سلام ... گويا قراره طي دو مرحله افزايش سرمايه بدهد..
سرمايه گذاري گروه توسعه ملي ( وبانك )
Collapse
X
-
کیوان جان میشه از اهدافش برای ما هم بگی ممنون میشمدر اصل توسط کیوان پست شده است View Postامروز این مقاومت سهم برای من خیلی مهم بود ، با حمایتی که شد و حجمی که زد خیالم از بابت اهداف بالای سهم آسوده شد :)لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
-
اطلاعیه دعوت به مجمع عمومی و فوق العادش اومد رو کدال . افزایش سرمایه اش هم از انباشه و اندوخته هست . دوستان به نظرتون بریم مجمع ؟لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
امروز همه وبانک سبدم رو فروختم ، با اینکه می دونم 10% دیگه هم توی کوتاه مدت داره ولی نخواستم توی اصلاح سهم سهیم باشم و به همین 65% سود قناعت کردم.
با نقدینگی حاصل شده و مقداری نقدینگی موجود در دو سه روز اینده سهم جدیدی رو شکار خواهم کرد.
با امید سود هر چه بیشتر برای شما دوستان که مدتی با هم در کشتی وبانک سوار ی کردیمآخرین ویرایش توسط بارسا؛ 2013/07/06, 12:58.
نظر
-
-
من تا آخرین روز قبل از مجمع روند سهمو میبینم بعد تصمیم میگیرم ، بستگی داره چطوری تو 6 روز کاری بعد بازی کنه. در حال حاضر سیاست و نظر من مثبته مگر اینکه تا آنروز شرایط بازار به نحوی باشه که ترجیح بدم با سهم دیگری تعویضش کنم ، ولی به نظر میاد سیاست تقسیم سود کم بتونه به رشد سهم کمک کنه!در اصل توسط سوفیا پست شده است View Postسلام به نظرتون مجمع بریمما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر

نظر