گروه زراعت و تولیدکنندگان خوراک دام و طیور را زیر نظر دارم ، احتمالا فصل زمستان دوران اینا باشد و یک سود معقول بدهند ، ماه مبارک رمضان هم اسفند ماه هست !!!
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
[QUOTE=M.DALAHOO;n1748300]وتوصا پس فردا برای مجمع عمومی سالیانه بسته خواهد شد، تکیمیا، فسازان، ددانا و وخارزم را برای فردا بررسی فرمایید. شاد و تندرست باشید.[
دذود جناب دالاهو
ممنون از نگارش مطالب مفید
نظرتون در مورد شجم میخواستم بدونم
🙏 1👍 1نظر
-
البته كسي براي اين بازار كيسه ندوخته. همه ميدونن كه اين بازار به كسي خيري نرسانده. از منفي شدن و صف فروش هم فكر نكنم كسي نگراني و واهمه داشته باشه. كلاً اكثراً دندان طمع از اين بازار كشيدن و بيخيال شدن. حالا شما بيا هشدار منفي و ريزش بده. انگار كسي تو سود هست كه از ريزش و منفي شدن وحشت كنه. مردم سرمايه اي آنچنان در بورس ندارن كه نگران ريزش و منفي خوردنش باشند.آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
نظر
-
[QUOTE=abdollah000;n1748326]جناب abdolallh00 شجم را بررسی نداشتم، بررسی میکنم و خدمت شما عرض میکنم ولی نقدآ شبندر و شتران را توصیه میکنم. و توصا خریدی؟ سود خوبی میده و کلآ سهم خوبیه. وخارزم و تکیمیا معادن طلا و مس دارن.در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Postوتوصا پس فردا برای مجمع عمومی سالیانه بسته خواهد شد، تکیمیا، فسازان، ددانا و وخارزم را برای فردا بررسی فرمایید. شاد و تندرست باشید.[
دذود جناب دالاهو
ممنون از نگارش مطالب مفید
نظرتون در مورد شجم میخواستم بدونم
👍 3نظر
-
امیدوارم از سهامی که دیروز معرفی کردم استفاده کرده باشید، ضمنآ جهت اطلاع ددانا 100% و فسازان 70% افزایش سرمایه از انباشت دارند، و وخارزم معادن طلا و مس دارد.
امشب سه سهم دیگر جهت بررسی برای فردا معرفی میکنم : سصفها از سیمانیها که 6.3 برابر سرمایه فعلی از محل تجدید ارزیابی داراییها از طبقه زمین افزایش سرمایه دارد و فرود از فولادیها که کارش تغیر شکل ورق و مقاطع فولادی، ساخت کارخانجات و تغیر شکل ورقهای فولادی و زشریف از زراعت و دامپروری، شیر و گوشت و تولید محصولات لبنی و...............که گزارش 8 ماهه خوبی داده.
🙏 5نظر
-
[QUOTE=M.DALAHOO;n1748365]درود بر شمادر اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
جناب abdolallh00 شجم را بررسی نداشتم، بررسی میکنم و خدمت شما عرض میکنم ولی نقدآ شبندر و شتران را توصیه میکنم. و توصا خریدی؟ سود خوبی میده و کلآ سهم خوبیه. وخارزم و تکیمیا معادن طلا و مس دارن.
تکیمیا خریدم
ممنون از شما
🙏 2نظر
-
[QUOTE=abdollah000;n1748376]تکیمیا عالیه، امیوارم سود خوبی ازش بگیری، اگر تونستی فرودو بخر، من امروز خودم هم اضافه میکنم والان سفارشو آماده کرده ام برای نوبت جلوتر، چون بعدش باید بروم بیرون. شاد وتندرست باشید.در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Postدرود بر شما
تکیمیا خریدم
ممنون از شما
👍 3نظر

نظر