به امید موفقیت روز افزون کلیه دوستانی که بدون هیچ چشم داشتی در این عرصه گام بر می دارند و در این راستا منفعتی به دیگران ارزانی داشته و ضمن سیراب نمودن کام تشنه کاربران، خود نیز از این دریای بیکران بی نصیب نمی شوند.
سایت بورسی خبر ساز شد
Collapse
X
-
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان
اول تبریک و تشکر میکنم از سرکار خانم آمن عزیز که
انصافا زحماتشون در این سایت بر کسی پوشیده نیست ...
دوم هم از همه تحلیلگرانی که علمشون را رایگان و بی منت
در اختیار علاقه مندان و سهامداران جزء قرار میدهند تا سرمایه های
کوچک و سهامداران تازه کار در این دریای پرطلاطم و بی رحم به سرمنزل
مقصود برسند .... تشکر ویژه هم از جناب جمالی گرامی که این محیط را برای
همه ما فراهم نمودند ... شاید بسیاری از دوستان در جریان نباشند که توی این
مدت چه فشار روحی و جسمی به ایشان وارد آمد تا این سایت الان به اینجا رسیده ...
با سپاس از لطف همگی دوستان خوبم
دوستان مسئول برگزاری مسابقه جناب برادران عزیز و جناب محاد گرامی را فراموش
نمودم . از این عزیزان هم واقعا تشکر و قدردانی مینمایم که واقعا وقت میگذارند و متحمل
زحمت میشوند ... همچنین از برگزار کنندگان قبلی هم که الان حضور ذهن ندارم نیز تشکر
مینمایم ... به امید موفقیت و توفیق همگی شما خوبان ...یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
بازتاب خبر موفقیت یکی از بخشهای سایت بورسی در چندین خبرگزاری رسمی و معتبر حاصل تلاش تمامی اعضای فهیم این انجمن است که میتواند نقطه شروعی برای رشد و شکوفایی روز افزون این سایت باشد. به همین منظور محضر تمامی مدیران، اساتید و اعضای بزرگوار و با اخلاق خصوصا جناب آقای جمالی و سرکار خانم آمن تبریک عرض نموده و امید آن دارم که با همکاری تمامی دوستان بتوانیم جایگاهی شایسته جهت کارشناسان واقعی و علاقمندان بازار سرمایه فراهم آوریم.
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
-
دست همۀ دوستان ، زحمتکشان و مدیران سایت درد نکنه . جای تقدیر و تشکر فراوانی از شما عزیزان به خاطر زحمتهای شبانه روزیتان هست که بدون چشم داشتی در جهت پیشرفت و ترقی هم نوعانتان می کشید . واقعأ احساس غرور می کنم از اینکه در جمع شما دوستان عزیز هستم .
خسته نباشید
امیدوارم پاداش عملتان را به بهترین شکل بگیرید . :xآخرین ویرایش توسط farhad_p؛ 2012/05/08, 09:32.گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
سلام
هر چند بخاطر مشکل عدم دسترسی به اینترنت با تاخیر مینویسم, خوشحالم که به یمن حضور کاربران خوب و فهیم سایت بورسی و به واسطه زحمات عزیزان, سایت بورسی تونسته جایگاه قابل قبولی پیدا کنه.
تشکر ویژه میکنم از سرکار خانم آمن خادمی که در کنار زحمات همیشگیشون در انتشار این اخبار نقش داشتند.
همینطور از جناب برادران, وحید 20 عزیز, جناب سید یاسر شریعت و محاد عزیز که با زحمات اونهاست که مسابقه سایت بورسی به خوبی هدایت میشه و پیش میره.
ضمن تبریک به همه دوستان و کاربران عزیز
از همه تون تشکر میکنم@};-از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
چندوقتی که ازبازاردوربودیم چه خبرای خوبی به گوشمون میرسه.انشااله که همه دوستان زحمت کش پاینده وشادوسلامت باشن
نظر
-
از موفقیتهای روز افزون بورسی خرسندم ... به امید موفقیتهای خیلی خیلی مهمتر و بالاتر که جلوی چشممه ..
نظر
-
نظر