در اصل توسط HapuKumar پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
نگاه کردن به تابلوی معاملات سه سهمی که در سبد دارم بی اینکه خرید و فروشی انجام بدم:
کحافظ: با صف خرید شروع کرد، صف ریخت ولی دوباره صف خرید شد. حجم معاملاتش خیلی بالا بود و کمی مشکوک. معلوم نیست فردا قراره چه کنه؟!
کاسپین: ظاهرا که داره بالای 1000 تومن تثبیت میشه و شاید کم کم حرکتش را شروع کنه هر چند حجم معاملات امروز خیلی پایین بود و خروج پول حقیقی هم داشت!
سپیدار: این سهم لعنتی 3 هفته است که من را گرفتار کرده و هی میخوام بفروشم و باز نمیفروشم! حجم معاملاتش پایینه و خیلی به زور داره میره بالا!
نظر
-
-
وتوصا و دفرا صف خرید و کرمانشاه در مثبت داره معامله ( اینهم بخاطر ابهام در قیمت خوراک است که صف خرید نیست و نگرانی بیخودی هم است ). شاد وتندرست باشید.در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Postشلرد چون بازار پایه است نمیتوانم بخرم، شپدیس هم قیمتش بالاست، لذا کرمانشاه خریدم، دفرا هم خریدم سهم همیشه خوب که 150% افزایش سرمایه از انباشت داره و تا دوماه دیگه انجام داده خواهد شد.و وتوصا یکی از سرمایه گذاریهای خوب بازار با P/E 3/3 که 17/ 9 مجمع سالیانه داره و 26/9 هم سود خوبشو پرداخت میکنه. شاد و تندرست باشید.
👏 1نظر
-
چرا زفارس خریدید؟! عرضه اولیه است و 25% مثبت خورده و به نظر من قیمتش هم بالا عرضه شد! الان هم P/E= 8.7 که برای گروه خودش بالاست!در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Postسلام
خرید دزاگرس از صف فروش
دیروز زفارس خریدم. مقداری هم به آلومینا افزودم
به نظرتون باز هم میتونه رشد کنه؟!
🙏 2😎 1نظر
-
-
کحافظ: صف خرید نسبتا ضعیفی داشت که صف ریخت ولی در آخر در +3% بسته شد! میخواستم بفروشم ولی منصرف شدم ولی فردا حتما میفروشم چون چهارشنبه است!در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Postنگاه کردن به تابلوی معاملات سه سهمی که در سبد دارم بی اینکه خرید و فروشی انجام بدم:
کحافظ: با صف خرید شروع کرد، صف ریخت ولی دوباره صف خرید شد. حجم معاملاتش خیلی بالا بود و کمی مشکوک. معلوم نیست فردا قراره چه کنه؟!
کاسپین: ظاهرا که داره بالای 1000 تومن تثبیت میشه و شاید کم کم حرکتش را شروع کنه هر چند حجم معاملات امروز خیلی پایین بود و خروج پول حقیقی هم داشت!
سپیدار: این سهم لعنتی 3 هفته است که من را گرفتار کرده و هی میخوام بفروشم و باز نمیفروشم! حجم معاملاتش پایینه و خیلی به زور داره میره بالا!
کاسپین: سرانجام یک حرکتی نشان داد و صف خرید 10 میلیون سهمی درست کرد! فکر کنم بتونه تا 1200 تومن بره بالا در چند روز آینده! البته احتمالا فردا میفروشم چون چهارشنبه است!
سپیدار: آخرش من این سهم را امروز در 1008 تومن فروختم ولی بعدش خیلی سریع صف خرید بست! دیوانه کرد من را این سپیدی! مولا هم نگهدار من باشه با این خرید و فروشهام!
نظر

نظر