خريد پله دوم فاذر
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
خرید تشرق با 30% سرمایه ترجیح دادم در طی 2 ماه اینده به سود 20% راضی باشم و استرس هم نداشته باشم. این سهم در زمانی هم که شاخص روی 23000 بود همچنان روی 170 می چرخید بسیار ریسک کمی دارد ولی پیشرفت حداقل 20% رو براش متصورم. هر روز هم قبل 0 صف خرید میشه ولی قبل شروع بازار اردر ها حذف میشن عجیب نیست؟؟؟؟بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
فروش سصوفی اول وقت... فکر می کرم پایین تر اجازه بدند بیاد اما خیلی زود صفش کردند:(
خرید فباهنرإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postفروش سصوفی اول وقت... فکر می کرم پایین تر اجازه بدند بیاد اما خیلی زود صفش کردند:(
خرید فباهنر
از تو بعیده سید.
سهم با 40 تومن سودو میفروشی 150 واسه نوسان:dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
خرید فسپا .......البته هنوز خریدها تموم نشده هنوز ............... لامسب با قطره چکون عرضه میکنن ........با فسرب طاق زدمش .......;)///
نظر
-
-
خروج از غاذرکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
گوشه اي ازسخنان معاون انجمن قند و شکر:
طي ماههاي قبل با نوساني شدن قيمت ها در بازار آزاد ارز، هر تن شکر در مبادي گمرکي به قيمت 1700 دلار به کشورهايي همچون عراق صادر مي شد که با تنزيل آن با نرخ روز دلار ، هر کيلو شکر صادراتي به قيمت دو هزار و يکصد تومان بالغ مي شد.
به گفته اين مقام مسئول عراقي ها با پي بردن به اين موضوع به کاهش 500 دلاري نرخ هر تن شکر صادراتي روي آوردند که همچنان براي صادر کننده داخلي صرفه داشت.
--------------------------------------------
1- طبق گفته بالا شکر رو ميشه کيلويي حداقل1.2دلار به عراق فروخت....يعني کيلويي چند؟
2- اگه اشتباه نکنم بيشتر قراردادهاي خريدچغندر کارخانجات قندي بسته شده و امسال افزايش هزينه اي ازاين بابت نخواهندداشت....
3- تفاله چغندررو 540 تومن خريدارداشته(فروش توسط قپیرا) و اکثر قنديها قيمت فروش تفاله رو نصف يا کمتر از اين قيمت ديدن....
4- دلار اصطلاحا مبادله اي تو قيمت2500تومن هم با ناز و کرشمه ميدن...آيا بعيده قيمت ارزمرجع 92 همين قيمت باشه؟اونوقت شکر وارداتي با اين ارز مرجع چقدرميشه؟........
5- براي اولين بار از يک کانال رسمي(معاون انجمن)صحبت شکر1450تومني شد و میدونیم حداکثر قیمت در نظرگرفته شده تو گزارشات قندیها1350تومن بوده(مثلا قپیرا 1300 تومن).....البته فعلاصحبت1450تومن شده...بعد میشه...:*
---------------------------------------------------------------------
خلاصه ختم کلام: مواظب سهام قندی خوب خود باشید.
قندی ها با این شرایط خوب و فوق العاده ای که دارن و با گزارشات عالی که خواهند داد؛ میتوانند شگفتی ساز شوند.
من که امروز قپیرا اضافه کردم و یقین دارم که کام سهامداران را شیرین خواهد کرد>:d<
نظر
نظر