کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید سفارس.جالبه دیروز حجم مبنا نمیدادند امروز دارند رو منفی میفروشند.
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
سلام دوستان،
اگر خبر و شنیده افزایش سرمایه 300% شپلی تایید شود، خرید 140 تومانی سهم مانند خرید یک سهم 35 تومانی است. به هر حال بنده به شدت دنبال خبر رسمی و موثق از افراد مطلع هستم، هرچند این شایعه از منابع خوبی شنیده شده است.
موفق باشید.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
سلام دوستان،
اگر خبر و شنیده افزایش سرمایه 300% شپلی تایید شود، خرید 140 تومانی سهم مانند خرید یک سهم 35 تومانی است. به هر حال بنده به شدت دنبال خبر رسمی و موثق از افراد مطلع هستم، هرچند این شایعه از منابع خوبی شنیده شده است.
موفق باشید.
سلام احسان عزیز
آقا به نظر من اگه این شایعه درست بوده باشه الان باید خریدارا پدر سهمو درمیاوردن!
سلام دوستان یه نیم ساعت بیشتر نیست بیدار شدم از خواب ..........3 تومن نقدینگی تو حساب دارم.........چی بخرم امروز برای نوسان فردا ؟؟؟مثلا ذوب خوبه یا فباهنر؟
سلام دوستان یه نیم ساعت بیشتر نیست بیدار شدم از خواب ..........3 تومن نقدینگی تو حساب دارم.........چی بخرم امروز برای نوسان فردا ؟؟؟مثلا ذوب خوبه یا فباهنر؟
نظر