خصدرا
درود عزیزان
یک نکته بسیار عجیب در صورت های مالی شش ماهه متوجه شدم که نمیتونم براش توضیحی پیدا کنم با توجه به اینکه من فقط تکنیکالی خرید و فروش میکنم ولی این نکته فاندمنتال بسیار به نظرم عجیب میاد اگر عزیزانی که فاندمنتال کار میکنند و صورت های مالی رو بررسی حرفه ای میکنند نظر بدهند ممنون میشم
در قسمت صورت های مالی گزارش ششماهه مقدار دریافتنی های تجاری رو عددی زده که با تقسیمش بر تعداد سهام موجود میشه 1478 تومان برای هر سهم این شرکت مطالبات داره !!!!!
مگه میشه قیمت سهمی 200 تومان باشه اما به ازای هر سهم حدود 1500 تومان مطالبات قطعی داشته باشد؟؟ به نظرم با هیچ منطقی جور درنمیاد - احتمالش هست که بدهی های جاری وجود داشته باشد که این مطالبات رو کن لم یکن کنه؟؟
و البته در نهایت فقط با تکنیکال کار میکنم اما این خیلی به نظرم دور از ذهن اومد
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
یک زمانی در سالهای دور عوصتاد یه شانتاژ ول میداد ۲۰-۳۰تا لایک میگرفت الان تعداد لایکهاش صفره🤣
چه کردی با خودت عوصتاد😂😂😂
یه گونی سیب زمینی و دوتا روغن سرخ کردنی ارزشش رو داشت؟
ارسال نظر:
-
حداقل برای تحلیل بنیادی صدرا رعایت انصاف داشته باشید! درآمدهای عملیاتی 6 ماهه اول 1404 رقمی معادل 1739 میلیارد تومان و بهای تمام شده عملیات معادل 1704 میلیارد تومان! با سود ناخالص 35 میلیارد تومان!! آخه کدوم شرکتی در بورس با سود عملیاتی 1 ریالی برای سهامدارانش فعالیت میکنه؟!
ضمنا دریافتنی های تجاری به اضافه سفارشات و پیش پرداخت ها به همراه موجودی کالا به مبلغ 39398 میلیارد تومن و در مقابل مجموع پرداختنی های تجاری و سایر پرداختنی ها معادل 37176 میلیارد تومان!
تا زمانی که قرارگاه خاتم الانبیا سهامدار عمده صدراست بیشتر از 1 ریال سود عملیاتی برای سهامدار در صورت های مالی درج نخواهد شد.
🙏 1ارسال نظر:
-
جناب طيب
عرض ادب
انشالله با حضرت ايوب محشور بشی
واما بعد
این افشای ب کلا ۵۲ میلیارد با حاشیه سود ۵ درصده
که اگر آگر اگر در وقت مقرر تعميرات انجام بشه برای هر سهامدار تا پایان سال مالی یک رئال دقت بفرمایید یک رئال عایدی داره.
حاجی ارزش تحلیلت رو پایین نیار آخه ۱ ریال؟
ارسال نظر:

ارسال نظر: