بعد از مرگ سهراب میشود!و این نشان میدهد که آنقدرها که فکر میکنید از خود تحلیلی ندارید! اگر امروز بازار منفی میشد اونوقت می آمدید همین افاضه ها را میکردید یا مثل دیروز صداتون در نمی آمد و یه گوشه ای کمین کرده و قایم میشدید!!؟ پس تنها هنر و دانش شما این است که اگه کسی از بالا یا پایین رفتن بازار حرفی بزند! و اگه فردای آن روز حرف طرف اشتباه از آب در آید بیایید اینجا و عقده گشایی کنید!!؟ لابد هم فکر میکنید با کوبیدن کسی خودتان را تحلیلگر و پرمغز جلوه میکنید!! کاش شما هم همان روز خلاف حرف بنده را میزدید تا ببینیم شما چه در چنته دارید و عیار تحلیلیگری تان چقدر است!!من که دیروز چیزی از شما ندیدم! لازمه تاکید کنم بنده هنوز هم که هنوزه به اصلاح در آبان ماه اعتقاد دارم و تازه اوائل این ماه هستیم حالا چند روز دیرتر یا زودتر فکر نکنم ایرادی داشته باشد! و هنوز این ماه تمام نشده است تمامآ نقد شدم و طمع بیشتر نکردم اما براستی شما چه کردید!!!؟ از کجا معلوم که شما تحلیل پرمغزی ارائه میدهید؟ بنده آنقدر شهامت و جرعت جرعت حداقلی را داشتم و نظرم را صادقانه با دوستان اینجا به اشتراک گذاشتم حالا درست و یا غلط بودنش را گذشت زمان ثابت خواهد کرد ولی ظاهرآ شما به نظر میاد همین حداقل هایی که بنده دارم را در خود نداشته نباشید!!
نظر
-
دوستان به نظر شریف شما این واقعا شرم آور و نکبت بار نیست که سایتهای رسمی بورس مفتکی تهران یعنی tsetmc.com و tse.ir از خارج ایران (IPهای غیر ایران) دیده نمیشه؟!!
مگر نمیگن که این بورس نکبتی ایران،بین البَبَلی است؟! یعنی نباید یه بورس بین البَبَلی از خارج ایران در دسترس باشه؟!
نظر

نی
نظر