طریقه تعدیل نمودار ناشی از افزایش سرمایه و سود تقسیمی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن مختاری
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 663

در اصل توسط saeedr88 پست شده است View Post
    هر دفعه که روي نمودار از بابت افزايش سرمايه و تقسيم سود تعديل مي کنم بعد که نمودار رو به روز ميکنم همه تعديلات از بين ميره و باز نمودار خام و بدون تعديل نشون داده ميشه.

راهي هست که تعديل نمودار رو ذخيره کرد؟
    بله دوست من راهی هست
    در واقع همون بار هم که شما توو آمی بروکر نمودار رو تعدیل میکنید،ذخیره شده
    ولی چون دیتاتون رو تعدیل نکردین بار بعد که دوباره همون دیتا رو IMPORT میکنید انگار تعدیلی انجام نشده و نمودار بر میگرده به حالت اولش
    حالا راه حل چیه:
    1-به جای اعمال تعدیل در نمودار، تعدیل رو توسط اکسل در دیتا انجام بدین(دیتای قبل مجمع رو بر عددی که میخواستین وارد split کنین(همون Ratio) تقسیم کنین)(این روش مزیتش اینه که شما میتونی دیتای تعدیل شده رو وارد نرم افزارهای دیگه هم بکنی)
    2- تعدیل رو کما فی السابق در نمودار انجام بدین ولی دیتای قبل مجمع رو پاک کنین مثلا من در مورد سدور بعد مجمع تقسیم سود اخیر رو نمودار تعدیل انجام دادم و فولدر دیتای سدور من الان فقط دیتای بعد مجمع رو داره:

نظر

• vahhta
      عضو عادی
      • Sep 2011
      • 51

با سلام خدمت اساتید گرامی
      تو امی بروکر در گزینه split اعداد با دو نقطه ازهم جدا شدن ، عدد بدست امده رو چجوری اونجا باید بنویسیم؟متشکرم

نظر

• mirzaeih23
        عضو جدید
        • Jul 2013
        • 1

سوالی در مورد افزایش سرمایه ی شرکت ها

سلام؛
        ببخشی سوالی در مورد افزایش سرمایه ی شرکت ها داشتم. لطفا تا حد امکان به صورت کلیشه ای پاسخ نفرمایید. چون من چندجا در اینترنت خواندم ولی درست متوجه نشدم. من مثالی می زنم تا شما هم به صورت مصداقی و در مورد همین مثال خاص پاسخ بفرمایید
        فرض کنید شرکتی 5,000,000 تومان سرمایه دارد و 1,000 سهم عرضه کرده. یعنی قیمت هر سهم، 5,000 تومان می باشد. مثلا من 10 سهم خریده ام و بنابراین سرمایه ام می شود: 50,000 تومان. حالا اگر شرکت بخواهد سرمایه اش را دو برابر کند (یعنی سرمایه اش بشود: 10,000,000 تومان)، لطفا بگویید (1) قیمت هر سهم، (2) تعداد سهام من و (3) سرمایه ی من بعد از افزایش سرمایه، چه تغییری می کند. لطفا با دلیل بفرمایید
        .

نظر

• nezam
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 27

باسلام
          لطفا دوستان راهنمایی کنند.. درآمی بروکر امکان ذخیره کردن تحلیل انجام شده روی نمودار را ندارم وبا پیغام عدم ثبت نام آمی بروکرم مواجه میشوم آیا راهی هست که بتوان تحلیل انجام شده را ذخیره کرد؟

نظر

• alizali
            کاربر فعال
            • Jan 2013
            • 457

در اصل توسط mirzaeih23 پست شده است View Post
            سلام؛
            ببخشی سوالی در مورد افزایش سرمایه ی شرکت ها داشتم. لطفا تا حد امکان به صورت کلیشه ای پاسخ نفرمایید. چون من چندجا در اینترنت خواندم ولی درست متوجه نشدم. من مثالی می زنم تا شما هم به صورت مصداقی و در مورد همین مثال خاص پاسخ بفرمایید
            فرض کنید شرکتی 5,000,000 تومان سرمایه دارد و 1,000 سهم عرضه کرده. یعنی قیمت هر سهم، 5,000 تومان می باشد. مثلا من 10 سهم خریده ام و بنابراین سرمایه ام می شود: 50,000 تومان. حالا اگر شرکت بخواهد سرمایه اش را دو برابر کند (یعنی سرمایه اش بشود: 10,000,000 تومان)، لطفا بگویید (1) قیمت هر سهم، (2) تعداد سهام من و (3) سرمایه ی من بعد از افزایش سرمایه، چه تغییری می کند. لطفا با دلیل بفرمایید
            .
            از چه طریقی افزایش سرمایه می دهد؟
            اگر همه اش از اندوخته باشد
            تعداد سهام شما می شود 20 عدد و قیمت هر سهم می شود 2500 تومان و سرمایه شرکت می شود 10 میلیون و تعداد سهامش 2000 سهم

نظر

• khojasteh
              عضو جدید
              • Dec 2013
              • 1

پاسخ : طریقه تعدیل نمودار ناشی از افزایش سرمایه و سود تقسیمی

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
              طریقه تعدیل کردن نمودار ناشی از افزایش سرمایه و سود تقسیمی

با سلام

شب همگی خوش

فرمول قبلی یه ایرادات ریزی داشت که با کمک محسن مختاری عزیز برطرف شد.دیگه حوصلم نکشید تو word تایپ کنم برا همین اسکن کردم :D

http://151.0.img98.net/out.php/i349442_babakpanahi.jpg

سلام

از اساتید فروم لطفا استادی طریقه حذف افزایش سرمایه و سود در متا استاک رو میدانند آموزش بدند

پیشاپیش خیلی سپاسگزارم

نظر

در حال کار...
              X