در اصل توسط iq_son پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postگره را ميگن شركتهاي زير 10 ميليارد رو وارد نميكنن ولي صحرايي بخواد وارد ميكنه سر فروس وارد كرد.....
امیدوارم یه گره ببرنش تا ما هم مجبور نشیم بریم مجمع:dبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
يك سهمي هست به نام شيران يك تعديل داره حسابي هم از طريق افزايش شديد قيمت محصولاتش در راستاي قيمت نفت و هم افزايش نرخ دلار اين سهم براي كي خوبه براي دو هفته ديگه كه نزديك ميشيم به گزارش 3 ماه اش فكر ميكنم حداقل 2 ماهه 50 درصدي نوش جان من و شما و همه دوستان بكند انشالله (اين انشالله رو به صورت حاج اقايي مرحمت كنيد بخوانيد)به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
سلام جناب محسن نظری بنظرت سایپا فردا مقاومت اصلی 300 میتونه رد میکنه و به نظرت کوتاه مدت میتونه 50-340 ببینه ممنونجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبنده سود سهم را 40-50 براي سال 90 تخمين زده ام و به فاراك 300-320 توماني اعتقاد دارم توصيه به نگه داري سهم تا پايان سال دارم
اینجوری که یعنی ههههچچچچاحسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postباسلام
ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد
دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد.
با اجازه مهران جان آقای نظری مجددا تولدتان را تبریک میگویم هر چند سال تولدتان سیکرت است اما من یک حدسهایی میزنم بگم بگم بگم
خوب شد ناهار درست نکردیم وگرنه همش رو دستمان می ماند
آاقای نظری احتمالا فردا یا چهار شنبه فاذر برای مجمغ بسته میشود تصمیم به شرکت در مجمغ دارم تا نظر اساتید چه باشداحسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
نظر
-
-
با سلام
من از پستی و از زاری هم از خواری گریزانم
منم دلبسته این خاک
من فرزند ایرانم
من آمدممممممممممممممممممم
دیشب آقای مهران مارا فرستاد برای کیک و ناهار از خرید غپینو ماندیم
ولی دوستان در سود باشند باعث خوشحالی است
اساتید خوارزم را بفروشم ؟
من پتروشیمی را اردر دادم خواهشنا نگویید اشتباه کرده امآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
-
-
نظر