کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام فری جان آقا نظرت راجع به کاما چطوره؟
با تشکر.
سلام داداش
باتوجه به شناور 20 درصدی سهم از اون دسته سهماست که مثل معادن بافق میمونه بخوان رشد میدن
ولی به نظر من این قیمتهایه کم براش پره و باید مراقب بود
سلام به تیم مدیریت سایت بورسی
آی دی به اسم سناتور تو سایت همسایه پیام زده میخواد اینجا عضو شه و از من خواسته معرفی کنم
اگر مشکلی نداره این دوستمونم به سایت خوبتون اضافه کنین
ممنون
چه خاكي خدايي
وتوكا 175 تومن رو يكبار ديگه بزنه اوج ميگيره واهداف بالاييم داره رو اون قيمت خريدش عاليه
كهرام با توجه به روند رو به رشدي كه 2 ساله داره وحجم خريداش با 91 تومن درگيره اگر با حجم بالا بتونه رد كنه خريدش عاليه و من رو اين سهم خيلي مثبتم
لاستيك سهندم با توجه به فروش زميني كه داره افتاده رو ريل مقاومتش 176 تومنه كه فكر كنم بتونه ردكنه ولي خريد بالاي 180 تومنش كم ريسك تره و روندشو كامل مشخص ميكنه
حتايدم عسل منه وخيلي روش مثبت تا ارائه 6 ماهش
فري جون دستت درد نكنه اما جون داداش مارو گرفتي هرچند ما وملتو تو 39 داديم رفت اما عزيز يه نگاه ديگه به سهماي درخاسيم بنداز
رضا وتوصا 135 مقاومتشه و اگر شنبه رنج نزنه و نتونه رد کنه بزار واچینگت تا اتمام اصلاحش ولی اگر سنگین جمع بشه بالای 135 یه پلش خوبه (بعیده یه کم)
ثنوسا زیر 300 تومنش میتونه یه گین 10-12 درصدی بده کلا ثنوسا رو بیشتر ببینی بهتره
وپترو همه جوره رو به بالاست باتوجه به گزارشات تعدیل مثبت عالی ای که پسهند و شکربن قراره اعلام کنن وهمچنین مثبت بودن اکثر پورتفوی سهم
میتونه تا 125 رشد نوسانی داشته باشه
عزیزمییین
وپترو همه جوره رو به بالاست باتوجه به گزارشات تعدیل مثبت عالی ای که پسهند و شکربن قراره اعلام کنن وهمچنین مثبت بودن اکثر پورتفوی سهم
میتونه تا 125 رشد نوسانی داشته باشه
عزیزمییین
نظر