کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان سلام
فردا مقاومت روانی 900 انشا... میشکنه وسهم میره برای ایستگاه اول که 1000 باشه
دوستانی که نقد هستن کمک کنن.آرمان که داره مردونه میخره منم 10تا15هزارتا تو قیمت مثبت خرید میکنم.
فقط مطلب زدن کمکی به روند سهم نمیکنه.
حالا که رکیش ابتدای روند صعودی قرار داره وحمایت حقوقی هم که اظهر من الشمسه پس فکر میکنم خرید رکیش بارهابهتر از عرضه اولیه ای است که 20 ملیون حجم مبنا خواهد داشت. پیش از این گر دگری در سبدم میگنجید بعد از این نیست دگر در سبدم گنجایی
ضمنا دیدم که استاد مرتضی 93 هم زیر کامنتها بنده نوازی کردن که اینم به فال نیک میگیریم.
گروه بنگاهها – شرکت کارت اعتباری ایران کیش پیشبینی سود 92 خود را با دو درصد افزایش نسبت به سال 91 به بازار اعلام کرد.
بنا براطلاعات منتشره از سوی سازمان بورس، پیشبینی سود هر سهم این شرکت برای سال آتی مبلغ یک هزار و 657 ریال اعلام شده است.
پیشبینی فروش و درآمد ارائه خدمات «رکیش» برای سال مالی 92 مبلغ یک هزار و 231 میلیارد ریال اعلام شده که در مقایسه با سال جاری معادل 11 درصد افزایش نشان میدهد.
شرکت علت افزایش در فروش را قرارداد جدید با مشتری عنوان کرده است.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
امروز از همون ابتدای بازار آرمان نشان داد که دوست نداره سهم زیر 900 معامله بشه .
ما هم حدودا 8500 تا طبق قولی که دادیم خرید کردیم که 99درصد بالای 900 بود.
خریدها رو سعی میکنیم ادامه بدیم.
امیدوارم از فردا شاهد حمایت حقیقی هم باشیم.
خرید بی استرس فردا میتونه شما رو از صف نشینی بعدی آسوده کنه.
به امید سبزی بیشتر سبد همه دوستان
شرکت کارت اعتباری کیش با سرمایه ای معادل 29 میلیارد و 997 میلیون و500 هزار تومان در آخرین گزارش خود اعلام کرده سود خالص هر سهم در سال مالی 91 نسبت به بودجه ارائه شده 19 درصد کاهش یافته است.
این شرکت برای هر سهم در سال مالی منتهی به اسفند 91 بر اساس عملکرد واقعی دوره 9 ماهه مبلغ 1626 ریال عایدی خالص پیش بینی کرده بود که در دوره مورد بررسی موفق به پوشش 66 درصد از آن شده است.
"رکیش" برای هر سهم در سال مالی 92 به ازای هر سهم مبلغ 1657 ریال سود خالص پیش بینی کرده و در نظر دارد 60 درصد از سود خالص هر سهم در سال های مالی 91 و 92را بین سهامدارانش تقسیم نماید.
بعد از افت دلار و زمزمه کاهش تحریم های بانکی و نفتی برخی گروه هایی که طی چند سال اخیر در جا زدند و مورد توجه بازار نبودن به یک باره از خواب زمستانی بیدار شدند و در بازه دو هفته ای بازدهی 30 تا 40 درصدی رو نسیب سهامداراش کردن
از جمله این گروه ها میشه به گروه خودرویی..بانکی .. ساختمانی... لیزینگی ...دارویی..و پیمان کاری اشاره کرد
اما گروه it تو این مدت مورد بی مهری قرار گرفتن هر چند این گروه مثل رکیش .. رتاپ ...رانفور همچنان به سود سازی خودشون ادامه دادن
در این بین مداران و مرقام بیشترین افت سود رو داشتن ..
با توجه به وضعیت مناسب بانک ها در چشم انداز پیش رو و گسترش فعالیت های بانکی و اهمیت نقش بانک ها در اقتصاد قطعا این گروه باید نقش پر رنگتری را در کنار بانک ها بازی کنند
از طرفی روی کار آمدن دولتی نوین میتونه اهمیت نقش بانکداری الکترونیکی رو پر رنگ تر نشون بده
به اعتقاد من
این گروه با توجه به شرایط پیش رو و چشم انداز روشن قابلیت رشد سودآوری و افزایش نسبت پی به ای رو داره (نسبت پی به ای سابق گروه بین 8 تا 10 بوده)
انتخاب من رکیش در محدوده 750 تومان است که در پست های بعد در مورد رکیش صحبت خواهیم کرد
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر