آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rio
    عضو عادی
    • Mar 2015
    • 175

    #13996
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    منتشره در یکشنبه 24 اسفند و باز نشر در اینجا امروز :
    .
    ((رمز گشایی از مذاکرات )):

    سنگ بزرگ علامت نزدن است !

    سلام :
    تیتر غلط اندازی است ؛ قبول دارم ....اما اغلب اوقات واقعا همینطور است و سنگ بزرگ علامت نزدن است !
    اما جریان چیست ؟
    الان دو روزی است که سوالی برای همه پیش آمده به این شرح که : اگر ایران واقعا خواستار لغو تمام تحریم هاست ، با توجه به اینکه لغو تمام تحریم ها دست اوباما نیست ( کنگره هم که لابد هویج نیست !) سرنوشت مذاکرات چه خواهد شد ؟
    یعنی با توجه به این تناقض که ماچیزی می خواهیم( لغو کامل همه تحریم ها) که آنها نمی توانند( نه اینکه نخواهند) بدهند واقعا زیر میز خواهیم زد از پای میز بلند خواهیم شد ؟
    ایا مذاکرات با شکست مواجه خواهد شد ؟
    خوب برای پاسخ به هر سوالی نیاز به یک کلید داریم تا آن را در قفل بچرخانیم ...این کلید خیلی چیز مهمی است برای رمز گشایی ی پدیده ها !
    اما کلید این سوال :
    مگر ایران از اول نمی دانست که اوباما اختیار برداشتن تمام تحریم ها را ندارد؟ پس چرا اساسا این همه زمان صرف مذاکرات شد و چنین درخواست عجیبی را مطرح کرد یم؟ !!!!!
    نیات احتمالی ی ایران برای طرح چنین تقاضایی روی کاغذ از این قرار می تواند باشد که :
    1/ ما از اول هم امده بودیم تا مذاکره کنیم برای مذاکره و در نهایت با انداختن تقصیر گردن انها ، مذاکرات را به شکست بکشانیم .
    2/ ما واقعا از همه جا بی خبر بودیم و نمی دانستیم کنگره ی آمریکا هم خودش تحریم هایی وضع کرده که تعلیق شان از عهده ی اوباما خارج است !!
    3/ ما کاملا شرایط واقعی را می دانستیم و می دانیم اما اهدافی را سوای موارد 1 و 2 دنبال می کنیم .

    خوب جواب این پرسش ساده است :
    گزینه 3 پاسخ صحیح است :
    ما خواستار لغو تمامی ی تحریم ها هستیم اما این فقط یک تاکتیک مذاکراتی است و در نهایت ما همین قدر که تحریم های مرتبط با سیستم بانکی و مالی مان توسط اوباما تعلیق شود ؛ راضی خواهیم بود و زیر هیچ میزی هم نخواهیم زد و مذاکرات را هم ترک نخواهیم کرد .
    فی الواقع در اینجا است که :(( سنگ بزرگ علامت نزدن است )) مصداق پیدا می کند .
    یعنی ما سنگ بزرگی ( ترک میز مذاکره در صورت عدم لغو کامل تحریم ها ) را نشان کردیم برای برداشتن ؛ با علم به اینکه از ابتدا هم خودمان می دانستیم و می دانیم که اهل بلند کردنش نیستیم .
    خلاصه اینکه ما به مرگ گرفته ایم تا به تب راضی کنیم .

    اما پیش آگهی ها از آنچه در راه است :
    در اغلب فروم ها تحلیل گران قابل ؛ احتمال توافق را بالاتر از عدم توافق دانسته اند و اغلب شان هنوز از بالای 50 درصد صحبت به میان آورده اند ....
    باور کنید یا نه ، اما من احتمال تفاهم در مرحله ی فعلی را بالای 90 درصد و حتی بیشتر می دانم .
    اگر بخواهم بر اساس شواهد و مستندات متقن بنویسم که باید بگویم : تفاهم تا 10 فروردین 100% قطعی است ، اما نمی توانم چنین بگویم تنها به این دلیل که به قواعد حضور در دنیای نسبیت پایبند م و نمی توانم در مورد امور ذاتا نسبی ؛ نظریات قطعی بدهم !

    اما چرا تا این حد از حصول تفاهم مطمئن هستم ؟
    خوب به این گزیده ها از سخنان اقای عراقچی مربوط به همین امروز نگاه کنیم :


    در مجموع شرایط. هم ما خواهان تمدید بیش از این نیستیم و هم طرف‌های مقابل ما خواهان نیستند و هم مجموعه تحرکاتی که مخالفان توافق شروع کردند حالا به نقطه‌ای رسیده که اگر این فرصت بگذرد و ما به توافق نرسیم دیگر فرصتی وجود نخواهد داشت
    !
    گویا تر از این هم مگر می شود حرف زد ؟

    خوب ادامه ی حرف های اقای عراقچی:
    دولت آمریکا زورش را دارد توافق کند، اما آیا زورش را هم دارد که توافق را اجرا کند؟ سؤال درست این است. این همان تردیدی است که نمایندگان سنا سعی کردند ایجاد کنند

    خوب حالا به این سخنان از اقای هاشمی رفسنجانی عنایت کنیم :
    هاشمی رفسنجانی ( شنبه 23 اسفند) : يکي دو هفته پيش با رهبري ملاقات داشتم کهاين بار به خاطر مسائل هسته‌اي به آنجا رفتم که آقا در جلسه قبلي قدري سخت گيري کرده بودند. وي همچنين افزود: من خدمتشان رفتم که بگويم سخت گيري نکنيم و الان در شرايطي نيست که اينگونه باشد و مي خواستم بيشتر توضيح بدهم؛ صحبت هايم را کردم ولي ايشان آخرش گفت :
    ديروز آقاي روحاني اينجا بود و از اينجا راضي رفت. شما نگران نباشيد

    بعدهم ديديم که همينطور بوده و آقا در ملاقات بعدي دستشان را در خيلي چيزها باز گذاشته اند.

    ------------------------------------------
    خوب چنانکه می بینیم مسیر کاملا روشن است اما برای انکه جای شک و شبهه ای نماند ؛ مسیر پیش رو را بر اساس تمام پیش آگهی های موجود نگاهی گذرا کنیم :
    1/ تفاهمی روی کلیات ( چهاچوب ها و توافقات کلی ) بین ایران و 5+1 در همین دور مذاکرات صورت و اعلان خواهد شد .
    2/ این توافق یا تفاهم یا هرچه اسمش را بگذاریم تنها به یک دلیل اصلی انجام خواهد شد :
    پیشگیری از اعمال دور تازه ای از تحریم ها ی جدید توسط کنگره ی آمریکا ( اگر تا 10 فروردین مذاکرات منجر به توافقاتی نشود ، کنگره طرح بررسی و اعمال تحریم های تازه را در دستور کار خود قرار خواهد داد ) . تا بدین ترتیب طی توافق ( تفاهم) صورت گرفته ی کلی ،تا تیر ماه از بین را حل های مختلف برای موضوعات مورد توافق گرفته ، روی راه حل های مد نظر تمام اعضاء اتفاق نظر بوجود اید .
    فی المثل طی تفاهمی همه در این مرحله می پذیرند که کاهش فشار خون بیمار باید صورت بگیرد اما برای حصول این هدف ، لازم است توافق شود که داروی a یا b یا c را بخورد ؟ و این موضوعی است که تا تیر ماه باید روی ان بحث و توافق شود .

    3/ در راه حصول توافق نهایی ( جامع) که در آن روی تمام راه حل ها ، اجماع کامل پدید آمده باشد ؛ مسلما اختلاف نظر های کوچک و بزرگی وجود خواهد داشت ! شکی در این مورد نباید داشت . ضمن آنکه کنگره هم تلاش مضاعفی برای تخریب مذاکرات انجام خواهد داد . اتفاقات غیر قابل پیش بینی را هم به این همه اضافه کنیم مثلا فرانسوی ها به دلیل پیشنهادات میلیاردی ی عربستان و ....حاضر به امضاء توافق نشوند ( بهانه های قانونی ی زیادی هم می توانند بتراشند فقط کافی است که بخواهند چنین کنند )
    پس در کل و در اصل زمان 10 فروردین تا تیر ماه تایم اصلی و سرنوشت ساز برای حصول توافق جامع یا عدم حصول توافق خواهد بود .

    4/در صورت حصول توافق نهایی تا تیر ماه ؛ این توافق در شورای امنیت نیز مورد رای گیری و تصویب قرار خواهد گرفت تا ضمانت اجرایی ی لازم را پیدا کند و به این ترتیب لازم الاجرا شود .

    5/ همین دیروز جن ساکی ( سخنگوی وزارت خارجه ی دولت آمریکا) گفت : حتی تصویب توافق در شورای امنیت هم به شکلی خواهد بود که دست کنگره ( و حتی دولت فعلی و بعدی ی آمریکا) برای انعطاف های لازمه !!!( در جهت خلاف و نقض توافقات) در صورت لزوم باز باشد : حتی اوباما و کری هم در این مورد اتفاق نظر دارند و همین روزهای اخیر در اظهاراتشان مواضع شان را در این باره اعلام کردند . ساده اینکه : آنها می خواهن توافق احتمالی لازم الاجرا باشد , اما قطعا موارد و تبصره ها و شروطی را هم در آن خواهند گنجانید که در صورت ضرورت بتوان بر اساس آنها ایران را در منگنه ی دائمی قرار داد . همین موارد خود می تواند آفت توافق باشد .

    6/ حصول هرگونه توافقی با هر نوع ضمانت اجرایی ( شورای امنیت ) در میا ن مدت و بلند مدت می تواند ، دچار خدشه های جزئی و کلی شود . انتخابات ریاست جمهوری ی آمریکا و همگونی و هم حزبی شدن احتمالی ی کنگره و رییس جمهور ی بعدی می تواند راه را برای مخاطرات بعدی هموار کند . آنها مسند قانونی برای آنچه بخواهند فراهم خواهند آورد ! برای شان کاری ندارد . اما اینکه قضاوت افکار عمومی ی جهان و سایر دول 5+1 در باره این همه چه باشد البته قضیه و فاکتور تاثیر گذار اصلی است :
    بدون شک رییس جمهور بعدی ی آمریکا و کنگره ی فعلی برای ایجاد اجماع مجدد بین المللی ( نظیر الان ) راه همواری در پیش نخواهند داشت .
    اعمال و وضع مجدد تحریم ها با شدت و حدت فعلی ؛ با هر بهانه و دستاویزی بعد از گذر توافق ( احتمالی ) از شورای امنیت ؛ تقریبا ناممکن خواهد شد .
    اگر از هر حیثی ایران را در توافق احتمالی جزء برندگان ندانیم ؛ اما از حیث شکستن چینی ی تحریم ها به نحوی که هرگز دیگر مانند سابق قابل بند زنی نباشد ؛ باید به ایران تبریک گفت .

    نتیجه گیری :
    تفاهم تا 10 فروردین به منظور فرار از اعمال تحریم های جدید کنگره ، تقریبا قطعی است و
    از فروردین تا تیر برهه زمانی ی سرنوشت ساز و اصلی برای رسیدن به اجماع بر روی یک توافق احتمالی خواهد بود . برهه ای که می تواند با تغییر مسیر به هر سمتی ؛ سرنوشت مذاکرات راردر پایان مسیر مشخص کند .


    بعد التحریر :
    امکان دیگری هم هست !
    تمدید دوباره ی مذاکرات !!
    این که همه گفته اند تمدیدی در کار نخواهد بود اصلا مهم نیست ، قبلا و در دور قبلی هم همین حرفها به همین محکمی زده شده بود : دنیای سیاست ، هر جا که لازم باشد و صلاح بداند ؛ حرف ها و مواضع قبلی را به فراموشی سپرده و زیر پا خواهد گذاشت !
    چه کسی می خواهد ناراضی باشد چه نباشد ....
    گرچه که درصد این احتمال خیلی ناچیز است و در صورت وقوع هم مجر به توافق نخواهد شد .

    نکته ی آخر :
    حتما فکر می کنید پس تکلیف موضع رهبری در مورد توافق یک مرحله ای چه می شود ؟
    تناقضی پیش نمی اید !
    فعلا تفاهم می کنیم و در تیر ماه توافق نهایی و جامع .
    تازه همین که نقض شود مهم نیست ....مهم نتیجه نهایی است ...رسیدن به مقصد از هر راهی در عالم سیاست مجاز است ...
    --------
    [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

    نظر

    • rio
      عضو عادی
      • Mar 2015
      • 175

      #13997
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      منتشره در 4 فروردین و امروز در اینجا :
      سلام :
      فرصت نوشتن ندارم زیاد :
      همونطور که پیش بینی می شد
      فرانسه در نقش وکیل اعراب سنی منطقه در حال سنگ اندازی برای مانع تراشی بر سر توافق است .
      نکته جالب اینکه یکی از ایراداتی که فرانسه وارد کرده اینکه : تحریم ها باید مادامی که ایران به 2 پرسش آزانس پیرامون فعالیت های گذشته ( تسلیحاتی) پاسخ جامعی نداده ادامه یابد و از آن سو هم تقریبا همزمان آزانس در گزارش تازه اعلام کرده که پاسخ به 2 پرسش را دریافت نکرده و نمی تواند قطعا تایید کند که فعالیت های ایران صلح آمیز است .
      همین قدر که
      انگار زمان بندی های دقیق برای فشار بیشتر بر ایران صورت می گیرد تا در آخرین لحظات حداکثر امتیازات ممکنه را بگیرند .
      در ذیل به پاره ای از گزیده های اخبار این 1-2 روز :
      ------------------------------
      بیانیه 5+1 ( سطر پایانی ):

      همه ما به همکاری با یکدیگر با وحدت هدف ادامه می دهیم تا به نتیجه ای موفقیت آمیز برسیم.
      ------------------------------------------------------------------------------------------
      سخنان رهبری در مشهد :
      نگاه به بیرون برای حل مسائل اقتصادی هیچگاه به نتیجه نخواهد رسید، بنابراین باید همواره به دنبال استفاده از ظرفیت های داخلی کشور بود و اقتصاد مقاومتی که مورد استقبال همه ی صاحب نظران اقتصادی قرار گرفت نیز، ناظر بر توانایی ها و ظرفیت های درونی کشور و ملت است.
      آن چیزی که ملت ایران با آن مخالف است، زورگویی ها و تحمیل های دولت آمریکا است که ملت در مقابل آن ایستاده است.
      ما در مسائل داخلی و منطقه ای و موضوع تسلیحات، به هیچ وجه با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد، زیرا سیاست آمریکا در منطقه ایجاد ناامنی و مقابله با ملت های منطقه و بیداری اسلامی است که نقطه مقابل سیاستهای محوری جمهوری اسلامی ایران است.
      برداشته شدن تحریم ها جزیی از مذاکرات است و نه نتیجه مذاکرات؛ بنابراین همان گونه که رییس جمهور محترم صریحاً گفتند، رفع تحریم ها باید بلافاصله بعد از توافق انجام شود.
      کارهای بزرگی بر عهده دولت و ملت است که از جمله آنها، موضوع اتحاد اسلامی، کمک به ملتهای مستضعف و گسترش نفوذ معنوی اسلام در منطقه است که امروز پرچم آن در دستان ملت ایران است.
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------
      اوباما در بخش دیگری از سخنانش گفت :
      صادقانه بگویم که
      تا این لحظه آنها امتیازاتی را که برای دستیابی به توافق اجتناب ناپذیر می دانم، نداده اند. اما پیشرفت هایی داشته اند و به همین دلیل (دستیابی به توافق) قابل تصور است.
      ----------------------------------------------------------------------------------------------
      پاریس خط زمانی متفاوتی از خط زمانی واشنگتن برای خود تعیین کرده و معتقد است مهلت پایان ماه مارس مهلتی «مصنوعی» است و اگر لازم شد قدرت های جهان باید این آمادگی را داشته باشند که برای رسیدن به توافقی بهتر، بیشتر منتظر تهران بمانند.
      فرانسه از این نگران است که لغو سریع تحریم های سازمان ملل ممکن است به فروپاشی گسترده تر اهرم اعمال نفوذ غرب علیه تهران بینجامد.
      پاریس از تهران می خواهد برای لغو تحریم های سازمان ملل درباره شواهدی توضیح دهد که حاکی است ایران در گذشته درباره تولید سلاح های هسته ای تحقیق کرده است

      به ادعای دبکا، اصلی ترین موضوع مورد اختلاف، تأکید فرانسه بر این مسئله است که تحریم های سازمان ملل باید تا زمانی که آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کند تهران به تمامی مسائل کنونی و گذشته پاسخ داده، ادامه داشته باشد.

      ------------------------------
      با مهر و سپاس



      بعدالتحریر :
      قسمت های سبز رنگ را که در کنار هم ببینیم و معنی کنیم به این نتیجه ی جاب می رسیم که گویا : برداشته شدن تدریجی ی تحریم ها ( به جای یکباره ) ؛
      در عوض اینکه امتیازی باشد که آنها به ما قرار است بدهند ؛ دارد تبدیل به امتیازی می شود که قرار است ما به آنها بدهیم !!!!
      یعی ما باید رضایت بدهیم به لغو تدرییجی ی چند ساله ی تحریم ها ،......
      کلا گویا دادن شده کار ما ( امتیاز) و آنها بی خیال فعل( گرفتن ) نمی شوند ( باز هم امتیاز !)
      [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

      نظر

      • *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

        #13998
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        به قسمت قرمز رنگ دقت كنيد

        رهبر گفته بود يه مرحله اي ...امريكا همچنان ميگه دو مرحله اي

        حالا ايران اسم توافق سياسي رو داره ميزاره بيانيه مشترك...به همين راحتي هم حرف رهبر زمين نميمونه و هم حرف امريكا

        ازين به بعد به توافق سياسي بگيد بيانيه مشترك...البته قبلش ميخاستن بگن تفاهم سياسي...بعد ديدن نه بابا زياد فرقي نميكنه...حالا ميخان بگن بيانيه مشترك:.thumbsupsmileyanim

        مهم نيست هر چي ميخايد اسمشو بزاريد



        در اصل توسط وارن بافت پست شده است View Post
        http://farsnews.com/newstext.php?nn=13940104000620

        گروه بین الملل / حوزه آمریکا، اروپا
        94/01/04 - 21:25
        شماره: 13940104000620
        نسخه چاپيارسال به دوستان
        حضور همه وزرای خارجه 1+5 در دور جدید مذاكرات در لوزان

        یک منبع آگاه در وزارت خارجه ایران به ریانووستی گفته که همه وزرای خارجه کشورهای عضو 1+5 در دور جدید مذاكرات در لوزان حضور خواهند داشت.
        خبرگزاری فارس: حضور همه وزرای خارجه 1+5 در دور جدید مذاكرات در لوزان

        Tweet



        به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک منبع آگاه گفته که وزیر خارجه روسیه روز جمعه برای پیوستن به جمع مذاكره‌کنندگان 1+5، به لوزان سوئیس می‌رود.

        این منبع به خبرگزاری ریانووستی گفته که «انتظار می‌رود وزیر (لاوروف) عصر روز 27 مارس به لوزان برسد.»

        این خبرگزاری روسی در ادامه به نقل از یک منبع آكاه در وزارت امور خارجه ایران گفته که همه وزرای خارجه 1+5 در دور جدید مذاكرات که بناست از روز پنج‌شنبه آغاز شود، حضور می‌یابند.

        این منبع به ریانووستی گفته: نباید انتظار امضای مدرکی (توافقنامه هسته‌ای) را داشته باشیم، احتمال قوی‌تر آن است که یک بیانیه مشترک امضاء شود.

        وزرای خارجه 1+5 معمولاً در هنگام رسیدن کارشناسان به نقطه‌ای مشترک در محل مذاكرات حاضر می‌شوند و نتیجه حاصله را به صورت رسمی اعلام می‌کنند.

        ایران و 1+5 تا 11 فروردین برای رسیدن به توافق مهلت دارند.
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست


        نظر

        • rio
          عضو عادی
          • Mar 2015
          • 175

          #13999
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          ((یه شوت هم من !))
          سلام :
          نخست بابت انتشار هم زمان چند پست از تمام دوستان عذر تقصیر طلب می کنم . تصور نمی کردم منتشر شود >
          در پی اما نکته ی ظریفی به ذهنم آمد !
          در موضوع مذاکرات ؛ گویا به استثناء روسیه و چین ( که قبلا طرف خود را از قبل ما بسته اند !) سایر اعضا 5+1 به شکل نوبتی و متناوب و چرخشی در حال سنگ اندازی بر سر راه توافق هستند :
          یک روز از (( چرخش آلمان در دقیقه 90 )) اخباری می رسد و روز بعد از (( سخت گیری های فرانسه )) و همین دیروز و امروز هم (( انگلستان )) به این جمع پیوسته و شرایط را برای ایران سخت تر می کنند .
          آمریکا کم بود ؛ سایر اروپایی ها هم به جمع (( خرده گیران )) پیوسته اند !

          ساده اگر بگوئیم : انگار کن که این توافق (( توپی )) است که یک سره آمریکایی ها زیرش می کشند ! و هنوز روی زمین آرام و قرار نگرفته یک شوت از طرف فرانسه حواله اش می شود و یکی هم از طرف المان و تا بیچاره می اید قل قل خوران زیر پای ایران برسد ؛ انگلیس در شمایل یار تازه نفس از راه می رسد و یک شوت هم انگلیسی ها زیر توپ می کشند !
          اما واقعا ایراد کار از کجاست ؟
          دو نظریه اساسی به ذهن می رسد :
          یکم اینکه تمام این کشور های اروپایی ؛ در اندیشه ی احتمال عدم توافق هم هستند و می خواهند اگر کار به عدم توافق کشید ؛ رنگ و رو آبرویی در پیش دول عرب متمول سنی منطقه داشته باشند ، که چی ؟
          بله ما هم در جبهه شما بودیم و دیدید که سخت گیری های ما منجر به عدم توافق شد .....فی الواقع به فکر اینده ی تجارت خود با آنها هم باید باشند و برای هر احتمالی سناریویی داشته باشند .
          دوم اینکه : ایراد از کار ما بوده که آنها فهمیده اند یحتمل ما آمده ایم به هر قیمت و شرایطی توافق کنیم و خوب اگر چنین است ؛ پس هنوز هم می شود دوشید ! ...چرا که نه ؟
          وقتی شما روی جنس ات اتیکت قیمت 100 توومانی زده ای و به 90 تومان هم راضی می شوی ؛ خوب معلوم است که اگر به 80 هم راضی شدی دیگر واویلا است و طرف مقابل پیش خود می گوید : اگر 80 می ده پس باز هم جا برای چانه زنی و تو سر مال زدن ! داریم ...و در مجموع اوضاع از این قرار می شود که می بینیم .
          من به شخصه حدس می زنم که ایراد اصلی در آنجا بوده که ما از ابتدا روی خط قرمز هایمان متاسفانه سفت و محکم نایستادیم و در اصل خطوط قرمز ما به چشم آنها قرمز نیامده !
          تقصیر از کیست ؟

          خوب از خودمان ..
          من اگر از اول به شما می گفتم کف قیمت 80 تومان است و اگر پایین تر بخواهی ؛ معامله بی معامله ، اوضاعمان به اینجا ها نمی کشید که هر کس از راه برسد بگوید :
          ((یه شوت هم من بزنم ! ))
          البته می دانم الان دوستانی می گویند : شرایط ما را ناچار به این همه کرده و مگر چاره ی دیگری هم داشتیم ؟( آنچه شیران را کند روبه مزاج ......) خودم هم در بالا نوشتم که : یحتمل آمده ایم با هر شرایطی توافق کنیم .
          اما مشکل بر سر این است که چرا ما طوری رفتار کرده ایم که آنها هم به چنین درک درستی ( توافق به هر قیمتی از سوی ما) رسیده اند ؟ ( قبول دارم آنها شرایط ما را دقیق رصد کرده و به چنین درکی رسیده اند اما باز هم اگر ما محکم روی خط قرمز هایمان می ایستادیم چنین نمی شد )
          راستی اگر همه به چنین درکی از موضوع رسیده باشند معنی ضمنی اش چیست ؟
          !

          با مهر و سپاس
          ( نظرات شخصی و ای بسا سراسر اشتباه )
          [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

          نظر

          • alireza51
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 1205

            #14000
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            کد خبر: 460124
            تاریخ مخابره : ۰۴/۰۱/۱۳۹۴ - ۲۳:۴۰
            یک منبع آگاه اعلام کرد؛
            همه وزرای خارجه 1+5 به لوزان می روند
            یک منبع آگاه در وزارت خارجه ایران به ریانووستی گفته که همه وزرای خارجه کشورهای عضو 1+5 در دور جدید مذاکرات در لوزان حضور خواهند داشت.
            به این مطلب امتیاز دهید

            به گزارش جام نیوز به نقل از فارس، یک منبع آگاه گفته که وزیر خارجه روسیه روز جمعه برای پیوستن به جمع مذاکره‌کنندگان 1+5، به لوزان سوئیس می‌رود.

            این منبع به خبرگزاری ریانووستی گفته که «انتظار می‌رود وزیر (لاوروف) عصر روز 27 مارس به لوزان برسد.»

            این خبرگزاری روسی در ادامه به نقل از یک منبع آکاه در وزارت امور خارجه ایران گفته که همه وزرای خارجه 1+5 در دور جدید مذاکرات که بناست از روز پنج‌شنبه آغاز شود، حضور می‌یابند.

            این منبع به ریانووستی گفته: نباید انتظار امضای مدرکی (توافقنامه هسته‌ای) را داشته باشیم، احتمال قوی‌تر آن است که یک بیانیه مشترک امضاء شود.
            وزرای خارجه 1+5 معمولاً در هنگام رسیدن کارشناسان به نقطه‌ای مشترک در محل مذاکرات حاضر می‌شوند و نتیجه حاصله را به صورت رسمی اعلام می‌کنند.
            ایران و 1+5 تا 11 فروردین برای رسیدن به توافق مهلت دارند.
            عمر خیلی کوتاه است.

            نظر

            • شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

              #14001
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              با سلام و تبریک سال جدید
              دوستان توجه داشته باشندبارها حرف از توافق شد ولی بی نتیجه باقی ماند علتش اینه که توافق قبلا انجم شده و فقط موضوع اجرای آن است که بسیار زمان بر و مشکله بنابراین زمان باید سپری بشه و تا سال آینده ادامه داره و به نظر بنده توافق دیگری نخواهد بود
              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #14002
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                تاریخ خبر: 05/01/1394 | ساعت: 7:6|

                چین: ماراتن مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 در کیلومتر پایانی است
                پکن - ایرنا - معاون نماینده چین در سازمان ملل با بیان اینکه مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 در «کیلومتر پایانی» ماراتن خود قرار دارد از همه طرف ها خواست تا از این فرصت به خوبی استفاده کنند.
                چین: ماراتن مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 در کیلومتر پایانی است
                به گزارش ایرنا، «وانگ مین» معاون نماینده دائم چین در سازمان ملل در اظهاراتی از همه طرف ها خواست تا از فرصت به دست آمده در مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 استفاده کرده و این موضوع را هر چه سریع تر از طریق دیپلماتیک حل و فصل کنند.

                وی که سه شنبه شب در نشست کمیته پیگیری قطعنامه تحریم 1737 علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل سخنرانی می کرد، تاکید کرد: دولت چین معتقد است اعمال تحریم ها، هدف و منظور قطعنامه های سازمان ملل نبود و افزایش تحریم ها اعتبار کار این کمیته نیست.

                وانگ مین تصریح کرد: اگرچه مذاکرات هسته ای با مشکلات فراوانی مواجه شده اما دستیابی به یک توافق جامع در زمان موعد، آرزوی جامعه بین الملل است و از یک اهتمام جمعی برای حل موضوع حکایت دارد.

                وی دستیابی به توافق جامع هسته ای را در راستای منافع مشترک و طولانی مدت همه طرف ها دانست.

                معاون نماینده دائم چین در سازمان ملل، حل مسئله هسته ای ایران را یک تجربه موفق در زمینه مذاکرات قدرت های بزرگ درباره موضوعات مهم دانست و تاکید کرد این مسئله به برقراری صلح و آرامش در خاورمیانه کمک می کند.

                وی با بیان اینکه مذاکرات هسته ای در حال حاضر به مرحله حساس و «کیلومتر پایانی» مارتون خود رسیده، از همه طرف ها خواست تا تمام تلاش و اراده سیاسی خود را برای دستیابی به توافق نهایی به کار گیرند.

                وانگ همچنین بر نقش آژانس بین المللی انرژی اتمی برای حل موضوع هسته ای ایران تاکید کرد.

                وی با اشاره به اینکه رفتار چین در مذاکرات معقول و بی طرفانه بوده، خاطرنشان کرد پکن نقش موثری در حل مسائل مشکل و اساسی در مذاکرات داشته است و به تلاش خود برای پایان دادن ماراتن مذاکرات هسته ای ادامه می دهد.

                اظهارات وانگ پس از آن مطرح می شود که محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان و «وانگ ایی» وزیرامورخارجه چین عصر روز گذشته - سه شنبه - در یک گفت وگوی تلفنی آخرین وضعیت مذاکرات هسته ای ایران و نمایندگان کشورهای1+5 را بررسی کردند.

                پس از آنکه ایران و کشورهای 1+5 در سوم آذر ماه 93 دستیابی به توافق جامع را امکان پذیر ندیدند توافق ژنو یا همان برنامه اقدام مشترک را برای هفت ماه تمدید کردند؛ البته با این شرط که تا چهار ماه به یک توافق اولیه برسند. پس از آن رایزنی های فشرده در شهرهای ژنو، برلین، پاریس، زوریخ، استانبول و مونیخ در سطح معاونان، کارشناسان و وزیران امورخارجه انجام شد.

                آخرین دور از مذاکرات هسته ای محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با جان کری همتای آمریکایی او در سال گذشته، 29 اسفند در لوزان سوییس برگزار شد. ظریف در پایان این دور از گفت وگوها گفت: به نقطه ای بسیار حساس رسیده ایم و بحث ها به نکات بسیار ریز رسیده است.

                دور جدید مذاکرات ظریف و کری، قرار است فردا پنجشنبه (ششم فروردین) در لوزان سوییس از سر گرفته شود.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • علی علیزاده
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1159

                  #14003
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  در برهه حساس مذاکرت هسته‌ای صورت می‌گیرد


                  اتحادیه اروپا آماده تحریم مجدد ۴۰ شرکت کشتی‌رانی ایران/«اقدام سیاسی برای فشار بر ایران در مذاکرات»



                  اتحادیه اروپا در مرحله حساس مذاکرات هسته‌ای آماده است تا نام ۴۰ شرکت کشتی‌رانی ایرانی را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کند.







                  به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، اتحادیه اروپا آماده است نام 40 شرکت کشتی‌رانی را به فهرست تحریم‌های خود بازگرداند.




                  رویترز روز سه‌شنبه ضمن اعلام این خبر افزود این ۴۰ شرکت که شرکت «Ocean Capital Ocean» در هامبورگ جزو آنهاست پیشتر با این ادعا که تحت کنترل یا مالکیت شرکت تحریم‌شده «خطوط کشی‌رانی جمهوری اسلامی ایران» هستند در فهرست تحریمی قرار گرفته بودند.
                  اما در ماه ژانویه سال جاری میلادی دادگاه عمومی اتحادیه اروپا که دومین دادگاه عالی‌رتبه این اتحادیه است تحریم‌ها علیه این ۴۰ شرکت را به دلیل امتناع آن اتحادیه از ارائه مدارکی مستند دال بر فعالیت شرکت کشتی‌رانی جمهوری اسلامی در زمینه فعالیت‌های هسته‌ای لغو کره بود.
                  «شورای اروپا» در نامه‌ای به تاریخ ۱۲ مارس که به رویت خبرگزاری رویترز رسیده خبر از سرگیری دوباره تحریم‌های علیه شرکت‌های مورد نظر را به «مریم طاهر» حقوقدان شرکت‌های مورد نظر ابلاغ کرده است.
                  شورای اروپا در این نامه دلیل بازگرداندن تحریم‌ها را این عنوان کرده که شرکت‌های مورد نظر تحت کنترل یا مالکیت خطوط کشتی‌رانی جمهوری اسلامی ایران هستند و یا به این شرکت، خدماتی در زمینه کارآموزی، تأمین خدمات یدکی و سایر خدمات ارائه کرده‌اند.
                  در متن نامه با اشاره به این موضوع آمده است: «بر همین اساس، شورا تصمیم گرفته موکلان شما را بار دیگر در فهرست تحریم‌ها قرار دهد.»
                  خانم طاهر این تصمیم را «کاملاً سیاسی» خوانده و گفته شواهدی دال بر نقش آنها در فعالیت‌های هسته‌ای یا ارتباط آنها با دولت ایران وجود ندارد.
                  وی افزود: «تمام هدف تحریم‌های اتحادیه اروپا اعمال فشار بر دولت ایران برای رسیدن به توافق در مذاکرات هسته‌ای است.»
                  اتحادیه اروپا قبل از آن هم در ماه فوریه تحریم‌ها علیه شرکت ملی نفت‌کش ایران را برگردانده بود که بزرگترین شرکت نفت‌کش ایران محسوب می‌شود.
                  این در حالی است که دادگاه عمومی اتحادیه اروپا، دومین دادگاه این اتحادیه چند ماه قبل‌تر حکم داده بود دلیلی برای قرار دادن شرکت ملی نفت‌‌کش ایران در فهرست تحریمی آن اتحادیه وجود ندارد.
                  پیش از آن دادگاه انگلیس دادخواست قانونی شرکت ملی نفت‌کش ایران برای جلوگیری از وضع تحریم‌ها علیه این شرکت را رد کرده بود.
                  اما مستندات حاکی از آن است بازگشت تحریم‌های لغو شده اتحادیه اروپا علیه شرکت‌های ایرانی بیش از هر چیز از فشار دولت آمریکا بر این اتحادیه نشأت می‌گیرد. نگاهی به خبرهای زیر که در ماه‌های گذشته منتشر شده بودند بیشتر این موضوع را آشکار می‌کند.
                  یا غنی....

                  نظر

                  • H.samimi
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 2092

                    #14004
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                    سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان عنوان کرد
                    آمانو غیر از گزارش‌های فصل و ماهانه حرف نزند/ پروتکل الحاقی را اجرا نمی‌کنیم چون قطعنامه‌های شورای امنیت و شورای حکام قانونی نیست
                    کمالوندی با بیان اینکه آمانو اگر غیر از گزارش‌های فصلی و ماهانه کمتر مطالبی را مطرح کند، برای هر دو طرف بهتر خواهد بود گفت: پروتکل الحاقی داوطلبانه است و ما آنرا اجرا نمی‌کنیم چون قطعنامه‌های شورای امنیت و شورای حکام قانونی نیست.





                    به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت:‌ آقای آمانو در فرصت‌های مختلف مطالبی را بیان می‌کند که به نظر می‌رسد اگر غیر از گزارش‌های فصلی و ماهانه آژانس در ارتباط با توافق ایران با 1+5 کمتر چنین مطالبی را مطرح کند، برای هر دو طرف بهتر خواهد بود.
                    کمالوندی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما تصریح کرد: اگر مدیر کل آژانس خارج از گزارش‌های فصلی و ماهانه کمتر مطالبی را مطرح کند مجبور نخواهیم بود به اظهارات او پاسخ دهیم.
                    وی گفت: وی اخیراً نیز در بیست و پنجمین اجلاس بنیاد کارنگی که اندیشکده آمریکایی در واشنگتن است مطالبی را مطرح کرد در حالی که این اندیشکده خطوط سیاسی خودش را دارد؛ مانند این است که آقای آمانو بخواهد در محفلی حزبی در هر کشور دیگری اظهار نظر کند.
                    کمالوندی افزود: اگر چه آنجا اندیشکده تلقی و گزارش‌ها و مطالب راهبردی در آن مطرح می‌شود اما به هر حال خط و خطوط سیاسی خود را دارد و اظهارات آقای آمانو در چنین مکانی می‌تواند مورد سوءاستفاده قرار گیرد.
                    وی با رد اظهارات دو پهلوی اخیر آمانو مبنی بر این که بازرسان آژانس نمی‌تواند همه مواد هسته‌ای داخل ایران را صلح آمیز بدانند، تصریح کرد: البته این مطالب چیزی اضافه بر آنچه تاکنون در گزارش‌های آژانس گفته شده نیست و هر یک از این مطالب را به صورت‌های مختلف هم شفاهی و هم در قالب یادداشت‌های توضیحی پاسخ داده‌ایم و موارد اخیر هم از این سنخ است.
                    سخنگو و معاون امور بین‌الملل سازمان انرژی اتمی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره تاکید آمانو بر الزام ایران به اجرای پروتکل الحاقی گفت: براساس گزارش‌های خبری آژانس، ایران به این اقدام ملزم نشده است اما آقای آمانو بارها در گزارش‌هایش اشاره کرده است که اگر بخواهد صلح آمیز بودن فعالیت‌های ایران را اعلام کند نیازمند این است که پروتکل الحاقی اجرا شود.
                    کمالوندی افزود: او البته در موارد دیگری نیز تاکید دارد به این که شورای امنیت و شورای حکام آژانس از ایران خواسته‌اند که ما پروتکل الحاقی را اجرا کنیم در حالی که ما بارها به این موضوع پاسخ داده‌ایم.
                    وی تاکید کرد: اولاً پذیرش پروتکل الحاقی داوطلبانه است و دیگر این که ما قطعنامه‌های شورای امنیت و شورای حکام را قانونی نمی‌دانیم و به همین علت نیز تا به حال آن را اجرا نکرده‌ایم.
                    کمالوندی افزود: یکی از مواردی که آنان موکداً خواستار اجرای آن شدند تعلیق فعالیت‌های ماست که ما چنین تعلیقی را تاکنون اجرا نکرده‌ایم و در حال مذاکره با 1+5 هستیم.به گزارش فارس «یوکیا آمانو» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه با حضور در شبکه خبری «پی‌بی‌اس» آمریکا گفت: « ایران با یک ابزار مهم برای راستی‌آزمایی که "پروتکل الحاقی" خوانده می‌شود، موافقت کند که با اجرای آن ما می‌توانیم به تأسیساتی که اعلام نشده‌اند، دسترسی داشته باشیم یا ما می‌توانیم به نوعی درخواست انجام برخی بازرسی‌ها را مطرح کنیم.»وی همچنین با حضور در اندیشکده کارنگی آمریکا سخنرانی و برای ایران ملزوماتی را مشخص کرد و گفت: «ایران باید پروتکل الحاقی را اجرایی کند و آژانس هم در صورت به توافق رسیدن ایران و 1+5، نقش محوری خود را در این میان کماکان حفظ خواهد کرد.»مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص روزهای پس از توافق احتمالی هم پیش‌بینی‌هایی کرد و گفت: «آژانس حتی پس از امضای توافقنامه، چشم و گوش جامعه جهانی در ایران خواهد بود.»انتهای پیام/

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #14005
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      مسئول تحریم‌های هیئت آمریکا در سازمان ملل هم به لوزان می‌رود/ لیست کامل هیئت آمریکایی
                      Tweet
                      به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا و تیم مذاکره‌کننده این کشور امروز (چهارشنبه) راهی سوئیس شده‌اند تا دور تازه‌ای از مذاکرات هسته‌ای را در شهر لوزان آغاز کنند.

                      این دور از گفت‌وگوها، آخرین مذاکرات طرفین پیش از پایان ماه مارس است که از سوی طرف غربی برای رسیدن به تفاهم بر سر راهکارها، اعلام شده است.

                      قرار است جان کری وزیر خارجه آمریکا نیز فردا (پنج‌شنبه) برای دیدار با محمد جواد ظریف همتای ایرانی خود، راهی لوزان شود. بنا بر اعلام وزارت خارجه آمریکا، در این دور از گفت‌وگوها نیز «ارنست مونیز» وزیر انرژی آمریکا به درخواست آقای کری در مذاکرات حضور خواهد داشت.

                      وزارت خارجه آمریکا همچنین اعلام کرده است که مذاکرات دوجانبه ایران و آمریکا در قالب مذاکرات تهران و 1+5 برگزار می‌شود و به همین دلیل هلگا اشمید معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز در آن‌ها حضور دارد.

                      آنطور که لیست منتشر شده از سوی وزارت خارجه آمریکا نشان می‌دهد، «جوشوا بلک» مسئول تحریم‌ها و ضدتروریسم هیئت آمریکایی در سازمان ملل هم به تیم این کشور در لوزان اضافه شده است. گفته می‌شود لغو تحریم‌های وضع‌شده از سوی شورای امنیت سازمان ملل یکی از اصلی‌ترین مسائل حل‌نشده میان طرفین مذاکره‌کننده است.

                      آنطور که رسانه‌های غربی گزارش داده‌اند، با وجود اینکه ایران خواستار برداشته شدن همه تحریم‌‌هاست، اما طرف غربی لغو تحریم‌های شورای امنیت را به حل مسائل باقی‌مانده میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منوط کرده است. مسئله‌ای که یک دیپلمات غربی می‌گوید می‌تواند «سال‌ها» زمان ببرد.

                      لیست کامل هیئت آمریکایی در ادامه آمده است:

                      - «جان کری» وزیر خارجه
                      - «ارنست مونیز» وزیر انرژی
                      - «وندی شرمن» معاون وزیر خارجه
                      - «رابرت مالی» عضو ارشد شورای امنیت ملی
                      - «جیمز تیمبی» عضو ارشد وزارت خارجه در امور کنترل تسلیحات و امنیت بین‌المللی
                      - «پائول اروین» مدیر مسائل عدم گسترش سلاح هسته‌ای در شورای امنیت ملی
                      - «کریستوفر بکمیر» معاون هماهنگ کننده در امور تحریم‌ها در وزارت خارجه
                      - «کوین ویل» مدیر اداره پادمان‌ها و امنیت هسته‌ای، اداره امنیت هسته‌ای ملی از وزارت انرژی
                      - «فلیشیا سوئیندلس» مشاور ارشد سیاستگذاری در امور تحریم، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری
                      - «نوئل های‌اسمیت» مشاور حقوقی وزارت خارجه
                      - «کیمبرلی گاهان» مشاور وکالت وزارت خارجه
                      - «جوشوا بلک» مسئول تحریم‌ها و ضدتروریسم هیئت آمریکایی در سازمان ملل
                      - «آلن ایر» سخنگوی فارسی زبان وزارت خارجه
                      - «مارک اپلتون» مشاور ویژه وزیر، وزارت انرژی
                      - «جولیا جاکوبی» دستیار ویژه وندی شرمن
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

                        #14006
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                        انتقاد صریح وزیر خارجه اسبق آمریکا از نتانیاهو
                        جیمز بیکر: برنامه هسته‌ای ایران گزینه نظامی ندارد/گام‌های دیپلماتیک اشتباه نتانیاهو به اوباما لطمه وارد کرده است
                        وزیر خارجه اسبق آمریکا در سخنانی ضمن انتقاد از سیاست‌های نتانیاهو در زمینه موضوع اعراب و فلسطین، بکارگیری گزینه نظامی از سوی تل‌آویو را علیه ایران مردود دانست.





                        به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جیمز بیکر» وزیر خارجه اسبق آمریکا در دوران ریاست جمهوری «جورج بوش» پدر در مراسمی که به میزبانی لابی اسرائیلی موسوم به «جی استریت» برگزار شده بود از اقدام‌های نسنجیده «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل در قبال موضوع هسته‌ای ایران و فلسطین انتقاد کرد.به گزارش وبگاه آمریکایی «پالتیکو» بیکر در سخنان خود با انتقاد از سیاست‌های نتانیاهو در زمینه موضع اعراب و فلسطین گفت که مصلحت اندیشی‌های نابجا و گام‌های دیپلماتیک نتانیاهو به تلاش‌های دولت اوباما برای حل تنش بین اعراب و اسرائیل لطمه وارد کرده و با وجود لفاظی‌های نتانیاهو از گسترش شهرک‌نشینی‌ها کاسته نشده است.بیکر با اشاره به موضوع هسته‌ای ایران به انتقاد از نتانیاهو پرداخت و گفت: «راه حل برنامه‌های هسته‌ای ایران گزینه نظامی نیست. نتانیاهو مایل به توافقی است که در آن فرآیند غنی‌سازی نباشد، ولی در آن‌صورت توافقی صورت نمی‌گیرد.»بیکر پیروزی نتانیاهو در انتخابات اخیر اسرائیل را مانعی بر مسیر ایجاد کشوری مستقل فلسطین در کرانه باختری نامید و افزود: «عمیقا از عدم پیشرفت در زمینه صلح پایدار نامید شده‌ام.»وزیر خارجه اسبق آمریکا البته در جایی دیگر در زمینه تعهد واشنگتن به تل‌آویو به صراحت گفت گفت: «هیچ کس در جهان در حال حاضر و آینده نباید به تعهد آمریکا به اسرائیل شک کند.»انتهای پیام/ق

                        نظر

                        • rio
                          عضو عادی
                          • Mar 2015
                          • 175

                          #14007
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          ((به همین سادگی ))
                          سلام :
                          کار داره به جاهای باریک می کشه !
                          قبلا و همیشه ، محور تمام حرف های جان کری پیرامون فعالیت های هسته ای ی ما یک چیز بود و هست :(( راستی آزمایی ))
                          خوب راستی آزمایی هم که معلوم است یعنی چه .
                          یعنی اینکه آنها امکان بررسی ی موضوعات مرتبط با فعالیت های هسته ای ی ما را داشته باشند تا بتوانند در باره اش اظهار نظر کنند و به زعم آنها صحت و سقم گفتار ما را با رفتارمان (( راستی آزمایی )) کنند .
                          برای این منظور یک نهاد عمده و قانونی وجود دارد : (( آژانس )) !
                          و آژانس هم یک ابزار عمده و اصلی برای این منظور دارد: ((بازرسی)) های بدون محدودیت و سرزده به هر جایی که لازم بداند .
                          خوب حالا می بینیم که دارد هویج های گنده ی ته گونی نمایان می شود کم کم !
                          از روز اول هم مشکل عمده ای تحت موضوع (( بازدید از پارچین)) مطرح بود که گویا برای جلو رفتن کارها کردندش ته گونی !
                          حالا اقای کمالوندی ( سخنگوی سازمان انرژی ی اتمی ی ما در پاسخ اظهارات اخیر اقای آمانو که خواستار پذیرش پروتکل اتحاقی توسط ایران شده بود (که تحت آن اجازه بازدید های بدون محدودیت فراهم می شود ) چنین فرموده اند که :
                          پروتکل الحاقی را اجرا نمی‌کنیم چون قطعنامه‌های شورای امنیت و شورای حکام قانونی نیست !

                          خوب اگر واقعا چنین باشد که ما پروتکل الحاقی را نپذیریم ، در نتیجه آژانس هم امکان بازرسی های بدون محدویت را نخواهد داشت و در نتیجه راستی آزمایی میسر نخواهد شد و در نتیجه توافق صورت نخواهد گرفت !
                          به همین سادگی!


                          اما یک گیر کوچولو دارد تمام این تحلیل ها و آن اینکه :
                          خبر مربوط به اظهارات اقای کمالوندی را برای نخستین بار ( فارس ) منتشر کرده و در متن خبر اثری از تیتر خبر نیست! گویا از مجموع اظهارات ایشان دلشان خواسته چنین برداشتی کنند در حالیکه از متن نمی توان چنین برداشتی با این صراحت کرد و ایشان در چند جا گفته :(( تا کنون ...نپذیرفته یا نکرده ...ایم ) ) که اتفاقا معنای ضمنی اش می تواند این باشد که : شاید از این به بعد قبول کنیم ( پروتکل الحاقی ) را و اجرا یش کنیم و در حال مذاکره هستیم .

                          کامنت های ذیل خبر را که در فارس پی بگیریم متوجه موضوع می شویم که : گویا بیشتر تاکید دارند که ( مبادا پروتکل الحاقی را قبول کنید ) و خواسته اند حرفشان را زبان اقای کمالوندی بگویند !!!!

                          به هر حال گویا این مشکل یکی از همان (( شکاف های بزرگی )) است که طرفین می گویند نیاز به پر شدن دارد
                          !

                          نظرات شخصی و ای بسا سراسر اشتباه

                          با مهر و سپاس
                          [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #14008
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            رهبر اکثریت سنا:
                            در صورت عدم توافق با ایران تا پایان مارس تحریم‌های شدیدتر تصویب می‌شود

                            رهبر اکثریت سنای آمریکا در سخنانی تهدیدی گفت در صورت عدم حصول توافق هسته‌ای تا تاریخ معین شده، ایران با تحریم‌های بیشتر مواجه می‌شود.

                            به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «میچ مک‌کانل» رهبر اکثریت سنای آمریکا روز گذشته (سه‌شنبه) در سخنانی گفت که سنا در صورت عدم توافق آمریکا با ایران در مهلت تعیین شده (11 فروردین) به لایحه اعمال تحریم‌های شدید علیه ایران رأی می‌دهد.

                            به گزارش وبگاه صهیونیستی «عاروتص شو» مک‌کانل در نشست خبری هفتگی گفت: «اگر هرگز توافقی حاصل نشود، مجموعه‌ای از تحریم‌های شدید راه حل مناسبی خواهند بود.»

                            وی افزود که قانو‌گذاران به دنبال لایحه‌ای هستند که بر اساس آن باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا، هرگونه توافق با ایران را در ابتدا برای تایید به کنگره تقدیم کند.

                            این در حالی است که رییس جمهور آمریکا در این زمینه کنگره را تهدید به استفاده از حق وتوی خود کرده است.

                            مک‌کانل در حالی چنین ادعایی کرده است که اوباما از سناتورها خواسته است به پیش‌نویس کاخ سفید در توافق با ایران رأی مثبت بدهند.

                            بنابر این گزارش، باراک اوباما سناتورهای دموکرات جداگانه تلفن کرده تا مطمئن شود آن‌ها به پیش‌نویس کاخ سفید در توافق هسته‌ای با ایران رأی مثبت می‌دهند.
                            =====
                            احتمالا تا قبل از اتمام مهلت یه بیانیه یا توافقکی اعلام بشه تا فعلا از فشار کنگره راحت بشن و ادامه مذاکرات راحت تر صورت بگیره
                            آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2015/03/25, 10:34.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • H.samimi
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 2092

                              #14009
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                              سیگنال‌های مختلف دیپلمات‌های حاضر در جریان مذاکرات حساس هسته‌ای
                              پیشرفت‌ در گفت‌و‌گو با ایران مطلوب نبوده / ایران باید تصمیم‌های دشواری اتخاذ کند/ برای رفع تحریم‌های شورای امنیت تلاش می‌کنیم
                              برخی سفرای کشورهای حاضر در مذاکرات هسته‌ای در اظهاراتی جداگانه از یک سو مدعی وجود شکاف عمیق در مذاکرات و نیز از سوی دیگر تلاش برای یافتن راه حل برون رفت در مذاکره با ایران شدند.





                              به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «فرانسوا دلاتره» سفیر فرانسه در سازمان ملل متحد در سخنانی هشدارآمیز در زمینه مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت: «پیشرفت‌های ناکافی صورت گرفته در زمینه برنامه‌های تحقیقی و هسته‌ای ایران و توسعه سانتریفیوژ‌های این کشور و نیز موضوع تحریم‌ها صورت گرفته است.»به نوشته خبرگزاری انگلیسی «رویترز» فرانسوا دلاتره در نشست برگزار شده در شورای امنیت سازمان ملل متحد در زمینه تحریم‌های ایران گفت: «اگر ایران به وضوح خواهان جلب اعتماد مجدد جامعه بین‌المللی است، باید گزینه‌های دشواری را در نظر گیرد.»سفیر فرانسه در سازمان ملل متحد همچنین افزود: «ما توافقی سفت و سخت را با ایران می‌خواهیم که در آن ضمانت طولانی‌مدت نسبت به صلح آمیز بودن کافی برنامه‌های هسته‌ای ایران لحاظ شود.»بر اساس این گزارش، مقام‌های غربی اعلام کردند بزرگترین مشکل در این برهه تقاضای ایران در عدم محدودیت بر تحقیقات و توسعه سانتریفیوژهای پیشرفته است که در صورت غنی‌سازی در سطوح بالا ممکن است برای تولید بمب هسته‌ای به کار رود.«پیتر ویلسن» سفیر انگلیس در سازمان ملل متحد نیز روز گذشته در شورای امنیت سازمان ملل گفت: «نیاز است تا ایران انعطاف بیشتری از خود نشان داده و در روزهای آتی تصمیم‌های سختی اتخاذ کند تا توافق حاصل شود.»«دیوید پرسمن» معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد نیز روز گذشته در این زمینه گفت: «هنوز شکاف‌های عمیق و گزینه‌های دشواری در مسیر مذاکرات وجود دارد. ما در تلاش برای رسیدن به چارچوب سیاسی تا قبل از پایان مارس هستیم.»به گزارش رویترز، « ویتالی چورکین» سفیر روسیه در سازمان ملل متحد نیز درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت که مسکو یافتن راه حل نهایی را در مسیر مذاکرات هسته‌‌ای ایران و رفع تحریم‌های شورای امنیت علیه تهران ادامه خواهد داد.انتهای پیام/

                              نظر

                              • H.samimi
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 2092

                                #14010
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1



                                تل‌آویو: با مذاکره‌کنندگان هسته‌ای انگلیس درباره برنامه تحقیقات و توسعه ایران رایزنی کردیم
                                رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای ضمن اعلام پایان سفر دو روزه هیئت این رژیم به فرانسه و لندن تصریح کرده مقامات تل‌آویو با مذاکره‌کنندگان انگلیس درباره برنامه تحقیقات و توسعه ایران رایزنی کرده است.





                                به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «یوال اشتاینیتز» وزیر اطلاعات و امور راهبردی رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه به سفر دو روزه خود به فرانسه و انگلیس برای اثرگذاری بر مفاد توافق هسته‌ای احتمالی بین ایران و گروه 1+5 پایان داد.در بیانیه‌ای که رژیم صهیونیستی صادر کرده آمده است: «اشتاینیتز سفر دو روزه برای رایزنی فشرده در پاریس و لندن را به پایان رساند.»این بیانیه می‌افزاید وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی را در این سفر «یوسی کوهن» وزیر امنیت داخلی این رژیم همراهی کرده است.هئیت اسرائیلی، مطابق بیانیه یاد شده، با هیئت مذاکره‌کننده انگلیس به سرپرستی «سایمون گس» و مقامات ارشد اطلاعاتی این کشور دیدار کرد.»این بیانیه می‌افزود «اشتاینیتز» در دیدارهای خود درباره برنامه تحقیقات و توسعه ایران و سانتریفیوژهای پیشرفته این کشور رایزنی کرده است.مطابق این بیانیه، وزیر اطلاعات و امور راهبردی رژیم صهیونیستی گفته توافق با تهران باید این کشور را به افشای جزئیاتی از تحقیقات قبلی خود متعهد کند.این بیانیه یادآور شده اشتاینیتز از طرف نتانیاهو مأمور شده در این سفر دو روزه به اروپا برای تغییر مفاد توافق هسته‌ای در حال شکل‌گیری با ایران تلاش کند.فرانسه و انگلیس از اعضای گروه ۱+۵ هستند که معمولاً سخت‌گیرانه‌ترین دیدگاه‌ها در این رایزنی‌ها را دارند.انتهای پیام/

                                نظر

                                در حال کار...
                                X