کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
مثل اینکه کسی این سهم رو نداره؟؟
تاریخ مجمع؟؟
میزان تقسیم سود؟؟؟
اسفند ماه مجمع سالیانه دارد.
حداکثر سودی را که دارد تقسیم می کند. با سرمایه قبلی 140 تومان نه ماهه ساخته
فکر کنم با سرمایه جدید 100 و یا 90 تومانی تقسیم کند
ولی دو ساله توزیع سود را از اسفند به چند ماه بعد انداختن که زیاد جالب نیست.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
اسفند ماه مجمع سالیانه دارد.
حداکثر سودی را که دارد تقسیم می کند. با سرمایه قبلی 140 تومان نه ماهه ساخته
فکر کنم با سرمایه جدید 100 و یا 90 تومانی تقسیم کند
ولی دو ساله توزیع سود را از اسفند به چند ماه بعد انداختن که زیاد جالب نیست.
سلام مجدد
با تشکر با توجهبه پورتفوی ،خرید به نیت مجمع را چطور میبینید؟
سلام مجدد
با تشکر با توجهبه پورتفوی ،خرید به نیت مجمع را چطور میبینید؟
درصدی از از پرتفوی آن معدنی - پتروشیمی و پالایشی هست الباقی صندوق های درآمد ثابت و سپرده بانک -همیشه هم سود خودش را در پایان سال رسانده. الان همه سهام با شاخص بالا و پایین می شوند . بستگی به خود شما داره می خواهید بلندمدت ( حداقل یک سال) با آن باشید یا نه.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
درصدی از از پرتفوی آن معدنی - پتروشیمی و پالایشی هست الباقی صندوق های درآمد ثابت و سپرده بانک -همیشه هم سود خودش را در پایان سال رسانده. الان همه سهام با شاخص بالا و پایین می شوند . بستگی به خود شما داره می خواهید بلندمدت ( حداقل یک سال) با آن باشید یا نه.
بله قصد دارم بلند مدت داشته باشم.با این پی به ای وتقسیم سود که دیگه قیمت بعد مجمع کمتر نمیشه
در هر صورت ممنون از وقتی که گذاشتید و توضیح خوبتون
درود..
پرتقوی قوی دارد..سهام استخواندار دارد..
صندوق در آمد و طلا...در پرتقوی غیر بورسی اش...به ازای هر سهم 17 تومان...پرتقوی بورسی اش...به ازای هر سهم 447 تومان هست...حدود 60% ناوش معامله میشه!..به نسبت بقیه سهام سرمایه گذاری بهتره..
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
حق تقدم پردیس...127 تومان!..
تا 25 دی قابلیت معامله دارد...با واریز 100 تومان..درمیاد 227..
احتمالا سود مجمع تعلق نگیره...نمیدانم..
ولی با توجه به ناوش....خرید حق تقدم ارزنده نیست؟!..
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
سلام
با عرض پوزش از دوستان
من چون تعداد بالا خریده ام و قصد افزایش سنگین دارم اطلاعات بیشتری نیاز دارم.
در تاپیک های دیگر خواندم که شرکتهای سرمایه گزاری بعلت فروش دارایی بخشی از سود را میسازند .بنابر این قابل تکرار نیست.
نگاهی به کیفیت سود پردیس هم نشان می دهدهمینطور است.
از دوستان هست که نظری در این باره داشته باشد؟
نکته دوم سناریوی محتمل برای پردیس در یکسال آینده :
قیمت تا مجمع؟؟
مبلغ سود تقسیمی؟؟
روند قیمتی تا مجمع سال بعد؟؟
البته می دانم قتبل پیش بینی نیست و لی علاقمندم نظر دوستان را بدانم.
بزودی آگهی مجمع سالانه شرکت منتشر خواهد شد که باتوجه به تحقق 146تومان سود در12ماهه و تعلق سود به میزان سرمایه قبلی(عدم تعلق سود به حق تقدم ها)، لذا چنانچه مطابق سنوات گذشته درصد تقسیم سود بالایی داشته باشه میتونه بالاترین میزان سود تقسیمی به نسبت قیمت سهم رو در بین نمادهای فعلی بازار داشته باشه.
تاکید بر اینکه اگر به مانند سالهای گذشته درصد تقسیم بالا داشته باشه.
در این چندروزه تعدادی درمحدوده 320 تا330 بقصد مجمع خرید شد.
هیچ توصیه ای نیست واگر قصد خرید دارید حتما با بررسی کامل اقدام شود.
چهارشنبه 25 اسفند مجمع شرکت است و فردا (دوشنبه 23 اسفند)در پایان معاملات متوقف خواهد شد.
با پردیس هایی که در محدوده 320 330 خرید شدند و البته کمی هم 340 اضافه شد و میانگین 330 در مجمع شرکت میکنم.
البته پرداخت سود طبق اطلاعیه کدال دیر انجام میشه.
هیچ گونه توصیه ای نیست.
نظر