امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدارعمده
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1198

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در خانه اگر کس هس یک حرف بس است.
    من اگه جای شما ها بودم اصلا اینورا یه مدت آفتابی نمیشدم.دقیقا میدونن منظورم کیا هستن.
    به شعور کاربرای اینجا توهین نکنید دقیقا میدونن کی به کیه و شخصیت هر کاربر تا چه حد .
    انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• سهامدارعمده
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1198

خوبه حالا دیروز تو جو بازار توضیحات کامل راجع به بازار دادم و اکثرا خوندن
      در حد خودم نمیبینم دیگه با شما همکلام بشم.اکثرا میدونن اینجا چه خبره پس خودتون رو کوچکتر نکنید.
      عکس هم فرستادم تا شبهه نباشه

نظر

• سهامدارعمده
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1198

از ناظر محترم هم خواهش میکنم پست ها رو بررسی بفرمایند اگه مشکل از کسی هس بلاک کنه.
        والا بحث کردن با یه سری عقده ای جامعه نمیشه اینجا بررسی بازار کرد.

نظر

• سهامدارعمده
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1198

یکی نیس بگه آخه تحلیل شاخص کل چه ربطی به تک سهام داره .
          مگه کل بازار یه کله ریخت؟
          مگه تو بازار چیزی به نام پولبک نداریم .
          واقعا در حد ابتدایی هس این مفاهیم.
          هر جور فکر میکنم حقشونه ضرر

نظر

• سهامدارعمده
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1198

گفتنی ها رو گفتیم و اینجا دیگران قضاوت میکنن.
            والله اگه شما انسان با اراده ای بودی گفتی دیگه تو تاپیک خودم می‌نويسم.
            والله همه جا هسی الا اونجا
            دوم بنده گفتم هر کس با من مشکل داره بزاره چشم پوشی
            خیلی سخته
            یا خیلی پیگیری که من چکار میکنم .تا بیشتر از سود بنده بترکید.

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
              چرا ناراحت میشی سوال کردم نبود که سرچ کردم

شما رو سهمی که گفتی خروج نقدینگی داره و حقیقی عمده خارج میشه الان میای دروغ میگی که سیگنال خرید دادم

چند روز قبل نیز رو همه بازار سیگنال خروج دادی و این پست هم زده بودی!! این میشده سیگنال خرید؟؟!!!!

الان امروز بازار متعادل و مثبته اومدی سهمی که بیش از 10میلیون صف خریده رو میگی!!! و چندتا دیگه میگی قبلا گفتم سیگنال خریده

فردا هم اگر ثفارس رفت بالا میگی من سیگنال خرید داده بودم این دروغها فایدش چیه!!!

هرهفته دوبار سیگنال خروح از بازار میدی در روزهای منفی بعد روزهایی مثل امروز سیگنال خرید سهام صف شده میدی

بعد هم میای میگی من دوماه سیگنال خروج داده بودم رو بازار و هیچکس به عقلش نرسیده بوده!!!

اخه این چه کاریه؟؟ الان امروز این سیگنال خریدها دادی فردا باز در بازار منفی چیز دیگه میگی!!!!!!!!!!

عزیز ما وقت میذاریم این فروم را باز کنیم 4تا تحلیل بخونیم از 4تا ادم صادق نه اینکه دروغهای شما همه رو گمراه کند

خب دروغ نگو مجبوری؟؟؟ اگر عقده خود بزرگ بینی داری این راهش نیست برو تحلیل بنیادی یاد بگیر تحلیل تکنیکال یاد بگیر چند تا تکنیک یاد بگیر که هم بدرد خودت بخورد هم دیگران

بد میگم خدایی؟:/
              اینکه بری در لیست تغییرات سهامداران چند ورود و خروج بیای پیدا کنی بعد طوری بنویسی که انگار با بازیگرش هم پیاله هستی چه سودی داره برات و ما خواننده های این فروم؟؟؟

حالا اگر بازار رفت بالا میخای بگی من ثفارس گفتم و اعتلا و....اگر ریخت روزهای منفی بیای رو اعصاب سهامدار بلند مدت که من دوماهه میگم نقد بشید!!!!!!!!!!!!!

الان چند ماهه همین کارت هست دست بردار اجازه بده وقتمان اینجا حروم دروغ و مغلطه نشه که بلکه سایت 4تا خواننده و تحلیلگر حقوقی و کد بزرگ پیدا کند

مگه شما میذارید؟؟ تعجبم برخی افراد سطحی نگر که دروغهای به این واضضحی هم متوجه نشدند!!!!!!!!!!!!!!

خلاصه اگر باز دروغ گفتی هرکه کلا خواست دروغ بگه افشا میکنیم تا هم کاربران سطحی نگر اگاه شوند و هم ریشه دروغ در سایت خشکانده شود....
              شما سیگنال نقد شدن و خروج از بازار میگی دوماهه دادم حالا میگی تحلیل شاخص کل بوده؟؟ !! پناه بر خدا...سیگنال خرید تک سهام در صف خرید 10میلیونی!!! تک سهام یعنی چی دیگه راه در رو هست؟؟؟هفته ای دوبار همین کارت هست خدایی روزهای منفی میای میگی گفته بودم خارج بشید روزهای متعادل میای میگی گفته بودم اعتلا بخرید در منفی!!!!!!!!!!
              نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• سهامدارعمده
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1198

برو صفحه 5966 جو بازار رو بخون همه خوندن الا شما دیشب نوشتم.
                اونجا گفتم چه خبره
                وقتی درهم حرف میزنی یه کم پست های قبل منو بخون

بدبختی اینج شروع میشه طرف میدونه همه چی درسته باز ادامه میده
                مطمئن باش اگه جایی ایراد داشته دوستات اینجا رو منفجر کرده بودن
                برو پسر جون .
                میدونن چه خبره که آرومن.

نظر

• سهامدارعمده
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1198

در ضمن من اصلا سیگنال خرید ندادم آنقدر خودت رو بی شخصیت نکن
                  من صرفا خریدم رو گفتم
                  سیگنال پسرجان یعنی سهم بخری با هدف قیمتی و براش نمودار بکشی و صدتا قصه براش بگی .

نظر

• سهامدارعمده
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1198

مطمئن باش اگه کوچکترین ایرادی به من بود ول کن نبودن حالا نمیدونم چرا با تمام این توصیفات خودت رو هی خوارتر میکنی.

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                      مطمئن باش اگه کوچکترین ایرادی به من بود ول کن نبودن حالا نمیدونم چرا با تمام این توصیفات خودت رو هی خوارتر میکنی.
                      من خوار نمیشم که اتفاقا روبروز عزیزترم چون سرمایه اصلیم صداقت هست و خواننده مطالب من از زمان قدیم حقوقیها بوده و حقیقیهای کد بزرگ الانم در تلگرام گروه زدم دارند پیدام میکنند و امدند تا حد خوبی ایدیم هم مثل شما غلط انداز و گمراه کن نذاشتم یه چیزی در مایه های همین جوگیرخان فانتزی هست

اینجا هم اگه میبینی زیاد تحویل نمیگیرند البته دوستانم هوایم رو دارند بقیه رو میگم خب بازار منفیه بعد سهام خودرویی گیرند و منم هشدار میدم کمی از من نارحتند که درست میشه سهمشان وقتی صعودی شد خدا رو چه دیدی شاید خودرویی صعودی شدند منم رفتم کمکشان تحلیل مثبت کردم

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                      برو صفحه 5966 جو بازار رو بخون همه خوندن الا شما دیشب نوشتم.
                      .

اینم که باز راسش رو نگفتی این صفحه در دیماه سال گذشته رد شده بعد میگی دیشب در صفحه 5966نوشتم؟؟؟ نقل و قول کن اگه راست میگی ؟ کاری نداره البته با سرچ مشخصه کلا چقدر ضد و نقیض بوده حرفهات و تا حالا یه تحلیل و روند نتونستی درست بگی...برخی جمله های دوپلو هم داری مثل شعر نو هست که میشه هر برداشتی کرد از انها هم بنحو احست جهت مغلطه استفاده کردی...

نظر

• سهامدارعمده
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1198

6596 پسرجان گفتم دیشب تایپ گوشی اشتباه شد.
                        غصه نخور بازار مثبت میشه تحویلت میگیرن دور برت شلوغ میشه
                        بنده خدا
                        خدا به نزدیکان رحم کنه
                        خیلی پرحرارت ی
                        برای مداحی درجه یکی

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

خواندم والله چیزی نفهمیدم جز ایما اشاره استعاره و دو پهلو بودن و.....

اما خوب فهمیدی سن و سالی ندارم کلا هرکه با شما حرف بزند حتی سن و سالش هم لو میرود ماشالله چه ای کیویی داری....

نارحت نشی ازم قصد بدی ندارم با هیچکس غرض ندارم اما خدایی دیگه نشو مثل اون شهرام و مهرام سهم با صف خرید 10میلیونی گفتن نداره بعد بره بالا بیای منت بذاری که معرفی کردم یا اعتلا که اصلا منفی نوشتی اومدی منت گذاشتی که گفتم خوبه بخرید و الان مثبته !!!! در حالی که برعکسش گفته ای !! ...سعی کن بجاش بازار یاد بگیری میتونی موفق بشی کاربردش بهتره این کارها هست یه سود برات داره حداقل و برای دیگران....مگه ما چند تا در یه جمع کوچک مهرام و شهرام میخواهیم اخرش ورشکست میشویم دوربرمان اینا زیاد شود

حالا هم یادت باشه دیگه امروز چقدر رو بازار مثبت بودی چند تا سیگنال خرید دادی فردا بازار منفی شد جان تو نیا دیگه بگویی دوماهه سیگنال خروج دادم و...

نظر

• سهامدارعمده
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1198

ج

نظر

• سهامدارعمده
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1198

باشه عزیزم
                              اونی که این بحث رو شروع کرد فهمید چه خبره رفت. وگرفت قضیه رو
                              دیگه مثل نخود آش بالا پایین غل غل نکن.
                              گفتم اگه ایرادی بود صدنفر باید جواب پس میدادم.
                              یه جایی هس که میگه از یه جایی به بعد ادامه دادن حرافی زیاده

تو درست میگی عزیزم.
                              وقت مردم رو نگیریم.
                              اگه زیاد آتیش میگیری از کارای من با یه دکمه بلاک خلاص کن متنای منو نخون
                              تو به وظیفه روشنگری تا الان عمل کردی. بزار بقیه برای دوستات البته اگه هنوز رویی داشته باشن
                              تو یه نفس استراحت کن

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

آتیش چی میگیرم تو انگار حالیت نیست!!!!!!!!!!!!! میگم وقتی میای میگی ثفارس خریدم اعتلا خریدم سهامدار نگون بخت که حتما اینا رو نمیخرد چون ثفارس صف خرید سنگین بود که گفتی یا اعتلا اصلا نگفته بودی که و....این صحبتها را مبنی بر ورود به بازار میگیرد و میرود سهم دیگه میخرد بعد دو روزه دیگه منفی شد بازار باز مثل ....میای میگی بازار سیگنال فروشه من دوماهه دارم میگم !!!

میگم نکن اینکارها اگه میشه!!! هفته ای دوبار سیگنال ورود هفته ای دوبار سیگنال خروح همه که بهلول و خرقه نان جو سرکه نیستند که برخی نقدشدنشان یه سال طول میکشه و همیشه چند تا سهم متوقف دارند فقط غیر از حق تقدمها !!! درست نیست شما هدفت غلط اندازی برای افراد سطحی نگر هست اما نتیجه خوبی نداره همین.......

نظر

در حال کار...
                                X