در اصل توسط linux_linda پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
👍 7نظر
-
سرداران یک بار دیگر بی شرف بازی دربیاورند تا ۳۰ تا تک تومنی هم سقوط خواهیم داشت این بی شرفها مثل زابو و کفتار حق مردم و سهامداران را گروگان گرفته اند اینها فقط گروگان گیری و چپاول را خوب بلد هستند استاد جپاول و غارت و تخریب و دزدی و گروگان گیری و بستن و عوامفریب هستند به خدا قسم اگه این شرکت تو کشور امارات یا عربستان یا حتی بحرین بود ارزشش زیر ۵۰ میلیارد دلار نبود خوب بر ذاتون لعنت حرام زاده هایَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👍 2نظر
-
خوب حروم زاده های منتخب روس و انگلیس اجازه رشد به سهام بدهید حداقل این سهم از همین جا باس ۲۰۰ برابر بشه تا برسه به نصف جایگاهش خدا کنه داغ فرزند وعزیزان ببینید اوج بی شرفها هستید بس دیگه تا خراب تر نشده سامان دهی کنید بی شرفی و کفتار صفتی هم مرزی داره برای خودشیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
🙏 3نظر
-
تا یادم نرفته تجدید ارزیابی برای یک سال ونیم پیش با دلار ۵۰ هزار تومان بوده بی شرفها می بایست دوباره تجدید ارزیابی بشه بی خود نیست اونها با سدجمع ۱۰ تا حمله کلی آدم مهم رو می فرستن بهشت و به دیار باقی اونوقت شما با صد میلیون شلیک نهایت ۵ تا دونه سرباز رو زهمی می کنید شما با همه فرق دارید با همه
یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
🙏 2👍 1نظر
-
سلام و عرض انفجار
دو هفته پیش یک خبر امد که میخان بورس را باز کنند
شانتاژگر لیوان دستش را زمین گذاشت پرید تو یک تاپیک اولین شانتاژ پساجنگش را برای بورس ول داد🤣🤣🤣🤣🤣🤣
کلا ناف این بشر را با شانتاژ بسته اند🤣🤣🤣🤣🤣
فک کنم از روزی که با بورس آشنا شده بی وقفه در حال شانتاژ است.۱۷سالش که اینجا بوده قبلش هم معلوم نیست چقدر
یادش بخیر سال اولی که با سهام اشنا شدم فکر میکردم اگر بعد از خرید شانتاژ کنم سهم رشد میکند.خیلی زود فهمیدم به این چیزا نیست.
😂 1نظر
-
عاقبت طمع همینه
قبلش بحساب اینکه این مال سپاست خوب رشد میکنه خریدید
الان که خسارت دیده اونا رو مقصر میدونید
معنی سهامدار یعنی اینکه در سود و ضرر شرکت سهیم باشید دیگه آه و ناله نداره
نظر
-
والا قبل خسارت هم خسارت سنگین بود چیزی ندیدیم ازش تو این ۱۰ ۲۰ سالدر اصل توسط linux_linda پست شده است View Postعاقبت طمع همینه
معنی سهامدار یعنی اینکه در سود و ضرر شرکت سهیم باشید دیگه آه و ناله نداره
👍 1نظر
-
طمع طمع به چی رارزش این شرکت چه با سهامدار چه بدون سهمدار زیر ۴۰ میلیارد دلار یک شوخی بیش نیست نگاه نکن دزدیدن و غارت کردن هر کسی یه روزی یه جای عوض اعمال و رفتارهایش را تمام و کمال دریافت خواهد کرد دیدی که چه جور می رفتن بهشت حتی فرصت نداد توبه کنند حالا هم هنوز دنیا تموم نشده خیلی باطی داره هنوزدر اصل توسط linux_linda پست شده است View Postعاقبت طمع همینه
معنی سهامدار یعنی اینکه در سود و ضرر شرکت سهیم باشید دیگه آه و ناله ندارهیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👍 1نظر
-
کمتر قصه ببافید قسمت باشه با همین جوجه اردک زشت تیلیاردر خواهید شد نباشه تا ابد هم اتفاقی نخواهد افتادیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👍 2😀 1نظر
-
ناامید نباشید، تیلیاردر خواهید شد😉 انفجار بادی گازی در راهه!🤣🤣🤣در اصل توسط ONE2 پست شده است View Postسلام و عرض انفجار
دو هفته پیش یک خبر امد که میخان بورس را باز کنند
شانتاژگر لیوان دستش را زمین گذاشت پرید تو یک تاپیک اولین شانتاژ پساجنگش را برای بورس ول داد🤣🤣🤣🤣🤣🤣
کلا ناف این بشر را با شانتاژ بسته اند🤣🤣🤣🤣🤣
فک کنم از روزی که با بورس آشنا شده بی وقفه در حال شانتاژ است.۱۷سالش که اینجا بوده قبلش هم معلوم نیست چقدر
یادش بخیر سال اولی که با سهام اشنا شدم فکر میکردم اگر بعد از خرید شانتاژ کنم سهم رشد میکند.خیلی زود فهمیدم به این چیزا نیست.
☕ 2نظر

نظر