در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
پشم شيشه ايران ( كپشير )
Collapse
X
-
-
-
-
-
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
توي اين بازار منفي نگهش داشته معلومه پشتشن بتونه 205 رو رد كنه تا 245 هم مياد بالاالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
امروز نبودم پای بازار.
عجب افتضاحی شده بازار، مگه میخواد کشور ورشکست بشه که ملت اینجور سهم میفروشن.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
حالا هرکی فروخت و باعث شد صف فروش بشه . یا اون کسی که امروز نشسته توی صف فروش دلیل واسه خودش داره و کاری بهش نداریم.
اما یه نگاه به اندیکاتور الیگیتور بیل ویلیامز بندازید اینجا. شاید شکل اشتباهه. شایدم من اشتباه میکنم. خودتون قضاوت کنید ببینید چی میگه.
با عرض پوزش خدمت اساتید تکنیکال، خصوصا یوسف و mtz عزیز که جسارت کردم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر

نظر